60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de dükkanda dido çikolata yedim ve 2 brdk şekerli çay içtim...:18işmanım,itiraf ediyorum,kendime kızıp duruyorum..

Akşam yemeğim:zeytinyağlı bakla,tarhana çorbası,morlahana salatası,sarımsaklı yoğurt,tam tahıllı ekmek..

akşam yemeciğin çok güzelmiş baklayı nirden buldun kıss kuru baklamıı yoksam konservemii
iki gündür canım çok yeşilfasulye çekii
pazarda aktım kilosu 5 lira
yarım kilo alayım dedim patateste ekler yaparım dedim ama baktım fasulyeler kayış gibi
korktum pişmez iyi olmaz diyee
konserve alıciim marketten
bu yaz kurutma çok yaptım ama konserve yapamadımm ev taşıcaz diyee
önümüzdeki yaza nasipse çok yapıcam fasulye taze bakla filan
bebekle yapamazsamda annemi çağırırım gelir o yaparr

taze bakla canımcım,nefis oldu yalnız...sen şimdi hamiş hamiş canın çekmesin birde...baklanın kilosuda 5 liraydı..eşim çok beğendi,güzel yapmışsın didi..pazara çıkınca ne alsam diye düşünüyom,bi baktım bakla,alim deniyim dedim,iyiki almışım..özlemişiz..konserve pek yemiyoz biz..

selam arkadaşlar marketten anca gelebildim işlerimi bitirdim şincik geldim.....
hepinize ayrı ayrı bütün güzel dilekleriniz için çoooook teşekkürler ederim..aminnnnnnnn...

hugocum osmanlı ekmeğini migrostan alıyorum.burdaki pastane yapıp veriyor.tam buğday unundan oliy.içinde çiğdem,keten tohumu,yulaf vs...var.öle bi ekmek cnm işte.

huşşgeldinn canımmm işler bitti yarın güzel olsun senin için

sabah 9 30
penir
3 zetin
salam birdilim
2 dilim ekmek

öğlen 13 30
birtas çorba
az patates kızartması ile
4 köfte

ara elme portakal

akşam birşey yiyemiyecem çay içerim sekersiz birde eti formlardan bir iki atarım azıma

canım işten cıktım ancak cevap yazabıldım
spor yapıyorum tabı kı. haftada ıkı gun yuzuyorum. hazırlıklıyım. ınsallah beraber verecegız bu kıloları

kızlar merak ettıgım bısey var
ben ara öğünlerımde 5-6 tane kuru kayısı ve beyaz leblebı yıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum????

ya kızlar birde size birşey danışıcam ben kendimi bir türlü spora alıştıramıyorum yani bir kaç harekeret evde yapıyorum ama sürekli yapamıyorum şunu bir alışkanlık yapamadım zor geliyor bu durumu nasıl aşa bilirim

sorma hiç tam 1 yıld ittire kaktıra alıştım ama çok zor alıştımm
uzun zaman lazım sanırımm
birde bi heves başlayıp bırakmamak gerek ömürr boyu olmalı
ben müzik dinleyerek yapıyorum iyi oluyoo

bi başlayınca gerisi geliyoda,işte o başlayabilmek önemli..

kuru kayısı,kuru incir,kuru üzüm gibi kuru meyveler çikolata ve tatlıların yanında çok masum ve besleyici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…