şimdi 1 tane elmalı kurabiye yedim vicdanım rahatsız
Akşam yemeğim:zeytinyağlı bakla,tarhana çorbası,morlahana salatası,sarımsaklı yoğurt,tam tahıllı ekmek..
taze bakla canımcım,nefis oldu yalnız...sen şimdi hamiş hamiş canın çekmesin birde...baklanın kilosuda 5 liraydı..eşim çok beğendi,güzel yapmışsın didi..pazara çıkınca ne alsam diye düşünüyom,bi baktım bakla,alim deniyim dedim,iyiki almışım..özlemişiz..konserve pek yemiyoz biz..akşam yemeciğin çok güzelmiş baklayı nirden buldun kıss kuru baklamıı yoksam konservemii
iki gündür canım çok yeşilfasulye çekii
pazarda aktım kilosu 5 lira
yarım kilo alayım dedim patateste ekler yaparım dedim ama baktım fasulyeler kayış gibi
korktum pişmez iyi olmaz diyee
konserve alıciim marketten
bu yaz kurutma çok yaptım ama konserve yapamadımm ev taşıcaz diyee
önümüzdeki yaza nasipse çok yapıcam fasulye taze bakla filan
bebekle yapamazsamda annemi çağırırım gelir o yaparr
selam arkadaşlar marketten anca gelebildim işlerimi bitirdim şincik geldim.....
hepinize ayrı ayrı bütün güzel dilekleriniz için çoooook teşekkürler ederim..aminnnnnnnn...
hugocum osmanlı ekmeğini migrostan alıyorum.burdaki pastane yapıp veriyor.tam buğday unundan oliy.içinde çiğdem,keten tohumu,yulaf vs...var.öle bi ekmek cnm işte.
Cimcimesude doğum yaptı mı acepola?haberiniz var mı?
evet yapmıştır bencede...hayırlısı olsun,umarım iyidir..yapmıştır canımm ama haber yok bakalım ne zaman gelecekk
kavuşmuştur kızına
tebrik ederim canım. bundan sonra işin çok daha zor olacak hazırlıklı ol. ben de çünkü bu kglara indim bir altına inemedim. indim ama geri geldi. bu kg larda benim hayatımda görmediğim kglardı. sanırım spor yapıyorsun aman bırakma ben bıraktım kg vermem durdu bi daha da başlayamadım
kızlar merak ettıgım bısey var
ben ara öğünlerımde 5-6 tane kuru kayısı ve beyaz leblebı yıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum????
ya kızlar birde size birşey danışıcam ben kendimi bir türlü spora alıştıramıyorum yani bir kaç harekeret evde yapıyorum ama sürekli yapamıyorum şunu bir alışkanlık yapamadım zor geliyor bu durumu nasıl aşa bilirim
bi başlayınca gerisi geliyoda,işte o başlayabilmek önemli..ya kızlar birde size birşey danışıcam ben kendimi bir türlü spora alıştıramıyorum yani bir kaç harekeret evde yapıyorum ama sürekli yapamıyorum şunu bir alışkanlık yapamadım zor geliyor bu durumu nasıl aşa bilirim
leblebi tok tutar iyidirr kuru kayısı 1-2 tane ye
mevsim meyveleri ara öğünlerde yersin
evet canım spor şart,pilatesi öneririm sana,şekillendiriyor vücudu...birde spor yapmadan daha zor olur heralde zayıflamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?