bugün yediklerimi yazayım:
sabah:iki dilim üzerine labne sürülmüş etiform ekmek,şekersiz çay
öğle:üç tane etiform limonlu bisküvi,şekersiz çay
akşam:5 kaşık kadar kuru fasulye,salata
hepsi bu kadar:)
kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
kesinlikle haklısın prensesim..süt ve süt ürünlerini sevmiyorum
eveeet sıra ben de..
ablacım ama sen de meyve yemıyorsun bu biiir
fındık,ceviz gibi omega3 icerikli hicbir besın yok en azından 1-2 cevız ye bu da ikiiiiiiiii
süt grubu da cok eksık bi lokma labne ne ki.. diger ögunlerde yogurt veya süt olmalı bu da üççççç
ablacım bak ben kızarım ama bı saglık sorunun olursa.. dikkat ediyorum ne zamandır diyet yapıyorum dedın mı cok fakırlesıyor listen.. sen bizim kıymetlimizsin..lütfen bırazcık özen...
diyet yaparken denemek acı verıyor ama zeytınyagı canım 2 corba kasıgı kadar içmeye calıs... en etkili yöntem bu ..
ama bundan baska form cayları,kuru kayısı,kuru üzüm,kuru incir
light yogurt,kefir, prebiyortikli müsli,elma,pırasa,şalgam suyu,nar ekşisi cok siddetli olmayan kabızlıklar ıcın etkılıdır.cok siddetli ise zeytınyagı derım ben.dunden berı zeytinyagı sayesinde 5 kez cıktım ama diare değildim hiçbirinde .4gunluk falan birikim vardı..
he bir de yiyebılıyorsan yesil sivri acı biber.. kahvaltından eksık olmasın..cok rahat edersın..hem de metabolizma hızlanıyor gerckten..tecrubeyle sabit..
kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
kesinlikle haklısın prensesim..süt ve süt ürünlerini sevmiyorummeyveyi severim ama yemek aklıma bile gelmiyor..
ama söz bundan sonra çok daha dikkatli olacağımopuyorumnanaktan
bi gerçek daha varki yaşım dolayısıyla çok fazla kalori kısıtlaması yapmazsam kilo veremiyorum :a015:
selam canım..Günaydın kızlar,
Nerelerdesiniz?? Kimsecikler yok yahuu...
Neyse dün akşam ben fenalardaydım pilav, maviyeşilin pirinö patlaa falan derken azıcık kaçırdım.. Spor falanda yapamadım.. Ama sanırım vücudum çok yorulmuş. dün erken yatmama rağmen uyuya kaldım ilk defa.. Yani dinlenmiş oldum..
Neyse bugün ful azim silbaştan başlıyorum..
Sabah 2 dilim etiform kızarmış ekmekle bir parça beyaz peynir yedim..
Öğlen yine ton balıklı salata yemeyi planlıyorum.
Arada küçük kutu light yoğurt
Akşamda ya karpuz peynir yada kabaklı omlet yiyim diorum..
Yumurta olunca işin içinde hep erteliyorum.. dün yicektim yiyemedim..:bbo:
Bakalım listeme uyacakmıyım.. Uyucam canım işallah..
Hadi bakalım kızlar iyi günler..yerimseniben
slm kızlar.kaç gündür uğrayamıyorum buraya.benim kilo verememe sorunumu keşfettim galibaCADIARZU.2 ay olacak nerdeyse ben hala regl olamadım.:bbo:sorun bu heralde.60kg de takıldım kaldım haftalarca.bakalım bu akşam yasmin hapına başlayım diyorum.dün gece soğan suyu kaynatıp içtim.3 gün o kürü deneyeceğim.kendimi patlayacak gibi hissediyorum.
selam canım..
gercekten kımseı yok..nerde bu kıslar..
hergun yorma kendını iyi olmus arada kemıklerın dınlensın..
öpüyorum senı
canım regl olamamak metabolizmayı acayıp yavaslatr.. cözum bul o sorununa senı de öpüyorum...
Bende senş öptüm canım..a.s.
ablacım sen biraz az yemiyor musun? nasıl dayanıyorsun?bugün yediklerimi yazayım:
sabah:iki dilim üzerine labne sürülmüş etiform ekmek,şekersiz çay
öğle:üç tane etiform limonlu bisküvi,şekersiz çay
akşam:5 kaşık kadar kuru fasulye,salata
hepsi bu kadar:)
mavibenek, siz o geziyi coktaaaan hak etmisssiniz..cizelgeniz bana ilham veriyoo
nasil ozendim simdiya.. hem kiloya, hem tatileee
author, canim kac yasinda oglun?almanyada nereye geliyosun?
az önce öss sorularını inceledim...tıpkı 6.sınıf,7.sınıf ve 8.sınıf sbs sınavlarında olduğu gibi çok zor sorular(((((
biliyomusunuz kızlar bu dört sınava birmilyon küsürden yaklaşık 5 milyon çocuk girdi...ve bu minik yüreklerden büyük bir çoğunluğu şu anda sınavları iyi geçmediği için MUTSUZ
yaşamlarının en güzel ve en kaygısız dönemi olması gereken bu yıllarını el birliğiyle zehir ediyoruz ya helal olsun biz büyüklere(
bazen eğitimci olduğum, bu düzenin bir parçası olduğum için UTANIYORUM
bende öpüyorum şekerim.selam canım..
canım regl olamamak metabolizmayı acayıp yavaslatr.. cözum bul o sorununa senı de öpüyorum...
zaten facedeki resimlerin dillere destan olmus zemuszemus öve öve bitiremiyor forum opuyorumnanaktan yeter bu kadar güzellik şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?