Ben de eliptik bisiklet almak istiyorum senin kullandığın marka model nedir?eliptik bisiklet ile 25 dk çalıştım bugünde.
bu hafta boyunca hep çalışıcam..
ooooo eliptikçiler çoğalıyoooooooooooooooooorrr.... afiyet olsun ayrıca da hem kilon hem sporun için çok tebrik ederim seni. eksi 500 gr ne zamandan beri oldu? ben de her akşam spor yapıyorum iki gündür. ve kilomda pek değişiklik olmadı. bide tuvalet sorunumu aşmaya çalışıyorum. sporun önümüzdeki haftaya faydası beni de umutlandırdı bak bunu bilmiyordum. sadece spordan sonraki gün kaslar su tutuyor çok çıkıyorsun diye biliyordummerhaba kızlar,
ben de şimdi kahvaltımı yapcam.
sabah aç karna 20 dk eliptik bisiklet yaptım.
şimdi de yağsız yarım tos şekersiz çay ve yumurta yiyorum.
hepimize kolay gelsin.
ayrıca sabah tartıda kendimi 500 gr zayıflamış gördüm.
aslında bu haftaki sporunun faydası öbür haftaya oluyor.
diyetisyene düzenli giden bir arkadaşımdan biliyorum.
bunu da düşünüp daha da ümitlendim :))
benim ki voit lc 200 canım geçen sene 229 TL ye almıştımBen de eliptik bisiklet almak istiyorum senin kullandığın marka model nedir?
günaydınlarr
aslında ben 6 da kalktım emme namıssız bilgisayar açılmadı yine bu saate kaldımm
kayfaltıda kepecikli tost 1 yımırta 5 zeytin yidim
şimdi yarım ekmek ayvası 1 deveci armıtı yiyorumm :118:
nugicik hala yatıyomuş boğazları şiş sesi kötüydüü
yarın işe gelecekmişşş
günaydınlarr
aslında ben 6 da kalktım emme namıssız bilgisayar açılmadı yine bu saate kaldımm
kayfaltıda kepecikli tost 1 yımırta 5 zeytin yidim
şimdi yarım ekmek ayvası 1 deveci armıtı yiyorumm :118:
nugicik hala yatıyomuş boğazları şiş sesi kötüydüü
yarın işe gelecekmişşş
günaydın.
hala mı firüs kız? senin goncan pc den anlamıyo mı bi format attırıveeesin pc ye.
nügücüke geçmiş olsun
ooooo eliptikçiler çoğalıyoooooooooooooooooorrr.... afiyet olsun ayrıca da hem kilon hem sporun için çok tebrik ederim seni. eksi 500 gr ne zamandan beri oldu? ben de her akşam spor yapıyorum iki gündür. ve kilomda pek değişiklik olmadı. bide tuvalet sorunumu aşmaya çalışıyorum. sporun önümüzdeki haftaya faydası beni de umutlandırdı bak bunu bilmiyordum. sadece spordan sonraki gün kaslar su tutuyor çok çıkıyorsun diye biliyordum
evet canım diyetisyene giden benim oda arkadaşımdı işyerinde yakından takip ettim yane.
mesela bi hafta spora gidiyor, öbür hafta kilosunda ciddi etkisi oluyor. öyle demiş diyetisyeni.
kiloma gelince aslında bence bu çok objektif değil, yani sabah aç karna tartılıyorum hep ama su olur şu olur bu olur,
ama kendimi motive etmek için böyle dile getiriyorum
senin spor da haftaya gösterir kendini.
arkadasım ciddi kilo vermişti-şimdi geri aldı gerçi
bir de o tatlı bir şey yediği gün spora yapardı hemen yakıyım diye özellikle..
hadi ya ? nasıl yani :44::44:bana bugün nugi geldii desem inanırmısınızzzbugün nugi evime geldiiii
benimki de tembel kız.akşam yine acıktım didi. dedim kal yemek ısıt. onu yapcene peynir ekmek yimiş. hemi de peyniri büyük kalıpla saklama kabından çıkarmayarak. böle iştiiianlıyo ama dün işe geç gitti gecede 10 da geldii uykuluydu 11 de yattık bakemm bugün dicem atsınn acukk tembeldir benim kocişş
üniversitedeyken evde kalıyomuştu yemek yapmak zor gelirmişş aç yatardımm diyooo tembelliğinde buu kadarıı pesss
evet canım diyetisyene giden benim oda arkadaşımdı işyerinde yakından takip ettim yane.
mesela bi hafta spora gidiyor, öbür hafta kilosunda ciddi etkisi oluyor. öyle demiş diyetisyeni.
kiloma gelince aslında bence bu çok objektif değil, yani sabah aç karna tartılıyorum hep ama su olur şu olur bu olur,
ama kendimi motive etmek için böyle dile getiriyorum
senin spor da haftaya gösterir kendini.
arkadasım ciddi kilo vermişti-şimdi geri aldı gerçi
bir de o tatlı bir şey yediği gün spora yapardı hemen yakıyım diye özellikle..
hadi ya ? nasıl yani :44::44:
benimki de tembel kız.akşam yine acıktım didi. dedim kal yemek ısıt. onu yapcene peynir ekmek yimiş. hemi de peyniri büyük kalıpla saklama kabından çıkarmayarak. böle iştiii
sabah erken aç karna tartılmak en objektifi. gerçek kilonu görüyorsun boş mide ile. biz burada hep öyle tartılıyoruz.
sonuçta gün içinde yiyip içtiklerin kilona yansıyabilir. aynen böle devam et dogru yoldasın
hadi ya ? nasıl yani :44::44:
benimki de tembel kız.akşam yine acıktım didi. dedim kal yemek ısıt. onu yapcene peynir ekmek yimiş. hemi de peyniri büyük kalıpla saklama kabından çıkarmayarak. böle iştiii
sabah erken aç karna tartılmak en objektifi. gerçek kilonu görüyorsun boş mide ile. biz burada hep öyle tartılıyoruz.
sonuçta gün içinde yiyip içtiklerin kilona yansıyabilir. aynen böle devam et dogru yoldasın
famir demincek burdaydıı baktı kimse yok arazi olduu
hakikaten ne kalanço geliyo ne neruda
hepsi yokoldu gitti
keşke yine gelseler çok iyi olurduu çok eğlenceli sevimli kızlardı hepsi
gidene takılmayalım canım günümüze bakalım, ben de tatlıyımdır mesela :)
herkese selamlar..
ne güzel baslamıstım diyete tabi cok koşan çabuk yorulur misali..sınavlarım var, regl dönemim derken uctu gitti..bide milletin gazına geldim ne gerek var diye(kilom 58-60 arasında değişiyo)
sizlere söyle bi sorum olucaktı..mesela akşam 6 veya 7 den sonra bişey yemesem ve en cok tükettiğim seyleri (yani çay ve kahve) şekersiz içsem sadece bu kadarının bile etkisi ne olabilir acaba ?
dimi :26::26: hepsi gittiler. valla yetim kaldık buralarda.famir demincek burdaydıı baktı kimse yok arazi olduu
hakikaten ne kalanço geliyo ne neruda
hepsi yokoldu gitti
keşke yine gelseler çok iyi olurduu çok eğlenceli sevimli kızlardı hepsi
sagol canım. mayıs ayından beri bi ileri iki geri ama. eskisi gibi kilo veremiyorum. kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor.canım asıl sen süper kilo vermişsin, cetvelden baktım da harikasın..
belli bellkigidene takılmayalım canım günümüze bakalım, ben de tatlıyımdır mesela :)
ayol nerde bu millet nerde bu devlet:26::26::26:
dimi :26::26: hepsi gittiler. valla yetim kaldık buralarda.
sagol canım. mayıs ayından beri bi ileri iki geri ama. eskisi gibi kilo veremiyorum. kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor.
belli bellki
ama hugonun demek istediği biz bir seneyi aşkın zamandır buralardayız. gelen giden çok oluyo ama kalıcı olan yok pek maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?