60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooo eliptikçiler çoğalıyoooooooooooooooooorrr.... afiyet olsun ayrıca da hem kilon hem sporun için çok tebrik ederim seni. eksi 500 gr ne zamandan beri oldu? ben de her akşam spor yapıyorum iki gündür. ve kilomda pek değişiklik olmadı. bide tuvalet sorunumu aşmaya çalışıyorum. sporun önümüzdeki haftaya faydası beni de umutlandırdı bak bunu bilmiyordum. sadece spordan sonraki gün kaslar su tutuyor çok çıkıyorsun diye biliyordum
Ben de eliptik bisiklet almak istiyorum senin kullandığın marka model nedir?
benim ki voit lc 200 canım geçen sene 229 TL ye almıştım

günaydınlarr
aslında ben 6 da kalktım emme namıssız bilgisayar açılmadı yine bu saate kaldımm
kayfaltıda kepecikli tost 1 yımırta 5 zeytin yidim
şimdi yarım ekmek ayvası 1 deveci armıtı yiyorumm :118:
nugicik hala yatıyomuş boğazları şiş sesi kötüydüü
yarın işe gelecekmişşş

günaydın.
hala mı firüs kız? senin goncan pc den anlamıyo mı bi format attırıveeesin pc ye.
nügücüke geçmiş olsun

günaydın.
hala mı firüs kız? senin goncan pc den anlamıyo mı bi format attırıveeesin pc ye.
nügücüke geçmiş olsun

bana bugün nugi geldii desem inanırmısınızzz bugün nugi evime geldiiii

Son düzenleme:
günaydın.
nügücüke geçmiş olsun

anlıyo ama dün işe geç gitti gecede 10 da geldii uykuluydu 11 de yattık bakemm bugün dicem atsınn acukk tembeldir benim kocişş
üniversitedeyken evde kalıyomuştu yemek yapmak zor gelirmişş aç yatardımm diyooo tembelliğinde buu kadarıı pesss

bana bugün nugi geldii desem inanırmısınızzz bugün nugi evime geldiiii
hadi ya ? nasıl yani :44::44:

benimki de tembel kız.akşam yine acıktım didi. dedim kal yemek ısıt. onu yapcene peynir ekmek yimiş. hemi de peyniri büyük kalıpla saklama kabından çıkarmayarak. böle iştiii

sabah erken aç karna tartılmak en objektifi. gerçek kilonu görüyorsun boş mide ile. biz burada hep öyle tartılıyoruz.
sonuçta gün içinde yiyip içtiklerin kilona yansıyabilir. aynen böle devam et dogru yoldasın

ehehehe şaşırdın demiii
nugicik bebek için hediye yolladı onlar geldi bugünn
keşke kendide çıkaydı kargo poşetindenn

ya bizim eşler çok tembel sazanım benimkide öyle peyniri çıkartmaz kutudan dilimlemez böyle çatalla didikler öyle yerr bende sinir oluyorum yapma yiyeceğin kadar çıkart ye diyorum ama bööyle çok tatlı oluyo diyooo

famir demincek burdaydıı baktı kimse yok arazi olduu
hakikaten ne kalanço geliyo ne neruda
hepsi yokoldu gitti
keşke yine gelseler çok iyi olurduu çok eğlenceli sevimli kızlardı hepsi

canım asıl sen süper kilo vermişsin, cetvelden baktım da harikasın..

herkese selamlar..

ne güzel baslamıstım diyete tabi cok koşan çabuk yorulur misali..sınavlarım var, regl dönemim derken uctu gitti..bide milletin gazına geldim ne gerek var diye (kilom 58-60 arasında değişiyo)
sizlere söyle bi sorum olucaktı..mesela akşam 6 veya 7 den sonra bişey yemesem ve en cok tükettiğim seyleri (yani çay ve kahve) şekersiz içsem sadece bu kadarının bile etkisi ne olabilir acaba ?

olur tabiki aburcuburu ömürboyu bırak tatlıdan uzak dur şekeri bırak faydası olurr

ayol nerde bu millet nerde bu devlet:26::26::26:
famir demincek burdaydıı baktı kimse yok arazi olduu
hakikaten ne kalanço geliyo ne neruda
hepsi yokoldu gitti
keşke yine gelseler çok iyi olurduu çok eğlenceli sevimli kızlardı hepsi
dimi :26::26: hepsi gittiler. valla yetim kaldık buralarda.

canım asıl sen süper kilo vermişsin, cetvelden baktım da harikasın..
sagol canım. mayıs ayından beri bi ileri iki geri ama. eskisi gibi kilo veremiyorum. kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor.
gidene takılmayalım canım günümüze bakalım, ben de tatlıyımdır mesela :)
belli bellki
ama hugonun demek istediği biz bir seneyi aşkın zamandır buralardayız. gelen giden çok oluyo ama kalıcı olan yok pek maalesef

evet yaa herkesler gitti sayılır biz kaldıkkkayınvaliden gittimi sazancık

kahvaltı
2 zeytin
peynir
yarım dilim salam
1 dilim ekmek
az papates kızarması

öğlen
tavuklu şehriye çorbası
küçük iki tane gül böğreyi
bir bardak ayran

tavuk gösü yarım dilim

akşam
çorba
bürüksel lahanası bir kepçe
4 dilim sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…