60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur tabiki aburcuburu ömürboyu bırak tatlıdan uzak dur şekeri bırak faydası olurr

cevap için teşekkürler hugocuk..uzun zamandır sekersiz cay içiyorum ve alıştım..bakalım bu küçük önlemlerin bi sonucunu görebilecekmiyim..herkese iyi akşamlar

bugün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama yarın dengelersinn

saolasın canım,

yani hedefine ulaşan mezun filan oluyor heralde, ama tabi diyet de zor şey herkes devam ettiremeyebilir ciddi irade istiyor yada yaşam tarzını değiştirmen gerekiyor vs.

umarım pes edenlerden olmam ben de ii bir gazla başladım ama bakalım tabi..

baştaki ile sondaki smileyi anladımda ortadaki smiley yani şu nidemek,ni mana?
kociş işe o kadar erken gitmiyor...buralar da çok soğuk,kış iyice kendini hissettirdi,buzzzz gibii....

geçen sene kalabalıktı burası...
kalanchoe vardı,tayin oldu sanırım..
neruda vardı,noldu bilmiyorum..
famir vardı,karatayda imiş..
cimcimesude vardı,doğum yaptı yeni..
ecrin vardı,üyeliği kapatılmış,niye acaba?
başkaaaaa....
pepeti vardı,başka topiklerde görüyorum,oda karatayda galiba..
nugya,hugocuk vardı,hala var...
haa birde yolanda vardı,nerde o yaww??
neyse yolanda yoksa tedirginsazan var elimizde..

evet yaa herkesler gitti sayılır biz kaldıkkkayınvaliden gittimi sazancık
yok yavlum hala gitmedi. ama ben eve geldiğimde yatmış oluyo. gündüz de eşimle.. pek varlığı yokluu belli değil yani.

yoo hedefine ulaşan mezun oluyo değil aslında. hugocukta aslında ulaştı hedefine. bende kısmen. ama buralardayız.
bu farklı düzeni oturtmak hayatına zaman alabilir. ama sabret olacak zamanla.. ilk başlarda ben kahvaltıda mesela nutelladan vazgeçemiyordum.
ve öglen yemegine kadar acıkıyordum şimdi bıraktım.
canım bile istemiyor
sabah ne zaman böle tatlı şeyler yesem yada ekmegi abartsam ögle yemegine acıkıyorum. - 12.30
ama iki adet haşlanmış yumurta beni öglene kadar tutuyor. zırt pırt acıkmamak ii bişi ya..
baştaki ile sondaki smileyi anladımda ortadaki smiley yani şu nidemek,ni mana?
kociş işe o kadar erken gitmiyor...buralar da çok soğuk,kış iyice kendini hissettirdi,buzzzz gibii....
ayne bileyim kız öylesine şeetmişim
ooohooo
o yolanda başta buraya mountainmist olarak geldi. sora valla o kadar çok değişti ki. bi kere morgensterne oldu bi kere biyiklikedi oldu bi kere başka bişi oldu en son yolanda oldu o da gitti sazan geldi hihohoa
hee bu arada neruda ile arada görüşüyoruz. en son kasımdaki doomgününde msj atmıştım. işe devam edio sanırmm call center da.

bugün spora ara verdim.
eve geç geldik ve ben çk yorgunum. bu günde bedenimi dinlendiricem

arkidişler yafs ben yürüme bandı almak istiyorum ama eşimi daha ikna edemedim.almasına alırım diyo seni biliyorum alacaz biraz kullanıcan sonra yavaş yavaş üşengeçlik isteksizlik başlıcak binmeyeceksin öle aldığımız gibi duracak diyo.böle yapan varmı kızlar herhangi gibi bir kondisyon aleti alıpta sıkılıp bırakan.öff nası ikna edecem adamı bilmem...

bence eşin haklı hele o yürüyüş bantları hem pahalı hem de odayı kaplıyor, diyelim ki koyacak yerin var aldın gerçekten sıkılıyorsun ve de üstelik apartmanda oturuyorsan alt kata çok ses gidiyor..bir arkadaşımın var aldı çocuk odasının ortasında çirkin çirkin yatıyor sözde katlanmış ama hala kocaman..ses olayını da başka arkadaşım söyledi..biz eliptik bisiklet aldık tavsiyeyle onu bile alalı ne kadar oldu daha yeni kullanmaya başladım hakkaten insan üşeniyor..onun yerine çıkıp açık havada dolaşabilirsin..alıcaksan da bizim bisikletlerden tavsiye ederim..boyutu öbürünün yarısı kadar..

bende bu soğukta dışarı çıkıp yürümeye üşeniyorum.hadi olmasa bile küçük oğlum var onunlada tam isteiğim yürüyüşten ziyade eziyet oluyo.bulunduğum yerde yürüyüş için yazın çok müsait.bendede şuan çok istek var hele yürüyüş sayesinde hem zayıflayan hemde sıkılaşan insanları duydukça daha bi heveslendim.yürürüm gibi geliyo ama işte sizlere sorim dedim.peki bisikletle aynı etkiyi görebilirmiyimki.

hay maaşallah ammada nik değiştirmişsin hee..niye böle yapıyon,kimse beni tanımasın diye miii

ben de alsam biraz yapar sonra sıkılırdım kesin..benim hiç spor aletim yok,ay çok garip hissettim kendimi..pilates yapıyodum biara,yürüyüş arasıra..işlem tamam..

bu saat olmuş ben bi portakal yiyiyorum inşallah bana yaramaz.canım tatlı bişiler istiyo ben napim.meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum işte.

günaydınnlarr
erkenden kalktım salonu topladım sildim şimdi kayfaltımı yapıcam önce 2 bardak su
krep yaptım kendiciiğime pırasaları minik minik doğradım içine 1 yumurta kırdım tam buğday unu ve suyla hazırladım az yağla pişirdim
yanında zeytin krem peynirle yicem
beyaz peynir kalmamışdaaaa

günaydın kızlar..
hay maaşallah ammada nik değiştirmişsin hee..niye böle yapıyon,kimse beni tanımasın diye miii
bi ara ceza aldım o zaman ikinci üyelik yasakmış bilmiyorum ikinci aldım onu da attılar falan filan. en son bunu aldım yönetim bana çok fazla nikin var hangisini kullancan dedi bende bu kalsın didim saolsunlar tüm hesaplarımı bu sazanın altında topladılar. öyle işte..

ben de alsam biraz yapar sonra sıkılırdım kesin..benim hiç spor aletim yok,ay çok garip hissettim kendimi..pilates yapıyodum biara,yürüyüş arasıra..işlem tamam..
bence illa bi alet olmasına gerek yok yürüyüş ve pilateste gayet faydalı. yoksa sen fayda görmedin mi ? gördüm diyordun ama :26::26:

bu saat olmuş ben bi portakal yiyiyorum inşallah bana yaramaz.canım tatlı bişiler istiyo ben napim.meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum işte.
önemli değil canım yatmadan önce bi portakal bi bardak süt o kadar etki etmez.

günaydın tatlım.
bu sabah ben yumurtalarımı az yaglı ve sucuklu yedim ama zorlandım yerken. haşlanmışı daha kolay oluyordu.
dört beş yeşil zeytin biraz fazla ekmek biraz peynir ve az şekerli bi kupa çay içtim.
offf çayı çok seviyorum yaaa..
ama benim evde demlediğim...
doyamadan işe geliyorum yaa çaya..
en kısa zamanda şu kupa termoslar varya onlardan alcem yolda da içebilmek için sıcacık çayımı

günaydın...
pilates ve yürüyüşten fayda gördüm..geçen seneydi o...bu yıl daha başlayamadık...dün yarım saat yürüdüm o kadar..

günaydın...
pilates ve yürüyüşten fayda gördüm..geçen seneydi o...bu yıl daha başlayamadık...dün yarım saat yürüdüm o kadar..

günaydın nursena..
dün mü başladın? olsun başlamışsın ya. bende dün yapamadım çok yorgundum eve de geç geldik.
ama sanki iki günde bile bacaklarıma can geldi. olabilir mi dersin hıı hugooo sende bi diyiver bakem

günaydın kızlar bugün geldim işe 2 gün raporluydum boğazlarım şiş ama acısı yok hiç değilse bi iyileşeyim çok sıkı başlıyacağım diyete yani sıkı dediysem öyle çok az yiyipte değil hiç değilse bir ay kaçamak yapmayı düşünmüyorum sonra sporu yapıcam inşallah spor yaptığımda boğazlarım şişmez yine cumartesi burdura gidicez yiğenimin doğum günü var pazar sabahı kahvaltıyı yapar tekrar antalyaya döneriz sonra akşamına biyere davatliyiz oraya gidicez allahım nasip ederse pazartesi günü bomba gibi olmak istiiimmmmm şimdi bi türk kahvesi içeyim

canım dün başladım denemez,çünkü bu teze göre bugün de yürümem gerekir..dün sadece gitmem gereken yere tramwayla değil tabanwayla gittim,ama hızlı hızlı,tempolu nasıl yürüdüm üşüye üşüye...bugün netcem bilmim,ilham perilerim gelirse pilates yapsam süper olurda,uğrarlar mı acebola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…