çok geçmiş olsun nugi..aman soğuklarda burdura giderken hasta olma tekrar..pazartesiye bomba gibi bekliyoruz seni..siz türk kahvesi içince özeniyorum ben de..günaydın kızlar bugün geldim işe 2 gün raporluydum boğazlarım şiş ama acısı yok hiç değilse bi iyileşeyim çok sıkı başlıyacağım diyete yani sıkı dediysem öyle çok az yiyipte değil hiç değilse bir ay kaçamak yapmayı düşünmüyorum sonra sporu yapıcam inşallah spor yaptığımda boğazlarım şişmez yine cumartesi burdura gidicez yiğenimin doğum günü var pazar sabahı kahvaltıyı yapar tekrar antalyaya döneriz sonra akşamına biyere davatliyiz oraya gidicez allahım nasip ederse pazartesi günü bomba gibi olmak istiiimmmmm şimdi bi türk kahvesi içeyim
çok geçmiş olsun nugi..aman soğuklarda burdura giderken hasta olma tekrar..pazartesiye bomba gibi bekliyoruz seni..siz türk kahvesi içince özeniyorum ben de..
günaydın...
pilates ve yürüyüşten fayda gördüm..geçen seneydi o...bu yıl daha başlayamadık...dün yarım saat yürüdüm o kadar..
geçmiş olsun canım hoşgeldin. ben de bu hafta spora başladım. pztesi salı yaptım dün eve geç geldik yapamadım.günaydın kızlar bugün geldim işe 2 gün raporluydum boğazlarım şiş ama acısı yok hiç değilse bi iyileşeyim çok sıkı başlıyacağım diyete yani sıkı dediysem öyle çok az yiyipte değil hiç değilse bir ay kaçamak yapmayı düşünmüyorum sonra sporu yapıcam inşallah spor yaptığımda boğazlarım şişmez yine cumartesi burdura gidicez yiğenimin doğum günü var pazar sabahı kahvaltıyı yapar tekrar antalyaya döneriz sonra akşamına biyere davatliyiz oraya gidicez allahım nasip ederse pazartesi günü bomba gibi olmak istiiimmmmm şimdi bi türk kahvesi içeyim
e yürü o zaman başla yavaş yavaş. bak evdesin sen vaktin de var kır şu şeytanın bacaanı...canım dün başladım denemez,çünkü bu teze göre bugün de yürümem gerekir..dün sadece gitmem gereken yere tramwayla değil tabanwayla gittim,ama hızlı hızlı,tempolu nasıl yürüdüm üşüye üşüye...bugün netcem bilmim,ilham perilerim gelirse pilates yapsam süper olurda,uğrarlar mı acebola..
he walla tembel nursenaaa sürsene cezveyi ocaa kıssağol canım arabayla gidip gelcez dışarı çıkmam zaten özeniceğine içsene kız sende bi kahve
olsun. bugün de devamını getir. kalk bi pilates yap. yada internette bi sürü videolar var. ben bugün şu topiki inceliyorum. sabahları erken kalkıp spor yapsam mı ? ama bizim ev teras katı sabahın köründe çok gürültü olur.of ya akşam da eve gel yemek hazırla mutfaa topla bazı akşamlar duş al. ben hakikaten spor konusunda kendimi epey zorluyorum. daha da zorlamalıyım zaman yaratmalıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv-6.html
geçmiş olsun canım hoşgeldin. ben de bu hafta spora başladım. pztesi salı yaptım dün eve geç geldik yapamadım.
bu akşam yine yapacam yarın da yapacam. ama dışarı çıkınca eve geç geliyoruz o zaman yapamıyorum.
e yürü o zaman başla yavaş yavaş. bak evdesin sen vaktin de var kır şu şeytanın bacaanı...
he walla tembel nursenaaa sürsene cezveyi ocaa kıs
sağol sazancım.spor zaten herzaman istediğimiz zaman isediğimiz gibi olmuyor canım evli olunca misafir ev işi yada başka bişeyler çıkıyor mutlaka yapamadığımız günler oluyor yani
sorma nügücüm çok şikayetçiyim yaa..
akşam zaten kış şartlarından dolayı en erken 19.30 da evdeyim. yemek ye sofra topla mutfaa topla 20.30.. bu arada hiç oturup bi nefes almıyorum. montu çıkarıp attığım gibi mutfakdayım. eşim evde ama sağolsun ev işinden pek anlamıyo akşam ben söledim hayatım çamaşır as canım çöpü çıkar diye. anca söleyince yapıyor.ee ben de iş güç bitmiş oluyorum.
bu normal gün. dün akşam 20:30 da geldim eve... e tabi ki kaldı ben 21,40 da yattım zaten
ben kendi başıma iken ne çay demlerim kendime,ne başka bişi...illa biri gelecekde,öyle...demekki çok canım istemiyo..sağol canım arabayla gidip gelcez dışarı çıkmam zaten özeniceğine içsene kız sende bi kahve
o ablayı inceliyom ben de şuan..doğri dersin benim sizden çok sipor yapmam gerek...sizin gibi yorulsam herhal hiç yapmıcam..tembelim ben tembelim....olsun. Bugün de devamını getir. Kalk bi pilates yap. Yada internette bi sürü videolar var. Ben bugün şu topiki inceliyorum. Sabahları erken kalkıp spor yapsam mı ? Ama bizim ev teras katı sabahın köründe çok gürültü olur.of ya akşam da eve gel yemek hazırla mutfaa topla bazı akşamlar duş al. Ben hakikaten spor konusunda kendimi epey zorluyorum. Daha da zorlamalıyım zaman yaratmalıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/465199-bodyrocktv-6.html
geçmiş olsun canım hoşgeldin. Ben de bu hafta spora başladım. Pztesi salı yaptım dün eve geç geldik yapamadım.
Bu akşam yine yapacam yarın da yapacam. Ama dışarı çıkınca eve geç geliyoruz o zaman yapamıyorum.
E yürü o zaman başla yavaş yavaş. Bak evdesin sen vaktin de var kır şu şeytanın bacaanı...
He walla tembel nursenaaa sürsene cezveyi ocaa kıs
çalışan hanımların işi zor..evede geç geliyormuşsun..bu kadar çalışmaya iyi maaş veriyorlar mı,hakettiğini alıyomusun?sorma nügücüm çok şikayetçiyim yaa..
Akşam zaten kış şartlarından dolayı en erken 19.30 da evdeyim. Yemek ye sofra topla mutfaa topla 20.30.. Bu arada hiç oturup bi nefes almıyorum. Montu çıkarıp attığım gibi mutfakdayım. Eşim evde ama sağolsun ev işinden pek anlamıyo akşam ben söledim hayatım çamaşır as canım çöpü çıkar diye. Anca söleyince yapıyor.Ee ben de iş güç bitmiş oluyorum.
Bu normal gün. Dün akşam 20:30 da geldim eve... E tabi ki kaldı ben 21,40 da yattım zaten
300 tane kargomu,oyy kolay gelsin...bugün giremeyebilirim 300 tane kargo varmış yine onları giricem birazını getirdiler
başlıyayım anca biter işim,
görüşmek üzere kızlar
iyi ne güzel annende yiyormuşsunuz,yemek yapma derdinden kurtarıyor anneciğin,yakınsınız herhalde...ben bu yönden şanslıyım annemde yiyoruz biz akşam yemeklerini sorun olmuyo sonra eve iniyoruz vakit oluyo tabi benim
günaydın nursena..
dün mü başladın? olsun başlamışsın ya. bende dün yapamadım çok yorgundum eve de geç geldik.
ama sanki iki günde bile bacaklarıma can geldi. olabilir mi dersin hıı hugooo sende bi diyiver bakem
günaydın kızlar bugün geldim işe 2 gün raporluydum boğazlarım şiş ama acısı yok hiç değilse bi iyileşeyim çok sıkı başlıyacağım diyete yani sıkı dediysem öyle çok az yiyipte değil hiç değilse bir ay kaçamak yapmayı düşünmüyorum sonra sporu yapıcam inşallah spor yaptığımda boğazlarım şişmez yine cumartesi burdura gidicez yiğenimin doğum günü var pazar sabahı kahvaltıyı yapar tekrar antalyaya döneriz sonra akşamına biyere davatliyiz oraya gidicez allahım nasip ederse pazartesi günü bomba gibi olmak istiiimmmmm şimdi bi türk kahvesi içeyim
Hugooo nirdesin,firüsler mi yine,zalım firüsler,hayınlar...
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?nugm geçmiş olsun cnm benim.benimde boğazlarım ağrıyor kızarmış.
hogoşum ahh o uyku yok mu.....bende hamilelikte hiç gözümü açamazdım sürekli uykum gelirdi.gündüz sürekli uyurdum akşam gene uyurdum nasıl uykum gelirdi okadar hayret.erkek çocuklarda oluyormuş genelde öle diyolar.
pilatesden konuşmuşunuz ben yaptım geldim pilatesimi.gerçekten çok süper bişiy.ben bi başladım bırakımıyorum.gerçekten çok faydası var hemde çoooookk...
öğle yemeği yemiycem sütle yulaf yiycem.ardından da şekersiz türk kahvesi içerim herhal..
uyu canım uyuuu,bebiş gelince uyumaya bazen hasret kalacaksın..hele geceleri tam tatlı bi uykun gelir,ıngaaaaaa diye bir ses gelir...bebiş emmek ister,saat başı kalkar,acıkır minnak..ilk bir,birbuçuk yıl böle geçer..ama bunada alışıyor insan tabii..hele sen azimli ve gayretli bi hatunsun maşallah..her zorlukla beraber bir kolaylık muhakkak oluyor..yok yivrumm ne firüsü uyku uykuu öff öfff
uykum geliyoo
yataktan kalkasım gelmiyoo
ilk 3 ay böyleydi sonra geçmişti şimdi yine başladıı
sabah eşimle 6 da kalkıyorum onu yolcu ediyorum salonu siliyorum temizliyorum düzenliyorum kayfaltımı yapıyorum sonra 8 gib uykum geliyo yatıyorumm valla 11 oluyo bazen kalktığımm off offf
selam canım..senin bebişler nasıl,yaramazlar mı?ikitane birden ne güzel..selam kızlar ben geldim.nasılsınız?nugm geçmiş olsun cnm benim.benimde boğazlarım ağrıyor kızarmış.
hogoşum ahh o uyku yok mu.....bende hamilelikte hiç gözümü açamazdım sürekli uykum gelirdi.gündüz sürekli uyurdum akşam gene uyurdum nasıl uykum gelirdi okadar hayret.erkek çocuklarda oluyormuş genelde öle diyolar.
pilatesden konuşmuşunuz ben yaptım geldim pilatesimi.gerçekten çok süper bişiy.ben bi başladım bırakımıyorum.gerçekten çok faydası var hemde çoooookk...
öğle yemeği yemiycem sütle yulaf yiycem.ardından da şekersiz türk kahvesi içerim herhal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?