uyu canım uyuuu,bebiş gelince uyumaya bazen hasret kalacaksın..hele geceleri tam tatlı bi uykun gelir,ıngaaaaaa diye bir ses gelir...bebiş emmek ister,saat başı kalkar,acıkır minnak..ilk bir,birbuçuk yıl böle geçer..ama bunada alışıyor insan tabii..hele sen azimli ve gayretli bi hatunsun maşallah..her zorlukla beraber bir kolaylık muhakkak oluyor..
canım ya yalnız olunca zor haklısın. ama ben evde bile olsam h sonu yapıyorum çay değil amakaffe. içiyorum. yanında bitterle mmm mis oluyiiiben kendi başıma iken ne çay demlerim kendime,ne başka bişi...illa biri gelecekde,öyle...demekki çok canım istemiyo..
o ablayı inceliyom ben de şuan..doğri dersin benim sizden çok sipor yapmam gerek...sizin gibi yorulsam herhal hiç yapmıcam..tembelim ben tembelim....
Yaw kendi başıma içesim gelmiyo,size özeniyom o kadar..sen gel,beraber içek..hem ben şekersiz içemem,helede türk kahvesini şööle boll şekerli tadını alırım...
hayır canım maalsef ki hakettiğimi aldığıma inanmıyorum. zam zamanı geldi daha ses yok. ama şükrediyorum yine de :26:çalışan hanımların işi zor..evede geç geliyormuşsun..bu kadar çalışmaya iyi maaş veriyorlar mı,hakettiğini alıyomusun?
tatlım ben pilates yapmıyorum. evde matım yok bitane halım vardı onu da valde hanımın odasına yaydık.bende onu diycektim yaffrimm
şimdi bu pilates direk kas gruplarını en yoğun şekilde çalıştırdığı için zordur
diyorsunya ben bacaklarımı havada tutamıyorum diye
işte aynısı bizede oluyodu
ama 2 haftada açılıyosun
canım kasların sadece eliptik koşu vs.. şeylerle kısalırr hepimizin kısalıyo onları uzatmak esnetmek boyumuzu açmak için pilates çok çok iyii
toparlanma içinde öylee
sen devam et pilatese
o senin kaslarının güçsüzlüğünden değil pilatesten oluyo hepimize oluyo
bende doğumdan sonra başlayınca öyle olacak ilk zamanlarr
ilk 1-2 hafta çok zor gelir ama dayan sonrasında rahat edersinn
zaten 1 ay düzenli yap yani birgün eliptik diğer gün pilates yap çok toparlar senii
zaten çok bi kilon yokk
toparlansan şuankinden kat kat daha zayıf gözükürsün öyle oluyo çünkü insan
uykucu hugooooyok yivrumm ne firüsü uyku uykuu öff öfff
uykum geliyoo
yataktan kalkasım gelmiyoo
ilk 3 ay böyleydi sonra geçmişti şimdi yine başladıı
sabah eşimle 6 da kalkıyorum onu yolcu ediyorum salonu siliyorum temizliyorum düzenliyorum kayfaltımı yapıyorum sonra 8 gib uykum geliyo yatıyorumm valla 11 oluyo bazen kalktığımm off offf
selam kızlar ben geldim.nasılsınız?nugm geçmiş olsun cnm benim.benimde boğazlarım ağrıyor kızarmış.
hogoşum ahh o uyku yok mu.....bende hamilelikte hiç gözümü açamazdım sürekli uykum gelirdi.gündüz sürekli uyurdum akşam gene uyurdum nasıl uykum gelirdi okadar hayret.erkek çocuklarda oluyormuş genelde öle diyolar.
pilatesden konuşmuşunuz ben yaptım geldim pilatesimi.gerçekten çok süper bişiy.ben bi başladım bırakımıyorum.gerçekten çok faydası var hemde çoooookk...
öğle yemeği yemiycem sütle yulaf yiycem.ardından da şekersiz türk kahvesi içerim herhal..
sazanım oraya bende üyeyim çok faydası oluyoo pekçok şeyi öğreniyosun hepsi profesyonell onların çoğu zaten hoca
ne sorsan cevap veriyorlarrr
gel içelim diyom kayfeyi..patronlarla uğraşmak zordur,çalışanın hakkını hemen vermeleri gerek,ortada bir emek var,niye zamı zamanında vermiyosunki..canım ya yalnız olunca zor haklısın. ama ben evde bile olsam h sonu yapıyorum çay değil amakaffe. içiyorum. yanında bitterle mmm mis oluyiii
valla gelsem içsek ne güzel olurdu dimi kıs
hayır canım maalsef ki hakettiğimi aldığıma inanmıyorum. zam zamanı geldi daha ses yok. ama şükrediyorum yine de :26:
tatlım ben pilates yapmıyorum. evde matım yok bitane halım vardı onu da valde hanımın odasına yaydık.
dışarı çıkabilsem bitane spor matı alacam spora başlicam. bi tanede agırlık eldiveni alacam.seksi taytlar da alacam. bide büyük ayna istiyorum. odamı tümüyle spor salonu yapacam inşalla
iki dün eliptik yaptım cidden bi gelişme hissediyorum. iki günde hissedilir mi dersin? bide ben çok protein tüketiyorum ya onun da kas yapımında çok etkisi varmış canım. bodytr ye de üye oldum devamlı okuyorum.
uykucu hugoooo
uykucu hugooo
ay keşke bizde uyuyabilsek... şimdi bir de rusça kursu başlicak benim.. haftasonu sabahları da erken kalkmak zorunda kalacam
işte topikimizin pilates sultanı fit anneeee.. hoşgeldin pilatesi duyunca geldi valla
inceledim biraz..güzele benziyor..evet canım ortamda çok güzel ama pek kalabalık değil.
ben en çok makalelerinden faydalanıyorum. bu ara kas yapmakla ilgili makaleler okuyorum. işte bitanesi.. diğer kızlar da faydalansın. Yağ Yakmak İçin Ağırlık Kaldırma « Fitness, Body Building, Vücut Geliştirme, Sağlıklı Yaşam, Egzersiz
hoşgeldinn canım
dediğin doğru gecede uyku gündüzde uykuu
bide tatlıki hiç sormaa sıcak yerde kedi gibi mışıl mışıll
selam canım..senin bebişler nasıl,yaramazlar mı?ikitane birden ne güzel..
pilates çok çok iyi gerçekten...spor yaparsam pilates yaparım..
sen de kahvecilerden misin?hemde şekersiz...
canım ya yalnız olunca zor haklısın. ama ben evde bile olsam h sonu yapıyorum çay değil amakaffe. içiyorum. yanında bitterle mmm mis oluyiii
valla gelsem içsek ne güzel olurdu dimi kıs
hayır canım maalsef ki hakettiğimi aldığıma inanmıyorum. zam zamanı geldi daha ses yok. ama şükrediyorum yine de :26:
tatlım ben pilates yapmıyorum. evde matım yok bitane halım vardı onu da valde hanımın odasına yaydık.
dışarı çıkabilsem bitane spor matı alacam spora başlicam. bi tanede agırlık eldiveni alacam.seksi taytlar da alacam. bide büyük ayna istiyorum. odamı tümüyle spor salonu yapacam inşalla
iki dün eliptik yaptım cidden bi gelişme hissediyorum. iki günde hissedilir mi dersin? bide ben çok protein tüketiyorum ya onun da kas yapımında çok etkisi varmış canım. bodytr ye de üye oldum devamlı okuyorum.
uykucu hugoooo
uykucu hugooo
ay keşke bizde uyuyabilsek... şimdi bir de rusça kursu başlicak benim.. haftasonu sabahları da erken kalkmak zorunda kalacam
işte topikimizin pilates sultanı fit anneeee.. hoşgeldin pilatesi duyunca geldi valla
afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın..yumurtalı ıspanak ve yoğurtlu karnıbahar....offf ikisinede bayılırım..karnıbaharı kızartarakmı yoğurtluyosun,haşlayarak mı?etsuyu çorbaya ekmek doğradım acukk yiyorum şimdii
akşama yımırtalı ispanak yapıcciiimmm birde yoğurtlu karnıbaharr yapcamm
eşiminde boğazları şişmişş mıyklayıp duruyodu telefonda akşam yandık artık nazdan yanına varılmazz
durmak yok,pilatese devam..selam cnm...allah sağlık versin hemde ne yaramaz..evet çok güzel ama bi okadar da yorucu.
bencede en güzel spor pilates.hem zevkli hemde daha güzel forma sokuyor..evet yaa soema hemde çok seviyorum türk kahvesini hemde şekersizz
tavuklumakarna olur mu öyle şey..bizde geçen sene yeniydik burada,zamanla tanıştık,kaynaştık...seninlede zaman içerisinde güzel bi dostluğumuz olur umarım..burda herkes kankaymış ya ben dışlandım
tavuklumakarna olur mu öyle şey..bizde geçen sene yeniydik burada,zamanla tanıştık,kaynaştık...seninlede zaman içerisinde güzel bi dostluğumuz olur umarım..
rica ederim..ilk geldiğimde hiçbişi yazmadan bisüre takip ettim..kimseyi tanımıyordum..sonra yavaş yavaş yazdım..ilk başlarda kimse bişi yazmazdı,tanımıyolar tabi beni..sonra ben onları takip ettim,sevdim,güzel bilgiler öğrendim..konulara dahil oldum...teşekkürler.....
afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın..yumurtalı ıspanak ve yoğurtlu karnıbahar....offf ikisinede bayılırım..karnıbaharı kızartarakmı yoğurtluyosun,haşlayarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?