60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canımmm
bakalım kolaymı zormu bi bebecik olacakk

ben kendi başıma iken ne çay demlerim kendime,ne başka bişi...illa biri gelecekde,öyle...demekki çok canım istemiyo..
canım ya yalnız olunca zor haklısın. ama ben evde bile olsam h sonu yapıyorum çay değil amakaffe. içiyorum. yanında bitterle mmm mis oluyiii

valla gelsem içsek ne güzel olurdu dimi kıs

çalışan hanımların işi zor..evede geç geliyormuşsun..bu kadar çalışmaya iyi maaş veriyorlar mı,hakettiğini alıyomusun?
hayır canım maalsef ki hakettiğimi aldığıma inanmıyorum. zam zamanı geldi daha ses yok. ama şükrediyorum yine de :26:

tatlım ben pilates yapmıyorum. evde matım yok bitane halım vardı onu da valde hanımın odasına yaydık.
dışarı çıkabilsem bitane spor matı alacam spora başlicam. bi tanede agırlık eldiveni alacam.seksi taytlar da alacam. bide büyük ayna istiyorum. odamı tümüyle spor salonu yapacam inşalla
iki dün eliptik yaptım cidden bi gelişme hissediyorum. iki günde hissedilir mi dersin? bide ben çok protein tüketiyorum ya onun da kas yapımında çok etkisi varmış canım. bodytr ye de üye oldum devamlı okuyorum.
uykucu hugoooo
uykucu hugooo
ay keşke bizde uyuyabilsek... şimdi bir de rusça kursu başlicak benim.. haftasonu sabahları da erken kalkmak zorunda kalacam

işte topikimizin pilates sultanı fit anneeee.. hoşgeldin pilatesi duyunca geldi valla

sazanım oraya bende üyeyim çok faydası oluyoo pekçok şeyi öğreniyosun hepsi profesyonell onların çoğu zaten hoca
ne sorsan cevap veriyorlarrr

sazanım oraya bende üyeyim çok faydası oluyoo pekçok şeyi öğreniyosun hepsi profesyonell onların çoğu zaten hoca
ne sorsan cevap veriyorlarrr

evet canım ortamda çok güzel ama pek kalabalık değil.
ben en çok makalelerinden faydalanıyorum. bu ara kas yapmakla ilgili makaleler okuyorum. işte bitanesi.. diğer kızlar da faydalansın. Yağ Yakmak İçin Ağırlık Kaldırma « Fitness, Body Building, Vücut Geliştirme, Sağlıklı Yaşam, Egzersiz

gel içelim diyom kayfeyi..patronlarla uğraşmak zordur,çalışanın hakkını hemen vermeleri gerek,ortada bir emek var,niye zamı zamanında vermiyosunki..
benimde matım yok,topum yok,ağırlığım yok,ama taytım var..

etsuyu çorbaya ekmek doğradım acukk yiyorum şimdii
akşama yımırtalı ispanak yapıcciiimmm birde yoğurtlu karnıbaharr yapcamm
eşiminde boğazları şişmişş mıyklayıp duruyodu telefonda akşam yandık artık nazdan yanına varılmazz

hoşgeldinn canım
dediğin doğru gecede uyku gündüzde uykuu
bide tatlıki hiç sormaa sıcak yerde kedi gibi mışıl mışıll

hoşbulduk cnm.aynen öle sıck yerde daha da bi tatlı oluyor.ama doğumdan sonra o güzel uykuları baya bi arıcan cnm şimdiden tadını çıkar boşver...

selam canım..senin bebişler nasıl,yaramazlar mı?ikitane birden ne güzel..
pilates çok çok iyi gerçekten...spor yaparsam pilates yaparım..
sen de kahvecilerden misin?hemde şekersiz...

selam cnm...allah sağlık versin hemde ne yaramaz..evet çok güzel ama bi okadar da yorucu.
bencede en güzel spor pilates.hem zevkli hemde daha güzel forma sokuyor..evet yaa soema hemde çok seviyorum türk kahvesini hemde şekersizz

aman efendim iltifat ediyonuz beni şımartıyonuzzhe valla pilatesi duyunca atladım hemcicik..
yook ya şaka bi yana çocuklar ev işi yemekti spor du derken akşam oluveriyor hemen.giremiyorum ondan yoksam aklım hep burda.

afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın..yumurtalı ıspanak ve yoğurtlu karnıbahar....offf ikisinede bayılırım..karnıbaharı kızartarakmı yoğurtluyosun,haşlayarak mı?

durmak yok,pilatese devam..
çayı,kahveyi nasıl şekersiz içiyosunuz,püf noktası nedir?çok acı geliyo bana..

teşekkürler.....
rica ederim..ilk geldiğimde hiçbişi yazmadan bisüre takip ettim..kimseyi tanımıyordum..sonra yavaş yavaş yazdım..ilk başlarda kimse bişi yazmazdı,tanımıyolar tabi beni..sonra ben onları takip ettim,sevdim,güzel bilgiler öğrendim..konulara dahil oldum...

afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın..yumurtalı ıspanak ve yoğurtlu karnıbahar....offf ikisinede bayılırım..karnıbaharı kızartarakmı yoğurtluyosun,haşlayarak mı?

ben haşlama yiyorum eşim kızartmaa bazen haşlamanın içine acuuuk kızartmasınıda koyuyorum öyle karmakarışık yiyourmm

selam arkadaşlar..
benim diyet ii gitmiyor..dün azıttım..baya yedim..bugündaha iyiyim..
sabah
1simit (yemek zorunda kaldım)
1üçgen peynir
2 fincan sekersiz çay

öğlen..
1 domates,1salatalık
1 kk kaşar peyniri
1dilim ekmek
2 fincan sekersiz çay

ara
taze sıkılımış portakal suyu(kuzuma yaptımbende içtim)

akşam karnabahar haşlayıp yogurtla yemeği planlıyorum..
sonra yarım nar yiycem..
yatarken 1bardak süt..kaparım tükkanı..
aslında simit yemiycektim ama benim öğrenciler hava soguk die okula gelmeyince beslenme iptal oldu mecburen simit yedim..
spor hiç yapmıyorum..kondisyon bisikletim var tvnin karşısında ama ölee duruyor..tatilde yaparım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…