60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gün aşırı yapsan yine faydası olurr

öğretmensin sanırım,branşın ne?
Afiyet olsun..

3 haftadır balkonu silmemiştim yağmur yağdı filan batmış iyice silsemmi yarınmı silsem derken sildimm
ahh ahh birde demir eksikliği olmasa çok iş yapacamda üşüme hissim geçmiyo halbuki demir ilacıda alıyorum ama banamısın demiyo üşüyorumm

durmak yok,pilatese devam..
çayı,kahveyi nasıl şekersiz içiyosunuz,püf noktası nedir?çok acı geliyo bana..

aynen cnm benim allah sağlık verdiği sürece tam gaz devam
canımcım bende önceleri şekersiz içemezdim ama alıştım artık.kahveyi hurmayla içiyorum eğer hurma varsa yoksada alıştım artık şimdi şekerli içemiyorum.sende alışırsın yavaş yavaş.ama hurmayı kahvenin yanında tavsiye ederim..

arada
koca bir bardak greyfurt,muz ve kivi karışımını içtim.
2 dilim elma
4 tane çam fıstığı
yeşil çayımı da içtim.1 lt su içebildim
akşam yemeğinde
3 kaşık pilav
5 kaşık bezelye
cacık
kızlar yaa ben şimdi koruma dönemindeyim ya rahatlıktannmıdır nedir bilemiyorum abur cubur yiyesim geliyor.dün 2 dilim ince kek yedim.napsam kiii:26:

ben de çok üşüyorum 4 gündür,ısınamıyorum birtürlü..kansızlık da yok ama..elim ayağım buz gibi..

canım etkileemiyosa sorun yokk bencee

aa evet aslında hurma yada kuru üzüm şeker yerine geçebilir..

kaç kilosun şuan?aman aburcuburu abartma,bende nasılsa kilo verdim diye ipin ucunu bi saldım,çikolataları yedim,yedikçe birdaha yedim..şimdi ipinucunu yakalayamıyorum..verdiğim 2 kiloyu aldım..

kaç kilosun şuan?aman aburcuburu abartma,bende nasılsa kilo verdim diye ipin ucunu bi saldım,çikolataları yedim,yedikçe birdaha yedim..şimdi ipinucunu yakalayamıyorum..verdiğim 2 kiloyu aldım..

şuan 54 kgyum cnm.istediğim kiloydu zati....ama baya uğraştım bu kgya gelene kadar...sen kaç kgsun cnm?yok okadar aşırı derecede deil ama cnm istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…