selam arkadaşlar..
benim diyet ii gitmiyor..dün azıttım..baya yedim..bugündaha iyiyim..
sabah
1simit (yemek zorunda kaldım)
1üçgen peynir
2 fincan sekersiz çay
öğlen..
1 domates,1salatalık
1 kk kaşar peyniri
1dilim ekmek
2 fincan sekersiz çay
ara
taze sıkılımış portakal suyu(kuzuma yaptımbende içtim)
akşam karnabahar haşlayıp yogurtla yemeği planlıyorum..
sonra yarım nar yiycem..
yatarken 1bardak süt..kaparım tükkanı..
aslında simit yemiycektim ama benim öğrenciler hava soguk die okula gelmeyince beslenme iptal oldu mecburen simit yedim..
spor hiç yapmıyorum..kondisyon bisikletim var tvnin karşısında ama ölee duruyor..tatilde yaparım inşallah..
haşlaması da güzel,kızartması da..ben haşlama yiyorum eşim kızartmaa bazen haşlamanın içine acuuuk kızartmasınıda koyuyorum öyle karmakarışık yiyourmm
neyi???diyeti mi,sporu mu?yapamıyorum yapamıyorum çok iradesizim yaaaa
öğretmensin sanırım,branşın ne?selam arkadaşlar..
Benim diyet ii gitmiyor..dün azıttım..baya yedim..bugündaha iyiyim..
Sabah
1simit (yemek zorunda kaldım)
1üçgen peynir
2 fincan sekersiz çay
öğlen..
1 domates,1salatalık
1 kk kaşar peyniri
1dilim ekmek
2 fincan sekersiz çay
ara
taze sıkılımış portakal suyu(kuzuma yaptımbende içtim)
akşam karnabahar haşlayıp yogurtla yemeği planlıyorum..
Sonra yarım nar yiycem..
Yatarken 1bardak süt..kaparım tükkanı..
Aslında simit yemiycektim ama benim öğrenciler hava soguk die okula gelmeyince beslenme iptal oldu mecburen simit yedim..
Spor hiç yapmıyorum..kondisyon bisikletim var tvnin karşısında ama ölee duruyor..tatilde yaparım inşallah..
İkisini de desem :) utanaraktan
utanmana gerek yok..zaten diyet yapmıyoruz biz,sağlıklı besleniyoruz..yeterki azim olsun,irade olsun..buraya takıl,zamanla başaracağına inanıyorum..ikisini de desem :) utanaraktan
durmak yok,pilatese devam..
çayı,kahveyi nasıl şekersiz içiyosunuz,püf noktası nedir?çok acı geliyo bana..
EVET,UYUMAKTA ŞUAN KUZUCUM..nursena senin yakışıklı nerde evdemii
ben de çok üşüyorum 4 gündür,ısınamıyorum birtürlü..kansızlık da yok ama..elim ayağım buz gibi..3 haftadır balkonu silmemiştim yağmur yağdı filan batmış iyice silsemmi yarınmı silsem derken sildimm
ahh ahh birde demir eksikliği olmasa çok iş yapacamda üşüme hissim geçmiyo halbuki demir ilacıda alıyorum ama banamısın demiyo üşüyorumm
arada
koca bir bardak greyfurt,muz ve kivi karışımını içtim.
2 dilim elma
4 tane çam fıstığı
yeşil çayımı da içtim.1 lt su içebildim
akşam yemeğinde
3 kaşık pilav
5 kaşık bezelye
cacık
kızlar yaa ben şimdi koruma dönemindeyim ya rahatlıktannmıdır nedir bilemiyorum abur cubur yiyesim geliyor.dün 2 dilim ince kek yedim.napsam kiii:26:
aa evet aslında hurma yada kuru üzüm şeker yerine geçebilir..aynen cnm benim allah sağlık verdiği sürece tam gaz devam
Canımcım bende önceleri şekersiz içemezdim ama alıştım artık.kahveyi hurmayla içiyorum eğer hurma varsa yoksada alıştım artık şimdi şekerli içemiyorum.sende alışırsın yavaş yavaş.ama hurmayı kahvenin yanında tavsiye ederim..
EVET,UYUMAKTA ŞUAN KUZUCUM..
kaç kilosun şuan?aman aburcuburu abartma,bende nasılsa kilo verdim diye ipin ucunu bi saldım,çikolataları yedim,yedikçe birdaha yedim..şimdi ipinucunu yakalayamıyorum..verdiğim 2 kiloyu aldım..[sıze=3]arada
koca bir bardak greyfurt,muz ve kivi karışımını içtim.
2 dilim elma
4 tane çam fıstığı
yeşil çayımı da içtim.1 lt su içebildim
Akşam yemeğinde
3 kaşık pilav
5 kaşık bezelye
cacık
kızlar yaa ben şimdi koruma dönemindeyim ya rahatlıktannmıdır nedir bilemiyorum abur cubur yiyesim geliyor.dün 2 dilim ince kek yedim.napsam kiii:26:[/sıze]
ne çok yaramaz,ne çok uslu..orta kıvamda oğluş...burda rahat durabildiğine göre sakin uslu bi çocukk
kaç kilosun şuan?aman aburcuburu abartma,bende nasılsa kilo verdim diye ipin ucunu bi saldım,çikolataları yedim,yedikçe birdaha yedim..şimdi ipinucunu yakalayamıyorum..verdiğim 2 kiloyu aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?