60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman efendim iltifat ediyonuz beni şımartıyonuzzhe valla pilatesi duyunca atladım hemcicik..
yook ya şaka bi yana çocuklar ev işi yemekti spor du derken akşam oluveriyor hemen.giremiyorum ondan yoksam aklım hep burda.
Ne güzel ya ev hanımı olunca böyle.
ben şimdi eve gidicem saat 19.30 akşamdan pazı ayıkladım yıkadım soganlarını bile soydum bizim kaynana benim ki bişiye benzemez sen gelince yaparsın dedi. yap dedim niye benzemesin aynı ıspanak kavurması gibi dedim ama ikna olmadı. bunu mu yapayım?
sporumu mu yapayım?
eşim iş görüşmeleri için takım bakacak bensiz bişi almaz onunla dışarı mı gideyim?
kendi ihtiyaçlarım var onları mı göreyim.
ben ne yapayım ya

burda herkes kankaymış ya ben dışlandım
neden dışlanasın? bişi yazdıkta cevap mı vermedik ki. her yazına bişi yazdık. sık sık yazasın ki alışılasın burada. kimseyi dışlamıyoruz asla..
evet hatırlıyorum.
nursena yı devamlı online görüyordum her gün ama bi gün laf attım aloooww alttan alltan bakmaa gel sende yaz diye.
o gün cesaret geldi
öncelikle resmiydin ama şimdi maşallah iyi açıldın valla.
benim balkonu çamur götürüyo daha dogrusu terasımı. onu çamur içinde görmekten rahatsız oluyorum ama hortum çekip yıkamaktan korkuyorum bide çok sook ayaklarım ıslanıcak sanırım yaza kadar böyle kalacak.
ben de şekersiz içiyorum kahveyi. çaya da az tatlandırıcı az şeker koyuyorum ve sadece kahvaltıda içiyorum. o yüzden sorun etmiyorum ama tamamen bıraksam daha iyi olacak ta bi türlü sevemedim şekersiz çayı. kahve okey ama şekersiz çay ı ıh
bide ben çayı sade içemem mutlaka bişi olacak yanında.
ne çok yaramaz,ne çok uslu..orta kıvamda oğluş...
en iyisi.
aşırı yaramazlık hiperaktivite belirtisi. hiç bişiye özellikle de derslere konsantre olamaz.
çokta uslu olmamalı pasif olmamalı bence çocuk en iyisi orta karar. maşalahh tatlışkoya

şuan 54 kgyum cnm.istediğim kiloydu zati....ama baya uğraştım bu kgya gelene kadar...sen kaç kgsun cnm?yok okadar aşırı derecede deil ama cnm istiyor..
54 kilo çok iyi...ben de yazın 56ya inmiştim,aynı senin gibi kaç ay uğraştım,pilates,yürüyüş...çikolata,tatlıya hayır dedim..öyle bir hale geldimki artık çikolata yemeyi istemez oldum,hatta zamanında o kadar halleyi nasıl yedim acaba diye kendime şaşırdım..artık rahatladım kendimi saldım,2 kilo aldım,58im şuan..
Ama sen ye,zayıfsın çünkü..

hugocan ben pazartesi salı saf Protein yaptım ya.
acayip yorgun oluyordum spordan sonra.
son iki gündür karboyu artırdım. bugün de fırsat bulabilirsem spor yapacam.
bu karbo beni daha az yorgun hissettirir dimi spordan sonra?:44::44:

ı yediklerim mi?yediklerimse kg aynı ama böle cnm istemeye devam ederse ve bende bunu bastıramazsam aynı kalmıca kesin..ama sorun beim rahatlamam mı acaba neden bunu çözemedim napsam onu bilemedim

boy kaçtı berilcim?

sazanım öncelikle bu akşam eşinle dışarı çık takımını alın sonra kendi ihtiyaçlarınıda al
zaten gezmiş olursun yürüyüş olur bu akşam
sonra hafif bişeyler yersin dışarda ızgara salata gibi
sonra eve gelincede pazı yemeğini yaparsın zaten çabuk pişerr pazıyı soğanı doğra salçayı ekle ateşe koyy pişer hemencikk
böylece her işe yetişmiş olursunn

senin işinde zor bacım...kaynananın işine gelmemişde ondan.bende çayı sade sevmiyorum yanında bişile güzel oluyor ama malesef genelde sade içiyorum akşamları kilo yapıyor malum

kaygana akıllıymış haaa,yapıversin nolcek,kaç yıllık ev hanımı..kaygana deyince akasya durağındaki şaziment kaygana ölmüş..
Kaç parçaya bölüneceksin sazancım..
Evet sessiz takipçiydim o zamanlar..önce tartıyorum,biçiyorum,mesafeli duruyorum,baktımki okey açılıveriyorum şekil a..hatta o zamanlar ben aranıza dahil olabilirmiyim yazmıştım,sende dahil oldun gittin,daha kaç defa soracaksın gibi bişi sölemiştin..bende bu yolanda agresif galiba diye düşünmüştüm..hey günler bee..
Bende balkonu yıkamıyorum kaç zamandır,ay bu soğukta hiçte yıkayamıcam..

tabiki spordan sonra karbonhidrat çok istiyo vücutt
aslında en iyisi proteinle beraberr yemen hem çok tok tutar hem spordan sonraki kas yapımına çok faydası olurr ben spor yapar yapmaz 1 saat içinde öyle yemeğimi yiyodumm et ve esmer ekmek çokk iyi geliyoduu
o sitedeki abilerr proteintozu kullanıyo ama hiçç gerek yokk et yemek daha güzell

hamarat hatun,olayı çözdü..

dün banyomu yıkadım buz oldu ayacıklarım sonra sıcak su koydum leğene ayacıklarımı sıcak suda beklettim bu soğukta balkon filan yıkanmazz viledaladımm tamamdırr kış günü balkon yıkasan ne olurkii hemen batacakk viledalasak yeter bence

teşekkürler cnm ya..neden sende zayıfsın aradığın 2 kg mu zayıf olmak için..sende zayıfsın..kaç kilodan geldin 58 e cnm?senin boy kaç?

çok yorma kendini bu halinle..naz yap biraz..naz yapmak için son haftaların,iyi kullan..

teşekkürler cnm ya..neden sende zayıfsın aradığın 2 kg mu zayıf olmak için..sende zayıfsın..kaç kilodan geldin 58 e cnm?senin boy kaç?
64ten 56ya düştüm,şuan 58im,boy 1.61,şişman değilim ama ufak ufak göbüş çıkıyor,dur demezsem alıp başını gidecek..

kızlar ben çıkıyorum ben yaramazlar mıyaklamaya başladılar..biraz keyifleri yok görüşürüz byy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…