60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar cancanlar...
Sabah erkencikten pazara gittim,geldim..oğluş babasıyla uyurken pazar işini halletmiş oldum böylece..öğleden sonra yokum çünkü,anneme gidicez ablalarla nasipse..
Kahvaltım 2 dilim karışık tahıllı ekmek arası çift kaşarlı tost vede portakal suyu...

Günaydın kızçeler,

bugün kaffaltımı iki haşlanmış yumurta iki dilim kızarmış ve doğal tereyağlı ekmek biraz peynir biraz zeytin kocca kupa çay içtim. dün alışverişte kendime take away mug diyorlar yani kupa ama termos şeklinde. onlardan aldım. içine çayı doldurdum. minibüste fıttırı fıttırı içtim. ohhh souk havada pek iyi geldi
ahh nerdeee.. akşam çıkışta avm ye gittik. bitanesine gittim. kupa termos bulamadım sonra digerine geçtik eşim araba ile götürdü saolsun ordan aldım kupamı. market yaptık sonra bitane dondurma yidim madodan .. işten çıkarken yemek olayını halletmiştim.
eve geldik saat dokuz. kaynana dolaba kaldırmış benim soganlarla pazıyı. yine yapmamış. ben pazı pişirmeyi bilmem diyo. ya ıspanak gibi yap işte yok ben beceremem ziyan olur diyo. ee ben de geç geldim banyo yaptım hemen sonra da yaptım yine pişirilmedi ziyan olduu anlamıyorum bu kadını yaa. yaşı 73 ama dünyadan elini eteğini kesmiş kolumda güç yok diyo. valla ogluna yemek hazırlarken var bi o yemegi pişirirken yok. ne diyeyim :26:
eşim kendisi bakacakmış takım eniştesi ile. o işten sıyrıldım.
dün pilates için mat baktım hiç bi yerde bulamadım bitane dunlop marka vardı oda 61 tl dediler bugün indirim sitesinden aldım kargo dahil 36 tl ye

senin işinde zor bacım...kaynananın işine gelmemişde ondan.bende çayı sade sevmiyorum yanında bişile güzel oluyor ama malesef genelde sade içiyorum akşamları kilo yapıyor malum
aynen öyle yaa.. yaa anne yap diyorum bişiye benzeme diye bişi yok mutlaka benzer yok ya kadın yapmadı pes
ööle duruyo dolapta pazıı. aaah ah benim anacım olacaktı valla çayımı çorbamı hazır ederdi ben gelene kadar
aaa üzüldüm bak ona. hallederiz kadirin kaynanasıydı dimi o allah rahment eylesin.
valla olmuyo bölünemiyorum canım. bak dün akşam da spor kaldı. kaynanam gidebillir bugün valla artık gitsin bence hani bana yararı yok azıcıkta zararı var yani evet:44::44:
evet canım sanırım haklısın. tek başına pro insana böle tuhaf bi baş agrısı da yapıyo. az karbo da lazım spor yapana.. teşekkür ederim.
şu minderim gelsin pilatese de başlicam bi gün kardiyo bi gün pilates bu basenleri eriticem kafaya taktım.
eşim bana tozuttun iyice diyo
boy 168, kilo 54 cnm...
oooo ne güzel yaa inceciksin.. hemi de ikiz annesi.
tütüüüüüü maşallah
yaa sen neden banyo filan yıkıyosun ki karnın burnunda. acı biraz kendine.. kendine acımayana kimse acımıyo nazlan bira.z
olmaz böle
yok canımcım kızmadım. her gelen böle diyo da o yüzden şeettim buradaki kızlar birbirimizi normal hayattan tanımıyoruz ki. hepimiz burada tanıştık. zamanla sana da alışırız sen buralardan ayrılma yeter ki

günaydın canım..niye hergün kahvaltıda 2 yumurta yiyorsun,karataycı mısın yoksam sen de..
take away mug unu güle güle kullan,içinde bol bol sıcacık çaylar,kayfeler iç emiii..madodan dondurmanı da yimişsin,ohh yarasın,bayılırım dondurmaya..matler o kadar pahalımıymış yaw,almasaydın,matsiz spor olmaz mı?biz hep matsiz yapıyoz,daha doğrusu yaptım,geçerli diilmi benimkiler..
kayganan da haaa,kızdım şimdi ona,sen çalışan yorulan bir hanımsın,ne olur hiç olmazsa yemeğini yapıverse,yaşı 73 diyosun,dinçse eğer sorun olmaz yaş..benim kaynanam sağolsun her gittiğimizde yemekleri kendi yapar,bulaşıklarıda ben yıkarım..bayağıda çok kaldı sizde..kayınpeder yokmu?

valla saolsun benimki de bana hiç yemek işi bırakmaz..ben de yemek yapmayı severim vaktim varsa..
hatta bazen yaptığı işe yardım ediyim diyip de karıştırıyordum..
bana da karışılmasını sevmem zaten..
baktım herkesin düzeni farklı artık hiç karışmıyorum kendi yapıyo..

canımcım karataycı değilim. bi süre dukan yapmıştım 59 a kadar inmiştim ama çok arka arkaya saf protein yapınca saçlar dökülmeye başladı. oda benim yumuşak karnım. bıraktım. kglar geri geldi karatayı da biliyorum ama dukana çok benziyor sadece dukan yag önermiyor karatay yiyin garii diyor. bide fındıkn fıstığı serbest bırakıyo karatay.
protein tok tutuyo çok ekmek yemek zorunda kalmıyorum bunu da seviyorum. işyerinin dolabında muhakkak kuşbaşı tavugum oluyo pişmiş hazır onu gelen çorbalara-yemeklere katıyorum doyuruculuğu yükseliyo. aşırı karbo almak zorunda kalmıyorum.
valla dun carrefour da sordum dunlop mat 61 Tl dedi oha didim olmaz. bugün de baktım m.foni de finspor kampanyası varmış aynı mat kargo dahil 36.
matsız da olur canım ama benim sırtım acıyodu sırt üstü yatınca altta yumuşak bişi lazımdı kemiklerim acıyodu bide zıplarken üstünde az ses şeediyo o yüzden alıyım didim.
şincik bankada işim var ne olduunu kirli çıkı nügü ve hugocum bilir belkim sende rastlamışsın bi işim var onu görecem ..
hadi görüşürüz

aferm canımm çok iyi gidiyorsunn kirli çıkı nugide görsün tebriklerr

herkesçiklerr kaçmışşş
benimde bugünn pazara gitmem lazımmm birazdan hazırlanıp çıkıciiimmm

ne olduunu bilmemmi sazanım allah daha çok versin benimde elimde duruyo ne zamandır ne edeceğimi bilemedim bi türlü abimle konuştum benim vaktim yok sen benim üstüme yatır didim sormuş oda uzun işmiş fotokopi kargo bilmem ne abim didiki ben kendi üstüme açayım sen bana şu kadar yatır de ben yatırırım dedi sonra ben gelince sendeki parayı alırım didi bilmiyom ne edecem bakalım.yarında abimlere gidiyoruz burdura parayı götüremde konuşalım bakalım bi ne olcek ne kalcek

gördü gördü kirli çıkı nugi ne işe yarıyomuş bak herkeze vesile oldii

dün benim sesim iyiydi emme bugün yine kısık :26: burnum kanıyo bide dudaklarımı bi görseniz kupkuru krem sürüyorum emme fayda yok allahtan halsizliğim yok allah daha kötüsünden korusun ben tabi bu arada daha başlayamadım bişeye :18: pazartesi inşalla.hep pazartsi diyom bi türlü gelip geçiyo pazartesiler bende bi sorun çıkıyo başlayamıyorum .bu arada başka bi kitaba başladım onu okuyorum geçmişe bakem biraz neler olmuş

nugim geçmiş olsunnnnn,inşallah daha iyisindir...
ooofff bende diyetten koptum yine ....
abur cubur yemiyorum ama çok da dikkat etmiyorumm...
kilom aynı şükürr..almadımmm..
ama artıkkkk bir dur demek istiyoruym çok sıkıldım..
lkızlar spor konuusnda birbirimizi motive etsekk..
sanki tek eksiğimiz o gibi geliyo bana....
dün annaemler geldi..
en son 1,5 ay önce bizdelerdi..
ne kadar zayıfladın sen yapma artık diyet dediler...
bense aylardır kilo vermiyorum oysaki...
yüzün tahta gibi olmu dedi annem
çirkinlkeşmişin diyememenin diğer adı bu oluyo galiba
ben de tombiş suratlara zayıf bendenleri pek severimm..
benimde surat hemen küçülüyoo..
canım sıkıldı biraz..
babamda kızm sporla sıkılaş,diyet yapma artık dedi...
offf netcem yawww

sağol canım valla en büyük desteğim sizler annem ve ablam. içim kan ağlamıyo bu kez kocişler gizli iş çeviriyorum diye. çünkü o kredi ve bilezik şeyi yüzünden çok hırslıyım kırgınım ona. kredim bitmişti bitmedi dedim son taksiti de kenara koyacam. beni gizli gizli iş çevirtmeye zorladı üzgünüm ...

herkesçiklerr kaçmışşş
benimde bugünn pazara gitmem lazımmm birazdan hazırlanıp çıkıciiimmm
tımam canım görüşürüz.

kız valla vesile oldun aferim sanaa.. benim de amacım senin gibi para biriktirip kendi arabamı almak. ama broadway tarzı bişi değil belki kredi de çekebilirim ama öncelikle kenarda param olsun garantim olsun diye düşünüyorum.
bence kendin bi hesap açsan iyi olur. ben maaş hesabımı internet şubesine açtırmıştım. ama vadeli hesap açamıyordum buna açabilmek için gittim şubeye. salı çarşamba bu izin verilecekmiş.
öncelikle vadeye koyacam ama kısa vadeler. 30 gün gibi. maksat şimdilik dokunulmicak bi yerde olsun diye hesap. geçen ayın 15 den beri iyi birikti.

ayy geçmiş olsun canım dudakların için bol bol yaglı krem sür. burnun çok sık kanamıyor inşallah :26:

benim babamda öle didi. eşime demiş ki yüzü kedi kadar oldu bu yolinin artık zayıflamasına izin verme. ama ben hiç memnun değilim.
basenlerim olduu gibi duruyo. spora iyi karar verdim ama nedense bu ara yapamadım bi türlü fırsat olmuyo. bi pazartesi salı yaptım dün ve evvelki gün kaldı
neyse ki pilates matımı sipariş ettim. kaynanam da bi kaç güne gider diye umuyorum. rahat rahat sporumu yapayım.
spor yapınca kendimi kuş gibi hissediyorum acayip iyi geliyo ...
haydi kızlar spora
fam

sağol fambıkcım hergün değilde gün aşırı yapsan 45 dk spor yeter bence .bide diyene bak sankim ben yapıyom spor boğazlarım engelliyo benide iyi olsun bi boğazım başlıyacam bende

sazancım vadeli istiyorum bende ama arada para yatırmak istediğimde izin almak problem olacak o yüzden başka yöntemler düşündüm yani sürekli izin alıp bankaya gitmek dikkat çekecek .6 aylık koysam bu sefer 6 ay içinde para biriktirirsem harcarım diye korkuyorum aylık yapsam her ay izin almak sorun işte bilmiyorum bakalım burdura gidince abimle bi konuşayım ne olacak ne yaparız belli değil .iyi insan lafın üstüne ararmış abim aradı şimdide yarın geliyomusunuz diyo geliyoruz didim bende

yok canım sık kanamaz ama bu hastalıktan muhtemelen kanıyo burnumun içinde kalıyo akmıyo ben burnumu silince çıkıyor.benimde babam çok kaçırıyon bu aralar farkındayım diyor

tatlım vadeyi yenilemek ve para yatırmak için şubeye gitmek zorunda değilsin ki
açtır hesabını internetten istediğin zaman gir yeniden para yatır.. bitane de vadesiz hesabın olsun vardır her halde maaş hesabın. maaş hesabına eline geçen o fazla parayı yatır. oradan da vadeli hesabına.. bu kadar

yok canım sık kanamaz ama bu hastalıktan muhtemelen kanıyo burnumun içinde kalıyo akmıyo ben burnumu silince çıkıyor.benimde babam çok kaçırıyon bu aralar farkındayım diyor
demek ki bu babalar hep böyle

maaş hesabım var canım öylede olabilir evet bakalım düşünelim bi sanki trilyonumuz var düşündüğümüz şeye bak yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…