60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten facedeki resimlerin dillere destan olmus zemuszemus öve öve bitiremiyor forum opuyorumnanaktan yeter bu kadar güzellik şekerim..

Hadi ya.. Görmedim ben konusulduğunu hihi..:kedi:
Teşekkür ederim şekerim..opuyorumnanaktan
evet ordaki son resimler güzel çıkmış ama siyat capri hemide biraz bol bütün kusurları örtüyor.. Hehekaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım..a.s. Sabahları aç karnına suyun içerisine elma sirkesi ve bal ekleyerek içebilirsin canım. O sanırım tatlı isteğini azaltıyor.. Ben hapını kullanıyorum ayarını pek bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar var burda..

pazartesi aç karnına tartıldım 58 olmuşum ama ben kendimde hiç farklılık hissetmiyorum yaptıklarım akşam 18.00 den sonra bişey yemiyorum beş gün 19.00 da bin tane ip atlıyorum sabah ve gece yatarken 5 i birarada çay içiyorum haftayada kilomda düşme olursa ancak ozaman kilo verdiğime inanıcağım

selam canlarım zemuszemus
ne kadar sessiz sakin birkaç gündür topiğimiz..
herkes istediği kiloya inip gitti galiba....
ablasından prenseseee,ablasından prenseseee...duy sesimi prenses:)bak bugün neler yedim:)
sabah:küçük bi dilim ekmek,yeşil zeytin,peynir,şekersiz çay
ara:kiraz
öğle:sarma beyti((ama azıcık..
akşama dereotlu cacık ve ızgara tavuk yemeyi planlıyorum..

ne kadar tatlı bebisin varya masalllah Allah analı babalı büyütsün amin:1hug:

]

ablacım sen biraz az yemiyor musun? nasıl dayanıyorsun?

oğlum 2 yaşında olcak temmuzda. ben doğu almanyada bir laboratuvara gelicem canım.
canımcım bukadar az yemezsem kilo veremiyorum benmetabolizmam yavaş ve genetik olarak kilo almaya çok müsait bir bünyem vareğer ipin ucunu bukadar sıkı tutmasaydım,şu anda 100 kiloluk bir hatun olarak salınıyor olurdum ortalıkta:roflol:

mrb sabun neyapıyosn kız
varmı kiloda bir gelisme ne yiyon ne içiyon anlat bakim muzlu diyet devam ediyomu

huhuuuu kızlarrrr nerdesinizzzz....

Komsu komsu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3

mrb sabun neyapıyosn kız
varmı kiloda bir gelisme ne yiyon ne içiyon anlat bakim muzlu diyet devam ediyomu

nisa bajı ediyo ediyo bu hafta iyice sıktım baya baya diyetteyim bu hafta . . . aramızdaki yarıştan mıdır nedir artık . . . :1ninca:
çok sık giremedim bu aralar yoğunluk var kızlar . . .
keyiflidir her şey umuyorum . . .
öpüyorum . . .

bugün yediklerim ;

sabah
1 mus
öğlen
2 yumurta 1 simit biraz yoğurt 1 salatalık
akşam yarım kilo kadar kiraz
aralarda şekersiz kahve çay bol su maden suyu
sporda yaparım belki birassss duydun mu nisa bajı ? zemuszemus

ablacım okudum yediklerini..biraz daha iyi sanırım dünkünden..

veee bu kadar zor metabolizmaya ragmen direnip 100kg olmak yerıne 56 kg olarak salınmayı secen ablamı ayakta alkıslarım ben!!:içelim:

veee bu kadar zor metabolizmaya ragmen direnip 100kg olmak yerıne 56 kg olarak salınmayı secen ablamı ayakta alkıslarım ben!!:içelim:

Kesinlikle katılıyorum sana Fiumeciğim..alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Gelelim bugün yediklerime..

Sabah:2 dilim etimek, 1 parça beyaz peynir
Öğlen: ton balıklı salata, 4-5 tane kiraz, 2-3 tane ince dilim elma
Ara: valla arkadaşların zorlamalarıyla 1 vanilyalı max..
Akşam: 1 kabak ve yumurtayla yapılmış omlet..
Doymadığım için dayanamadım. 1 kaşıkda makarna ve biraz yoğurt yedim.

O kadar.. birazdan yürüyüşümü yapacağım.. Dün lahana yağı aldım ondan sürüp streçleyip yapmayı planlıyorum..

KALP KALBE KARŞIYMIŞ CANLARIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar selammmmmopuyorumnanaktan

Hepinizi çok özledim.Benim oğlan evde ya artık,o evde iken pc'ye oturamıyorumgamyoncuiremsu.Şimdi babaya havale ettim ve azıcık bakayım dedim...

Benekcim 56 kilonu çok çok çok kutlarım:hooray:.O kilo benim hedef kilom yaaaa.Dua et ne olur ben de göreyim o kiloları....:Saruboceq:

Kızlar benden haberler hiç iyi değil:çok üzgünüm:...Kim demişti bakıyım yasmin kilo yapmaz diye..Pazar günü 57,4 olan ben dün sabah itibari ile 58 olmuş durumdayımmafoldumben..Dün tartıldım,şok geçirdim,hadi neyse bugüne özgü bir şeydir dedim,bu sabah da tartıldım gene 58 çıktımmafoldumben.Ağlarım da ağlarım o aldığım 600 grama..Yediklerimde,içtiklerimde hiç artış yok,hatta sporu bile arttırdım ki,ilaç kullanıyorum aman ne olur ne olmaz diyeee...senağlama

Hadi bakalım buna ne diyeceniz şimcik..:çok üzgünüm:

Vallahi arsızlığa vurup,karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm bu duruma ya.Hapı da bırakamam artık...Ya ne olur beni teselli edin.Vallahi ihtiyacım varrr....senağlama

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1domatese 1 yumurtalı az yağlı melemen
1 dilim uno light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
1 bardak light cola

Öğlen:
300 gr kadar çilek

Akşam:
yarım tabak tavuk-mantar sote
2 yemek kaşığı pilav
1/2 dilim uno light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Biraz önce de 2 mil walk at home yaptım.Yarım saat sonra da 50 tane mekik çekicem..

Bir de 2 millik walk at home bana çok az gelmeye başladı. 5 millik walk at home istiyorum..Kimde varrr...Önceki sayfalardaki linkleri tıkladım ama açılan site direkt error veriyor...Çalışan bir link var mı kızlar sizde.Özelden bana atsanız inanın çok makbule geçer..opuyorumnanaktan

Sağolasın lunacım:)tabiki göreceksin sen de 56 yı!hatta görünce benim gibi şımarıp hedefini aşağıya bile çekeceksin..gör bak zemuszemus
bide bugün senin oğluşunun kayıt işi vardı ya merak ettim halledebildinizmi?

yaaaaa niye bütün lezzetli ve güzel yiyecekler çok kalorili ki...((((((((((((
yer değişseler olmazmı???
bütün diyet listelerinde bol bol börek,çörek,pizza,sarma,tatlı...yiyin
amaaa sakın lahana,pırasa,bamya,bakla..gibi yiyeceklere elinizi bile sürmeyin..yazsa delikafadulden

beneğimmm görüşmeyeli 56 kilo olmuşsun çok tebrik ediyorum...seninle ilk konuşamamızı hatırlıyormusun...biz sabunla konuşuyorduk hani haftaya şu kiloda olalım var mısın vb.konuşmalar...benide aranıza alın demiştin...aradan ne kadar geçti bilmiyorum ama ben hala 60 kiloyum:kedi: ya sen...:hooray: :hooray: :hooray:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…