zaten facedeki resimlerin dillere destan olmus zemuszemus öve öve bitiremiyor forum opuyorumnanaktan yeter bu kadar güzellik şekerim..
merhaba kızlar a.s.
bende 66 kiloyum hedefim 58
dünden beri kendimce diyet yapmaya çalışıyorum.yemek konusunda değil ama tatlı konusunda maalesef çok iradesizim.tatlı krizine giriyorum resmen çok aşırı seviyorum tatlıyı.bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
sabah iki dilim kepek ekmeği iki üç zeytin biraz peynir ve şekersiz çay içtim.az öncede iki tane kepekli galeta yedim.
kızlar ben bu kiloma takıldım kaldım offfff...son 3 kilom kaldı veremiyorum
62 yi göremez oldum kac haftadır
merhaba kızlar a.s.
bende 66 kiloyum hedefim 58
dünden beri kendimce diyet yapmaya çalışıyorum.yemek konusunda değil ama tatlı konusunda maalesef çok iradesizim.tatlı krizine giriyorum resmen çok aşırı seviyorum tatlıyı.bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
sabah iki dilim kepek ekmeği iki üç zeytin biraz peynir ve şekersiz çay içtim.az öncede iki tane kepekli galeta yedim.
canımcım bukadar az yemezsem kilo veremiyorum ben]
ablacım sen biraz az yemiyor musun? nasıl dayanıyorsun?
oğlum 2 yaşında olcak temmuzda. ben doğu almanyada bir laboratuvara gelicem canım.
mrb sabun neyapıyosn kız
varmı kiloda bir gelisme ne yiyon ne içiyon anlat bakim muzlu diyet devam ediyomu
canımcım bukadar az yemezsem kilo veremiyorum benmetabolizmam yavaş ve genetik olarak kilo almaya çok müsait bir bünyem var eğer ipin ucunu bukadar sıkı tutmasaydım,şu anda 100 kiloluk bir hatun olarak salınıyor olurdum ortalıkta:roflol:
ablacım okudum yediklerini..biraz daha iyi sanırım dünkünden..
veee bu kadar zor metabolizmaya ragmen direnip 100kg olmak yerıne 56 kg olarak salınmayı secen ablamı ayakta alkıslarım ben!!:içelim:
ablacım okudum yediklerini..biraz daha iyi sanırım dünkünden..
veee bu kadar zor metabolizmaya ragmen direnip 100kg olmak yerıne 56 kg olarak salınmayı secen ablamı ayakta alkıslarım ben!!:içelim:
Kesinlikle katılıyorum sana Fiumeciğim..alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Gelelim bugün yediklerime..
Sabah:2 dilim etimek, 1 parça beyaz peynir
Öğlen: ton balıklı salata, 4-5 tane kiraz, 2-3 tane ince dilim elma
Ara: valla arkadaşların zorlamalarıyla 1 vanilyalı max..
Akşam: 1 kabak ve yumurtayla yapılmış omlet..
Doymadığım için dayanamadım. 1 kaşıkda makarna ve biraz yoğurt yedim.
O kadar.. birazdan yürüyüşümü yapacağım.. Dün lahana yağı aldım ondan sürüp streçleyip yapmayı planlıyorum..
Sağolasın lunacım:)tabiki göreceksin sen de 56 yı!hatta görünce benim gibi şımarıp hedefini aşağıya bile çekeceksin..gör bak zemuszemusKızlar selammmmmopuyorumnanaktan
Hepinizi çok özledim.Benim oğlan evde ya artık,o evde iken pc'ye oturamıyorumgamyoncuiremsu.Şimdi babaya havale ettim ve azıcık bakayım dedim...
Benekcim 56 kilonu çok çok çok kutlarım:hooray:.O kilo benim hedef kilom yaaaa.Dua et ne olur ben de göreyim o kiloları....:Saruboceq:
Kızlar benden haberler hiç iyi değil:çok üzgünüm:...Kim demişti bakıyım yasmin kilo yapmaz diye..Pazar günü 57,4 olan ben dün sabah itibari ile 58 olmuş durumdayımmafoldumben..Dün tartıldım,şok geçirdim,hadi neyse bugüne özgü bir şeydir dedim,bu sabah da tartıldım gene 58 çıktımmafoldumben.Ağlarım da ağlarım o aldığım 600 grama..Yediklerimde,içtiklerimde hiç artış yok,hatta sporu bile arttırdım ki,ilaç kullanıyorum aman ne olur ne olmaz diyeee...senağlama
Hadi bakalım buna ne diyeceniz şimcik..:çok üzgünüm:
Vallahi arsızlığa vurup,karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm bu duruma ya.Hapı da bırakamam artık...Ya ne olur beni teselli edin.Vallahi ihtiyacım varrr....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?