60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biriktirdiğin kadarını biriktir gerisini kredi çekersşnn diye düşünmüştüm ama eşine aldır en iyisiii
hatta şimdiden ufak ufak kulağına koyy bebek istiyoya işe girince çarçur etmesinn paralarınıı

işe girince bna olan borcunu ödicekmiş. bileziğin tektaşın en iyisini alacakmışçç öle diyo.
valla işten çıkmadan da maaş kartı bendeydi. bu ayın kirasını eşim ödedi. kredi kartını da o ödicekmiş öteki ayın kirasını da.. yani işsiz ama annesinden aldığı ile eve katkı sağlıyor. şu durumda kenara para bile koyabiliyorum çok şükür.

neyse diyete dönelim.
akşamüstü işyerinde biraz tavuk yedim soguktu canım istemedi işyerindeki köepklere verdim. şimdi eve geldim oturdum ohh evim evim güzel evim.
evde hazır kazandibi vardı dayanamadım bi parça koydum tabagıma onu yiyorum. yanında da yarı yarıda maden sodası ile karışmış vişne suyu koydm.

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar fit hatunlar,güzel hanımlar...
Bugün hava biraz ısındı burada,kaç günün soğuğu gitti,ılımanlaştı,yağmurlu...
Dün akşam evde değildim,annemdeydim..akşam yemeğim:kıymalı şehriye çorbası,nohut yemeği,pirinç pilavı,az karnıbahar yemeği,salata yedim..biraz fazla kaçtı..yemekten sonra mideme ağrılar girdi birsüre..çok yeyince böle oluyorum..kalabalıkta ne yediğimi anlamadım,yedim durdum sadece...:44:

dün yazamamıştım dün yediklerim
sabah baharatlı patates azcık,2 zeytin,bir dilim ekmek, peynir, öğlen mercimek çorbası birtas yanina bir buçuk tavuk inçik, morlahanalı havuç salatası, ara elma yedim, öğrencilerimizin velisi el açma baklava yapmıştı ondanda kendimi tutamadım 3 dilim yedm ama dilimler küçüktü, akşamda o yüzden sadece bir kupa süt içtim
bu sabah 9 da
iki dilim yağsız tos okadar dışarda işim vardı yedim çıktım.

afiyet olsun,
bazen öyle oluyor doymuyosun sanki, birde yaninda kiler yiyosa sende yemek istiyorsun beraber yemek zevkli oluyor ama sonrası hüsran niye çok yedim diyosun ben de öyle oluyor çünkü

afiyet olsun,
bazen öyle oluyor doymuyosun sanki, birde yaninda kiler yiyosa sende yemek istiyorsun beraber yemek zevkli oluyor ama sonrası hüsran niye çok yedim diyosun ben de öyle oluyor çünkü
evet aynen dediğin gibi,kalabalıkta yemesi zevkli oluyo,doysanda yemeye devam ediyosun,zaten yemesem annem hadi kızım yesene deyip duruyo sürekli..yemek sonrası ise mide ağrısı ile kıvranmak...

ara
2 kuru incir
bir avuçtan az fındık

öğlen yemeği biraz geç oldu 15 30da
bürüksel lahanası yarım tabak
arpa sehriye pilavı bir kepçe
bir tas yoğut

Hayırlı pazarlar...
Bugün burada hava güneşli..
Kahvaltım kaşarlı tava böreği 1 dilim ve çay..

akşam
bürüksel lahanası daha bitmediği için ondan bir kepçe
5 tane sarma
çok azda arpa pilavı ,
bir tas yoğut

bir avuçtan az fındık
ve kuru incir

armut bir tane

günaydınnn kıslarr
kahvaltım: 5 zeytinn 1 yumurta az tereyağı ball 1 çay kaşığı polenn 2 dilimde ekmekk

Hayırlı sabahlar...güneşli bir sabahtan hepinize günaydııınnn...
Kahvaltım:1 yumurta,az beyaz peynir ve ekmek..

Günaydın kızlar,

bu sabah işlerim oldukça yoğun bi ara girip yazacağım.
görüşürüz

yaaaa neden kimse yokk
herkes saldımıı neden azim yokk istek yokk yawwww
diyetle işi biten spora başlasınn
eskisi gibi olmalıyızz

günaydın kızlar nasılsınız benim grip yeniledi tekrar sesim gitti yinebademcikler şiş sol badecim dahada kötü dudaklar halen kuru burnum tıkalı ne olcak bilmiyorum uzun sürdü bu sefer.evde antibiyotik var ona başlayabilirim

kahvaltımda
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
domates
1 kk peynir
şimdi şekersiz nescafe içiyorum ara öğün yapmadım yapasımda yok zaten kitap okuyorum yine ben

kahvaltımda
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
domates
1 kk peynir
şimdi şekersiz nescafe içiyorum ara öğün yapmadım yapasımda yok zaten kitap okuyorum yine ben

bıktımm senin kitap okumandan
çok ihmal ediyosun burayı beni
sonra aldatırsam seni arıza çıkartma :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…