tatlım iyi diyorsun da para biriktirerek istanbulda ev alınmaz.
en azından benim biriktirebildiğim para ile ev alınmaz. evi eşim alsın. ben kenara paramı koyarım kötü günler için.
kiram 550 TL ama istanbulun çok sapa ve çokta gelişmemiş bir semtinde oturuyorum. bunu da sırf fazla kira vermemek için yapıyorum. gelin geldiğim yerde yani buraya taşınmadan önceki yerde kiralar 750 den başlıyor ben orada oturmaktansa burada oturuyorum aidat dahil 250 TL civarı cepte kalıyor. evim de doğalgazlı evet hatta bugün 216 TL fatura ödedim.
Istanbulda geçim çok zoooor para biriktirerek ev mi alınır a bacım
biriktirdiğin kadarını biriktir gerisini kredi çekersşnn diye düşünmüştüm ama eşine aldır en iyisiii
hatta şimdiden ufak ufak kulağına koyy bebek istiyoya işe girince çarçur etmesinn paralarınıı
Hayırlı sabahlar fit hatunlar,güzel hanımlar...
Bugün hava biraz ısındı burada,kaç günün soğuğu gitti,ılımanlaştı,yağmurlu...
Dün akşam evde değildim,annemdeydim..akşam yemeğim:kıymalı şehriye çorbası,nohut yemeği,pirinç pilavı,az karnıbahar yemeği,salata yedim..biraz fazla kaçtı..yemekten sonra mideme ağrılar girdi birsüre..çok yeyince böle oluyorum..kalabalıkta ne yediğimi anlamadım,yedim durdum sadece...:44:
evet aynen dediğin gibi,kalabalıkta yemesi zevkli oluyo,doysanda yemeye devam ediyosun,zaten yemesem annem hadi kızım yesene deyip duruyo sürekli..yemek sonrası ise mide ağrısı ile kıvranmak...afiyet olsun,
bazen öyle oluyor doymuyosun sanki, birde yaninda kiler yiyosa sende yemek istiyorsun beraber yemek zevkli oluyor ama sonrası hüsran niye çok yedim diyosun ben de öyle oluyor çünkü
afiyet olsun eylulgüzeli..hayırlı pazarlar nursena
9 da kahvaltı bugünde tost yedim kepekli ekmekle 2 dilim
11 30 da çay ve bir tane elmalı kurabiye
kahvaltımda
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
domates
1 kk peynir
şimdi şekersiz nescafe içiyorum ara öğün yapmadım yapasımda yok zaten kitap okuyorum yine ben
yaşarmasın göslerinn hamile bi bayansın sen hassassın şekerim kendine iyi bakman lazımamanınn nugican gelmiş
gösslerim yaşardıı:118:
bıktımm senin kitap okumandan
çok ihmal ediyosun burayı beni
sonra aldatırsam seni arıza çıkartma :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?