60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız...
sabah kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
1 dilim peynir
2 bardak şekersiz çay
az yağlı omlet
ceviz
ara
1 tane küçük muz
pilatesimi yaptım evlerimi süpürdüm çocuklar da uyudu.ş,mdi yeşil çayımı içicem.sonra öğle yemeği yiycem
2 kaşık pilav
4 kaşık bezelye
ardından şekersiz çay ve sade soda
akşam hiç uyuyamadım benim oğlan üşüttümü dişlerindenmidir bilmiyorum burunları tıkalı bi hapşırık sabaha kadar uyumadı.inşallah geçer...bugün annem geliyor memleketten...

hoşgeldin beril geçmiş olsun annen içinde gözün aydın olsun canım burunları tıkalıysa üşütmüştür canım aman dikkat ateşi varmı ara ara bak bende atlatamadım tam gripi geçe benide uyutmadı öksürük hiç

hoşbulduk cnm saol.işte diş döneminde de burunlar tıkanıyor ateş, öksürük huzursuzlık burun akıntısı oluyor tıpkı grip gibi.anlayamıyosun ki...ağrı kesici veriyorum.inşallah hemen iyileşir.sana da geçmiş olsun tekrar...

kesinlikle çok iyi hissettiriyorr.ancak başka öncelikler engelliyor galiba....
yapalım yolim yaaaaa....
motive edelim birbiirmizi olmucak böle..
seninde pek verecek kilon kalmadı..
ancak sıkılaşarak olacak bu iş....

sağol fambıkcım hergün değilde gün aşırı yapsan 45 dk spor yeter bence .bide diyene bak sankim ben yapıyom spor boğazlarım engelliyo benide iyi olsun bi boğazım başlıyacam bende

kız antalya sıcağında ii hasta oluyon hee....
ankaraya gelsen nolurdu aacabüüüüüü:44:
sende yaptın mı sporu tam yapıyon nugim..
ya ard arda hergün yapıyon çabuk bıkıyon sonra....
iyileş sen de yappppp..katıl aramıza

maaş hesabım var canım öylede olabilir evet bakalım düşünelim bi sanki trilyonumuz var düşündüğümüz şeye bak yaff

öle dema kız annem derdi ki köylü danadak beçikten ( kuzudan ) şeeerli birden buçuktan.
bir bir buçuk derken eccük paramız olacak tabi ki trilyon olmaz ama olucak bişiler ay hayatımda ilk kez para biriktirebiliyorum yaw işe bak. tü tü maşallah

selam berilcim.
yakışıklılara geçmiş olsun. hiç görmedik ama nazarımız değdi yaa .. miniş burunları mı tıkanmış kıyamam ben onlaraaaa
kesinlikle çok iyi hissettiriyorr.ancak başka öncelikler engelliyor galiba....
yapalım yolim yaaaaa....
motive edelim birbiirmizi olmucak böle..
seninde pek verecek kilon kalmadı..
ancak sıkılaşarak olacak bu iş....

aynen öyle fambukum... bu iş artık sıkılaşarakolacak. yag oranını düşürüp kas oranını artıralım ki sıkı sıkı seskü kalçalar ince bacaklarımız olsun ya ben tam karar verdim de akşamlar fırsat bulamıyorum. iş çıkışı eşimle bi yere ugrarsak eve gelişim 20.30 - 21.00 anca oluyo. ee ben zaten 22,00 de yatıyorum. fırsat olmuyoo. geçen sene eşim izmirde iken kendimi adamıştım yapıyordum bu sene bide kaynana bende pfff.. neyse sonsuza kadar kalmicak ya bende pilates matımı filan aldım bilgisayarım görümcemin kızındaydı onu da istedim işleri bitmiş yollasın dedim. bi tane de ses sistemi alacak şöle orta kalite kuracak pcye takıcam dvd yi vuracam kalçaya kırbacı
vuracam kırbacı

selam yolicim
teşekkürler cnm yaa.malesef hasta oldular mızmızlar....

cnm ya seni okudum burda dedim ya ben nie müzikle yapmıorum bu eliptiği çok ii oldu ya.20 dk da 300 yakarken 380 yaktım..
bi ara biiskletten uçup pencereye yapışcam sandım yane o kadar
hem de hiç anlamadım 20 dk nın nasıl geçtiğini..

selam yolicim
teşekkürler cnm yaa.malesef hasta oldular mızmızlar....
sana nazlanıyolar annesii

evet dimi. hele sevdiğin gaz müzikler olursa hiççç anlamıyorsun. ben 25 dk yapıyorum.
akşama da niyetleniyorum ama. hep niyetleniyorum da olmuyo. bana gaz geldi ama şu ev bi müsait olamadı

geçmiş olsun nugimm
yaff çok okuyosun başımıza hoca olacaksın bu gidişlee

evet ailen doğru demişş senin diyetle filan işin yokk spor yapp

sakın vicdan yapma söyleme kararından vazgeçme ilerde ikiniz çocuğunuz için gerekli bu
bak kiradasınız belki bi ev alırsın kendi üzerinee eşinin arabası var nasılsa bi eve bi araba yeter ev alırsın kiradan kurtulursun

yok canım sık kanamaz ama bu hastalıktan muhtemelen kanıyo burnumun içinde kalıyo akmıyo ben burnumu silince çıkıyor.benimde babam çok kaçırıyon bu aralar farkındayım diyor

ehi ehi herkesin babası diyeti bırak diyo nugininkide çok kaçırıyon diyoo

ya ben şey dicem ben bu parayı kendim için düşünüyorum. çocuğun geleceğini düşünmek için erken şu anda varsa yoksa kendi geleceğim valla
eşimin arabası ablası ile ortak bi kaç kere kullanayım dedim evrak eksiği var polis çevirirse bağlanır dedi onu dedi bunu dedi arabayı alamadım. dolayısı ile eşimin arabası da değil ama şu an bizde biz kullanıyoruz. hiç yoktan iyidir.
şu an araba alamam eşim önce işini ayarlaması lazım ama en azından 3-5 koyayım kenara diyorum en azından annem kızım para biriktir diyip duruyordu onu dinlemiş olmanın huzuru var içimde..

kitap okumaya gidiyorum deyip deyip kaybolu kayboluveriyoo
bu kitapların arasında çikolata tatlılar olmasın sakınnn

arabayı sonraya bırak bence sonuçta o arabayı siz kullanıyosunuz sen beni dinle ev all kiradan kurtull
kiraya vereceğin parayı kurtardınmı onunlada araba kredisi çeker azar azar ödersinn
bak bu konuda beni dinle tecrğbe konuşuyoo
her ayy kira parası yanına kalırr veya alırsın evi verirsin kiraya heray kiranı alırsın kimsenin ruhu duymazz
tapudada der baban bu evi kızım için ben alıyorum bağış yapıyorum der ilerde bişey olsa bile eşin hak talep edemezz
kaç para kira veriyosun evin doğalgazmı

geeçen hafta minnaka araba almaya gidecektik cenaze oldu gşdemedik bakalım nasipse yarın gidip alacağız bi tane beyenmiştim 375 dedi indirimli fiyatııı
ocak sonuna kadar indirim var dedilerrr onu alacaz kaldıysa tabee
inşallah bu hafta sorun çıkmazz

tatlım iyi diyorsun da para biriktirerek istanbulda ev alınmaz.
en azından benim biriktirebildiğim para ile ev alınmaz. evi eşim alsın. ben kenara paramı koyarım kötü günler için.
kiram 550 TL ama istanbulun çok sapa ve çokta gelişmemiş bir semtinde oturuyorum. bunu da sırf fazla kira vermemek için yapıyorum. gelin geldiğim yerde yani buraya taşınmadan önceki yerde kiralar 750 den başlıyor ben orada oturmaktansa burada oturuyorum aidat dahil 250 TL civarı cepte kalıyor. evim de doğalgazlı evet hatta bugün 216 TL fatura ödedim.
Istanbulda geçim çok zoooor para biriktirerek ev mi alınır a bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…