60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımm sucuk pişirirken yağ hiç koyma kendi yağıyla olsun çok lezzetli oluyooo
kalkış saatine göre ayarlarsın öğünlerinii
teşekkür ederim canımm bebek oğlann

afiyet olsun canımm sucuk pişirirken yağ hiç koyma kendi yağıyla olsun çok lezzetli oluyooo
kalkış saatine göre ayarlarsın öğünlerinii
teşekkür ederim canımm bebek oğlann

oğlan çocukları çak tatlı oluyorlar ama tabiş birazda çok haşara
peki bişey daha soracam öğleni 4 te yesem akşam baya geçe kalıyor akşam yemeğini nasıl yapsam sence acıkmıyosun 8 e kadar e o saatten sonrada yemek ağır olmaz mı meyve yesem nasıl olur

öğleni 4 te ye 6 da meyveyle filan ara öğün yaparsınn 8 dede akşam yemeğini yersinn

bencede bir spor dalına başlamalı..
bende kızımı jimnastiğe göndermek istiyorum ama aylık kurs ücretleri 100 liradan başlıyomuş burda haftada 2 saat..
2 yıl biraz sıkıntımız var ev borcunu ödüyoruz...
ev kirası kızın taksidi benim harç param derken göndermedik..
okulum bitsin yollamak istiyorum ama bende..
ergenlik dönemine geldiklerinde sokaklarda gezeceğine sporla ilgililenir..

GEÇMİŞ OLSUN NÜGÜM
ateşle oynayan kız serisini yolliyim sana boşa para virme.
adres ver kargolayayım bacım.. mucuxxx

biri spor mu didi
kaynanam bugün gidiyoo bu akşam bende başlıyorum zpora...
odamı dün sildim süpürdüm tertemiz hazır.
egzersiz matını da sipariş ettim o gelene kadar kardiyo yapacam eliptikle.
o gelince de bi gün kardiyo bi gün pilates.
nasııı

arkandayım kızzzzz seni takip ediyorummmm
annem babam ve kardeşim bende ev acık kalabalık ama 30 dk bileneme olsa yapicim bendeeeee....

aaaa bu arada bir dr dediki tvde dışarda yapılan spor yağları %44 daha fazla yaktırıyormuş,kahverengi yağ denen bişey varmışş o açık havada yapılan sporla yakılıyormuş,yürüme bandında o yağları yakmak mümkün olmuyormuş

Son düzenleme:
iş yerimdeki bilgisayarda açamadım..
güzeldir ama eminim..
güle güle kullanınnn

kullanışlı fiyatıda iyiydii 1500 liralık arabalara göre çok çok uygun küvetinide aldıkk bir tek beşiği kaldıı
doğumdan sonra fotolarını çekip bilgisayara yükleyecek eşimm buraya koyucam o zaman resimlerini sıpanın

kesinlikle doğru karar şimdi tam gelişme çağı tüm vücudu şekillenirr ilerde bizim sıkıntılarımızı çekmezz hemde sağlık birde dediğin gibi boş işlerle uğraşmazz
eşim ne kadar olmaz desede ben uygun bir spor dalı bulup yollucamm
spor yapan insanın beyni bile daha iyi çalışır depresyon vs.. olmaz kolay kolay mutlu olurr pekçok olumlu yanı varr

tamamdır kankaaaaaaa sporumuzu yapak buraya da rapor verek ne dersin ?
akşama ben de eliptik yapaceyim. bide bacak ve kalça kaslarımı kuvvetlendirmek için squat yapacayım. yani egilip doğrulma. sorunlu bölgelerim oraları çünkü...
benim oda terasa bakıyo sık sık havalandırıyorum camını da açıyorum çalışırken aynı dışarıda çalışma gibi oluyii...

kesinlikle katılıyorum. çocukları spora teşvik ederim enercilerini böyle atsınlar

olur sazancım özelden gönderiyorum adresi okuyunca ben sana tekrar gönderirim ne dayanışma be yaff

selam hanımlar muhabbet koyulaşmış baya.ben pek giremiyorum benim kuzucuklar hasta burun akıntısı öksürük fena...sabaha kadar uyumuyorum kaç günlerdir...bende şincik uyuttum pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim geldim.öğle yemeği yemedim bugün 1 bardak light süt içtim içine de 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu kaoydum süper oldu.sütü sade içemeyenlere çok güzel bir alternatif..kakodan hiç bi farkı yok hemde çok faydalı.büyüme yaşındaki çocukların ve de menopaza girmeden kadınların kullanmasını tavsiye ediyor toktor.kemikleri güçlendirip kemik erimesinden koruyomuş.ayrıca pasta ve keklere şeker yerinede konabiliyomuş bilmeyenler için...

geçmiş olsun canımm..
çocuğun hastalığı çok fena oluyo..
o öksürüp aksırdıkça iç,i parçalanıyo insanın bir de senin 2si birde vallahi Allah kolaylık versin acil şifalar versin.,benim kızda hasta öksürüyo günlerdir

olur sazancım özelden gönderiyorum adresi okuyunca ben sana tekrar gönderirim ne dayanışma be yaff

tamam bacım en kısa zamanda kargolicam. ama okuyunca geri yollama yaw ne gerek var zaten okudum ben.
dün akşam serinin iki kitabını buldum da aklıma geldin. üçündü kitabı satın aldım mı ödünç mü aldım hatırlamıyorum bulabilirsem üçünü bulamazsam ikisini kesin yollucam canım

selam canım minişlere geçmiş olsun.
oh valla pilatesini de yaptın geldin demek. benim pilates matım gelmedi daha gelsin yapacam. matsız yapamıyorum sırtım acıyo kemiklerim batıyo.. şimdilik cardio ile devam edicem..
kaynanam gitmiş az önce görüştüm telf da. akşama rahat rahat spor yapabilirim. herşey için sağol kızım didi. yine gel anne didim..

saol canım benim.aynen öle onlar öksürdükçe ben mahfoluyorum.bide ikisi birden mızmızlandımı bazen kafayı yiycek gibi oluyorum....senin meleğinede çok geçmiş olsun

teşekkürler cnm ....

evet yaptım geldim ohhh çok rahatladım valla...be matsız yapıyorum..kaynana çok sevindim valla ne yalan söliyimmm.gözün aydın....

teşekkürler cnm ....

evet yaptım geldim ohhh çok rahatladım valla...be matsız yapıyorum..kaynana çok sevindim valla ne yalan söliyimmm.gözün aydın....

Valla ne yalan sölim ben de sevindim. evimi düzenimi özlemiştim.
zavallı kedim yolikam bile üvey evlattı ya :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…