günaydın kızlar nasılsın ben tatile girdim 15 gün onun için artık daha sık burda olabilirim inş
daha iyi tanışma fırsatımız olur
ben geç kalktığı için 12 de kahvaltıyı yaptım bu sakıncalı olurmu sizce
2 dilim ekmek
kaşar peynir beyaz yoktu evde
az yağda sucuklu yumurta
çok az kaymakla bal
3 kupa şekersiz çay
yorumlarınızı bekliyorum
hugocuk nasılsın bebek araban çok güzelmiş güle güle kullan sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğin cinsiyeti ne bu arada
afiyet olsun canımm sucuk pişirirken yağ hiç koyma kendi yağıyla olsun çok lezzetli oluyooo
kalkış saatine göre ayarlarsın öğünlerinii
teşekkür ederim canımm bebek oğlann
oğlan çocukları çak tatlı oluyorlar ama tabiş birazda çok haşara
peki bişey daha soracam öğleni 4 te yesem akşam baya geçe kalıyor akşam yemeğini nasıl yapsam sence acıkmıyosun 8 e kadar e o saatten sonrada yemek ağır olmaz mı meyve yesem nasıl olur
cumartesi günü bebek arabasını aldık
bakın bakalım beyenecekmisiniz
Baby 2 Go Baby2Go Joger Rally Travel Sistem 8835 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ahh ahhh hiç sorma famirim eskiden fişek gibi kalkardım yataktan zıplayarak
spor yaptıkça mutlu güçlü olurdumm
tekrar o günlere dönmek tek arzum zatenn
eşime dedimki burda bir karate okulu varr hocasıda iyi tekvando istiyorum gideyimmi dedim çok kızdı
o zaman dedim ben böyle kendim sporumu yapayım oğlan biraz büyüyünce hocayla konuşuruz uygunsa onu yollarız belki yeteneği olur sever spor gibisi yokk
evde mız mız anne anne diye ağlayacağına güçlü olur dedim
yok dedi olmaz dedi neymiş çok güvenirmiş kendine kendini ispatlarmış biride bıçak çekermiş yok bilmem neymiş miş miş miş
oğlumu muhallebi çocuğu yapacak
kavga oldumu kaçacak diyoo
bende kendisini korusun ne gerekiyosa öğrensin diyorum yok diyo
ben güçlü olsun ezilmesin diyorum o yok kavgayı gördümü kaçsınn
filan diyoo
şimdiden anlaşamıyoruz
günaydın kızlar nasılsınız benim grip yeniledi tekrar sesim gitti yinebademcikler şiş sol badecim dahada kötü dudaklar halen kuru burnum tıkalı ne olcak bilmiyorum uzun sürdü bu sefer.evde antibiyotik var ona başlayabilirim
GEÇMİŞ OLSUN NÜGÜM
ateşle oynayan kız serisini yolliyim sana boşa para virme.
adres ver kargolayayım bacım.. mucuxxx
biri spor mu didi
kaynanam bugün gidiyoo bu akşam bende başlıyorum zpora...
odamı dün sildim süpürdüm tertemiz hazır.
egzersiz matını da sipariş ettim o gelene kadar kardiyo yapacam eliptikle.
o gelince de bi gün kardiyo bi gün pilates.
nasııı
iş yerimdeki bilgisayarda açamadım..
güzeldir ama eminim..
güle güle kullanınnn
bencede bir spor dalına başlamalı..
bende kızımı jimnastiğe göndermek istiyorum ama aylık kurs ücretleri 100 liradan başlıyomuş burda haftada 2 saat..
2 yıl biraz sıkıntımız var ev borcunu ödüyoruz...
ev kirası kızın taksidi benim harç param derken göndermedik..
okulum bitsin yollamak istiyorum ama bende..
ergenlik dönemine geldiklerinde sokaklarda gezeceğine sporla ilgililenir..
arkandayım kızzzzz seni takip ediyorummmm
annem babam ve kardeşim bende ev acık kalabalık ama 30 dk bileneme olsa yapicim bendeeeee....
aaaa bu arada bir dr dediki tvde dışarda yapılan spor yağları %44 daha fazla yaktırıyormuş,kahverengi yağ denen bişey varmışş o açık havada yapılan sporla yakılıyormuş,yürüme bandında o yağları yakmak mümkün olmuyormuş
kesinlikle katılıyorum. çocukları spora teşvik ederim enercilerini böyle atsınlarkesinlikle doğru karar şimdi tam gelişme çağı tüm vücudu şekillenirr ilerde bizim sıkıntılarımızı çekmezz hemde sağlık birde dediğin gibi boş işlerle uğraşmazz
eşim ne kadar olmaz desede ben uygun bir spor dalı bulup yollucamm
spor yapan insanın beyni bile daha iyi çalışır depresyon vs.. olmaz kolay kolay mutlu olurr pekçok olumlu yanı varr
GEÇMİŞ OLSUN NÜGÜM
ateşle oynayan kız serisini yolliyim sana boşa para virme.
adres ver kargolayayım bacım.. mucuxxx
biri spor mu didi
kaynanam bugün gidiyoo bu akşam bende başlıyorum zpora...
odamı dün sildim süpürdüm tertemiz hazır.
egzersiz matını da sipariş ettim o gelene kadar kardiyo yapacam eliptikle.
o gelince de bi gün kardiyo bi gün pilates.
nasııı
selam hanımlar muhabbet koyulaşmış baya.ben pek giremiyorum benim kuzucuklar hasta burun akıntısı öksürük fena...sabaha kadar uyumuyorum kaç günlerdir...bende şincik uyuttum pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim geldim.öğle yemeği yemedim bugün 1 bardak light süt içtim içine de 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu kaoydum süper oldu.sütü sade içemeyenlere çok güzel bir alternatif..kakodan hiç bi farkı yok hemde çok faydalı.büyüme yaşındaki çocukların ve de menopaza girmeden kadınların kullanmasını tavsiye ediyor toktor.kemikleri güçlendirip kemik erimesinden koruyomuş.ayrıca pasta ve keklere şeker yerinede konabiliyomuş bilmeyenler için...
olur sazancım özelden gönderiyorum adresi okuyunca ben sana tekrar gönderirim ne dayanışma be yaff
selam hanımlar muhabbet koyulaşmış baya.ben pek giremiyorum benim kuzucuklar hasta burun akıntısı öksürük fena...sabaha kadar uyumuyorum kaç günlerdir...bende şincik uyuttum pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim geldim.öğle yemeği yemedim bugün 1 bardak light süt içtim içine de 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu kaoydum süper oldu.sütü sade içemeyenlere çok güzel bir alternatif..kakodan hiç bi farkı yok hemde çok faydalı.büyüme yaşındaki çocukların ve de menopaza girmeden kadınların kullanmasını tavsiye ediyor toktor.kemikleri güçlendirip kemik erimesinden koruyomuş.ayrıca pasta ve keklere şeker yerinede konabiliyomuş bilmeyenler için...
geçmiş olsun canımm..
çocuğun hastalığı çok fena oluyo..
o öksürüp aksırdıkça iç,i parçalanıyo insanın bir de senin 2si birde vallahi Allah kolaylık versin acil şifalar versin.,benim kızda hasta öksürüyo günlerdir
tamam bacım en kısa zamanda kargolicam. ama okuyunca geri yollama yaw ne gerek var zaten okudum ben.
dün akşam serinin iki kitabını buldum da aklıma geldin. üçündü kitabı satın aldım mı ödünç mü aldım hatırlamıyorum bulabilirsem üçünü bulamazsam ikisini kesin yollucam canım
selam canım minişlere geçmiş olsun.
oh valla pilatesini de yaptın geldin demek. benim pilates matım gelmedi daha gelsin yapacam. matsız yapamıyorum sırtım acıyo kemiklerim batıyo.. şimdilik cardio ile devam edicem..
kaynanam gitmiş az önce görüştüm telf da. akşama rahat rahat spor yapabilirim. herşey için sağol kızım didi. yine gel anne didim..
teşekkürler cnm ....
evet yaptım geldim ohhh çok rahatladım valla...be matsız yapıyorum..kaynana çok sevindim valla ne yalan söliyimmm.gözün aydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?