60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımm..
ya ben zaten çoluğu çocuğu bırakıp çıkamam dışarı yürümeye..
hem eşim o zan bu bandı niye aldın diye başımın etini yer:99:
gözün aydın kaynananan gitmiş haaa..
annemler gidince benim kayınvalide de gelecek..
zaman vermedi ama kış bitmeden gelir heralde...
o zaman bende spor falan yapamam oturma odamda zaten yürüme bandımm..
ay spora başladım da kaynanm gelince ne yapacağımın derdi sardı

yolim ayran detoksu varmış karataydaki bikaç kız iyi sonuç almış haftasonu bende yapıcam sanada yazim dur

RKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

ay valla kaynana gelince yapılmıyo bacım. fırsatını bulmuşken bence bol bol yürü.
evde dambılın var mı bilmiyorum ama bir çift edin bence. gerçi senin çalıştırmak istediğin bölge kalça değil göbekti sanırım.

ben bunu yaptım kız. hemi dee aylaaaaaar aylar önce. neruşla beraber yapmıştık. ilk gün kolay ama ikinci gün çok zor oldu ksuyordum aferdersin.
bunu yapacağıma saf protein diyeti yaparım. ilk yapışta 2,5 kiloya kadar su atıyorsun bedenindeki şişlik gidiyo tavsiye ederim
hani fazla kaçırdığın günler sonrası yada dügüne filan gitmeden elbisede şık durmak için yapabilirsin

koşu bandına binerken yaz kış neden camı açıyoruz yivvrumm bu yüzdenn
cam açık bol oksijenle yaktıkya kışın yağlarıı

geçmiş olsun canımm çocuklar hastayken insanın neşeside olmaz çabucak iyileşsinn bıdıklarr
keçiboynuzu pekmezi kullanıyorumda tozunu almak hiç aklıma gelmediydii
ondanda alayımm

balın içine karabiber koy yedir hemen kesiyo öksürüğü rahatlatıyo

kızlar bende kilo vermeye geldim benide aranıza alırmısınızz :) 160 cm 64 kiloyum bi 10 kilo gitse ne olur sanki devamlı evdeyim kilo kolay gitmiyı nasıl yapıcamm

slm millet umarım herkes iyidir
bende kaç gündür fırsat bulupta yazamadım menümü koçiş sömestır tatilinde evde yani öğlen kahvaltı yapıyoruz akşamda 6 gibi akşam yemegini yiyorum
kayınvalidemlere gidecegiz inş. birkaç güne kar vardı o yüzden erteledik bakalım
orda iyi bir dr gidicem birde kendime yeni cicler almak istiyorum millet bebeğine alıyor ben hala kendime alıyorum o iyi olsunda annesi herşeyini alacak ona inş.
hugocuk az kalmış canım senınde son 6 hafta inş. bebişin dönerde normal dogum olur herşeyin hayırlısı
arabanızda cok hoş güzel günlerde kullanın ben bebiş dogsunda hayırlısıyla pusetini alıcam bebek arabasına hemen binmez onu ilerki zamanlarda almayı düşünüyorum şöyle 4 aylık falan olunca çünkü tatilde olacagız eve gelene kadar bebek 4 aylık olur bana o zaman lazım olacak yürüyüş yaparız beraberce inş.
bizde 26. haftaya girdik cok şükür ve ben 10 kilo almış bulunuyorum

geçmiş olsun canımm çocuklar hastayken insanın neşeside olmaz çabucak iyileşsinn bıdıklarr
keçiboynuzu pekmezi kullanıyorumda tozunu almak hiç aklıma gelmediydii
ondanda alayımm

hee ondan da eksik kalma sen

ayy kıyamam yolinkaya yaa
iyi olmuşş o zamann

ya sorma sinir oluyordum.
biliyorsun yoli eşimi çok seviyo. ona ayrı bi ilgisi vardı.
bizim kayınvalde de benim melek gibi kızımdan korkuyo. kaç kere söledim anne benim kedim başka kedilere benzemez diye ama yine de korkuyo neyse onu anlıyorum da benim kocam annesi kedilerden hoşlanmıyo diye kediyle neredeyse hiç ilgilenmedi.
kızım ne zaman sevilmek için yanına gitse onu azarladı kovdu...
o kadar sinir oldum ki
biraz da iyi oldu benim kıza.. onu en çok düşünen bakan seven benim o gider iki yüzlü babasını sever
oh olsun

evet ben de keçiboynuzu tozu aldım 3 gün önce..oğluşun sütüne karıştırıp içiriyorum,anlamıyor..dr anlatmış tvde,annem söyledi gelişim için..

akşam yemeğim terbiyeli tavuk çorbası,fırında patatesli tavuk,pirinç pilavı,az taze fasulye,marul salatası...oooo baya çok oldu..

senin yolinka hakikaten melek gibi
benim annemde limona bağırdı bi kere annemi hiç sevmiyo ne zaman gelse pır pır helikopter gibi kafasının etrafında dönüyo rahatsız ediyo taciz ediyo cak cak bağırıyoo
senin yolinka şöyl sağlamından bikaç cırmık ataydı ana oğul susarlardıı

daha beterini yaptı

benim valde hanım ilk gece bizde kalıyo bende bi yaylı yatak var bazası yok yere koyduk üstüne çarşaf attık sıcacık petek yani valde hanım yatagı çok sevdi. ilk gece yattı neyse gündüz yatagı bırakıp gitmiş öyle bi yere çıkmışlar pek toplamıyo yatagı çünkü hep yatar. kapıyı da kapamışlar benim yoli de odada kalmış dışarı çıkamayınca daralmış.
kendi tuvaletine en benzeyen dagınık yataga bi güzel barsaklarını boşaltmış.
eve geldik bi koku var diyoruz açtım camı havalandırdım. valde hanım akşam kendini yataga attı yorgun kadıncağız sabah kalktık ki kadın oturuyo kanepede. anne noldu dedik anlattı. gece uyuyamamış kokudan ay bu ne diye kalkmış yataktan geceliğini giymemişmiş yataktaymış bi kaldırıyo geceliği üzüm taneler gibi yolim bi güzel koyvermiş yatağa..
bide diyo ki kayınvalde ay gece karanlıkta kaldırdım geceliği patır patır bişi düşüyo diyo ki ben bunun dügmelerini sıkıştırmıştım ışığı bi açıyo ki..
nananannnnnnnnnnnnnnn
utandım ama o kadar komik anlattı ki gülmekten öldüm

neyse ben şimdi asıl konuya geleyim ;

yolika tedirgin sazan spor günlükleri vol. 1

25 dk eliptik bisiklet
3 set ikişerli dambıllla squatch
10 dk lık abs routine..

nassıı

Selam kızlar.. neler yapıyosunuz bakıyım hugom - yolim - famir - nugiii iyi misiniz ? Cimcimem doğum yaptı mı kurtuldu mu merak ediyorum.

Selam kızlar.. neler yapıyosunuz bakıyım hugom - yolim - famir - nugiii iyi misiniz ? Cimcimem doğum yaptı mı kurtuldu mu merak ediyorum.

selam tatlım

iyiyiz sen nasılsın ?

evet canım cimicim dogurdu bi kızı oldu adını da sanırım melisa koydular.
sen napıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…