fambuk bak soğukta spor yaparken dikkatli olmak lazımmış ;
http://www.bodytr.com/2012/01/soguk-havada-spor-antrenman-yapmak.html
gerçi bu yurtdışında dışarıda koşabilenler için bizim buralarda saplardan koşu moşu yapılmaz.
sağol canımm..
ya ben zaten çoluğu çocuğu bırakıp çıkamam dışarı yürümeye..
hem eşim o zan bu bandı niye aldın diye başımın etini yer:99:
gözün aydın kaynananan gitmiş haaa..
annemler gidince benim kayınvalide de gelecek..
zaman vermedi ama kış bitmeden gelir heralde...
o zaman bende spor falan yapamam oturma odamda zaten yürüme bandımm..
ay spora başladım da kaynanm gelince ne yapacağımın derdi sardı
RKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
arkandayım kızzzzz seni takip ediyorummmm
annem babam ve kardeşim bende ev acık kalabalık ama 30 dk bileneme olsa yapicim bendeeeee....
aaaa bu arada bir dr dediki tvde dışarda yapılan spor yağları %44 daha fazla yaktırıyormuş,kahverengi yağ denen bişey varmışş o açık havada yapılan sporla yakılıyormuş,yürüme bandında o yağları yakmak mümkün olmuyormuş
selam hanımlar muhabbet koyulaşmış baya.ben pek giremiyorum benim kuzucuklar hasta burun akıntısı öksürük fena...sabaha kadar uyumuyorum kaç günlerdir...bende şincik uyuttum pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim geldim.öğle yemeği yemedim bugün 1 bardak light süt içtim içine de 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu kaoydum süper oldu.sütü sade içemeyenlere çok güzel bir alternatif..kakodan hiç bi farkı yok hemde çok faydalı.büyüme yaşındaki çocukların ve de menopaza girmeden kadınların kullanmasını tavsiye ediyor toktor.kemikleri güçlendirip kemik erimesinden koruyomuş.ayrıca pasta ve keklere şeker yerinede konabiliyomuş bilmeyenler için...
geçmiş olsun canımm..
çocuğun hastalığı çok fena oluyo..
o öksürüp aksırdıkça iç,i parçalanıyo insanın bir de senin 2si birde vallahi Allah kolaylık versin acil şifalar versin.,benim kızda hasta öksürüyo günlerdir
Valla ne yalan sölim ben de sevindim. evimi düzenimi özlemiştim.
zavallı kedim yolikam bile üvey evlattı ya :26::26:
kızlar bende kilo vermeye geldim benide aranıza alırmısınızz :) 160 cm 64 kiloyumbi 10 kilo gitse ne olur sanki devamlı evdeyim kilo kolay gitmiyı nasıl yapıcamm
geçmiş olsun canımm çocuklar hastayken insanın neşeside olmaz çabucak iyileşsinn bıdıklarr
keçiboynuzu pekmezi kullanıyorumda tozunu almak hiç aklıma gelmediydii
ondanda alayımm
ayy kıyamam yolinkaya yaa
iyi olmuşş o zamann
evet ben de keçiboynuzu tozu aldım 3 gün önce..oğluşun sütüne karıştırıp içiriyorum,anlamıyor..dr anlatmış tvde,annem söyledi gelişim için..selam hanımlar muhabbet koyulaşmış baya.ben pek giremiyorum benim kuzucuklar hasta burun akıntısı öksürük fena...sabaha kadar uyumuyorum kaç günlerdir...bende şincik uyuttum pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim geldim.öğle yemeği yemedim bugün 1 bardak light süt içtim içine de 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu kaoydum süper oldu.sütü sade içemeyenlere çok güzel bir alternatif..kakodan hiç bi farkı yok hemde çok faydalı.büyüme yaşındaki çocukların ve de menopaza girmeden kadınların kullanmasını tavsiye ediyor toktor.kemikleri güçlendirip kemik erimesinden koruyomuş.ayrıca pasta ve keklere şeker yerinede konabiliyomuş bilmeyenler için...
meraba canım kolay gelsin..evdeysen yemeğe dikkat etmek en iyisi galiba..belki biraz da yürüyüş katsan güzel olur..
hee ondan da eksik kalma sen
ya sorma sinir oluyordum.
biliyorsun yoli eşimi çok seviyo. ona ayrı bi ilgisi vardı.
bizim kayınvalde de benim melek gibi kızımdan korkuyo. kaç kere söledim anne benim kedim başka kedilere benzemez diye ama yine de korkuyo neyse onu anlıyorum da benim kocam annesi kedilerden hoşlanmıyo diye kediyle neredeyse hiç ilgilenmedi.
kızım ne zaman sevilmek için yanına gitse onu azarladı kovdu...
o kadar sinir oldum ki
biraz da iyi oldu benim kıza.. onu en çok düşünen bakan seven benim o gider iki yüzlü babasını sever
oh olsun
senin yolinka hakikaten melek gibi
benim annemde limona bağırdı bi kere annemi hiç sevmiyo ne zaman gelse pır pır helikopter gibi kafasının etrafında dönüyo rahatsız ediyo taciz ediyo cak cak bağırıyoo
senin yolinka şöyl sağlamından bikaç cırmık ataydı ana oğul susarlardıı
Selam kızlar.. neler yapıyosunuz bakıyımhugom - yolim - famir - nugiii iyi misiniz ? Cimcimem doğum yaptı mı kurtuldu mu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?