60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee bide yazmaıy unuttum 100 adet twist yaptım bel incelmesi içün

akşam yemeği 19 30
bir kepçe ıspanak üstüne yoğurt
3 yemek kaşığı karnıbahar salatası yoğutlu uydurmasyon bişey içinde baya yeşilikvar
bir kepçede mantı

yatmadan bir saat öncede bir bardak süt içtim

birz ağır oldu heraldebu akşam ablamdayım kalıcam bir kaçgün yazmaya fırsat bulamaya bilirim

günaydın yaffriim
ben hep bu saatte kalkarım eşimi yolcu ediyorumm kahvaltımı yapıyorum evi topluyorum filann
bu saatte kahvaltı yaptığımdann bebek alıştıı uyutmuyo zatenn
sen iştemisinn

yok canım evdeyım,kahvaltı yapıyom,kızişkom ağladı agladı,uykumu kaçırdı,şimdi ben kalktım o yatıyo

canım ya birşey sorcam sana,ağırlıkla yapılan egzersizlerle daha cok yag yakımı oluyormus,sen ne tür hareketler yapıyordun yag yakımı ıcın?

yanı sırt çalıştırmanın bıle karın kaslarına faydası varmıs,ama nasıl hareketler yapmalı?

yok canım evdeyım,kahvaltı yapıyom,kızişkom ağladı agladı,uykumu kaçırdı,şimdi ben kalktım o yatıyo

afiyet olsun canım bende kahvaltı yapıyorumm
önce iki koca bardak su içtim içim yanmışş
peynir zeytin arıpoleni yüzdeyüz üzümsuyu 2 dilim ekmek az tereyağı bal 1 yumurta yiyorumm

afiyet olsun canım bende kahvaltı yapıyorumm
önce iki koca bardak su içtim içim yanmışş
peynir zeytin arıpoleni yüzdeyüz üzümsuyu 2 dilim ekmek az tereyağı bal 1 yumurta yiyorumm

afiyet olsun.üzümsuyu içmeseydın keşke kılo aldırıyor onlar,gerçi sen fazla içmezsın de...

siyah cekırdeklı kuru üzüm yesen daha faydalı değil mi?

ben de sunları yıdım:
2 kayısı kıvamlı yumurta
1 kase ev yogurtdu
10 ev yapımı zeytın
1 kırmızı bıber
1 avuc badem+ cevız
meyve çayı

bayagı doğal beslenıyom dımı?

evet kas miktarı arttığı için metabolizma hızı vs.. artar
ben ağırlıkla kol göğüs bacak çalışıyodum sırt için pilates sırt egzersizlerini ve ters mekiği yapıyodumm
karın için pilates karın egzersizlerini yapıyodumm
göğüsler ağırlıkla çalışmadan toplanmazz
şimdi ben sana bu egzersizleri özelden mesaj atarım canımm birazdan
karın için sadece pilates ve kardiyo en güzeli
tatlı şekerli şeyler zaten yemediğinden karbonhidrattan uzak durduğundan karnında erir ama uzun zaman alıyoo sabredetcez bendede alt karın kalkmıştı birazz doğumdan sonra başlıycam bende

evet ya uzun zaman alıyormus ,her yerde öyle yazıyo,şimdi benim bayagı yumusadı karnım ama vucudun dıger yerlerıne göre en buyuk orasıne kadar surer acaba,1 sene mı,yaza kadar toparlanmaz mı ya?

sağol canım,çok memnun olurum egzersızlerı atarsan, peki ben onları illa kardıyodan sonra mı yapmalıyım,gün içinde yuruyus başka bir zamanda agırlık yapsam yanlış mı olur acep?:26:

canımm ikisi aynı gün kuvvetli gelirr birgün kardiyo diğer gün ağırlıkla çalışırsın
bak eskiden benimde heryanım giderdi karnım kalırdı en büyük orasıydı meğer spor doğruymuş ama beslenme yanlışmış spnra diyetisyene gidince listesine uyunca bu sefer benim karnım erimeye başladı eşim bile farketti sen yanlış yapıyormuşsun dedi
uyguladığın diyet ve spor fazlalık yağların yoğun olduğu yerleri eritmeli
ben sana özelden yollarım
uygulamaya başlarsın
uygularken eğer halsiz bitkin yorgun olursan bana yine söyle o zaman malesef beslenmeni değiştirmen gerekecek daha doğrusu karbonhidrat ekleyeceksin
çünkü spor düzenli başladınmı karbonhidratta alman lazımm
illaa ekmek yemek değil tabiki mesela ben bulgurdan alırdım
şimdi ilk zaman kas ağrıları yaşarsın ama 1 aya geçerr
sen düzenli başla gelişmeleri yazarsın bakalım vücudunun tepkisi ne olacak ordan anlarız ne eksik nelere yönelmek lazımm
ben böyle erittim göbeğimi seninde erimesi lazımm
birde kardiyo yani yürüyüş vs.. yaparken alışıyo vücüut yağ yakımı yavaşlıyo
artık yaptığın yürüyüş seni yormadığı vakit ufak değişikliklerle yine yağ yakımını hızlandırabilirsin
ben sırt çantasına ağırlık koyup yürüyodum değişik miktarlarda
bazende yürüyodum sonra birden hızlı son sürat koşuyıdum 3-5 dakika sonra birden durup yine yürüyodumm

ay inşallah düzenli yapabılırım de faydası olur ben zaten bulgur,bugday ,mercımek yıyebılıyorum ama cok fazla değil,ölçülü,cevız ve bademden de alıyorum karbonhıdrat,halsız hıssetmem kendımı, zannetmıyorum,hele omega 3 lerımı duzenlı alırsam dipçik gibi olurum

karna yönelik diyet derken şeker yememek lazım dimi,ben kuru meyvelerı de abartıyordum aslında(genetik midir nedir) ,o da engelliyor sanırım göbek erimesini,1 ay kadar yemeyim bakayım kuru kayısı,incir falan,farkedecek mİ?:26:

yok hamurişi kızartma fast food tatlı vs..
kuru meyveleri yersin ölçülü
hergün bir yeri hedef aldınmı olur düzenli yaparsın
birde şu var iki doğum yaptın yani karnındaki yağmı yoksa yumuşama gevşeme sarkmamı onu tam ayırt etmek mümkün olmayabiliyoo
belki göründüğü kadar yağ yoktur karnında gevşemedir
gevşeme sarkma daha kilolu gösteriyoo
karın içinde pilates yaptınmı yavaş yavaş güçlendikçe karın kasların göbeğinde toplanır çok farkeder
tabiki kilo verdikçe orası yumuşuyo yağlar çözülüyo yumuşacık oluyoo
normal bendede oluyodu o kadar pilatese yine tam toplannmıyodu bi yandan yağ ver yumuşasın bbi yandan pilatesle sıkılaştırmaya çalış filan çok uzun süre uğraştım bende 1 yılı buldu

sen azimlisin benim gibi inatçısın
başarırsın
dipçik gibi olursunn

sen azimlisin benim gibi inatçısın
başarırsın
dipçik gibi olursunn

yok kız azimli değilim,keşke olsaydım,bu halde mi olurdum şimdi

ama şunu okudum dün,vucut kasını arttırmak ıcın program yaparken genç yaşlı farketmıyormus,yanı 20 yasındakı bırı ne kadar surede kaslanıyorsa 40 yasındakı bırı de aynı suredeymıs.önemli olan azimli olmak yani,olmaz diye birsey yok

ben de bunu buldum netten ama zor geldı,simdilik senınkılerle baslıycam,ama sen kaydet ustersen bır yere,dogumdan sonra yaparsın

Egzersiz hareketleri video

canım spor yaptıkça kaslanacaksın
ben çok kaslanmıştım mesela
hiç netten bunları araştırma gözün korkmasın bunlar kardiyo tarzı şeyler
sen kardiyonu düzenli yapıp kaslarınıda çalıştırdınmı tamamdırr
o sitedeki egzersizler hepsini çalıştırıyo
kol için bacak için yeterli
aslında sırt içinde var ama onun için barfiks lazım
bende yokk
hem pilates sırt egzersizleri yeterli oluyoo
karnın içinde pilates yaptınmı tamamdır
hiç başka şeye gerek yok ancak sıkılırsan tabiki dğeişik şeyelr yapabilirsin
kimse sporcu doğmıuyoo herkes yapabilirr yeterki güzel olmak istesinn
hem depresyondanda koruyo sporr güçlü oluyosun ruhende

günaydın kızlar bugün boğazım dünkü kadar acımıyor.akşam eve gittim bir kase tavuk çorbası içtim sonra antibiyotik attım boğazlarımı viksledim bi güzelcene sardım yazmayla uzandım sonra iki bardak çay içtim en sonundada gargara yaptım yattım.ama bi ara öksürük tuttu bırakmadı oda baş ağrısı yaptı ağrı kesici içmedim uyumuşum sonra bugün şükür sesim değişik ama boğazım hafif acıyor şimdide kekik yaptım kendime onu içiyorum sabah kahvaltımda
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
domatizimi unutmuşum evde

günaydın nugişşşşşkız sen bayagı de az yıyorsun,kilo verim hızın nasıl bakem?

zengün olsam valla ilk iş spor salonu kurdurucam eve,o zaman barfiksti,şu yayla kaldırılan agırlıklardı hepsınden koyardım bır odaya,hatta zengun olmaya da gerek yok,geniş bir evim olsun yeter

bugunku gazla hemen ılk gun egzersızlerını yaptım ordan,şimdi yarını atlayıp ertesı gun 2 gün mü yapcam ben?:26:ama yuruyusumu de yaparım yıne bugun,azcık agırlık kaldırdım dıye yuruyusumden vazgecememçok azimli gördüm kendimi

eferim gıyzzzzzzzzzzzzzzz sana kim tutar seni
bense dün akşam
2 kase işkembe çorna
avuç içi kadar tavuk yedimm...

sabahda
2kk kadar muhallebi
1 ev poğaçası
2 zeytin
1 yumurta
birazda peynir...

spor da yokkkk...
Allahım netcem bennnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…