60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende geldim aranıza 19 yaşındayım 162 cm boyum ve 63 kiloyum buğün başladım diyete çoktandır düşünüyordum ama yapamıyodum birlikten kuvvet doğar sabah kahvaltım çalıştığım için yarım simit ama bundan sonra daha sağlıklı beslenicem inanyorum hepimiz ideal kilolarımıza ulaşıcaz..

afferim boğazların düzelsin diye herşeyi yapmışın

bugün yaptınsa yarın başka kas gruplarını çalıştırabilirsin önemli olan bugün çalıştırdığın kas grubunu dinlendirmek kas yapılanmasına izin vermek
mesela bugün göğüs çalıştınsa yarında kol çalışırsınn
aslında birgün kardiyo diğer gün kas çalışmak daha iyi uzun vadede çalışacağını düşünürsek ama herzaman vakit bulamayacağını düşünürsek böylede olurr

hoşgeldin cnım yaşın ççok genç aburcuburu bıraksan azcıkta sporla verirsin diyet yapmaman gerek yok

annengiller var ondan spor yapamıyosun demii

ben ara öğünde 2 portakal yedim sonra şekersiz türk kahvesi içtim yanındada bitter yedimm
öğleye mercimek çorbası içerimm yetişirse köftede yerimm
akşam için köfte salata mercimek çorba ve kuru patlıcanlı bulgur pilavı olacak

34 haftalık olduk artık ne olur ne olmaz diyerekten ağda yapmam lazımm doktorlar 35 haftadan sonra heran doğum olabilir gözüyle bakıyorlarr
yemeciklerimi yapıp ağdamıda yapmam lazımm
haftaya kontrole gitcem erkencikten

afferim boğazların düzelsin diye herşeyi yapmışın

hee yaptım valla düne göre iyi boğazlarım.akşam eşim 40 dk koşu bandına bindi ilk siftahını yaptı ne zamandır binmiyordu

huhuu napan kızlar ?
kız nügüü dün akşam spor yaparken kitaplar aklımdaydı spor bitince ben de bittim aklımdan ucuverdi yaaa..
off en kısa zamanda yollucam canım
benim zporlarımı gördün mü kız

hugocumcum ben dün iç bacak ve kalça çalışması yaptım dambıllarla.
bendeki dambıllar birer kilo şimdi ben gögüs te çalışmak istiyorum bu dambıllar hafif mi gelir?
yoksa hafif dambılla çok tekrar mı yapmalıyım..
ne dersin?

1 kilo uygundur sıkılaştırmak için set sayısı önemli 3x15 ile başlarsın

sorun değil sazancım elimdeki kitap bitmedi daha az kaldı ama yarın biter galiba

2 kepçe mercimek çorbası 3 kaşık kuru patlıcanlı bulgur pilavı ve 1 bardak ayran azda ekmek
köfteler yetişmedi

züpersin topişimmm yaaaaa.......
harikasınn tam gaz devammm..
kim tutar seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

annengiller var ondan spor yapamıyosun demii

yawww evetttt,kıvrılıp uzandım kanepeye hiç kalkasım gelmedi..
ekmek elden su gölden yaşama modundayımm..
herbişeyciği anacığım yapıyo ya tam bir uyuşukluk hakimmmmm..
onlar gidincede okulum açılır yine yapamam akşamları zatennn..
tembelim ben tembelllllllllllllllllll

sabah yediğim ev poğaçası ve muhallebiden sonra bu saat oldu bişey yemedimm..
az önce yarım avuç çekirdek yedimm..
birazdan eve gider yemeğimi yerimm anacuğum ne yaptıysa artıkınn....
suyum 2 lt oldu..
2 fincanda bitki çayı içtim

2 kepçe mercimek çorbası 3 kaşık kuru patlıcanlı bulgur pilavı ve 1 bardak ayran azda ekmek
köfteler yetişmedi

güzell menü afiyet olsun..
bu yaz bende 1er kilo kabak ve patlıcan kurutmuştum yemeklikk...
harika oluyormuşş yawww her sene yapıcam inşallahh.
kırmızı biberde kuruttum ymekelrde özellikle tavukta harika oluyooo..
biber ve patlıcan dolması yapmak için kaynnam kurutup gönderiyo zati

herkese merhaba kader arkadaşları ben 21 yaşındayım 166 boyum 69 kiloydum gercekten cok fazla kilo aldım 1 sene içinde bundan yaklaşık 20 ün önce b fit e başladım haftanın 5 günü düzenli gidiyorum. 15 gündür ekmeği kestim, kolayı kestim, şekeri kestim. 4 kilo verdim hala devam ediyorum mesela bugün kahvaltıda şekersiz çay , kareksan susamlı çubuk yedim öğlen yürüdüm çok acıktım etsiz çiğ köfte yedim ki abur cubur kategorisinin en masumu 230 kalori 3 tane çiğköfteyle yapılan etsiz dürüm. ben marulla yedim zaten. 5 dakika kadar öncede 1 kaşık yogurt eşliğinde bi parça brokoli yedim oda 6dan sonra birşey yemedigimden tutsun sabaha kadar diye. 6 civarı sporuma gidecegim 1 saat orada kalacagım gelip bol su biraz daha sor ve sabaha kadar meyve bile yok. sizce bu şekil devam edersem Mart başına kadar kaç kilo veririm? birde benim en büyük sorunum baldır bölgesi belim incecik basenim de var ama baldır bölgem obezite hastaları gibi tövbe tövbe.. bu konuda ne yapabiliim. günde en az 50 kez squat ( hani şu çökme hareketi) yapmaya çalışıyorum ama sizce daha kesin bir yolu var mı? cevaplarınızı bekliyorum hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…