günaydın kızlar bugün boğazım dünkü kadar acımıyor.akşam eve gittim bir kase tavuk çorbası içtim sonra antibiyotik attım boğazlarımı viksledim bi güzelcene sardım yazmayla uzandım sonra iki bardak çay içtim en sonundada gargara yaptım yattım.ama bi ara öksürük tuttu bırakmadı oda baş ağrısı yaptı ağrı kesici içmedim uyumuşum sonra bugün şükür sesim değişik ama boğazım hafif acıyor şimdide kekik yaptım kendime onu içiyorum sabah kahvaltımda
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
domatizimi unutmuşum evde
günaydın nugişşşşşkız sen bayagı de az yıyorsun,kilo verim hızın nasıl bakem?
zengün olsam valla ilk iş spor salonu kurdurucam eve,o zaman barfiksti,şu yayla kaldırılan agırlıklardı hepsınden koyardım bır odaya,hatta zengun olmaya da gerek yok,geniş bir evim olsun yeter
bugunku gazla hemen ılk gun egzersızlerını yaptım ordan,şimdi yarını atlayıp ertesı gun 2 gün mü yapcam ben?:26:ama yuruyusumu de yaparım yıne bugun,azcık agırlık kaldırdım dıye yuruyusumden vazgecemem çok azimli gördüm kendimi
kızlar bende geldim aranıza 19 yaşındayım 162 cm boyum ve 63 kiloyumbuğün başladım diyete çoktandır düşünüyordum ama yapamıyodum birlikten kuvvet doğar sabah kahvaltım çalıştığım için yarım simit ama bundan sonra daha sağlıklı beslenicem inanyorum hepimiz ideal kilolarımıza ulaşıcaz..
eferim gıyzzzzzzzzzzzzzzz sana kim tutar seni
bense dün akşam
2 kase işkembe çorna
avuç içi kadar tavuk yedimm...
sabahda
2kk kadar muhallebi
1 ev poğaçası
2 zeytin
1 yumurta
birazda peynir...
spor da yokkkk...
Allahım netcem bennnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin cnım yaşın ççok genç aburcuburu bıraksan azcıkta sporla verirsin diyet yapmaman gerek yok
günaydın nugişşşşşkız sen bayagı de az yıyorsun,kilo verim hızın nasıl bakem?
kız loxiii ne verimi alımı dicektin herhalben kilo aldım bi türlü eskisi gibi adapte olamadım buraya dün başladım dikkat etmeye emme bu seferde boğazlarım şişti az yememin sebebi yediklerimden tat alamıyorum maalesef boğazlarım yüzünden gerçi açlıkta hissetmiyom ama hastalığımdan kaynaklanıyo bunlar düzelsem bu kadar olmaz fazlası olur loxi bu arada sen kaç kilo oldun ticerın varsa ben göremiyorum bu bilgisayarda açılmıyo burda
zengün olsam valla ilk iş spor salonu kurdurucam eve,o zaman barfiksti,şu yayla kaldırılan agırlıklardı hepsınden koyardım bır odaya,hatta zengun olmaya da gerek yok,geniş bir evim olsun yeter
bugunku gazla hemen ılk gun egzersızlerını yaptım ordan,şimdi yarını atlayıp ertesı gun 2 gün mü yapcam ben?:26:ama yuruyusumu de yaparım yıne bugun,azcık agırlık kaldırdım dıye yuruyusumden vazgecemem çok azimli gördüm kendimi
afferim boğazların düzelsin diye herşeyi yapmışın
benim zporlarımı gördün mü kızeferim gıyzzzzzzzzzzzzzzz sana kim tutar seni
bense dün akşam
2 kase işkembe çorna
avuç içi kadar tavuk yedimm...
sabahda
2kk kadar muhallebi
1 ev poğaçası
2 zeytin
1 yumurta
birazda peynir...
spor da yokkkk...
Allahım netcem bennnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün yaptınsa yarın başka kas gruplarını çalıştırabilirsin önemli olan bugün çalıştırdığın kas grubunu dinlendirmek kas yapılanmasına izin vermek
mesela bugün göğüs çalıştınsa yarında kol çalışırsınn
aslında birgün kardiyo diğer gün kas çalışmak daha iyi uzun vadede çalışacağını düşünürsek ama herzaman vakit bulamayacağını düşünürsek böylede olurr
huhuu napan kızlar ?
kız nügüü dün akşam spor yaparken kitaplar aklımdaydı spor bitince ben de bittim aklımdan ucuverdi yaaa..
off en kısa zamanda yollucam canım
benim zporlarımı gördün mü kız
hugocumcum ben dün iç bacak ve kalça çalışması yaptım dambıllarla.
bendeki dambıllar birer kilo şimdi ben gögüs te çalışmak istiyorum bu dambıllar hafif mi gelir?
yoksa hafif dambılla çok tekrar mı yapmalıyım..
ne dersin?
huhuu napan kızlar ?
kız nügüü dün akşam spor yaparken kitaplar aklımdaydı spor bitince ben de bittim aklımdan ucuverdi yaaa..
off en kısa zamanda yollucam canım
benim zporlarımı gördün mü kız
hugocumcum ben dün iç bacak ve kalça çalışması yaptım dambıllarla.
bendeki dambıllar birer kilo şimdi ben gögüs te çalışmak istiyorum bu dambıllar hafif mi gelir?
yoksa hafif dambılla çok tekrar mı yapmalıyım..
ne dersin?
sorun değil sazancım elimdeki kitap bitmedi daha az kaldı ama yarın biter galiba
daha beterini yaptı
benim valde hanım ilk gece bizde kalıyo bende bi yaylı yatak var bazası yok yere koyduk üstüne çarşaf attık sıcacık petek yani valde hanım yatagı çok sevdi. ilk gece yattı neyse gündüz yatagı bırakıp gitmiş öyle bi yere çıkmışlar pek toplamıyo yatagı çünkü hep yatar. kapıyı da kapamışlar benim yoli de odada kalmış dışarı çıkamayınca daralmış.
kendi tuvaletine en benzeyen dagınık yataga bi güzel barsaklarını boşaltmış.
eve geldik bi koku var diyoruz açtım camı havalandırdım. valde hanım akşam kendini yataga attı yorgun kadıncağız sabah kalktık ki kadın oturuyo kanepede. anne noldu dedik anlattı. gece uyuyamamış kokudan ay bu ne diye kalkmış yataktan geceliğini giymemişmiş yataktaymış bi kaldırıyo geceliği üzüm taneler gibi yolim bi güzel koyvermiş yatağa..
bide diyo ki kayınvalde ay gece karanlıkta kaldırdım geceliği patır patır bişi düşüyo diyo ki ben bunun dügmelerini sıkıştırmıştım ışığı bi açıyo ki..
nananannnnnnnnnnnnnnn
utandım ama o kadar komik anlattı ki gülmekten öldüm
neyse ben şimdi asıl konuya geleyim ;
yolika tedirgin sazan spor günlükleri vol. 1
25 dk eliptik bisiklet
3 set ikişerli dambıllla squatch
10 dk lık abs routine..
nassıı
annengiller var ondan spor yapamıyosun demii
2 kepçe mercimek çorbası 3 kaşık kuru patlıcanlı bulgur pilavı ve 1 bardak ayran azda ekmek
köfteler yetişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?