60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 kilo uygundur sıkılaştırmak için set sayısı önemli 3x15 ile başlarsın
evet canım böyle yapayım çok teşekkürler.
genelde çalıştırdığınız bölgeleri bir gün dinlendirin hatta çok sıkı çalıştıysanız iki gün diyorlar ama eşim ankarada.
henüz gelmedi bu gece de yok o yokken rahat rahat sporumu yapayım bugünde spor yapayım diyorum.
bugün dünki programın aynısını yapacam bide gögüs dambıl eklicem. iç bacak için olan hareketleri ve squatı daha da geliştirmek için videya bakarak ve aynaya da bakıp bedenimi düzenliyorum.

sorun değil sazancım elimdeki kitap bitmedi daha az kaldı ama yarın biter galiba
tatlım bu akşam eve varınca hemen ayarlicam ay elinde ki kitap bitmeden elinde olsa iyi olurdu bi gün dinlenirsin artık yada başka bi kitaba başlarsın benim kitapları beklerken :26::26:
züpersin topişimmm yaaaaa.......
harikasınn tam gaz devammm..
kim tutar seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sagol tatlım:..

bu akşam da yapacam koncam evde yohdir. o yokken çok rahat çalışabiliyorum. örnek : o izmirde iken neler yapıyordum biliyorsunuz.
bugün de 1 saat kadar çalışıp yarın dinlendiricem bedenimi..
canımcım oh ne güsel annen işleri de görüyo daha neee. bence kalk hemen bu akşam başla

hoşlgedin aslı.
benim de sorunlu bölgem basenlerim. popom da nerede ise bişi kalmadı sert zemine oturunca acıyo ama o basenler yok mu top gibi iki yanda ve üst bacak çook kalın. baldırlarım da öyle.
squat çok faydalı ama günde 50 squat yapabiliyor musun? yaparken acı-agrı var mı ? varsa iyi yoksa hareketi dogru yapmıyorsun demektir.
ben dün başladım ama kendimi pek zorlamak istemedim kas agrıları fena oluyo. bide ısınmadan yapmamak lazımmış o yüzden spora başlarken 25 dk eliptik yapıyorum hem ısınma hem cardio oluyo ama sen b-fite gidiyormuşsun sanırım bi çeşit spor salonu.. orada da ısınırsın zaten.

başarılar ....

---
bugün karboyu çok abarttım. karbo olarak sabah iki dilim ekmek öglen bir dilim ekmek 4-6 kaşık erişte, iki üç dilim patates akşam yemeginde de bir dilim ekmek yedim. bu akşam spor yapmam daha da gerekli.

ne yazık ki pek süt yoort tüketemiyorum gün içinde içtiğim süt gaz, yoort ise uyku yapıyo anca akşam yiyebiliyorum ama yoordu da sade yiyemiyorum

evet canım antrenör eşliğinde yapıyorum sabah 15 öğlen 20 akşam 15 şeklinde inanılmaz yanma ağrı oluyor tabii. asıl önemli nokta diz kapaklarının ayak parmaklarını geçmemesi squatta. poponda olabildigince dışarıda kalacak. bu hafta böyle devam edip sonra sabah 20 öğlen 25 akşam 20 şekline geçecegim ilk başladığımda 5 - 10 -5 anca yapıyordum düşün :)

loxiyi örnek al yaff düzenli yürüyo kas çalışmayada başlayacak düzenlii

hıı ben seni yeni başladın sandım. ben yeni başladım da..bide ben 5 sini birden aynı anda yapıyorsun sanmıştım. aslında seninki de dogru

sabah 10 yapsam öglen arası 10 yapsam akşam da 20 yapsam bir ayda epey mesafe kaydederdim. iyi fikir bu.. hele bi hareketi düzgün yapayım oturtayım alışkanlık hale getirmeliyim. çook güzel olur valla bu hareket aynı anda en çok kas grubunu çalıştıran hareketmiş..

aynen canım yaparken ayaklarını kontrol et ama unutma tek kural diz kapakların ayak parmaklarının hizasını geçmeyecek birde hareketi tam kalkmadan yapmaya çalış benim prpgramımda ilk 4 gün 5 - 10 -5 idi bu dönem hafif sızın olur korkma normal sonra kafana göre 5er 5er artırarak devam et umarım yararını görürsün :)

aynen canım yaparken ayaklarını kontrol et ama unutma tek kural diz kapakların ayak parmaklarının hizasını geçmeyecek birde hareketi tam kalkmadan yapmaya çalış benim prpgramımda ilk 4 gün 5 - 10 -5 idi bu dönem hafif sızın olur korkma normal sonra kafana göre 5er 5er artırarak devam et umarım yararını görürsün :)

sağol aslicim düzenli yapınca yararını göreceğimden eminim daha önceki sporlarımın yararını görmüştüm yani tecrübe ile sabit.
dün squat çalıştığım için bugün oradaki kasları dinlenmeye aldım bugün sadece dumbbel ile kol çalışması yaptım.

3 x 15 dumbbel bench press
3 x 15 dumbbel flyes
3 x 15 dumbbel bench press ( close )
3 x 15 dumbbel pullover curls
3 x 15 hammer curls

ilk güne bunları vermişti yarına da squat - iç bacak çalışması ve ikinci gün hareketlerini yapacağım ....
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

tebrikler canım umarım çok iyi olur sonuçlarımız :)

paylaşalım canım benim ayın 6sında ölçümüm var tam 1 ay olmuş oluyo onu yazarım :)

loxiyi örnek al yaff düzenli yürüyo kas çalışmayada başlayacak düzenlii

ay beni örnek almasın,mahvoldum bennndün gögus ve kol calıstım sadece 3*8 set

ama bugun sırtım ve karnım dahil tüm kas gruplarım agrıyorrrzor kalktım yataktan,bugun yapamam valla,yarına geçerse belki

ay evet ben de bunları yaptım yoliii ama neden böyle kötu oldum,kaslarım çok zayıf heralde benim

sen nasıl hissediyorsun bugun?

oo maşallah sazancım,süper gitmektesin..fakat ben anlamadım ne demek bunlar?bench press,flyes,pullover,curls...türkçe yazın anlamıyorum daaa...:18:

günaydın canlarım ,
paylaşalım canım benim ayın 6sında ölçümüm var tam 1 ay olmuş oluyo onu yazarım :)
okey canım merakla bekliyorum. ben daha yeni başladım şubat ortası gibi ölçülerime bakarım. kiloma da artık hiç bakmıyorum.

ay evet ben de bunları yaptım yoliii ama neden böyle kötu oldum,kaslarım çok zayıf heralde benim
sen nasıl hissediyorsun bugun?
benim de agrım var loksicim ama normal hatta iyi bişi bu çünki kaslarımızın çalıştığını gösteriyor.
dünden beri kas gevşetici alıyorum ve kaslarımı gün aşırı dinlendiriyorum. sabah kalktığımda kollarımda hafif sırtımda kürek kemiğimde zaman zaman sancıya varan kasılmalar oluyor ama bu iyi bişi çünki kaslarım kendine geliyor.. aynen devam

oo maşallah sazancım,süper gitmektesin..fakat ben anlamadım ne demek bunlar?bench press,flyes,pullover,curls...türkçe yazın anlamıyorum daaa...:18:
tatlım türkçesini bilmiyorum ki bunların türkçedeki isimleri aslında pek yok aynen bu şekilde kullanılıyor. siteyi açarsan hareketin ne olduğu hareketli resimlerle veriiyor çok güzel. hem de bi program yapmışlar dört günlük ben ona göre gidiyorum

günaydın kızlar bugün dahada iyiyim şükür kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
3 zeytin
1 kk peynir
fambıkcım fotoğraflarınıd gördüm çokda güzelsin maşşallah önceki ve şimdiki halin ne kadar farklı çok belli zayıfladığın zaten senin gördüğüm kadarıyla zayıflayacak başka bişeyin kalmamışki

Merhaba nügücüm günaydın,
bugün daha iyi olmana sevindim.

Bende saah gayfemi içiyordum bi sizlere bakayım dedim. oğlan sömestır tatilinde evde eşimde izne ayrıldı oda evde beraber didişip barışıp yuvarlanıp geçiriyoruz günleri sizlere de güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. yaw ecrin nerde arada açıp geçmiş sayfaları okuyorum yakın zaman ki sayfalarda rastlayamadım adına. gerçi oda ceza almıştı değil mi öyle hatırlıyorum sanırım :44: Herkezi çok öpüyorum

tamam cicim,aydınlattığın için teşekkürlerimi bildiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…