- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
evet canım böyle yapayım çok teşekkürler.1 kilo uygundur sıkılaştırmak için set sayısı önemli 3x15 ile başlarsın
genelde çalıştırdığınız bölgeleri bir gün dinlendirin hatta çok sıkı çalıştıysanız iki gün diyorlar ama eşim ankarada.
henüz gelmedi bu gece de yok o yokken rahat rahat sporumu yapayım bugünde spor yapayım diyorum.
bugün dünki programın aynısını yapacam bide gögüs dambıl eklicem. iç bacak için olan hareketleri ve squatı daha da geliştirmek için videya bakarak ve aynaya da bakıp bedenimi düzenliyorum.
tatlım bu akşam eve varınca hemen ayarlicam ay elinde ki kitap bitmeden elinde olsa iyi olurdu bi gün dinlenirsin artık yada başka bi kitaba başlarsın benim kitapları beklerken :26::26:sorun değil sazancım elimdeki kitap bitmedi daha az kaldı ama yarın biter galiba
sagol tatlım:..züpersin topişimmm yaaaaa.......
harikasınn tam gaz devammm..
kim tutar seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu akşam da yapacam koncam evde yohdir. o yokken çok rahat çalışabiliyorum. örnek : o izmirde iken neler yapıyordum biliyorsunuz.
bugün de 1 saat kadar çalışıp yarın dinlendiricem bedenimi..
canımcım oh ne güsel annen işleri de görüyo daha neee. bence kalk hemen bu akşam başlayawww evetttt,kıvrılıp uzandım kanepeye hiç kalkasım gelmedi..
ekmek elden su gölden yaşama modundayımm..
herbişeyciği anacığım yapıyo ya tam bir uyuşukluk hakimmmmm..
onlar gidincede okulum açılır yine yapamam akşamları zatennn..
tembelim ben tembelllllllllllllllllll
herkese merhaba kader arkadaşlarıben 21 yaşındayım 166 boyum 69 kiloydum gercekten cok fazla kilo aldım 1 sene içinde bundan yaklaşık 20 ün önce b fit e başladım haftanın 5 günü düzenli gidiyorum. 15 gündür ekmeği kestim, kolayı kestim, şekeri kestim. 4 kilo verdim hala devam ediyorum mesela bugün kahvaltıda şekersiz çay , kareksan susamlı çubuk yedim öğlen yürüdüm çok acıktım etsiz çiğ köfte yedim ki abur cubur kategorisinin en masumu 230 kalori 3 tane çiğköfteyle yapılan etsiz dürüm. ben marulla yedim zaten. 5 dakika kadar öncede 1 kaşık yogurt eşliğinde bi parça brokoli yedim oda 6dan sonra birşey yemedigimden tutsun sabaha kadar diye. 6 civarı sporuma gidecegim 1 saat orada kalacagım gelip bol su biraz daha sor ve sabaha kadar meyve bile yok. sizce bu şekil devam edersem Mart başına kadar kaç kilo veririm? birde benim en büyük sorunum baldır bölgesi belim incecik basenim de var ama baldır bölgem obezite hastaları gibi tövbe tövbe.. bu konuda ne yapabiliim. günde en az 50 kez squat ( hani şu çökme hareketi) yapmaya çalışıyorum ama sizce daha kesin bir yolu var mı? cevaplarınızı bekliyorum hepimize kolay gelsin
hoşlgedin aslı.
benim de sorunlu bölgem basenlerim. popom da nerede ise bişi kalmadı sert zemine oturunca acıyo
squat çok faydalı ama günde 50 squat yapabiliyor musun? yaparken acı-agrı var mı ? varsa iyi yoksa hareketi dogru yapmıyorsun demektir.
ben dün başladım ama kendimi pek zorlamak istemedim kas agrıları fena oluyo. bide ısınmadan yapmamak lazımmış o yüzden spora başlarken 25 dk eliptik yapıyorum hem ısınma hem cardio oluyo ama sen b-fite gidiyormuşsun sanırım bi çeşit spor salonu.. orada da ısınırsın zaten.
başarılar ....
---
bugün karboyu çok abarttım. karbo olarak sabah iki dilim ekmek öglen bir dilim ekmek 4-6 kaşık erişte, iki üç dilim patates akşam yemeginde de bir dilim ekmek yedim. bu akşam spor yapmam daha da gerekli.
ne yazık ki pek süt yoort tüketemiyorum gün içinde içtiğim süt gaz, yoort ise uyku yapıyo anca akşam yiyebiliyorum ama yoordu da sade yiyemiyorum