selam canım,hoşgeldin..bende saah gayfemi içiyordum bi sizlere bakayım dedim. Oğlan sömestır tatilinde evde eşimde izne ayrıldı oda evde beraber didişip barışıp yuvarlanıp geçiriyoruz günleriSizlere de güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Yaw ecrin nerde arada açıp geçmiş sayfaları okuyorum yakın zaman ki sayfalarda rastlayamadım adına. Gerçi oda ceza almıştı değil mi öyle hatırlıyorum sanırım :44: Herkezi çok öpüyorum
ay beni örnek almasın,mahvoldum bennndün gögus ve kol calıstım sadece 3*8 set
ama bugun sırtım ve karnım dahil tüm kas gruplarım agrıyorrrzor kalktım yataktan,bugun yapamam valla,yarına geçerse belki
günaydın canlarım ,
okey canım merakla bekliyorum. ben daha yeni başladım şubat ortası gibi ölçülerime bakarım. kiloma da artık hiç bakmıyorum.
benim de agrım var loksicim ama normal hatta iyi bişi bu çünki kaslarımızın çalıştığını gösteriyor.
dünden beri kas gevşetici alıyorum ve kaslarımı gün aşırı dinlendiriyorum. sabah kalktığımda kollarımda hafif sırtımda kürek kemiğimde zaman zaman sancıya varan kasılmalar oluyor ama bu iyi bişi çünki kaslarım kendine geliyor.. aynen devam
tatlım türkçesini bilmiyorum ki bunların türkçedeki isimleri aslında pek yok aynen bu şekilde kullanılıyor. siteyi açarsan hareketin ne olduğu hareketli resimlerle veriiyor çok güzel. hem de bi program yapmışlar dört günlük ben ona göre gidiyorum
Bende saah gayfemi içiyordum bi sizlere bakayım dedim. oğlan sömestır tatilinde evde eşimde izne ayrıldı oda evde beraber didişip barışıp yuvarlanıp geçiriyoruz günlerisizlere de güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. yaw ecrin nerde arada açıp geçmiş sayfaları okuyorum yakın zaman ki sayfalarda rastlayamadım adına. gerçi oda ceza almıştı değil mi öyle hatırlıyorum sanırım :44: Herkezi çok öpüyorum
ben de ricalarımı bildiririm canımtamam cicim,aydınlattığın için teşekkürlerimi bildiririm..
geçer tatlım yeni başlarkken hep öyle oluyooo
benimde oluyodu sonralar 3 er kiloluk dumbellerlerle rahat 5x25 yapabiliyodum hiç zorlanmadann
bekle beni loximmm
doğumdan sonra allahın izniylee fırtına gibi gelecemm
ilk başlar ağrı çok olur sonraları ise sadece yorgunluk hissedersiniz çalışınca devamm kısslarr
öğle yemeğim
sebzeli köfte
1 dilim kepek ekmeği
2 yk erişte
3 yk yoğurt
salata
ben de ricalarımı bildiririm canım
bende bekliiim mi 27:
ben şimdi bir kg luk larla başladım bi süre sonra 3 kg luk lardan alacam hafifte olsun evde ağırı da lazım sonuçta..
hugocum senin bacaklar ince ve kaslı değil mi şimdi.? hamile bile olsan kalınlaşmamıştır haa belki ödem yapmıştır. yag yoktur. en çok nereden kg aldın karın hariç?
evet devam edicem hugocumbu akşam da ikinci gün dumbbel çalışması yapacam eliptik ve karın hareketleri videosu da yapacam karnımın üst kısmındaki kaslar agrıyo dün ki dumbbel hareketlerinden biri çok çalıştırmıştı orayı. ağrılar geçip zindelik hissi başlasa süper olacak. azmediyorum
afiyet olsun canım benim..
dün akşam spor yaptığım için iki haşlanmış yumurta bi tas tarhana çorbası iki kaşık yoortla akşamı geçirdim.
sabah iki adet h. yumurta biraz peynir iki dilim kızarmış tereyaglı ekmek ve çay içtim.
öglen bi kase tavuksuyu çorba 3 - 4 kaşık evden getirdiğim köri soslu tavuk 4 kaşık kadar da pilav yedim ekmek yemedim. karbo alıyorum spor yaptığım için
bscaklarımda selülit oldu arkada
sanırım koşmamaktann
göğüslerim 90 olduu
başkada öyle yağlı biyer yokk
göbek var sipsivrii
sen devam ettt bak zor oluyo çalışması biliyorum kolay değil üstelik kısa süredede hemen şekillenmiyo ancak uzun sürede şekilleniyo ama bidaha bozulmuyo bizzat şahidim
şimcik özel mesaj yolucam sana dün gece neler olmuş nelerr şok oldumm
Ay ne güzel yaa..
demek sadece bacak arkasında az bi selülit oldu.. peki daha önce de var mıydı? kglu iken? sporla düzeldi mi=?
benim bacaklarım çok fena selülitle dolu önü arkası. sporla azalır mı dersin ?
azmediyorum bu kez vazgeçmicem. zaten bi kere alıştırayım kendimi bi daha bırakamam sanırım.
ay neler olmuş ya merak ettim bak
selam hanımlar... napıysınız?benim oğluşlar daha iyileşmedi.onları uyttum pilatesimi yaptım yeşişl çayımı içtim.yolicim spora başlamsın hayırlı olsun...umarım bidaha hiç bırakmamak üzere başların artıkın....
sabah kahvaltım
yarım simit
1 dilim peynir
1 bardak şekersizz çay
2 küçük domatiz
2 ceeviz
1 haşlama yımırta
6,7 yeşil zeytin
1 tane küçük acı biber.
öğle yemeğim
6 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
ardından klasik
şekersiz türk kahvesi ve sade soda 1 dene hurma
inşallah benim bacaklarımdaki selülitlerde gider. alt bacaklarımdakiler gitse yine razıyım bu saatten sonra süper mini etek giyecek değilim yaspordan önce çok vardı sporla tamamen kayboldu
sporu bırakınca yine olduu
ödemde varr palamut kimin oldularr
tek avantaj doğumdan sonra kısa sürede eski haline gelecek
işte diyorumya herşey eskisi gibi olacak ama alt karnımdaki yağ duracakk
onuda artık bakalım ne kadar sürede gidecek görcez
selam hanımlar... napıysınız?benim oğluşlar daha iyileşmedi.onları uyttum pilatesimi yaptım yeşişl çayımı içtim.yolicim spora başlamsın hayırlı olsun...umarım bidaha hiç bırakmamak üzere başların artıkın....
sabah kahvaltım
yarım simit
1 dilim peynir
1 bardak şekersizz çay
2 küçük domatiz
2 ceeviz
1 haşlama yımırta
6,7 yeşil zeytin
1 tane küçük acı biber.
öğle yemeğim
6 kaşık kereviz yemeği
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
ardından klasik
şekersiz türk kahvesi ve sade soda 1 dene hurma
bugünn sütçiii gelmiş sütçii
ben kusur kalırmıyım hemencik 3 kilo bende aldımm sütlaç yaptım birde yoğurt mayaladım
yoğurdu koydum kaloriferin üzerine orda mayalansın
havada bi yağmurluki kasaba gidip kemik alacaktım kaynatıp suyunu yemeklerde çorbalarda kullanmak için ama çok yağıyo gidilmezz
kefirde mayalamıştım maşallah yoğurt gibi olmuş odaaa hemen süzdüm koydum dolaba
inşallah benim bacaklarımdaki selülitlerde gider. alt bacaklarımdakiler gitse yine razıyım bu saatten sonra süper mini etek giyecek değilim ya
sen alt karındaki yagı da halledersin dogumdan sonra. umarım bebeğin uslu olur
minişlere yine yeni yeniden geçmiş olsun. pilatesin için tebrik ederim ne güzel yaa. sanırım her gün yapıyorsun. özel bir çalışma mı yoksa bütün bedeni mi çalıştırıyorsun sanırım ebru şallı yapıyorsun.
tebriklerin için teşekkür ederim evet güzel başladım ama akşam sekizde anca evde oluyorum çokta yorgun oluyorum o kadar zor oluyor ki akşam yarım saat bir saati spora ayırmak. ama yine de yapıyorum yapıcam yaza fit olacam
aman kusur kalma
üff sütlaç dedin yaa nasıl canım çekti anlatamam bende yapayım bari eşimde sütlü tatlı yesin çuku yiycene
yaffrilere balın içine az karabiber koyup yedirsen çok iyi geliyo
birde gün aşırı arı polenini süte karıştırr çaktırmadan içir kışın hiç hasta olmazlarr
içmezlerse meyve suyuna filanda olurr çaktırmadan karıştır içirr canım
inşallah benim bacaklarımdaki selülitlerde gider. alt bacaklarımdakiler gitse yine razıyım bu saatten sonra süper mini etek giyecek değilim ya
sen alt karındaki yagı da halledersin dogumdan sonra. umarım bebeğin uslu olur
minişlere yine yeni yeniden geçmiş olsun. pilatesin için tebrik ederim ne güzel yaa. sanırım her gün yapıyorsun. özel bir çalışma mı yoksa bütün bedeni mi çalıştırıyorsun sanırım ebru şallı yapıyorsun.
tebriklerin için teşekkür ederim evet güzel başladım ama akşam sekizde anca evde oluyorum çokta yorgun oluyorum o kadar zor oluyor ki akşam yarım saat bir saati spora ayırmak. ama yine de yapıyorum yapıcam yaza fit olacam
aman kusur kalma
üff sütlaç dedin yaa nasıl canım çekti anlatamam bende yapayım bari eşimde sütlü tatlı yesin çuku yiycene
deniycem cnm teşekkürler polen nekadar koyucam süte?
tabisi tatlım hugoşş neden kusur kalmış
bak polene başladım benim sıpa kuduruyo iki gündür ne tekmeler ne oyunlarr
selülüt denen şey tamamen kan dolaşımı ile alakalı mesela sporcularda hiç olmuyo çünkü yoğun çalışıyorlarr
ama mankenlerde filan oluyoo zayıflıkla alakası yokk yanii
çünkü sporcular zayıf olmazz geneldee
zamanla geçecek merak etmeee
çikolatalı sütlaç duydum ama hiç denemedim bilen varmıı
sazanım ben hiç msn kullanmadım ve bu bilgisayarda programı bile yüklü değil eşim dediydii
msn adresim filan bişeyim yok benimm
tek siz varsınız burdaaa
famirtoda gelmedi bugün
anneciği yanındaya artık iyice ana kuzusu olmuşturr
zati yemek yapmayı sevmiyodu şimdi annesi yapıyodur famirto hazır buluyodur sevimli tospik
senin de vaktin olmaz anlıyorum ee bir değil iki bebek. ay ne güzel annen yanında annesi yanına gelen hanımlara acayip gıpta ediyorum valla. umarım azmimi kaybetmem cnaım ama öyle bir yoruluyorum ki dün külçe gibi düştüm yatağa bugün de hep uyukladım sanırım normal uyku saatime bir yarım saat daha eklemeliyim ki anca dinlenirim haşatım çıkıyi yawçooook teşekkürler cnm benim.....evet elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.bütün bedeni çalıştırıyorum heryer bi incelsin dimi amaebru şallıyla netten yapıyorum tvde olmuyor çünküm artık.sende bu azim varken sen yorgunluğunda sporunda üstesinden gelirsin bebişim merak etme.bende çalışmıyorum ama inan hiç vaktim olmuyor nerdeyse.annem varda rahatım biraz gene şuan.
off off hamileliğin son ayıda ne kadar zormuş yaa
doymak bilmiyo insan 2 saatte bir midem kazıyo
sabah peynir 5 zeytin avuçiçi kadar ekmek az bal tereyağı haşlanmış yumurta yedimm
gayet güzel yedim yanii
aarada 2 portakal 3 ceviz şekersiz türk kahvesi içtimm
öğlen 1 kase mercimek çorbasına az ekmek doğradım yanındada 3 kaşık bulgur pilavı yedimm
biraz önce 3 kaşık sütlaç yedimm
aslında yemem ama köy sütü taze onunla çok güzel oluyo diye yedimm
şimdide 1 avuç fıstık fındık badem keblebi karışımı yiyorum ama şimdi oturak sizle şöyle bir güzel börek çörek çay yerdim yanii :125:
allah manda şifalığı versinn
birde mide kaynamalarım varkii felakett
çorbaya ekmek doğrayıp filan yiyorum azalıyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?