60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekmesi ayrı kıpırtısı ayrı oluyo sazanımm
ayrıca elleriyle oynuyo kıpır kıpır ordan anlıyorumm
kolları filan nerde anlıyosun bu haftalardaa
yatarekrn bile yumuşacık kollarını filan anlıyosun çok komik oluyoo

bende hiç doymadığımdan bu ara hamurişi pide börek pizza işte ne olursa canım çekiyo tabisi
ama bunların faydası yok diye yemiyorum ama devamlıda açım yanii

hadi yaa çok tuhaf

spor adamı böyle yapıyo sazanımm karbosuz yapamıyosunn
bugün canım çok sıkkın kolumu kaldıramıyorum sanırım bugün ara vericem

bende hiç doymadığımdan bu ara hamurişi pide börek pizza işte ne olursa canım çekiyo tabisi
ama bunların faydası yok diye yemiyorum ama devamlıda açım yanii

amaan son aydası yiyiver canımcım emzirme döneminde çok dikkat edersin bol bol yakarsın.
çocuk dooran holivut yıldızlarından biri diyo ki "emzirme işini çok sevdim hem gögüslerim büyüyo ama bu arada kalçalarım eriyo mümkün olsa ömür boyu emziririm

huşgeldinn amaa artık düzenli girmiyosunn

canım merhaba. kızıyorsun değil mi bana haklısın da.. geçen yıl bu bilgisayara çok bağlı kaldım bımışım. bilgisayarı gün içinde hiç açmıyorum desem yeridir. tv de klip izlemeyi şöyle kafam sakin arkadaşlara gidip gelmeyi özlemişim hugom.

selam canım,hoşgeldin..
Ecrinin üyeliği kapatılmış sanırım..

merhaba canım. üzüldüm yaa şen şakraktı kırıp geçiyordu burayı. hayırlısı olsun bakalım.

Vayy be en son haftaya girdin sonunda canımcım. son ayda mide kaynamaların doğal bebişin saçları belkide gür olacaktır. ben en son ayda sanırım biraz stresten fazla yemiştim.. insan heyecanlanıyor elini ayağını nereye koyacağını bilemiyor. İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın sağlıkla huzurla İnşallah.

kız nursena bakma alttan alttan yaz bişiler.
öff yatma zamanım da geliyo bugün bacak dumbbel yapacaktım bende hal kalmadı aslında yapsam iyi olurdu eşim yarın akşam evde ama.. bi yolunu bulurum ben:26:

Son düzenleme:
Akşam yemeğim:mantar sote ve marul salatası...

hee yazmışsın şimdi gördüm afiyet olsun
benimki de iki dilim kızarmış ekmek az tereyagı sürdüm canım sıkkındı neşelenmek için..
bi kase tarhana içine de az tavuk gögüs sote koydum etli iyi oluyo doyurucu.
yanına da bir maden sodası üzerine de az vişne suyu ekledim bu ara en sevdiğim içcecek kola gibi ama değil

Merhaba kizlar,
ben de zayiflamak istiyorum ama bir turlu irademe hakim olamiyorum, belki sizleri gordukce okudukca daha iyi olurum.
Beni de araniza alir misiniz?
ben saat farki probleminden dolayi genelde sizin uyudugunuz vakitte girebiliyor olucam ama yine de size katilmak isterim..
herkese selamlar :) opucukler..

hoşgeldin canımm
biz uyurken sen yazarsın sen uyurkende biz yazarızz :86:

günaydın kıslarr
kayfaltım: 1 yumurta tereyağı bal zeytin ekmek
sabah pembe akıntı geldi ne olduğunu anlamadom netten baktım
nişan diyoo
bilmiyorumm nedirr

günaydın kıslarr
nişan diyoo
bilmiyorumm nedirr

günaydın balım kahvaltı süper maşşallah nişan ne olaki:26: acep rüya değil dimi canım bu yani gerçekse doktorunu ara bi sor bakalım neymiş

Hayırlı sabahlar güzel ve de fit hatunlar...
Kahvaltım:1 yumurta,beyaz peynir,3 zeytin..

kız nursena bakma alttan alttan yaz bişiler.
öff yatma zamanım da geliyo bugün bacak dumbbel yapacaktım bende hal kalmadı aslında yapsam iyi olurdu eşim yarın akşam evde ama.. Bi yolunu bulurum ben:26:
tedirginim sazanım alttan bakıp bişiler yazmamışım mı..bazen açık bırakıyorum bu topiciği,oğluş oyun oynuyo netten,unutuyorum falan filan feşmekan işte..anladın sen onu..

günaydın balım kahvaltı süper maşşallah nişan ne olaki:26: acep rüya değil dimi canım bu yani gerçekse doktorunu ara bi sor bakalım neymiş

yok canım uyanıktım hatta salonu sildim kahvaltımı hazırladım tuvalete gittim peçeteye gelmişş
netten baktım nişan diyorlarr

günaydın kıslarr
nişan diyoo
bilmiyorumm nedirr
nişan doğum öncesi gelen akıntı,ama seninki nişan mı acep...mesela herkesin suyu gelirya,benim suyum gelmemişti,sancılar geldi,doğum oldu,doğum esnasında patlattılarsa bilmiyorum,ama hissetmedim..
Senin doğum şubatın kaçı,tahmini?

bahh yazmışım işte,mantarcık yidiğimi sazanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…