60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

34 haftalık şimdi şubat sonu dediler ama geçen hafta bebek indi aşarıya afedersin şeyimde hareket ediyo

34 haftalık şimdi şubat sonu dediler ama geçen hafta bebek indi aşarıya afedersin şeyimde hareket ediyo
canım doktoruna bi sor sen onu..ama nişan değildir belki de..son haftalarda aşağıda olur iyice..son ay zor geçer,yada bende öyle oldu..5 ağustos tahmini doğum tarihi verdiler,4 ağustosta geldi bizim oğluş..doğumun olduğu gün o kadar yürüyüş yapmıştımki,merdiven çıkıp inmiştim çok,belkide onların etkisiyle 1 gün erken geldi..

telefonda sorayım bi

günaydın kıslarr
kayfaltım: 1 yumurta tereyağı bal zeytin ekmek
sabah pembe akıntı geldi ne olduğunu anlamadom netten baktım
nişan diyoo
bilmiyorumm nedirr

canım günaydın. afiyet olsun. pembe akıntı nişan olabilir. yani doğumun başlayacağını işaret ediyor. şimdi sen 34 haftalık diyorsun ama ultrasona göre hesapladıkları için kesin olarak kaç haftalık olduğunu bilemedikleri oluyor.. mesela 36 haftalık da olabilirsin. anlatabildim mi artık ev işi yapma gücünü kuvvetini harcama. dikkat et kendine.
kasıklarında ağrı ya da sancın olduğunu hissedersen durma hastaneye git hemen
.

Hayırlı sabahlar güzel ve de fit hatunlar...
Kahvaltım:1 yumurta,beyaz peynir,3 zeytin..

günaydın canım. afiyet olsun.

herkeze günaydın kahvaltım
2 dilime yakın kepek ekmek
1 tane domates
2 kk yakın peynir
2 zeytin

günaydın nugim. afiyet olsun. Vallahi ben kahvaltımı yazmak istemiyorum bilseniz yediklerimi bana yuh dersiniz...

günaydın canım afiyet olsun yaramasın o zaman

şimdi doktoru aradım ameliyattaymış sonra konuşcam gel derse gidicem kontrole
canım belim ağrıyo bacaklarım kollarım ağrıyo
belden aşarısı sanki böyle adet olcakmışım gibi
titriyo yorgun öyle oturdum kaldımm

çok hareket ettiğin için olmuştur belkinem bekle bakalım bir saat sonra yine telefon aç bakalım çıkar heralde o zamana ameliyattan

allah bilir bugün değişiklik yapıp kitap okursun

tedirginim sazanım alttan bakıp bişiler yazmamışım mı..bazen açık bırakıyorum bu topiciği,oğluş oyun oynuyo netten,unutuyorum falan filan feşmekan işte..anladın sen onu..
anladım bebeyüm

bahh yazmışım işte,mantarcık yidiğimi sazanım..
he walla soradan gördüm bende

afiyet olsun nursena
kitabım bitti dün sazanın kitaplarını bekliyorum bugün öğleden sonra gelir diye tahmin ediyorum

gelince haber ver emi. serinin 2. ve 3. kitaplarını yolladım sana ilkinin senin alman gerekecek. ama bu arada okursun diye başka bi roman ekledim cinayet romanı off çok sürükleyici umarım seversin.

canım kendini yorma artık iş miş yapma dinlen.

bide bişi sorcam hugocuk.
ben öyle sert bi diyet yapmıyorum biliyorsun. işte spor yapıyorum kendi çapımda.
bugün karnım filan çok düz göründü bana incelmiş gibiydim bi tartılayım dedim bi baktım 1,5 kg fazla görünüyorum
su mu tutuyor kaslarım acaba ne dersin ?

kas miktarında artma olmuştur canım spor yapınca su tutulmaz pek eğer tuzlu filan kaçırmadınsaa

haber veririm canım cinayet romanı dedinde inşallah dünkü bitirdiğim kitap değildir dünkü bitirdiğim kitapta cinayetti

kas miktarında artma olmuştur canım spor yapınca su tutulmaz pek eğer tuzlu filan kaçırmadınsaa

bi kaç gündür çalışıyorum hemen o kadar kas artımı olur mu?
bende kasların su tuttuğunu okumuştum pek tuzlu tüketmiyorum sanırım kaslar su tutuyo başka bi açıklama gelmedi.

haber veririm canım cinayet romanı dedinde inşallah dünkü bitirdiğim kitap değildir dünkü bitirdiğim kitapta cinayetti

pek popüler bir kitap değildi canım adı temizlikçi. y.zelanda da geçiyo hikaye. omu ki acep :26:

olurr tabiki aldığın verime bağlı
proteinde tüketiyosun devamlı
kas miktarın artmış olabilirr

olurr tabiki aldığın verime bağlı
proteinde tüketiyosun devamlı
kas miktarın artmış olabilirr

evet proteini çok tüketiyorum proteinsiz günüm yok.
sabah muhakkak iki yumurta yiyorum. bazen akşam yemeğim olmadığında da yumurta haşlıyorum.
muhakkak tavuk yiyorum işte beyle ... umarım kaslanıyorumdur oley bee. dün akşam spor yapamadım o kadar vicdanen rahatsızım ki..
keşke zaman bulabilsem de hep yapsam ya

hııı değil canım benim okuduğum kitap başka iyi aynısı değilmiş
cinayet romanlarını okuyup okuyup enişteyi kesmeyesin sonra

yok gız kesmem enişte alanyada kızı götürdü halasına dedesine babannesine gelip gelmeyeceği belli değil cumarteside ben gidicem pazar günüde kızı alır döneriz.

selaam kızlar 1 2 kez buraya yazmştım ben fırsat buldm hemen tekrar yazıyım dedim

62.700 le başladıgm kilo mücadelemde su an 58.900 olmuş bulunmaktayım 3 kilo yagdan verdim buarada hedef 53 bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…