nişan doğum öncesi gelen akıntı,ama seninki nişan mı acep...mesela herkesin suyu gelirya,benim suyum gelmemişti,sancılar geldi,doğum oldu,doğum esnasında patlattılarsa bilmiyorum,ama hissetmedim..
Senin doğum şubatın kaçı,tahmini?
canım doktoruna bi sor sen onu..ama nişan değildir belki de..son haftalarda aşağıda olur iyice..son ay zor geçer,yada bende öyle oldu..5 ağustos tahmini doğum tarihi verdiler,4 ağustosta geldi bizim oğluş..doğumun olduğu gün o kadar yürüyüş yapmıştımki,merdiven çıkıp inmiştim çok,belkide onların etkisiyle 1 gün erken geldi..34 haftalık şimdi şubat sonu dediler ama geçen hafta bebek indi aşarıya afedersin şeyimde hareket ediyo
canım doktoruna bi sor sen onu..ama nişan değildir belki de..son haftalarda aşağıda olur iyice..son ay zor geçer,yada bende öyle oldu..5 ağustos tahmini doğum tarihi verdiler,4 ağustosta geldi bizim oğluş..doğumun olduğu gün o kadar yürüyüş yapmıştımki,merdiven çıkıp inmiştim çok,belkide onların etkisiyle 1 gün erken geldi..
günaydın kıslarr
kayfaltım: 1 yumurta tereyağı bal zeytin ekmek
sabah pembe akıntı geldi ne olduğunu anlamadom netten baktım
nişan diyoo
bilmiyorumm nedirr
Hayırlı sabahlar güzel ve de fit hatunlar...
Kahvaltım:1 yumurta,beyaz peynir,3 zeytin..
herkeze günaydın kahvaltım
2 dilime yakın kepek ekmek
1 tane domates
2 kk yakın peynir
2 zeytin
afiyet olsun nursenaHayırlı sabahlar güzel ve de fit hatunlar...
Kahvaltım:1 yumurta,beyaz peynir,3 zeytin..
kitabım bitti dün sazanın kitaplarını bekliyorum bugünallah bilir bugün değişiklik yapıp kitap okursun
telefonda sorayım bi
canım günaydın. afiyet olsun. pembe akıntı nişan olabilir. yani doğumun başlayacağını işaret ediyor. şimdi sen 34 haftalık diyorsun ama ultrasona göre hesapladıkları için kesin olarak kaç haftalık olduğunu bilemedikleri oluyor.. mesela 36 haftalık da olabilirsin. anlatabildim miartık ev işi yapma gücünü kuvvetini harcama. dikkat et kendine.
kasıklarında ağrı ya da sancın olduğunu hissedersen durma hastaneye git hemen.
günaydın canım. afiyet olsun.
günaydın nugim. afiyet olsun. Vallahi ben kahvaltımı yazmak istemiyorum bilseniz yediklerimi bana yuh dersiniz...
canım günaydın. afiyet olsun. pembe akıntı nişan olabilir. yani doğumun başlayacağını işaret ediyor. şimdi sen 34 haftalık diyorsun ama ultrasona göre hesapladıkları için kesin olarak kaç haftalık olduğunu bilemedikleri oluyor.. mesela 36 haftalık da olabilirsin. anlatabildim miartık ev işi yapma gücünü kuvvetini harcama. dikkat et kendine.
kasıklarında ağrı ya da sancın olduğunu hissedersen durma hastaneye git hemen.
günaydın canım. afiyet olsun.
günaydın nugim. afiyet olsun. Vallahi ben kahvaltımı yazmak istemiyorum bilseniz yediklerimi bana yuh dersiniz...
şimdi doktoru aradım ameliyattaymış sonra konuşcam gel derse gidicem kontrole
canım belim ağrıyo bacaklarım kollarım ağrıyo
belden aşarısı sanki böyle adet olcakmışım gibi
titriyo yorgun öyle oturdum kaldımm
allah bilir bugün değişiklik yapıp kitap okursun
anladım bebeyümtedirginim sazanım alttan bakıp bişiler yazmamışım mı..bazen açık bırakıyorum bu topiciği,oğluş oyun oynuyo netten,unutuyorum falan filan feşmekan işte..anladın sen onu..
he walla soradan gördüm bendebahh yazmışım işte,mantarcık yidiğimi sazanım..
34 haftalık şimdi şubat sonu dediler ama geçen hafta bebek indi aşarıya afedersin şeyimde hareket ediyo
afiyet olsun nursena
kitabım bitti dün sazanın kitaplarını bekliyorum bugünöğleden sonra gelir diye tahmin ediyorum
canım kendini yorma artık iş miş yapma dinlen.şimdi doktoru aradım ameliyattaymış sonra konuşcam gel derse gidicem kontrole
canım belim ağrıyo bacaklarım kollarım ağrıyo
belden aşarısı sanki böyle adet olcakmışım gibi
titriyo yorgun öyle oturdum kaldımm
bide bişi sorcam hugocuk.
ben öyle sert bi diyet yapmıyorum biliyorsun. işte spor yapıyorum kendi çapımda.
bugün karnım filan çok düz göründü bana incelmiş gibiydim bi tartılayım dedim bi baktım 1,5 kg fazla görünüyorum
su mu tutuyor kaslarım acaba ne dersin ?
anladım bebeyüm
he walla soradan gördüm bende
gelince haber ver emi. serinin 2. ve 3. kitaplarını yolladım sana ilkinin senin alman gerekecek. ama bu arada okursun diye başka bi roman ekledim cinayet romanı off çok sürükleyici umarım seversin.
canım kendini yorma artık iş miş yapma dinlen.
kas miktarında artma olmuştur canım spor yapınca su tutulmaz pek eğer tuzlu filan kaçırmadınsaa
haber veririm canım cinayet romanı dedinde inşallah dünkü bitirdiğim kitap değildir dünkü bitirdiğim kitapta cinayetti
haber veririm canım cinayet romanı dedinde inşallah dünkü bitirdiğim kitap değildir dünkü bitirdiğim kitapta cinayetti
bi kaç gündür çalışıyorum hemen o kadar kas artımı olur mu?
bende kasların su tuttuğunu okumuştum pek tuzlu tüketmiyorum sanırım kaslar su tutuyo başka bi açıklama gelmedi.
pek popüler bir kitap değildi canım adı temizlikçi. y.zelanda da geçiyo hikaye. omu ki acep :26:
olurr tabiki aldığın verime bağlı
proteinde tüketiyosun devamlı
kas miktarın artmış olabilirr
hııı değil canım benim okuduğum kitap başka iyi aynısı değilmişbi kaç gündür çalışıyorum hemen o kadar kas artımı olur mu?
bende kasların su tuttuğunu okumuştum pek tuzlu tüketmiyorum sanırım kaslar su tutuyo başka bi açıklama gelmedi.
pek popüler bir kitap değildi canım adı temizlikçi. y.zelanda da geçiyo hikaye. omu ki acep :26:
cinayet romanlarını okuyup okuyup enişteyi kesmeyesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?