60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım arkadaşım kıyamam ben sana...ama biliyor musun ben de haftalardır 60 kiloyum...en azından sen 50 li kilolardasın...(bu teselli olur mu bilemiyorum ama...:sinifsinif:) kiloyu fazla kafana takma hayatımıza egzersiz ve dengeli beslenmeyi katmayı başardık mı tamam demektir...o kilolar o zaman bir daha dönmemek üzere nasıl olsa gider...yerimseniben canım bir de walk at home yapmaya ben de bu akşam hatta az sonra başlayacağım...pazar günü bu indirme işlerinden hiç anlamayan ben bir başka siteden önce 2 millik olanını indirdim...sonra basit gibi geldi daha hiç yapmadım gerçi ama 5 millik olanını indirdim hala öğrenmediysen yazarım nereden indirdiğimi...kendine iyi bak...opuyorumnanaktan

Canım başlangıç aşamasında şişliktir o.. Sakin sakin.. kaydirigubbakcemile3 Sen düzenini bozma gider o bir iki güne canımcıım.. Merak etme seeennnn...:teselli:

KALP KALBE KARŞIYMIŞ CANLARIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Özelden gönderdim datlum..

Keşkeee.....delikafaduldenlaelaelaelaelae:1ninca:

Eveettt sporumu yaptım.. Lahana yağımı sürüp streçledim fekat bi süre sonra terden streçler aşağıya kaymaya ve rahatsız etmeye başladı. Çıkardım. Yağı sürerim de streç işi pak olmicak sanırım.. Neyse 5 milimi yürüdüm.. Sonrada 1 tabak karpuz yedim.. Hani susamıştım da.. zemuszemus

Ne güzel şeyler yazmışsın benekcim..İyşallah ,56'ya pek bir şey kalmadı aslında .Kesin görücem canım,o kadar motiveyim ki aslında...

Benekcim okul mevzusuna gelince müdür çok olumlu yaklaştı bize ama senin de bahsettiğin gibi kayıt biraz zor gözüküyor dedi.Fakat bu yeni sisteme tepkiler çok fazlaymış.(biz gittiğimiz de bile en az 10 veli müdürün odasında bu konuyu konuşuyorlardı)Lütfen 29 hazirandan sonra gelin,kayıtlar o zaman açılacak ve belki bazı konularda merkez de tölerans tanıyabilir dedi..Çünkü bizim çocuğumuzun zaten orada kayıdı var,kayıtlı öğrenciler konusunda biz de aldığımız şikayetleri merkezle görüşüp,tartışıyoruz dedi.Balım 29 hazirandan sonra birşeyler olursa olacak,olmazsa mecbur özel okul arayışlarımıza başlayacağız hayatım..

Derincim canım çok teşekkür ederim.Ne kadar doğru şeyler yazmışsın. İnan ben de şu sıralar egzersiz yapmanın insana ne kadar çok iç huzur verdiğini farkettim.Aynen bir ibadet gibi.Yapamadığım günler vücuduma ihanet etmiş gibi hissediyorum.Bir de bilenler bilir benim bel-omurga rahatsızlığımı..Ya oturup 50 mekik çekiyorum,ne ağrı var ne başka birşey.Eskiden,3'den sonra yerden yardımsız kalkamıyordum..Sanki yeniden doğmuşum gibi hissediyorum kendimi..
Allahıma çok şükür ki günün birinde bu site ile karşılaştım ve hayatım bu kadar olumlu değişti..

Canım walk at home'u flyycım yollamış ama açamadım ben onu.Sen de yollarsan çok çok memnun olurum hayatım..Ama link yollarsan sanırım özelden atman gerekiyor...Şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

deriniiim şükür kavuşturana opuyorumnanaktannasılsın canısı?
hatırlamazmıyım güzelim:)hatta tarihini bile hatırlıyorum;nisanın sonuydu!yani birbuçuk ay önce!..hatta ben ikinize sizden önce 60 olursam sizi çok ayıplarım demiştim :kedi: amma da ukalalık etmişim yaaa

yavrucuğun için hayırlısı ne ise o olsun inşallah bitanem opuyorumnanaktan

merhaba kızlar a.s.hepinizi tebrik ediyorum ne güzel kilolarınızdan yavaş yavaş kurtuluyosunuz darısı başıma inşallah.
bende sabah iki dilim kepek ekmeği az peynir iki üç zeytin ve şekersiz çay
arada iki kepekli galeta
öğlen iki kepekli ekmek peynir ve domatesle yaptığım sandviç
arada çilek,kiraz ve kayısı
akşam iki dilim kepekli ekmek ve bi kase çorba bi porsiyon türlü

çokmu acep yediklerim bacular
siz günde kaç dilim ekmek yiyosunuz.6 dilim yemişim fazla oldu galiba yav.

İyişallah flyycım...Şişliktir değil mi?kaydirigubbakcemile3

Yok yok düzenimi bozmaya hiççç niyetim yok canım.Siz varken benim motivasyonum hiççç düşmüyorr...Çok teşekkür edrim ya..

Bu arada yüklenmeye başladı 5 mil...Nasıl sen kolay yapabiliyor musun.Ben 2 milde aşırı rahatım artık,bugün yaparken baktım terlemem bile azalmış.O yüzden 5 mile geçeyim dedim...kaydirigubbakcemile2

ekmek biraz fazla kaçmış gibi canım.. Her öğünde 2 değilde 1 dilim yersen daha iyi olur gibi sankim..

DERİNCİM şimdi flyyy'ın gönderdiği link çalışıyor...Gerek kalmadı canım..Çok teşekkür ederim tekrar..opuyorumnanaktan

fulyacım biliyosun ben de lahana yağı aldım ama hala bi kenarda duruyor

fırsatım olmadı demek çok acayip olacak ama inan bana o kadar vakit sıkıntısı çekiyorum ki...24 saat bana yetmiyoooooor delikafadulden
sen kullanıp sonuçlarını yaz da ben de gaza geleyim bari bitanem vereliniortak

Valla tatlım bayılıyorum ben ya.. Çok yoruyo ve deli terletiyor ama bitince kendimi çok iyi hissediyorum.. Ha çok yorulursam halim kalmamışsa önceki millerde, 3 de yada 4 de falan bırakıyorum canım..

evet beneğim dediğini yaptım ve sabah rahatladım çok teşekkür ederim canım. yalnız bu seminer dönemi beni çok sıkıyor kök salmak üzereyim okulda hareketsiz bir şekilde :bbo:

hoşgeldin aramıza a.s.
boyunu ve kilonu yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım:)
bir günde 6 dilim ekmek biraz fazla gibi..

Evet bana da biraz ekmek fazla geldi.Normal kepekli ekmeğin (yenmesi açısından) diğer beyaz ekmekle çok da bir farkı yok gibi geliyor bana.Yedikçe yiyesim geliyor benim.Ben o yüzden uno light ekmek kullanıyorum ve bir dilimden de fazla pek yemiyorum,aslında yiyemiyorum..

(Ben genelde 1 dilim sabah,bir dilim akşam,toplam 2 dilim uno light ekmek yiyorum.Bazen günlük 1,5 inebiliyor ya da 2,5'a çıkabiliyor)

tamam aplam sonuçları bildiririm tabii ki de.. Yanlız streç sarmiicam artık.. Spor yapmadan sürücem sadece.. Ha aslında böyle korse gibi ama tam korse diil öyle oturan birşey var. onu mu giysem diyorum acaba.. Yarında onu denicem bakimm..

Bu arada kızlar benim yine karnım acıktı yaa.. Napcam ben yaa.. :1no2:

evet beneğim dediğini yaptım ve sabah rahatladım çok teşekkür ederim canım. yalnız bu seminer dönemi beni çok sıkıyor kök salmak üzereyim okulda hareketsiz bir şekilde :bbo:
ne demek bitanem,yardımım olduysa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
ben seminer dönemlerinin çözümünü buldum:kitap okuyorum...hem de deli gibi kitap okuyorum...bu yüzdende bayılıyorum seminerlere:)

Valla tatlım bayılıyorum ben ya.. Çok yoruyo ve deli terletiyor ama bitince kendimi çok iyi hissediyorum.. Ha çok yorulursam halim kalmamışsa önceki millerde, 3 de yada 4 de falan bırakıyorum canım..

Anladım flyyycım.Büyük ihtimalle ben de ilk hemen 5 mil yapamam .. 3 ve 4 olarak arttırırım ozaman...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…