Kızlar benden haberler hiç iyi değil:çok üzgünüm:...Kim demişti bakıyım yasmin kilo yapmaz diye..Pazar günü 57,4 olan ben dün sabah itibari ile 58 olmuş durumdayımmafoldumben..Dün tartıldım,şok geçirdim,hadi neyse bugüne özgü bir şeydir dedim,bu sabah da tartıldım gene 58 çıktımmafoldumben.Ağlarım da ağlarım o aldığım 600 grama..Yediklerimde,içtiklerimde hiç artış yok,hatta sporu bile arttırdım ki,ilaç kullanıyorum aman ne olur ne olmaz diyeee...senağlama
Hadi bakalım buna ne diyeceniz şimcik..:çok üzgünüm:
Vallahi arsızlığa vurup,karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm bu duruma ya.Hapı da bırakamam artık...Ya ne olur beni teselli edin.Vallahi ihtiyacım varrr....senağlama
Kızlar selammmmmopuyorumnanaktan
Hepinizi çok özledim.Benim oğlan evde ya artık,o evde iken pc'ye oturamıyorumgamyoncuiremsu.Şimdi babaya havale ettim ve azıcık bakayım dedim...
Benekcim 56 kilonu çok çok çok kutlarım:hooray:.O kilo benim hedef kilom yaaaa.Dua et ne olur ben de göreyim o kiloları....:Saruboceq:
Kızlar benden haberler hiç iyi değil:çok üzgünüm:...Kim demişti bakıyım yasmin kilo yapmaz diye..Pazar günü 57,4 olan ben dün sabah itibari ile 58 olmuş durumdayımmafoldumben..Dün tartıldım,şok geçirdim,hadi neyse bugüne özgü bir şeydir dedim,bu sabah da tartıldım gene 58 çıktımmafoldumben.Ağlarım da ağlarım o aldığım 600 grama..Yediklerimde,içtiklerimde hiç artış yok,hatta sporu bile arttırdım ki,ilaç kullanıyorum aman ne olur ne olmaz diyeee...senağlama
Hadi bakalım buna ne diyeceniz şimcik..:çok üzgünüm:
Vallahi arsızlığa vurup,karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm bu duruma ya.Hapı da bırakamam artık...Ya ne olur beni teselli edin.Vallahi ihtiyacım varrr....senağlama
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKALP KALBE KARŞIYMIŞ CANLARIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bir de 2 millik walk at home bana çok az gelmeye başladı. 5 millik walk at home istiyorum..Kimde varrr...Önceki sayfalardaki linkleri tıkladım ama açılan site direkt error veriyor...Çalışan bir link var mı kızlar sizde.Özelden bana atsanız inanın çok makbule geçer..opuyorumnanaktan
yaaaaa niye bütün lezzetli ve güzel yiyecekler çok kalorili ki...((((((((((((
yer değişseler olmazmı???
bütün diyet listelerinde bol bol börek,çörek,pizza,sarma,tatlı...yiyin
amaaa sakın lahana,pırasa,bamya,bakla..gibi yiyeceklere elinizi bile sürmeyin..yazsadelikafadulden
Sağolasın lunacım:)tabiki göreceksin sen de 56 yı!hatta görünce benim gibi şımarıp hedefini aşağıya bile çekeceksin..gör bak zemuszemus
bide bugün senin oğluşunun kayıt işi vardı ya merak ettim halledebildinizmi?
canım arkadaşım kıyamam ben sana...ama biliyor musun ben de haftalardır 60 kiloyum...en azından sen 50 li kilolardasın...(bu teselli olur mu bilemiyorum ama...:sinifsinif:) kiloyu fazla kafana takma hayatımıza egzersiz ve dengeli beslenmeyi katmayı başardık mı tamam demektir...o kilolar o zaman bir daha dönmemek üzere nasıl olsa gider...yerimseniben canım bir de walk at home yapmaya ben de bu akşam hatta az sonra başlayacağım...pazar günü bu indirme işlerinden hiç anlamayan ben bir başka siteden önce 2 millik olanını indirdim...sonra basit gibi geldi daha hiç yapmadım gerçi ama 5 millik olanını indirdim hala öğrenmediysen yazarım nereden indirdiğimi...kendine iyi bak...opuyorumnanaktan
deriniiim şükür kavuşturana opuyorumnanaktannasılsın canısı?beneğimmm görüşmeyeli 56 kilo olmuşsun çok tebrik ediyorum...seninle ilk konuşamamızı hatırlıyormusun...biz sabunla konuşuyorduk hani haftaya şu kiloda olalım var mısın vb.konuşmalar...benide aranıza alın demiştin...aradan ne kadar geçti bilmiyorum ama ben hala 60 kiloyum:kedi: ya sen...:hooray: :hooray: :hooray:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım benim,be zaten meyve severim ama yemeyi unutuyorum delikafaduldenbeneğim meyveyi ekledin mi sonunda ara öğününe alkisalkisalkis
yavrucuğun için hayırlısı ne ise o olsun inşallah bitanem opuyorumnanaktanNe güzel şeyler yazmışsın benekcim..İyşallah ,56'ya pek bir şey kalmadı aslında .Kesin görücem canım,o kadar motiveyim ki aslında...
Benekcim okul mevzusuna gelince müdür çok olumlu yaklaştı bize ama senin de bahsettiğin gibi kayıt biraz zor gözüküyor dedi.Fakat bu yeni sisteme tepkiler çok fazlaymış.(biz gittiğimiz de bile en az 10 veli müdürün odasında bu konuyu konuşuyorlardı)Lütfen 29 hazirandan sonra gelin,kayıtlar o zaman açılacak ve belki bazı konularda merkez de tölerans tanıyabilir dedi..Çünkü bizim çocuğumuzun zaten orada kayıdı var,kayıtlı öğrenciler konusunda biz de aldığımız şikayetleri merkezle görüşüp,tartışıyoruz dedi.Balım 29 hazirandan sonra birşeyler olursa olacak,olmazsa mecbur özel okul arayışlarımıza başlayacağız hayatım..
Canım başlangıç aşamasında şişliktir o.. Sakin sakin.. kaydirigubbakcemile3 Sen düzenini bozma gider o bir iki güne canımcıım.. Merak etme seeennnn...:teselli:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Özelden gönderdim datlum..
Eveettt sporumu yaptım.. Lahana yağımı sürüp streçledim fekat bi süre sonra terden streçler aşağıya kaymaya ve rahatsız etmeye başladı. Çıkardım. Yağı sürerim de streç işi pak olmicak sanırım.. Neyse 5 milimi yürüdüm.. Sonrada 1 tabak karpuz yedim.. Hani susamıştım da.. zemuszemus
yavrucuğun için hayırlısı ne ise o olsun inşallah bitanem opuyorumnanaktan
merhaba kızlar a.s.hepinizi tebrik ediyorum ne güzel kilolarınızdan yavaş yavaş kurtuluyosunuz darısı başıma inşallah.
bende sabah iki dilim kepek ekmeği az peynir iki üç zeytin ve şekersiz çay
arada iki kepekli galeta
öğlen iki kepekli ekmek peynir ve domatesle yaptığım sandviç
arada çilek,kiraz ve kayısı
akşam iki dilim kepekli ekmek ve bi kase çorba bi porsiyon türlü
çokmu acep yediklerim bacular
siz günde kaç dilim ekmek yiyosunuz.6 dilim yemişim fazla oldu galiba yav.
Derincim canım çok teşekkür ederim.Ne kadar doğru şeyler yazmışsın. İnan ben de şu sıralar egzersiz yapmanın insana ne kadar çok iç huzur verdiğini farkettim.Aynen bir ibadet gibi.Yapamadığım günler vücuduma ihanet etmiş gibi hissediyorum.Bir de bilenler bilir benim bel-omurga rahatsızlığımı..Ya oturup 50 mekik çekiyorum,ne ağrı var ne başka birşey.Eskiden,3'den sonra yerden yardımsız kalkamıyordum..Sanki yeniden doğmuşum gibi hissediyorum kendimi..
Allahıma çok şükür ki günün birinde bu site ile karşılaştım ve hayatım bu kadar olumlu değişti..
Canım walk at home'u flyycım yollamış ama açamadım ben onu.Sen de yollarsan çok çok memnun olurum hayatım..Ama link yollarsan sanırım özelden atman gerekiyor...Şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fulyacım biliyosun ben de lahana yağı aldım ama hala bi kenarda duruyorCanım başlangıç aşamasında şişliktir o.. Sakin sakin.. kaydirigubbakcemile3 Sen düzenini bozma gider o bir iki güne canımcıım.. Merak etme seeennnn...:teselli:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Özelden gönderdim datlum..
Keşkeee.....delikafaduldenlaelaelaelaelae:1ninca:
Eveettt sporumu yaptım.. Lahana yağımı sürüp streçledim fekat bi süre sonra terden streçler aşağıya kaymaya ve rahatsız etmeye başladı. Çıkardım. Yağı sürerim de streç işi pak olmicak sanırım.. Neyse 5 milimi yürüdüm.. Sonrada 1 tabak karpuz yedim.. Hani susamıştım da.. zemuszemus
İyişallah flyycım...Şişliktir değil mi?kaydirigubbakcemile3
Yok yok düzenimi bozmaya hiççç niyetim yok canım.Siz varken benim motivasyonum hiççç düşmüyorr...Çok teşekkür edrim ya..
Bu arada yüklenmeye başladı 5 mil...Nasıl sen kolay yapabiliyor musun.Ben 2 milde aşırı rahatım artık,bugün yaparken baktım terlemem bile azalmış.O yüzden 5 mile geçeyim dedim...kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aramıza a.s.merhaba kızlar a.s.hepinizi tebrik ediyorum ne güzel kilolarınızdan yavaş yavaş kurtuluyosunuz darısı başıma inşallah.
arada iki kepekli galeta
merhaba kızlar a.s.hepinizi tebrik ediyorum ne güzel kilolarınızdan yavaş yavaş kurtuluyosunuz darısı başıma inşallah.
arada iki kepekli galeta
fulyacım biliyosun ben de lahana yağı aldım ama hala bi kenarda duruyor
fırsatım olmadı demek çok acayip olacak ama inan bana o kadar vakit sıkıntısı çekiyorum ki...24 saat bana yetmiyoooooor delikafadulden
sen kullanıp sonuçlarını yaz da ben de gaza geleyim bari bitanem vereliniortak
ne demek bitanem,yardımım olduysa ne mutlu bana opuyorumnanaktanevet beneğim dediğini yaptım ve sabah rahatladımçok teşekkür ederim canım. yalnız bu seminer dönemi beni çok sıkıyor kök salmak üzereyim okulda hareketsiz bir şekilde :bbo:
Valla tatlım bayılıyorum ben ya.. Çok yoruyo ve deli terletiyor ama bitince kendimi çok iyi hissediyorum.. Ha çok yorulursam halim kalmamışsa önceki millerde, 3 de yada 4 de falan bırakıyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?