hugocuk balım ne oldu durum konuştunmu doktorla:26:[/QUOTE
EVET ACABA SON DURUM NE?
selam,süper gidiyosun,3 kilo yağdan vermişsin,çok güzel..hedefe de az kalmış..tebrikler..selaam kızlar 1 2 kez buraya yazmştım ben fırsat buldm hemen tekrar yazıyım dedim
62.700 le başladıgm kilo mücadelemde su an 58.900 olmuş bulunmaktayım 3 kilo yagdan verdim buarada hedef 53 bakalım
olsun az ama öz ver,daha iyi..merhaba güzel bayanlar. Ben 2 ocakta karatay diyetine başladım. Başladığımda 66,2 kg idim. şimdi 64,2 yim. çok yavaş kilo veriyorum günde bir kaç kez tartıya çıkıyorum (bu kötü biliyorum ama elimde değil:) ) spor yapmıyorum sanırım yapsam çok daha fazla farkedecek. Işte böyle. Burada haftadabir sizlerle paylaşmak istiyorum kilomu birbirimize destek oluruz. Hepinize keyifli bir gün diliyorum
cimcime hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl
hoşgeldin cimcimesude..bebişe geçmiş olsun..umarım o minik delik kapanır..canım benim hoş bulduk.genel anlamda iyiyiz.çoktandır giremedim nette poblem var hem çekmiyor hemde bebk biraz rahatsızdı onunla uğraşıyordum.aşırı derecede kusuyor.birde bebişimin kalbinde minik bir delik bulundu ama soğuk almazsa 1 aya kadar kapanırmış.o yüzden onun üzeine yoğunlaştım.bir yandanda büyük kızımın nazıyla uğraşıyorum.
Yaaaabirde ben doğuma 73 kiloyla gidim eve gelip tatıldım 72 kiloyum 1 kilomu gitti yani bende halende öyle görünüyoum.3 kg çocuk suyu eşiyle en az 5 -6 kilo gitmeliydi ama sadece 1 kg gitmiş ödem mi yaptı vicudum.bakalım dr da soracağım gerekirse..
cimcime hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl
hoşgeldin cimcimesude..bebişe geçmiş olsun..umarım o minik delik kapanır..
selaam kızlar 1 2 kez buraya yazmştım ben fırsat buldm hemen tekrar yazıyım dedim
62.700 le başladıgm kilo mücadelemde su an 58.900 olmuş bulunmaktayım 3 kilo yagdan verdim buarada hedef 53 bakalım
hoşgeldin cimicim minik kızına geçmiş olsun ufaklıkla da kolaylıklar diliyorum. emzirirken yemene dikkat edersen kg verirsin gibime geliyor bunu çok duymuştum.canım benim hoş bulduk.genel anlamda iyiyiz.çoktandır giremedim nette poblem var hem çekmiyor hemde bebk biraz rahatsızdı onunla uğraşıyordum.aşırı derecede kusuyor.birde bebişimin kalbinde minik bir delik bulundu ama soğuk almazsa 1 aya kadar kapanırmış.o yüzden onun üzeine yoğunlaştım.bir yandanda büyük kızımın nazıyla uğraşıyorum.
yaaaabirde ben doğuma 73 kiloyla gidim eve gelip tatıldım 72 kiloyum 1 kilomu gitti yani bende halende öyle görünüyoum.3 kg çocuk suyu eşiyle en az 5 -6 kilo gitmeliydi ama sadece 1 kg gitmiş ödem mi yaptı vicudum.bakalım dr da soracağım gerekirse..
canım benim hoş bulduk.genel anlamda iyiyiz.çoktandır giremedim nette poblem var hem çekmiyor hemde bebk biraz rahatsızdı onunla uğraşıyordum.aşırı derecede kusuyor.birde bebişimin kalbinde minik bir delik bulundu ama soğuk almazsa 1 aya kadar kapanırmış.o yüzden onun üzeine yoğunlaştım.bir yandanda büyük kızımın nazıyla uğraşıyorum.
yaaaabirde ben doğuma 73 kiloyla gidim eve gelip tatıldım 72 kiloyum 1 kilomu gitti yani bende halende öyle görünüyoum.3 kg çocuk suyu eşiyle en az 5 -6 kilo gitmeliydi ama sadece 1 kg gitmiş ödem mi yaptı vicudum.bakalım dr da soracağım gerekirse..
canım benim hoş bulduk.genel anlamda iyiyiz.çoktandır giremedim nette poblem var hem çekmiyor hemde bebk biraz rahatsızdı onunla uğraşıyordum.aşırı derecede kusuyor.birde bebişimin kalbinde minik bir delik bulundu ama soğuk almazsa 1 aya kadar kapanırmış.o yüzden onun üzeine yoğunlaştım.bir yandanda büyük kızımın nazıyla uğraşıyorum.
benn gelldimm
çok merak edilmişimm sazanım aradı sordu çok sevindimm
dimekki sevenim çokmişş
niyse anlatayım ben özel hastanedeki doktorumu aradımm araştırma uzak kalıyo sabahtan gitmek lazım
neyse anlattım doktor suyun geliyo olabilir dedi yat dinlen ağrın olurda devlet hastanesine git dedii
nasıl yani dedim siz ben size geliyorum dedim
o da bana burda yenidoğanyoğun bakımı yok devlette var daha günün gelmemiş riske atmayalım sancılanırsan devlete git dedii
şaşırdım valla
devamlı kontrole git para verr bişey olursa devlete gitt
ama doktor nappsın hastanede yoğunbakım ünitesi yokk
aslında çok iyi doktorum çok memnunum
yattım yattım sıkıldımm neyse arkadaş aradı üst kata gittim oturdum oturdum geldimm
heraldeeeeeee seviliyorsun dabe kızım ne sandın..
ama allahı var nügüyle msn de konuşuyorduk oda merak etti hatta o dedi hugocuk ne oldu merak ettim diye..ben ondan önce aramıştım o aricakmış yoksa. nügüm de kitabı almış okuyormuş saolsun beni aradı diyo ki bana bil bakalım ben kimim. ben de anlamadım tabi..
aaa dedi beni seksüüü ses tonumdan da mı tanımadın diyince bende jeton düştü.kendisi gibi sesi de tatlı valla nügücüm çok saol çok memnun oldum tanıştıımıza telf da da olsa..
bu arada neruşla da konuştum iyiymiş işleri yogunmuş zamanım yok giremiyorum diyo ama işte bir ay kadar önce sevgilisi ile ayrılmışlar ona üzüldüm:26: uyumlu bir çiftlerdi neyse herşeyin hayırlısı. kadıköye taşıncam diyo çok sevindimbiliyosunuz bende anadolu yakasındayım neruşumla sık sık görüşürüz o zaman çook tatlı bi kızdır sizden dadlu olmasın .. hepinize selamı var..
bu arada bugün dambılla bacak omuz ve sırt bölgelerimi çalıştırdım her bir hareketten 10 ar tekrarlı 3 set yaptım öldüm yorgunluktan.. ama güzel bi yorgunluk bu duşumu da aldım iki üç kaşık yulaf ezmesi ile biraz kuru üzümü karıştrıdım sütlen yidim. iyi geliyo barsakları çalıştırıyooo
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html?p=125553#post125553
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html ( GÜN 2 )
sağolun kıslarr bende sizi çok seviyorumm
nugimm dediğin gibi pek datluu
seside kendi gibi seksüüü
neruşun ayrılmasına üzüldüm ama hayırlısı olsunn
maşallah çok güzel çalışmışsın bu akşamm canımm
ilerleyen zamanda güçsüzlük halsizlik hissedersen arıpoleni hurma kefir bunları düzenli tüketirsinn düzenli sporda dışardan takviye gerekiyo çünkü
sağlıklı takviyeler yaparsınn
hoşbulduk canım benim.dikkat etmeye çalışıyorum.şimdilik çok takmıyorum bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.tebrik ederim 3 kg yağdan vermek büyük başarı. ne kadar zamanda verdin?
hoşgeldin cimicim minik kızına geçmiş olsun ufaklıkla da kolaylıklar diliyorum. emzirirken yemene dikkat edersen kg verirsin gibime geliyor bunu çok duymuştum.
geçmiş olsun canım.1 kilo vermiş olmanda enteresan yani dediğin gibi 5-6 kilo gitmesi gerekirdi ama biraz daha verirsin zamanla daha yeniy.benim 11 kilo gitmişti 72 le hamile kaldım 90 la doğuma gittim 79 la eve döndüm
cimcimecim çok geçmiş olsun
inşallah bebeğinin kalbindeki delik kapanır biran önce
sagol canımn benim teşekkürler.
valla taş çatlasın yarım saat sürdü bu çalışmalar cardio gibi değil ama resmen acayip yoruyo yaa proteini elden bırakmam hurma da alacam ama meret ne kadar pahalı iyi kalitelisi 30 tl bizim burda.
o polenden alsam mı bende
kefire karşı hala önyargılıyım emme.
neyse yatayım kaslarımı dinlendireyim eşim de yoldaymış onu beklersem oohooo yatem dinlenem yatem dinlenem
hoşbulduk canım benim.dikkat etmeye çalışıyorum.şimdilik çok takmıyorum bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.
çok komik ama 1 kg tek gitti.
inşallahh canım benim...sizleri özledim...yakında diyette sizlerle devam ederim.fırsat buldukça gelirim gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?