canım bebeğinin kalbinde neden delik oluşmuş doktor ne dedii
cimcimecim hani sen zaturre olmuştunya o zaman tabiki antibiyotik ilaç verdilerr çünkü önemli bir hastalıktır kendimde geçirdim çok zordurr
acaba ondanmı oldu ilaçlardan filan
canım benim bende sordum ama dr.sanmam dedi.
o zaman çok dikkat edeceksin canım size gelen giden çok oluyo bebeğini göstermeyeceksin
kimseyi yaklaştırmayacaksınn
pekii nasıl otaya çıktı öğrendiniz
doğduktan sonramı oldu
canım benim bebişim 5 günlüktü rengi değişik geldi bana eşime götür dedim .götürdü kalp EKG si çekildi ordan çıktı.buralar bu yıl çok soğuk o yüzden giden gelen fazla olmadı hasta olma ihtimali olan kişileri odaya almıyorum.
eşimin kuzeni premature doğum yaptı 3 ayy odasına kimse sokmadı hasta insanları eve almadıı
kızcak alıncak bişey yok bunda
canlarım ben çıkıyorum.hepinize allah rahatlık versin .öpüyorum..hugom kendine dikkat et rabbim seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inek sütü demişsin peki keçi sütü ne alemde belki alternatif olaiblir.merhaba arkadaşlar..
6.5 aylık bir bebeğim var halen emziriyorum..57 ile hamile kaldım,83 kg ile doğum yaptım..şu an 66,5 kiloyum..
tam yediğim içtiğimi oturtmuşken bebeğimde inek sütü alerjisi olduğunu farkettim,süt,yoğurt,peynir,tereyağ,domates,baharatlar pek çok şeyi tüketemiyorum..
sabah kahvaltısı çok sıkıntı benim için..
neler yiyebilirim bir fikir verebilecek var mı acaba ?
şimdiden teşekkürler..
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür sabah kahvaltım çok az oldu peynirimi evde unutmuşum zeytinde yok bu hafta yumurta yememiştim yumurtada yok
1,5 dilime yakın kepek ekmeği ve bir dometez yidim inşallah acıkmam
selam canım..sen istanbuldaydın dimi?kar yağacak gece deniliyordu..hem de şiddetli...biz hasretiz yıllardır kara...inek sütü demişsin peki keçi sütü ne alemde belki alternatif olaiblir.
Kahvaltıda haşlanmış yumurta maydonoz vs. Tüketebilirsiniz illa peynir olması şart değil yani.
Kolay gelsin
günaydın nügücüm,
ben de iyiyim sağol buralarda çok kar var sabah zor geldim akşama da erken çıkarız inşallah yoksa işim zor.
Eşim gece 01.000 gibi geldi sabahta beni araba ile servise bıraktı akşama da alacak. Sonunda arabanın işlemleri bitmiş artık kullanabileceğimi söyledi
Kahvaltım 1,5 yumurta iki dilim kızarmış tereyaglı ekmek bir kupa çay içtim eşimle beraber kaffaltı yaptık o şimdi arabayı baktırmaya gitmiş eve dönmek istemedi demek ki. Bakalım bi iş görüşmesi yapmıştı o olacak mı..
Hayırlı sabahlar arkadaşlar...
Burada hava güneşli...
Kahvaltı yapmadım,sevgili küçük görümceme gideceğiz nasipse kahvaltıya..
çok öpüyorum sizi..
selam canım..sen istanbuldaydın dimi?kar yağacak gece deniliyordu..hem de şiddetli...biz hasretiz yıllardır kara...
günaydın canım , görümcenle aran nasıl bilmiyorum ama gözün aydın mı diyem allah sabır versin mi bilemedim. seç beğen al
evet canım ev istanbulda.. iş kocaelinde.. tüm türkiyede kar diyor. sizede uğrayabilir bu kez. burada aralıksız tipi şeklinde yagıyor. azar azar ince ince ama devamlı yagıyo
yarın bende alanyaya görümceme gidiyorumeşim annem babam annannem bir gün kalıp kızımıda getiricez ordan.görümcemi severim ben hepsini severim onlarda beni sever sevilmeyecek kadınmıyım ayol ben
hugocuk yine yok:26: inşallah dinleniyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?