kızlar tatilim bitti ve ben annemın sayesınde 2 kılo alarak 64.1 olarak geri döndüm :2:
off anne yaaa gıderken ne guzel 61.8 dım
ınsallah tekrar düşebilirim
Merhaba kızlar ya ben 1.79 boyundayım kilom 60. Sizce kilom normal mi bana kiloluymuşum gibi geliyor. Lütfen fikirlerinizi paylaşın.
günaydın herkese bembeyaz bir günden
bir soruyla başlıyorum size misafirliğe gittiğiniz zaman orda yapılanlardan nasıl yemeden durucaz yersekte nelere dikkat etmeliyiz ben bu hafta sürekli biryerlere gidecemden gitmeden size sorayım dedim,dikkat etmekiçin giden kilolar gerigelmesin
hoşgeldin çikolatakız.
bi kaç günde iki kilo geri gelmez çoğu ödemdir bi kaç gün dikkat et hemen gider endişelenme..
kilon son derece normal hatta düşük bile. daha da kilo vermeye çalışma sakın. 65 kiloyu bile kaldırırsın sen bence..
günaydın kızlar.
haftasonu bol yaglı ve karbolu beslendim hiçte spor yapamadım.
nugito yine arazi
çağrı atayımmm rahatsız edeyim gelsinn
geldimgeçmiş olsun bebem
geçmişolsun canımcım.selam cicişlerr
dün kötüydüm çok istifra ettim
bulantılarım varr
bugün çok değildi neyseki uzanınca geçtide dün berbattı
tatloşumm hafta sonları tatil hafta içi dikkat edersin sporda haftada 3-4 gün yeterlidirr senin için
geçmişolsun canımcım.
valla neler yedim neler..
bide mercimek köftesi yapmıştım bulgurlu ondan getirdim bugün yanımda.
hani sen demiştin ya haftasonu iki gün yogun yap. inan haftasonu hiç yapamıyorum eşim beraber zaman geçirelim gezelim istiyo. ev işi bile zor yapıyorum o yüzden zor yaa haftasonu spor. artık haftaiçi ne yaparsam. 3-4 günü de zorluyorum inan. kalça ve ön üst bacaklarım çok agrıdı iki gün dün geçti bugün biraz daha yorayım ben onları hele
dün 2 kg luk dambıl alacaktım eşim engel oldu. bende dedim 1 kg luklarla iyice kuvvetleneyim sonra 2 kg luk alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?