çok sağol canım çok beyendimm yıkadım kurutuyorumm sonrada ütülerimm
aldım zaten limongillerr çekiştirmeye çalışıyoduu
dimek şarapçık içtin hemiii
sazanımız ne göndermiş minnaka sölesende bizimde merakımız gitse :18:
selam kızlar...off bugünlerde çok şikinim karnım davul oldu tartıda birazcık fazla çıktım.regli olucam ondanmı ecep?ama 1 hafta var daha olurmu ölee önceden bukadar şişlikpilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim ince peynir
1 bardak şekersiz çay
az yağlı omlet
2 küçük sivri biber acı
2 tane yeşil zeytin
ara
1 tane activa
öğle yemeği
3 kaşık fırında patetesli sulu köfte
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve soda
ara
1 küçük muz ve 1 küçük elma
berilcimm afiyet olsun bebişim
bişey merak ediyorumm uzun süredir pilates yapıyosunya hala zorlanma oluyomu yoksa çokk kolaymı geliyoo
terletiyomu
yok canım kullanmadı eşime söyledim çok oldu halen alacak inşallahnugiii sen polen kullandınmı hiççç
selam kızlar...off bugünlerde çok şikinim karnım davul oldu tartıda birazcık fazla çıktım.regli olucam ondanmı ecep?ama 1 hafta var daha olurmu ölee önceden bukadar şişlikpilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim ince peynir
1 bardak şekersiz çay
az yağlı omlet
2 küçük sivri biber acı
2 tane yeşil zeytin
ara
1 tane activa
öğle yemeği
yoğurt
ardından
ara
teşekkürler bebişim...
hayır zorlanma olmuyor cnm eğer o gün yorgunsam ev temizliği falan yapıp yorulmuşsam öle zorlanıyorum.yoksam zorlanma olmuyor eskisi gibi.yani kolay geliyor ve terlemiyorum da biliyomusun....ilk başladığımda çok yoruluyodum ve sucuk gibide terliyodum ama ozaman kiloda vardı çok kilo gidincede insan daha kolay yapıyor bebikim...
şimdi bi dene elma yiyorummm
afiyet olsunn palammm :118:
ya poleni neden sordum biiliyomusun
ciğerlerime inmişti poeln içtim geçtii
felaket sırt göğüs ağrım vardı öksürdükçe göğsüm ağrıyodu uyuyamıyodumda sonra poleni içtim geçtii
başka bişey içmemiştimm
polen kullanan 1 kış ayı boyu hasta olmazzz
tecrübeyle sabittir keşke hastalanmadan kulansaydımm
tadı kötüdür ama at ağzına iç suyu hemen yut sağlık için
kızınada içirr yaw bu arada senin palalar ne olduu
lazer filan yaptırmıştınn ne oldu çıkıyomu halaa
anladım canım kızıma pekmez içiriyoruz arada paralar borsada galiba abime teslimlazere yarın gidicem randevu aldım yarın akşama 2 aydır gitmediğim için çıktı tabiki ama eskisine göre seyreklik var inşallah biter hepsi
heeee dimek öyle
sen şimdi devamlımı gitcenn
birde heryerinemi yaptırıyosunn
sen abine güveniyosunn
benim abim yok emme olsada güvenip beş kuruş emanet etmezdimmm hayatta kimseye güvenmem ben para konusundaaa
hee içtim vallaçok sağol canım çok beyendimm yıkadım kurutuyorumm sonrada ütülerimm
aldım zaten limongillerr çekiştirmeye çalışıyoduu
dimek şarapçık içtin hemiii
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim ince peynir
1 bardak şekersiz çay
az yağlı omlet
2 küçük sivri biber acı
2 tane yeşil zeytin
ara
1 tane activa
öğle yemeği
yoğurt
ardından
ara
teşekkürler bebişim...
hayır zorlanma olmuyor cnm eğer o gün yorgunsam ev temizliği falan yapıp yorulmuşsam öle zorlanıyorum.yoksam zorlanma olmuyor eskisi gibi.yani kolay geliyor ve terlemiyorum da biliyomusun....ilk başladığımda çok yoruluyodum ve sucuk gibide terliyodum ama ozaman kiloda vardı çok kilo gidincede insan daha kolay yapıyor bebikim...
ben ablama çok güveniyorum ama oda evlendi diyo ki sen kendine yatır bana bişi olursa eniştene kalır paraheeee dimek öyle
sen şimdi devamlımı gitcenn
birde heryerinemi yaptırıyosunn
sen abine güveniyosunn
benim abim yok emme olsada güvenip beş kuruş emanet etmezdimmm hayatta kimseye güvenmem ben para konusundaaa
anlaşmam bitene kadar.abime güveniyorum bu küçük abim büyük abime asla güvenmem para konusundaküçük abimin durumu iyi alışveriş için burdurdan antalyaya gelirler bana sende gel derler çoğumluk gitmem ben ama gittiğim zamanlarda sağolsun bana hiçbirşey ödetmez mağazalardan bişey alırsam abim öder.geçen sene kredi kartını almıştım abimin depresyondayken demişimdir çok alışveriş yaptım 1.500 milyara yakın yarından çoğunu abim ödedi şimdi bile halen öder yani 2 ay öncede 500 tl para gönderdi kızımla harcıyayım diye bende onun üstüne ekledim biraz işte ne yapalım didim verdim ona borsaya yatıracaktı böyle yani ben ona hiç borç para vermedim borç değil normaldede vermedim hep abim bana verdi para.ama duamıda eksik etmem hiç allah razı olsun derim allah sağlık mutluluk versin çocuklarınızla derim böyle yani işte balım.
anlaşmam bitene kadar.abime güveniyorum bu küçük abim büyük abime asla güvenmem para konusundaküçük abimin durumu iyi alışveriş için burdurdan antalyaya gelirler bana sende gel derler çoğumluk gitmem ben ama gittiğim zamanlarda sağolsun bana hiçbirşey ödetmez mağazalardan bişey alırsam abim öder.geçen sene kredi kartını almıştım abimin depresyondayken demişimdir çok alışveriş yaptım 1.500 milyara yakın yarından çoğunu abim ödedi şimdi bile halen öder yani 2 ay öncede 500 tl para gönderdi kızımla harcıyayım diye bende onun üstüne ekledim biraz işte ne yapalım didim verdim ona borsaya yatıracaktı böyle yani ben ona hiç borç para vermedim borç değil normaldede vermedim hep abim bana verdi para.ama duamıda eksik etmem hiç allah razı olsun derim allah sağlık mutluluk versin çocuklarınızla derim böyle yani işte balım.
vay beeeee ne abiler var valla
kız gelin hanım kızmıyor mu?
ben olsam kızarım heee
neen baştan desene bunu
böyle abiyi el üstünde tutarım benn
sabahtan akşama kadar dua ederimm nenn
hiç güvenilmezmi böyle insanaa yaffff
lazeri heryerime yaptırıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?