60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugoşta beyendi katılıyo bu yorumlara

selam arkadaşlar..
tatil ama yogun günler geçiriyorum..diyetim fena değil..bi dün akşam cozttum antep lahmcunu yaptırmııştı babam 3 tane yedim..bugün telafi ediyim diye yarım saat kondisyon bisikletine bindim..(ayakta biniyorum..daha faydalı olur degil mi????)
15 dkda kol sırt ve kalça hareketleri yaptım..
şimdi sıcacık bi bardak süt içiyorum..eşim kuzuyu uyutuyor..kilo vermediğimiz gün olmasın inşallah..

Merhaba bayanlar .. Br sorum olacak diyorlar ki gece yatmadan önce egzersiz spor yaptıktan ve yattıktan sonra uykuda bile oralar çalısıyor ve yag yakımı devam ediyor ..
Bilginiz var mı acaba ?

Online Forum Takipten gördüm öyle yazmak istedim bi sormak istedim :=)
Yoksa kilom 51 52 Bende 48 49 olmaya calısıorum da ondan sordum :)

Selam kızlar,

2 hafta önce size katılmak istediğimi yazmıştım, ama moralim bozuktu ve biraz kendimi boşladım, oyüzden sizin aranıza katılma fikrim toz oldu. Ama böyle olmaz dedim kendime ve aranıza düzenli olarak katılmaya karar verdim.
Şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık. Kendime 5 kiloluk adım planı yaptım, yani önce ilk 5 kilomu vermek için uğraşacağım, o kilodan yine 5 kilo düşeceğim ve istediğim kiloya gelene kadar bu şekilde devam edeceğim.
Sabah kahvaltıda ne yesem diye biraz kafamda karışıklık yaşıyorum ama sizin yemek listelerinize göz attım ve biraz fikir aldım. Spor'a gelince, günde 2 saat yürüyorum. Bir ara spor dergisinden çıkan hareketleri yapıyordum, onlara tekrar başlarım belki. geçen sene üniversite'de taebo'ya başladım ama 2 ay içinde 3 kilo aldım, ince olan arkadaşım da kilo aldı. yani kas yapıyor ve böylece 3 kilo fazla geldim. bıraktım bu yüzden. zayıfladıktan sonra bu tür kas yapan sporlara yönelmek istiyorum.
ama vücudu incelten ve kas yapmayan bir spor tavsiye edermisiniz ? ben spor merkezine gitmeyi sevenlerden değilim, daha çok evde dışarda kendi başına yapmayı sevenlerdenim. bir ara şınav falan çekiyorum ama antrenör olan dayım bana 'onlar yağ yakmaz yada zayıflatmaz diyelim. karnındaki yağları sadece koşu ile yakarsın. o tür sporlar faydalı,yine de yap, ancak harcadığın enerji sayesinden kilo vermende yardımcı olur' dedi ve o an hayalkırıklığı yaşadım. televizyonda da bir spor hocası spor ile karın erimez /yağ yakılmaz, sadece vücudu forma sokmak için yardımcı oluyor, zayıflamak için börek tatlı gibi şeylerden uzak duracaksınız dedi. kafam iyicene karışıtı yani.
ben incelmek istiyorum, hatta biraz ideal kilom altına düşüp, sonra ideal kiloma kas yapan sporla yardımı ile ulaşmak istiyorum. ama önce bu fazla kiloları vermem lazım. pilates yapıyor çoğu sanırım. spor salonunda mı yoksa dvd mi ?
bundan sonra size sürekli katılacağım. boyum 1.63 kilom 64.8 öptüm hepinizi....

günaydınlarr
gece hastaydım burunlar komple tıkalı
hırıltıda varr
bu akşam eşim erken gelecek hastaneye gideceğiz
gece yarısı uyandım hala uyumadımm
eşime kızdımm tam atlatmıştım hastalığı annesi grip oldu diye yolladı benii yeniden yakalandımm
sinir şeyy
neyse bu akşam yemeğede götürür affettirir kendiniii

hee bugünn patates kızartması yersee yarında başka bi kaçamak yapıp pişman olmasın sakınnn
ivettt benim de korkum o zaten..taviz tavizi getirirmiş..bugün ablama gidicem,oradada mamalar olacağı kesin..işte en zoru bu yaa..güzel mamaların içinde az yiyebilmek,hatta bazılarını hiç yememek..

kaynanandan bulaştı grip demek..çok kızmışsındır eşine..neyse sinirlendiğinde seni yemeğe götürüp sakinleştirecek bir eşin var yinede..geçmiş olsun..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakem bugünn ben iyiyim
kahvaltım
1 domates
salatalık
1 kk peynir
1,5 dilime yakın kepek ekmek yidim
kahvemi içicem birazdan
hugocum geçmiş olsun canım ama galiba senin ilaç alman lazım değilse zorlayacak bu seni.aslında yatıp dinlensen biraz iyi olursun gibime geliyo emme sen maşşallah temizlik hastalığına yakalanmışın hemen temizliğe başlıyon hamilelikte bari dinlen yaff:99:

günaydın kızlar,

istanbuldan gebzedeki işime geldim.
ama nasıl geldim gelin bana sorun.
çok kar ve buz var.
şu anda da kar yağışı devam ediyo gebzede. akşam nasıl eve gidicem bilmiyorum.
ama bi yandan da seviniyorum kar çok güzel yaaa. erken çıksak ta biraz parklarda gezsek eşimle
dün akşam sekiz bucukta evdeydim.
ıspanaklı börek ve mantarlı tavuk pişirdim
duş aldım..
yemek yedim..
tabi spora zaman kalmadı. deli kar vardı zaten zor geldi eve

günaydın canım..afiyet olsun..
evet bencede hogucuk temizlik hastalığına yakalanmış,çok titiz..

günaydın canım..ne güzel kar var oralarda,tabi soğuğu ayrı..
dimek yine ıspanaklı börek yaptın hee,seni börekçi seniiii.....

güle güle nugimm ben antalyaya gelirsemm beraber depresyona girekkk
acep abinn psikoloğumuz olurmukiii
delü ya

selam ayşe,
ayakta bisiklete binmek daha faydalı tabi ki. seni ne kadar zorlar ve nefes almanı sıklaştırırsa bir hareket o kadar iyi demektir. yag yakmak için nabzının en az 120 olması lazım unutma..

gece yatmadan önce egzersizle ilgili spesifik bişi diyemem. ama spor yapıp bitirince kaslar çalışmayı bırakmıyor. oldukları yerde bir süre daha titreşiyorlar. ayrıca kaslandığın zaman metabolizman daha iyi çalışıyor buda daha çok yag yakabilmek demek. yani her halükarda kardiyo ve kas yapmak faydalı.

sedali hoşgeldin..
bir işi bitirmenin yarısı o işe başlamaktır. sende bunu yapmışsın.. öncelikle tebrikler.
bir kere kas yapmaktan o kadar da korkma bence. ama kilo vermek için illa da spor salonuna gitmek zorunda değilsin. salonlarda aşırı çalışıtırıyorlar insanı. açıkçası ben salonda çalışarak kilo vermeyi başaramadım. diyetim ve kendi yaptığım sporlarla kilo verdim. dayın haklı şınavla kilo veremezsin ancak kas yaparsın. kilo vermek için yag yakmak yani cardio lazım. buda yukarıdaki arkadaşa dediğim gibi en az dakikada 120 defa nefes alıp verdiren bir harekettir. ama kasta yapmak lazım.bu bedenini şekillendirir. yine de kalınlaşmak istemiyorsan sana pilatesi öneririm. ben henüz başlayamadım ama en kısa sürede başlicam. bir kere duruş bozukluklarına birebir. burada pilatesle forma giren formda kalan arkdaşlar var onları örnek aldım.
dvd ile değilde internetten indirdiğim windsor pilates videoları ile yapacağım ben.. ebru şallıyı pek sevmiyorumda
yasenin kocan da bi alem..
sen hamilesin yaa. anası kendi kendine bakamıyor mu da illa seni hizmetine gönderiyor?
gitme sende
nügücüm afiyet olsun.
hugocuk konusunda katılıyorum bu kız kendine hiç acımıyor.
ama o kendine acımazsa başkaları ona hiç acımaz ya

günaydın canım..ne güzel kar var oralarda,tabi soğuğu ayrı..
dimek yine ıspanaklı börek yaptın hee,seni börekçi seniiii.....

evet ya yine börek yaptım.
pazardaki en ucuz sebze ıspanaktı.
yemegini de sevmiyorum. böreğini yaptım.
eşim de çok seviyo.
bide ben hafif yapıyorum
yağdan ziyade süt kullanıyorum yufkaların aralarına.. daha hafif oluyo.vıcık vıcık yag olmuyo. sevmem de zaten..
soğuk çok soğuk be nursena.. -4 derece şu anda :26::26:
ama manzarası harika

manzara harika gerçekten..soğuğa gelince son 3o yılın en soğuk kışı imiş bu yıl..ama artık son zamanları..10 gün sonra ılımaya başlıcak hava diyor uzmanlar..
çok yağlı böreği ben de sevmiim..

selam kızlar ben de bu kilo ağırlındayım hatta sınırdayım.68 kilodayım.Bebek çalışmaları olduğu için daha da bir kol aldım,4 ayda 8 kilo aldım....
Eee neler yapıyosunuz diyet konusunda,size uymak istiyorum.

hoşgeldin..bu topiğe takıl,yediklerini yaz,takipte ol..zamanla verirsin kilolarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…