60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayan canım lazeri yapan erkek çalışmıyo zaten hiç orda.evet eşim karışmaz hiç bana herkez kendi hayatında

valla nugimm abin süpermiş hee
böyle abin olsun depresyona girdikçe giresi gelir insanınnn

evet yapıldı piatesler şükür...tabi burda sizlerle motive olup yediklerime dikkat ederek ve yanında pialatesle gitti kilocuklar cnm.aslında bende hiç dikkat edemiyorum bu aralar yediklerime nolcak bilmiyorum....

evet yapıldı piatesler şükür...tabi burda sizlerle motive olup yediklerime dikkat ederek ve yanında pialatesle gitti kilocuklar cnm.aslında bende hiç dikkat edemiyorum bu aralar yediklerime nolcak bilmiyorum....

bizlerle iyi motive oluyosun valla sazanla ben bu sene motive olamadık buraya kendimizi veremedik mi kararmı alamadık ne ettik anlayamadım bende :44:

sizleri böyle gördükçe dürteklesimm hırpalasım geliyo
kalk kalk spor yap diyee
topiğe ağırlık çökmüş sankii

kalk kalk spor yap diyee

bu sene niye böyle olduk valla ya anlamadımki kuki de uzun zaman oldu dimi girmeyeli bu günlerde girmesi gerekirdi 15 tatilya ama muhtemelen eşiyle giçiriyordur tatili

1 haftadır doğru dürüst bişeyler yiyemiyorumm desem yeridirr
bulantılarımdan dolayıı
gözlerimin altı çöktüü
ilaç veriyorlarmış ama kullanmam
idare etcezzz
sabah kahvaltısındann sonra arada 1 portakal yedimm türk kahvesi içtimm
öğlen bir kase börülce yemeği yedim azcık ekmekle 1 bardakta ayran
şimdi 3 bisküvi 1 bardak süte bitter koydum biraz onu içiyorum
sanki diyetteyim valla
tam midemin altında bi kıpırtı oluyo sonra bulanmaya başlıyoo
arı polenide içtim yarım çay kaşığıı
böyle insan düzelirmii hiçç

Iyi akşamlar kızlar..
Karnım acıktı,patates kızarttım yedim,şimdide pişmanım..
Zaten genelde böyle olur,yerim ve pişman olurum..pişman olacağın şeyi yeme derseniz,amaaann yidim gitti işte...

bu sene niye böyle olduk valla ya anlamadımki kuki de uzun zaman oldu dimi girmeyeli bu günlerde girmesi gerekirdi 15 tatilya ama muhtemelen eşiyle giçiriyordur tatili

evett yaa neruş filanda gitti
tabii özlemiştir eşini kolaymıı
birde bu yıll çoğunluk karatay diyeti yapıyo orda
bazen loxiye ve famirtoya bakarken görüyorum çok kalabalık topikleriii pek bu yıl diyet gruplarına katılan olmuyo çoğunluk dukan ve karatayda

minnakın saçları çıkıyodur canım ondanda olabilir

Iyi akşamlar kızlar..
Zaten genelde böyle olur,yerim ve pişman olurum..pişman olacağın şeyi yeme derseniz,amaaann yidim gitti işte...

olmuş bitmiş nursena yapcak bişey yok artık.zamanla hepimiz kaçamaklar yaptık kaçamaksız olmuyo zaten önemli olan devamını getirme ertesi gün

ay ne güzel valla..
bide abinin durumu iyi ya ondan da bişi diyemeyebilir. bizim durumlar abin kadar iyi değil o yüzden derim tabeki.
ama herşey de para değil değil mi dua da lazım..

valla nugimm abin süpermiş hee
böyle abin olsun depresyona girdikçe giresi gelir insanınnn
delü ya buu

ben bu akşam pilatese başlıyorum.
cunku sipariş ettiğim pilates matı geldi..

başlıyorummm..
bizlerle iyi motive oluyosun valla sazanla ben bu sene motive olamadık buraya kendimizi veremedik mi kararmı alamadık ne ettik anlayamadım bende :44:
öff bende..
geçen sene ne güzel boazımı tutabiliyordum şubat ayı geldi bi arpa boyu yol alamadım napcam bilmiyorum. resmen saldım heee (
kalk kalk spor yap diyee
sorma..
sen bi doorsan da başlasan..
bizi de gazlardın..
ama bu akşam pilatese başlıyorum artık ..
kaçarı yok paraya kıyıp matı da aldım eskiden sırtım acıyo bahanem vardı şimdi o bahane yok.
Iyi akşamlar kızlar..
olur arada öyle dert etme
çünkü şimdi moda bu tür diyetler.

ama bizim topiklerin modası hiç geçmez

nugi bunu beğendi ve katılıyor bu yoruma

olmuş bitmiş nursena yapcak bişey yok artık.zamanla hepimiz kaçamaklar yaptık kaçamaksız olmuyo zaten önemli olan devamını getirme ertesi gün

hee bugünn patates kızartması yersee yarında başka bi kaçamak yapıp pişman olmasın sakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…