zamanla oturtursun düzenini..burayı takip etmelisin..yediklerine dikkat et,spor yapmaya çalış,sabret,verirsin..canım çalıştığım için çok dengesiz gidiyorum.
Mesela bu sabah az çorba,iki dilim ekmek yedim.
zamanla oturtursun düzenini..burayı takip etmelisin..yediklerine dikkat et,spor yapmaya çalış,sabret,verirsin..
neden sana şimdi diyet yapmamanı söylüyorlar?zaten biz diyet yapmıyoruz,sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.bebek düşünüyormuşsunuz,hamile kalmadan verebildiğin kadar kilo ver bana kalırsa,doğumdan sonrada verirsin hamilelikte aldığın kiloları..burada hugocuk var,doğumuna az kaldı,ondan fikir alabilirsin..haklısın..ben bi de bebek istiyorum,onun çabası da var.bana diyet yapma şimdi diyorlar,ama 4 aydır bebek için çalışıyruz ve 8 kilo aldım birden.
neden sana şimdi diyet yapmamanı söylüyorlar?zaten biz diyet yapmıyoruz,sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.bebek düşünüyormuşsunuz,hamile kalmadan verebildiğin kadar kilo ver bana kalırsa,doğumdan sonrada verirsin hamilelikte aldığın kiloları..burada hugocuk var,doğumuna az kaldı,ondan fikir alabilirsin..
rica ederim canım..çok teşekkür ederim ilgin için canım.
Ne olur ne olmaz ye diyolar,ben de yedikçe yedim.şu anki durumumdan çok şikayetçiyim.5 ay önce aldığım yeni cicilerin hiçbirisi olmuyor.canım sıkkın,hiçbişey giyemiyorum.eşyalarıma sığamıyorum.hayatım boyunca ilk kez bu denli kilo aldım.inşallah 8 kilodan kurtulurum.ben 60 kilya razıyım.
rica ederim canım..
Sen o ye diyenlere bakma,şişmanlayıncada kilolusun derler...canını çok sıkma,önünde çok kilo yok,8 kiloyu en geç 4 ayda verirsin istedikten sonra..yaza 60 yada 60 altı olarak girmen dileklerimle...
selam canlarim ben 27 yasindayim ve 68 kg yum boyum 1,63. Kizim var bir yasinda. Dogumda çok kilo almadim ama dogumdan sonra hiç durmadi pis bogazim. Desteginizle zayiflamak istiyorum. Dukanida denedim karatayida denedim ama iradesiz oldugum için veremedim. 57 olmak istiyorum 10 kg fazlam var. Emzird igim için çok acikiyorum ben yemedigim zaman kusacak gibi oluyorum.
Sabah yedigim seyleri yazmam gerekiyormus
zeytin,peynir, ekmekli nutellaminicik pogça siyah çay
nugiletammmmmm:118:
benn geldimm
duş yaptım sıcak sıcak çok iyi geldi
çıkmak istemedimm
etsuyu çorbada pişirdimm acıkınca yerim diye
sabah krep yaptım yeşilsoğan az un yoğurt bunlrdan yaptım sadeece bunu yiyebildim
şimdi iki portakal yicemm
afiyet olsunarkadaşım vardı yanımda oturdu sohbet ettik azucukyazamadımda öğle yemeğim
bezelye yemeği
yoğurt
3 dilim kepek ekmek(çok oldu farkındayım)
arkadaşım vardı yanımda oturdu sohbet ettik azucukyazamadımda öğle yemeğim
bezelye yemeği
yoğurt
3 dilim kepek ekmek(çok oldu farkındayım)
afiyet olsunn yiivrumm
öyle iştahsızımkii su meyve çorbayla duruyorumm ağzımın tadı hiç yokk
az yiyorum zaten çok yesem çıkarıyorumm
benim tosun dönüyo galibaa daha öncede böyle olmuştuu mideme vuruyoo o zamann
14:30 dan sonra giremeyebilirimgenel müd asistanı izin almış biyere gidecek galiba oraya çıkıcam bende orda açarsam yazarım belki
hoşgeldin canımcım..
nasılsın?
özlettin kendini..
afiyet olsun
bende iki dilim ekmek
biraz kapuska
iki kaşık ezogelin
iki kaşık makarna ile karnımı doyurdum
balım senin doğuma kaç hafta kaldı tam olarak :44: dediğim gibi galiba saçlanıyor minnak ondan bence mide bulantısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?