genel müdürün odasında bacak bacak üstüne att birde sütlü kayfe söylee
cigarada tellendirdinmi tamamdıırr
genel müdürrr gelirsede istifini bilem bozmaa
zaten müdürlerden kimse yok yarına kadar bacaklarımı masaya koyarım eteğide çekerim biraz yukarı töbe töbeeee
arkadaşlar famirr buraya gelmiyo hiçç hal hatır sormuyoo şuandada karataydaa :105:
eee gelmedi diyemi üzülüyon gelir gelir merak etme burayada girmeden edemez omutlaka girer
ben yukarı çıkıyorum asistan gitmiş
genel müdürün odasında bacak bacak üstüne att birde sütlü kayfe söylee
cigarada tellendirdinmi tamamdıırr
genel müdürrr gelirsede istifini bilem bozmaa
canımcım ama o bahsettiğin hareket yan karnı eritmek için. yani beli inceltir ama benim dediklerim kalça yanları basen üstleri oluyo. o hareketten ziyade yere yan uzanıp bacağı açıp kapadığın hareket varya o işe yarar gibi sanki.afiyet olsun canımm
sen bidonlarla çalışş bak nasıl gidicekkk
tecrübeyle sabittir
bende hamileyim ona rağmen yanlarda gram yağ yokk çok işe yarıyacak çokk
paşa gönlü bilir tatlımarkadaşlar famirr buraya gelmiyo hiçç hal hatır sormuyoo şuandada karataydaa :105:
zaten müdürlerden kimse yok yarına kadar bacaklarımı masaya koyarım eteğide çekerim biraz yukarı töbe töbeeee
canımcım ama o bahsettiğin hareket yan karnı eritmek için. yani beli inceltir ama benim dediklerim kalça yanları basen üstleri oluyo. o hareketten ziyade yere yan uzanıp bacağı açıp kapadığın hareket varya o işe yarar gibi sanki.
ama ben yine korseyi giyicem ince kumaşlı elbiselerde. başka yolu yok. fuar var martta ve ben prezentabl olmak zorundayım :26:
paşa gönlü bilir tatlım
oo hugocum,ay ay plan yapmışsın..zaten bu şekilde 1 yıla bile kalmadan dipçik bir viktorya sikrıt meleee olursun inşallah..doğumdan sonraki spor planımı anlatayım sizee
ilk ayy sadece allah nasip ederse emziricemm
ikinci ayy koşu bandına başlıycamm gün aşırı
üçüncü ayy taeboo sadece gün aşırı
dördüncü ayy dans gün aşırıı
zaten 4 aya sanırım toplarllanır eski halime gelirimm
sonrasındaa
sadece pilates bir iki ayy
sonrasında pilates birgün diğer gün koşu bandı
yüzde 18 yağa kadar devamm kardiyoya
sonrasında ağırlık ve koşu bandıı
böyle bööyle gitcemm diipçik olurum 1 yıla dipçik allah nasip edersee
her ay sporda değişiklik uyguladımmı yağ yakımı hep devam ederr
allah o günleri nasip etsinn
bebişte hareketlenir o aylarr onlada oynarım filann viktorya sikrıt meleeee olurummmmmmmmm
Ve benim ablamda yediklerim...
Kısır,börek,kedidilli muhallebili pasta ve çay ve turşu...ımmmm lezizdi..
selam mıllet .
bugün kendımı tutabıldım saldırmadım bıseye
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 5 kuru kayısı+ 2 avuç beyaz leblebi
öğlen tavuk mantar sote + 2 dilim ekmek
ara 6 kuru kayısı+ 3 avuç beyaz leblebı
akşam salata+yoğurt+ 2 dılım ekmek
oo hugocum,ay ay plan yapmışsın..zaten bu şekilde 1 yıla bile kalmadan dipçik bir viktorya sikrıt meleee olursun inşallah..
kaç gündür ipin ucu kaçtı zati..öğle yemeği yememiştim,acıkınca yiyiverdim gaariii..çok olduğu doğru,tam bir tabak dolusu...keşke sadece kısır yeseydinn börek pasta çok olmuş yaff
selam canlarim ben 27 yasindayim ve 68 kg yum boyum 1,63. Kizim var bir yasinda. Dogumda çok kilo almadim ama dogumdan sonra hiç durmadi pis bogazim. Desteginizle zayiflamak istiyorum. Dukanida denedim karatayida denedim ama iradesiz oldugum için veremedim. 57 olmak istiyorum 10 kg fazlam var. Emzird igim için çok acikiyorum ben yemedigim zaman kusacak gibi oluyorum.
Sabah yedigim seyleri yazmam gerekiyormus
zeytin,peynir, ekmekli nutellaminicik pogça siyah çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?