60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

genel müdürün odasında bacak bacak üstüne att birde sütlü kayfe söylee
cigarada tellendirdinmi tamamdıırr
genel müdürrr gelirsede istifini bilem bozmaa

zaten müdürlerden kimse yok yarına kadar bacaklarımı masaya koyarım eteğide çekerim biraz yukarı töbe töbeeee

genel müdürün odasında bacak bacak üstüne att birde sütlü kayfe söylee
cigarada tellendirdinmi tamamdıırr
genel müdürrr gelirsede istifini bilem bozmaa

afiyet olsun canımm
sen bidonlarla çalışş bak nasıl gidicekkk
tecrübeyle sabittir
bende hamileyim ona rağmen yanlarda gram yağ yokk çok işe yarıyacak çokk
canımcım ama o bahsettiğin hareket yan karnı eritmek için. yani beli inceltir ama benim dediklerim kalça yanları basen üstleri oluyo. o hareketten ziyade yere yan uzanıp bacağı açıp kapadığın hareket varya o işe yarar gibi sanki.
ama ben yine korseyi giyicem ince kumaşlı elbiselerde. başka yolu yok. fuar var martta ve ben prezentabl olmak zorundayım :26:

arkadaşlar famirr buraya gelmiyo hiçç hal hatır sormuyoo şuandada karataydaa :105:
paşa gönlü bilir tatlım
zaten müdürlerden kimse yok yarına kadar bacaklarımı masaya koyarım eteğide çekerim biraz yukarı töbe töbeeee

Son düzenleme:

anladım canımm dene bakalımm sonuç alırsınn
pilateste çok işe yarar zatenn

doğumdan sonraki spor planımı anlatayım sizee
ilk ayy sadece allah nasip ederse emziricemm
ikinci ayy koşu bandına başlıycamm gün aşırı
üçüncü ayy taeboo sadece gün aşırı
dördüncü ayy dans gün aşırıı
zaten 4 aya sanırım toplarllanır eski halime gelirimm
sonrasındaa
sadece pilates bir iki ayy
sonrasında pilates birgün diğer gün koşu bandı
yüzde 18 yağa kadar devamm kardiyoya
sonrasında ağırlık ve koşu bandıı
böyle bööyle gitcemm diipçik olurum 1 yıla dipçik allah nasip edersee
her ay sporda değişiklik uyguladımmı yağ yakımı hep devam ederr
allah o günleri nasip etsinn
bebişte hareketlenir o aylarr onlada oynarım filann viktorya sikrıt meleeee olurummmmmmmmm

oo hugocum,ay ay plan yapmışsın..zaten bu şekilde 1 yıla bile kalmadan dipçik bir viktorya sikrıt meleee olursun inşallah..

Ve benim ablamda yediklerim...
Kısır,börek,kedidilli muhallebili pasta ve çay ve turşu...ımmmm lezizdi..

selam mıllet .
bugün kendımı tutabıldım saldırmadım bıseye
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 5 kuru kayısı+ 2 avuç beyaz leblebi
öğlen tavuk mantar sote + 2 dilim ekmek
ara 6 kuru kayısı+ 3 avuç beyaz leblebı
akşam salata+yoğurt+ 2 dılım ekmek

neden sadece kuru kayısı yiyosun taze meyvede yesene çok faydalııı
sbah yumurta az yanında ekmek pwynir vs.. olabilirdii

bende zayiflamak istiyorum buraya paylasacam nasil zayifladimi ama kendime bazen hakim olamiyoru kadar olsaydim incecik simdiye ncecik olmustum sizlerden destek almak istiyorum lahana diyeti yapalimmi arkadaslar kim yarismak ister benle lahana diyetiyle

sedali hoşgeldin..
bir işi bitirmenin yarısı o işe başlamaktır. sende bunu yapmışsın.. öncelikle tebrikler.
bir kere kas yapmaktan o kadar da korkma bence. ama kilo vermek için illa da spor salonuna gitmek zorunda değilsin. salonlarda aşırı çalışıtırıyorlar insanı. açıkçası ben salonda çalışarak kilo vermeyi başaramadım. diyetim ve kendi yaptığım sporlarla kilo verdim. dayın haklı şınavla kilo veremezsin ancak kas yaparsın. kilo vermek için yag yakmak yani cardio lazım. buda yukarıdaki arkadaşa dediğim gibi en az dakikada 120 defa nefes alıp verdiren bir harekettir. ama kasta yapmak lazım.bu bedenini şekillendirir. yine de kalınlaşmak istemiyorsan sana pilatesi öneririm. ben henüz başlayamadım ama en kısa sürede başlicam. bir kere duruş bozukluklarına birebir. burada pilatesle forma giren formda kalan arkdaşlar var onları örnek aldım.
dvd ile değilde internetten indirdiğim windsor pilates videoları ile yapacağım ben.. ebru şallıyı pek sevmiyorumda

Teşekkür ederim canım önerilerin için. Aslında okul yıllarımdan beri şu circle training çok hoşuma gidiyor ve arkadaşlarım güzel zayıfladı, kondisyon için de iyi (1er dakika değişik istasyonlarda değişik hareketler yapılıyor. bir kaç kere tüm istasyonları tamamlamak lazım). Ama bu tür sporlar her tarafta yapılmıyor. Neyse. 11 sene bale yaptım, 1.5 sene de karete. pilates'de bazı hareketler bale'deki hareketlere benziyor, hoşuma gidebilir. Ben yine spor dergilerimi karıştırıp kendime spor programı hazırlayayım en iyisi.

Tedirginsazan teşekkür ederim canım önerilerin için. Aslında okul yıllarımdan beri şu circle training çok hoşuma gidiyor ve arkadaşlarım güzel zayıfladı, kondisyon için de iyi (1er dakika değişik istasyonlarda değişik hareketler yapılıyor. bir kaç kere tüm istasyonları tamamlamak lazım). Ama bu tür sporlar her tarafta yapılmıyor. Neyse. 11 sene bale yaptım, 1.5 sene de karete. pilates'de bazı hareketler bale'deki hareketlere benziyor, hoşuma gidebilir. Ben yine spor dergilerimi karıştırıp kendime spor programı hazırlayayım en iyisi.

hoşgeldin aramıza Celisuenis :)

üzülmene gerek yok :) ben de 28 yaşındayım 1.63 m boyunda 64 kilom. Ben doğum yapmadım ama ben de tatlılara hayır diyemiyorum. Ama artık, üniversite'deki öğrenci hayatım sağolsun, hazır yiyeceklerden ve çok sevdiğim çikolata'dan bile biraz soğudum. Yani insan bir müddet sonra hayır demeyi öğreniyor. Çayımı bile kaç aydır şekersiz içmeye başladım :) burda hamile olan ve doğum yapmış olan arkadaşlar var, onlar sana kendi deneyimleri ile yol gösterebilir. 10 kilo fazlalığının olduğunu yazmışsın. Bence kilo vermenin en önemli şartı mutlu olmak. Bugün 57 kilolu hayatının ilk günü olarak kabul et ve kendini motive et. kilo vermek izdirap haline gelir mutsuz olursan. Mutlu ve sağlıklı günler dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…