anlaştık kuzucum zemuszemustamam aplam sonuçları bildiririm tabii ki de.. Yanlız streç sarmiicam artık.. Spor yapmadan sürücem sadece.. Ha aslında böyle korse gibi ama tam korse diil öyle oturan birşey var. onu mu giysem diyorum acaba.. Yarında onu denicem bakimm..
Bu arada kızlar benim yine karnım acıktı yaa.. Napcam ben yaa.. :1no2:
Anladım flyyycım.Büyük ihtimalle ben de ilk hemen 5 mil yapamam .. 3 ve 4 olarak arttırırım ozaman...zemuszemus
anlaştık kuzucum zemuszemus
salatalık yesene fulyacım...
hoşbulduk kızlar a.s.
hadi yaa bende iyi fazla acıkmadım diye seviniyodum :roflol:
66 kiloyum hedefim 58 boyum 1.65 doğumdan sonra şiştim maalesef.belki 58 le çok zayıf olmicam ama kendimi öyle beğeniyorum çok zayıflayınca yüzüm çöküyo sevmiyorum.
ozaman ekmeği azaltayım bende yediğim normal kepekli değil şu dilimi 48 kalori olandanyerimseniben
bide annemdeyim istediğim gibi yapamıyorum annem sağolsun çok zorluyor beni.evime geçince işi daha sıkı tutucam.
:roflol::roflol:ilahi çok güldürdün beni...demek acıkmadın:):)))))))hoşbulduk kızlar a.s.
66 kiloyum hedefim 58 boyum 1.65 doğumdan sonra şiştim maalesef.belki 58 le çok zayıf olmicam ama kendimi öyle beğeniyorum çok zayıflayınca yüzüm çöküyo sevmiyorum.
ozaman ekmeği azaltayım bende yediğim normal kepekli değil şu dilimi 48 kalori olandanyerimseniben
bide annemdeyim istediğim gibi yapamıyorum annem sağolsun çok zorluyor beni.evime geçince işi daha sıkı tutucam.
hazır kepek ekmeğinden söz açılmışken sizle bişey paylaşmak istiyorum canlarım:
uzmanlar sürekli kepek ekmeği yemenin kansızlık yaptığını söylüyor..
kepek ekmeği yerine de tam buğday emeği,çok tahıllı ekmek ve çavdar ekmeği öneriyorlar...
hoşbulduk kızlar a.s.
hazır kepek ekmeğinden söz açılmışken sizle bişey paylaşmak istiyorum canlarım:
uzmanlar sürekli kepek ekmeği yemenin kansızlık yaptığını söylüyor..
kepek ekmeği yerine de tam buğday emeği,çok tahıllı ekmek ve çavdar ekmeği öneriyorlar...
Flyycım bu saaten sonra en doğrusu su içmek be canım.Ya da cumburloooop yatak hayatım...
Aynen öyle canımcıımm.. Ben yatiim artık...
Hadi kızlar bana müsaade... Hepinizi teker teker kocaman öptüm..
Huzurlu geceler ve renkli rüyalar....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gıcık olma güzelim yaaa, sen de katıl bize sen de incecik ol...vereliniortakmavibenek yok emzirmiyorum canım maalesef 6.aya kadar yetebildi sütüm oda mama takviyeli.ya işin kötüsü ben hamilelikte sadece 7 kilo almıştım ve doğumla beraber verdim ama bu kilolar doğumdan sonra geldi.doğum yapıpta incecik olan kadınları tebrik ediyorum ve gıcık oluyorum
insan aynaya bakınca kendini okadarda kötü hisstmiyor ama geçen bi resim çekindim inanamadım resmen dev gibi olmuşum yaamafoldumben
çiçek unu???o ne ola ki :uhm:slm kızlar herkese iyi geceler. bende uzun bir bunalımdan sonra(2.5 sene) su an 64 oldum. 76 dan. hemde 2 ayı doldurmadan. ama sporu bırakınca yavaşladı kilo vermem. spor çok etkili. birde çiçek unu kullanıyorum. çok ereddüle başlamıştım. ama süper bişeymiş aklınızda olsun
sana da fulyacııııım :asigim:Aynen öyle canımcıımm.. Ben yatiim artık...
Hadi kızlar bana müsaade... Hepinizi teker teker kocaman öptüm..
Huzurlu geceler ve renkli rüyalar....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mavibenek yok emzirmiyorum canım maalesef 6.aya kadar yetebildi sütüm oda mama takviyeli.ya işin kötüsü ben hamilelikte sadece 7 kilo almıştım ve doğumla beraber verdim ama bu kilolar doğumdan sonra geldi.doğum yapıpta incecik olan kadınları tebrik ediyorum ve gıcık oluyorum
insan aynaya bakınca kendini okadarda kötü hisstmiyor ama geçen bi resim çekindim inanamadım resmen dev gibi olmuşum yaamafoldumben
çiçek unu???o ne ola ki :uhm:
duydum kız aferin sana ben senin kadar diyette değilim aksam yarım kilo kadar kiraz yemisin acaba kiraz zayıflatıyormukaydirigubbakcemile3 ben de 2 3 gündür yarım kilo kadar yiyodm kirazkaydirigubbakcemile3
nisa bajı ediyo ediyo bu hafta iyice sıktım baya baya diyetteyim bu hafta . . . aramızdaki yarıştan mıdır nedir artık . . . :1ninca:
çok sık giremedim bu aralar yoğunluk var kızlar . . .
keyiflidir her şey umuyorum . . .
öpüyorum . . .
bugün yediklerim ;
sabah
1 mus
öğlen
2 yumurta 1 simit biraz yoğurt 1 salatalık
akşam yarım kilo kadar kiraz
aralarda şekersiz kahve çay bol su maden suyu
sporda yaparım belki birassss duydun mu nisa bajı ? zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?