60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anlaştık kuzucum zemuszemus
salatalık yesene fulyacım...

hoşbulduk kızlar a.s.
hadi yaa bende iyi fazla acıkmadım diye seviniyodum :roflol:
66 kiloyum hedefim 58 boyum 1.65 doğumdan sonra şiştim maalesef.belki 58 le çok zayıf olmicam ama kendimi öyle beğeniyorum çok zayıflayınca yüzüm çöküyo sevmiyorum.
ozaman ekmeği azaltayım bende yediğim normal kepekli değil şu dilimi 48 kalori olandanyerimseniben
bide annemdeyim istediğim gibi yapamıyorum annem sağolsun çok zorluyor beni.evime geçince işi daha sıkı tutucam.

Anladım flyyycım.Büyük ihtimalle ben de ilk hemen 5 mil yapamam .. 3 ve 4 olarak arttırırım ozaman...zemuszemus

evet canım mantıklı.. Her hafta bir mil arttırabilirsin.. Yada işte yapabildiğin kadar canımcım.. Durumuna göre bakarsın..

anlaştık kuzucum zemuszemus
salatalık yesene fulyacım...

evet mantıklı.. hmm ama evde yok salatalık..( Kalmadı..
Suyla doyuriim karnımı iyisimi..:içelim:

hazır kepek ekmeğinden söz açılmışken sizle bişey paylaşmak istiyorum canlarım:
uzmanlar sürekli kepek ekmeği yemenin kansızlık yaptığını söylüyor..
kepek ekmeği yerine de tam buğday emeği,çok tahıllı ekmek ve çavdar ekmeği öneriyorlar...

ah su anneler yok mu.. İnsana rejim yaptırmıyolarr..kaydirigubbakcemile3

Canım buarada bebiş çok şeker maşallah...
Allah bağışlasın.. Analı babalı büyütsün.. Güzel yazılar yazsın işallah.. AMİN:Saruboceq:

:roflol::roflol:ilahi çok güldürdün beni...demek acıkmadın:):)))))))
evet canım ekmeği günde iki dilime indirirsen iyi olur..
ama bi dakika sen bebeğini emziriyomusun?

Hmmm saol ablacım.. Öğrendiğim iyi oldu.. Bende baya bi kansızlık var çünkü.. Dikkat edeyim bu hususa biraz..

O zaman sen de uno yiyorsun sanırım.Bilmem ben fazla tadını sevmiyorum herhalde 1 dilim çoğu zaman faza geliyor bana..Bu arada Allah yavruna uzun ömür versin..Çok tatlı..

Evet benekcim ben de duydum bunu.Aslında tam buğday ekmeği yemek her açıdan daha sağlıklı...

Flyycım bu saaten sonra en doğrusu su içmek be canım.Ya da cumburloooop yatak hayatım...

Aynen öyle canımcıımm.. Ben yatiim artık...

Hadi kızlar bana müsaade... Hepinizi teker teker kocaman öptüm..

Huzurlu geceler ve renkli rüyalar....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mavibenek yok emzirmiyorum canım maalesef 6.aya kadar yetebildi sütüm oda mama takviyeli.ya işin kötüsü ben hamilelikte sadece 7 kilo almıştım ve doğumla beraber verdim ama bu kilolar doğumdan sonra geldi.doğum yapıpta incecik olan kadınları tebrik ediyorum ve gıcık oluyorum
insan aynaya bakınca kendini okadarda kötü hisstmiyor ama geçen bi resim çekindim inanamadım resmen dev gibi olmuşum yaamafoldumben

slm kızlar herkese iyi geceler. bende uzun bir bunalımdan sonra(2.5 sene) su an 64 oldum. 76 dan. hemde 2 ayı doldurmadan. ama sporu bırakınca yavaşladı kilo vermem. spor çok etkili. birde çiçek unu kullanıyorum. çok ereddüle başlamıştım. ama süper bişeymiş aklınızda olsun

gıcık olma güzelim yaaa, sen de katıl bize sen de incecik ol...vereliniortak
emzirmiyorsun madem hemen sıkı bir diyete başla ve bizimle paylaş..çok zevkli ve kolay olacak göreceksin...
hem sana güzel haber:böyle seninki gibi son aylarda alınan kilolar en hızlı ve en kolay verilen kilolardır:)

çiçek unu???o ne ola ki :uhm:

Aynen öyle canımcıımm.. Ben yatiim artık...

Hadi kızlar bana müsaade... Hepinizi teker teker kocaman öptüm..

Huzurlu geceler ve renkli rüyalar....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana da fulyacııııım :asigim:

Hımmm seni doğumdan sonra iyi beslemişler anlaşılan..Özel bir nedenden dolayı mı annenin yanındasın,yoksa bebek var diye mi?..Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun...Ay ne meraklıyım dimi..Ama annenin yanında olduğun müddetçe biraz zorlanırsın bence...
çiçek unu???o ne ola ki :uhm:

Banueralp daha önce de yazmıştı bunu sanırım.Yoksa karıştırıyor muyum?

duydum kız aferin sana ben senin kadar diyette değilim aksam yarım kilo kadar kiraz yemisin acaba kiraz zayıflatıyormukaydirigubbakcemile3 ben de 2 3 gündür yarım kilo kadar yiyodm kirazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…