doğumdan sonraki spor planımı anlatayım sizee
ilk ayy sadece allah nasip ederse emziricemm
ikinci ayy koşu bandına başlıycamm gün aşırı
üçüncü ayy taeboo sadece gün aşırı
dördüncü ayy dans gün aşırıı
zaten 4 aya sanırım toplarllanır eski halime gelirimm
sonrasındaa
sadece pilates bir iki ayy
sonrasında pilates birgün diğer gün koşu bandı
yüzde 18 yağa kadar devamm kardiyoya
sonrasında ağırlık ve koşu bandıı
böyle bööyle gitcemm diipçik olurum 1 yıla dipçik allah nasip edersee
her ay sporda değişiklik uyguladımmı yağ yakımı hep devam ederr
allah o günleri nasip etsinn
bebişte hareketlenir o aylarr onlada oynarım filann viktorya sikrıt meleeee olurummmmmmmmm
Tedirginsazan teşekkür ederim canım önerilerin için. Aslında okul yıllarımdan beri şu circle training çok hoşuma gidiyor ve arkadaşlarım güzel zayıfladı, kondisyon için de iyi (1er dakika değişik istasyonlarda değişik hareketler yapılıyor. bir kaç kere tüm istasyonları tamamlamak lazım). Ama bu tür sporlar her tarafta yapılmıyor. Neyse. 11 sene bale yaptım, 1.5 sene de karete. pilates'de bazı hareketler bale'deki hareketlere benziyor, hoşuma gidebilir. Ben yine spor dergilerimi karıştırıp kendime spor programı hazırlayayım en iyisi.
sonrasındaa
bebişte hareketlenir o aylarr onlada oynarım filann viktorya sikrıt meleeee olurummmmmmmmm
sonrasındaa
günaydın kızlar,
bugün düne göre daha çok kar vardı. eşim sabah arabayı zor çıkardı.beni sabahları servise bırakıyor da..
sabah kahvaltıda iki dilim ıspanaklı ev böregi 2 haşlanmış yumurta ve çay içtim. ofise 09.30 gibi geldik. 1 adet şekersiz türk kahvesi ve bir adet hurma yedim.
şimdi yeşilçayımı içiyorum..
akşam yine spora başlayamadım ama çok güzel bi akşam geçirdim. eşimle çıkıp karda biraz yürüdük resimler çektik filan. bu anları kaçırmamalıydım sporu her zaman yaparım. eşim evde iken zor oluyor eskişehire dayısına gidebilir eşim ve giderse spor yaparım sorunsuz başlarım gibime geliyor. ama bu ara kardan dolayı eve erken gelemiyorum..
sedaliciğim senin de bu konuda epey bilgin var gibi. circle training'i hiç duymadım. ama bir ara araştırayım..
kızlaarr puan diyetini duydunuzmu?hem sağlıklı hemde şimdiye kadar duyduğum BENCE en kolay diyetlerden biri.eğer duymadıysanız bence inceleyin derim.benim aklıma yattı.başlamayı düşünüyorum.
Herkese hayırlı sabahlar....kimseler yok...kahvaltı yapmadım,benim sorunum da bu,kahvaltıyı çok geç yapıyorum,12yi bile buluyo bazen,acıkınca yiyorum yani..öğün düzenim yok,dengesiz yiyorum..bu konuda bilirkişilerden yorum bekliyorum..kahvaltıyı geç yapıyor olmam sorun teşkil eder mi?
kızlar bugün ben kahvlatıda 2 dilim ekmek yedim (1er ince peynir dilim ile) 1 küçük yoğurt (içine keten tohumu ve polen koydum). 1 tane de şekersiz çay
bir de 1 bardak beyaz çay
öğlen de 1 tabak et soteli makarna (öğle yemeğini geç yediğim için akşam birşey yemedim). arada büyük çay bardaği büyüklüğünde irmik tatlısı yedim.
nar aldım, yiyecektim ama ne yalan söyleyeyim, üşendim ayıklamaya :)
suyumu zaten eksik etmiyorum, arada maden suyu da içtim 1 küçük şişe.
ama birşey sormak istiyorum. beyaz çay miğdemi bulandırdı ve zaten çıktı...çok kötü oldum. acaba çok mu demli oldu ? ben çaycı'dan kaliteli yaprak çay aldım. tek bardaklık çay filtrem var, ona 1-2 tatlı kaşığı beyaz çay'dan dolduruyorum ve cam bardağıma koyup sıcak suyu ekleyip 5 dakika bekletiyorum. sanırım fazla koydum ve fazla beklettim. dozunu düşürmem lazım sanki ? zaten içerken tadı fazla acı geldi.
beyaz cayı ilk dfa duydm nasıl bseey bence yeşil çay içeblrsin limonlu :))
Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
ben 20 yasındayım/ 162boy / 69 kiloyum
nasıl zayıflacam önceden zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo hiç bişe olmuyo annem hep hep yemeğe yapıyo ben duramıyorum yemeğe yapma zayıf için bişe yemeğe yap diyorum hala hiç dinlemıyo ben kilo alıyorum annem zayıfla zayıfla diyo bana sinirliyorum çikolota çok canın istiyo gerçekten
duramıyorum ben duramıyorum zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo kendime güvenımeye çalışıyorum ama olmuyo hiç bişe olmuyo zor oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?