60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk spor planına bayıldım :)
ama doğumdan sonra üçüncü ay taebo biraz fazla değilmi ? bilmiyorum yaptın mı daha önce ama sanki taebo'yu daha sonraki aylara atsan daha iyi gibi. zaten önce teknik öğreniyorsun ve yavaş yavaş dozajı arttırıp sonunda tam gaz taebo. çok eğlenceli bir spor ama bünyen sağlam olmalı. hergün spor salonunda spror yapıp her akşam bir kaç km koşan arkadaşım bile fenalaşıp dayanamadı. o yüzden yapmadıysan önce bir sor uygun mu diye :) fenalaşmaman için. ama yaptıysan daha önce yada bilgin varsa zaten bu konuda bu yazdıklarımı yazmadım say :))))

günaydın kızlar,

bugün düne göre daha çok kar vardı. eşim sabah arabayı zor çıkardı.beni sabahları servise bırakıyor da..
sabah kahvaltıda iki dilim ıspanaklı ev böregi 2 haşlanmış yumurta ve çay içtim. ofise 09.30 gibi geldik. 1 adet şekersiz türk kahvesi ve bir adet hurma yedim.
şimdi yeşilçayımı içiyorum..
akşam yine spora başlayamadım ama çok güzel bi akşam geçirdim. eşimle çıkıp karda biraz yürüdük resimler çektik filan. bu anları kaçırmamalıydım sporu her zaman yaparım. eşim evde iken zor oluyor eskişehire dayısına gidebilir eşim ve giderse spor yaparım sorunsuz başlarım gibime geliyor. ama bu ara kardan dolayı eve erken gelemiyorum..

sedaliciğim senin de bu konuda epey bilgin var gibi. circle training'i hiç duymadım. ama bir ara araştırayım..

sen proğram yapmışsın emme minnaktan vakit bulacağınımı sanıyon

hugocuğum ne güzel plan yapmışsın.. bu dört ay içinde tuvalete gidip oturup bir kahve içip kendime gelebilsem diyeceksin. acaba eskisi gibi ev temizliği yapabilecek misin hani yanlış anlama canımcım bebek küçük olunca bide anneden başka bakacak kimse olmayınca spor yapmak azcuk lükse kaçiyy. ama üzülme uykusuz geceler çekersen hemencik zayıflarsın. ben oğlum 6 aylıkken bütün bekarlık kıyafetlerimi giyebiliyordum. sonrasında biliyosunuz farklı nedenlerden kilo aldım..

kızlaarr puan diyetini duydunuzmu?hem sağlıklı hemde şimdiye kadar duyduğum BENCE en kolay diyetlerden biri.eğer duymadıysanız bence inceleyin derim.benim aklıma yattı.başlamayı düşünüyorum.

selam kızlar...ben geldim sürekli giremiyorum ev işi benim yaramazlar yemek derken akşam olmuş...hep muhabbetlerinizi kaçırıyorum.aramıza yeni katılanlarda olmuş hoşgelmişler hepsi inşallah kalıcı olurlar....neysem sabah kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
6 tane yeşil çay
1 haşlama yumurta
3 tane ceviz
ara
2 tane küçük muz
öğle yemeği
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 kaşık da mantar sote
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu sodam....
pilatesimi yaptım yeşil çaayımı da içtim işte böle....

hugocum sen çok güzel bi plan yapmışsın sporla ilgili ama çok zor bebişim yaa inan tuvalete gitcek yada bazen yemek yapcak zamanın olmıycak...ev temizliği zati çok...yani spor yapmak gerçekten bir lüks olur senin için...eğer yanlız bakarsan...umarım uslu bi paşa olurda bu planını uygularsın cnm benim....

Yok canım, keşke daha fazla bilgim olsa. Ama dergilerden ordan burdan araştırıp bilgi edinmeye çalışırım değişik spor aktiviteleri hakkında. tabii bilgi ve uygulama iki ayrı konudur her zaman :))))
Ama imkanım olduğunda değişik sporları denemeyi severim (özellikle içinde dans ve dövüş sanatı varsa severim). Bu arada benim dediğim o spor curcuit training yada dairesel antreman diye biliniyor türkiye'de
belki biliyorsundur. Ben bu aralar dalış sporuna başlamayı düşünüyorum, ama tatil yerlerindeki gibi değil de, daha profesyonel dalış eğitim merkezlerindeki kurslara gitmek istiyorum, işim için de yararlı olur.

kızlaarr puan diyetini duydunuzmu?hem sağlıklı hemde şimdiye kadar duyduğum BENCE en kolay diyetlerden biri.eğer duymadıysanız bence inceleyin derim.benim aklıma yattı.başlamayı düşünüyorum.

Ben duydum bu uygulamayı ama ben o puan hesapları ile uğraşamadığımdan yapmıyorum. ama annemin iş arkadaşı çok güzel bir şekilde kilo verdi o şekilde. herşeyi de yiyordu ama tabii ki yiyeceklere verilen puanları dikkate alarak. aslında yapan herkes çok memnun. bildiğim kadar marketlerde ona göre ürünler de oluyor. Fazla zorlanmadan verirsiniz kiloları sisteme uyarsan :)

kızlar bugün ben kahvlatıda 2 dilim ekmek yedim (1er ince peynir dilim ile) 1 küçük yoğurt (içine keten tohumu ve polen koydum). 1 tane de şekersiz çay
bir de 1 bardak beyaz çay

öğlen de 1 tabak et soteli makarna (öğle yemeğini geç yediğim için akşam birşey yemedim). arada büyük çay bardaği büyüklüğünde irmik tatlısı yedim.
nar aldım, yiyecektim ama ne yalan söyleyeyim, üşendim ayıklamaya :)

suyumu zaten eksik etmiyorum, arada maden suyu da içtim 1 küçük şişe.

ama birşey sormak istiyorum. beyaz çay miğdemi bulandırdı ve zaten çıktı...çok kötü oldum. acaba çok mu demli oldu ? ben çaycı'dan kaliteli yaprak çay aldım. tek bardaklık çay filtrem var, ona 1-2 tatlı kaşığı beyaz çay'dan dolduruyorum ve cam bardağıma koyup sıcak suyu ekleyip 5 dakika bekletiyorum. sanırım fazla koydum ve fazla beklettim. dozunu düşürmem lazım sanki ? zaten içerken tadı fazla acı geldi.

Herkese hayırlı sabahlar....kimseler yok...kahvaltı yapmadım,benim sorunum da bu,kahvaltıyı çok geç yapıyorum,12yi bile buluyo bazen,acıkınca yiyorum yani..öğün düzenim yok,dengesiz yiyorum..bu konuda bilirkişilerden yorum bekliyorum..kahvaltıyı geç yapıyor olmam sorun teşkil eder mi?

canımm düzenli uyku ve düzenli kahvaltının önemini üstüne basa basa belirtiyorlar resmen :/

beyaz cayı ilk dfa duydm nasıl bseey bence yeşil çay içeblrsin limonlu :))

beyaz cayı ilk dfa duydm nasıl bseey bence yeşil çay içeblrsin limonlu :))

Yeşil ve siyah çay ile aynı bitkiden geliyor beyaz çay. beyaz çay bildiğim kadar hiç bir işlem görmemiş, doğal yollardan kurutulmuş çaylardan bir tanesi.
beyaz çaylar çayın tomurcuk hallerinin kurutulması ile elde edilir ve elle toplanır. Alıntı:'Çay çeşitlerine göre beyaz çayda daha az kafein vardır. Siyah çayda bir fincanda bu 40mg, yeşil çayda 20mg iken beyaz çayda 15mg'dır. Bazı çalışmalar beyaz çayın kanser mücadelesinda yeşil çaydan daha fazla antioksidan ihtiva ettiğini ortaya koymaktadır. Bu oranın 3 misli olduğu tespit edilmiştir.'
Çaycı bana yeşil çaydan çok beyaz çayı da önerdi. Çok duydum aslında beyaz çayın faydalarından. Araştırırsan bir sürü bilgi bulabilirsin.

Kahvaltım: 1 büyük çay bardağı büyüklüğünde yoğurt (içinde bir tatlı kaşığı polen ve bir tatlı kaşığı keten tohumu), 2 dilim ekmek (birine tavuk jambon koydum, diğerine domates-biber-zeytinyağ karışımını sürdüm)
1 tane şekersiz çay

öğlen: dışarda olduğum için 1dilim elmalı kek ile geçiştirmek zorunda kaldım ne yazık ki.

akşam: 1 tabak sebze çorbası, 2kaşık köfte-patates, 1küçük şişe maden suyu

akşamı yarım yağlı sıckak süt ile kapattım. üstüne tarçın serpiştirdim. ayyy mis gibi oldu.

Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?

Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo

ben 20 yasındayım/ 162boy / 69 kiloyum
nasıl zayıflacam önceden zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo hiç bişe olmuyo annem hep hep yemeğe yapıyo ben duramıyorum yemeğe yapma zayıf için bişe yemeğe yap diyorum hala hiç dinlemıyo ben kilo alıyorum annem zayıfla zayıfla diyo bana sinirliyorum çikolota çok canın istiyo gerçekten
duramıyorum ben duramıyorum zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo kendime güvenımeye çalışıyorum ama olmuyo hiç bişe olmuyo zor oluyorum

Selam halbmond,

Olmuyor diyerek kendi kendine engel olma. Annen 'zayıfla' diyerek sanırım üstünde daha fazla baskı hissedip, stres ve üzüntü yaşayıp, bir çıkmazın içine giriyorsun. Destek beklediğin kişi, yani annen, sana destek olmuyor (yazdıklarına dayanarak söylüyorum. eğer yanılıyorsam özür dilerim). Tam tersi, güzel ve sağlıksız yemekler yaparak senin direncini kırıyor. Ama bence 'annem yapmıyor bana göre yemek' demek yerine, geç mutfağa, kendine göre bir yemek hazırla. Yani sayısız yemek tarifleri bulabilirsin internette, özellikle zayıflamak isteyen kişilere uygun yemek tarifler fazlasıyla var.
Sen kendine yasaklar koyma, yani çikolatanı da ye, ama 1 paketi 5 dakika içinde bitirme. Önce otur ve düşün, gerçekten canın tatlı mı istiyor yoksa çikolatayı sadece sıkıntıdan mı yemek istiyorsun (salgıladığı mutluluk hormonu ile kendini belki o an daha iyi hissediyor olabilirsin). Bence yaptığın en büyük yanlış kendini 'zayıflamam gerekiyor' diye strese, sıkıntıya sokmam. Daha rahat olman gerekiyor.
Belki buraya gün içerisinde yediklerini (atıştırmalar dahil) yazarsan, arkadaşlar yardımcı olabilir. Yani yanlış beslenmeden kaynaklanan bir açlık hissi olabilir. Belki de düzensiz uyku ve yemek saatlerin var.
Bu arada hemen sonuç bekliyorsan, şunu unutma, kiloları nasıl 1-2günde almıyorsak, onları vermek de biraz sabır ve zaman ister. Kendine küçük hedefler koy. Mesela ilk önce 2 yada 5 kilo vereceğim diye. O kiloyu verdikten sonra aynı şekilde yeni kilo hedefini belirli.
Kendine inan, sen kendine inanmalısın ki, karar vermelisin ki, bu da zayıflaman için ilk adım :))))

Başarıcaksın halbmond, ben senin zayıflayacağına inanıyorum.

spor yapmadan her bulduğumu yoğurtla karıştırarak 10 kilo verdim ancak şuan o zmanki halimden de fazlayım
yanlş anlamayın sebep diyet değil ki yaptığım diyet değildi sağlıklı beslendim
vitaminler + karbonhdrat + protein
her yemekte olmalı
stressss sınav beni bu hale getirdi
ama bu sefer sporu da eklemeli yoksa vücudunuz sıkı olmuyor 55 kilo ama ince durmyablyrsunuz tabi vücut yapısı da önemli

67 den açıyorum birlikte zayıflayalımmmmm
12 kilo gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…