60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ne oldu bu topige..
hafta sonu bile olsa hugocuk filan yazardı..herkes nerde merak ettim dogrusu..bilen varsa yazabilirmi..:26:

arkadaşlar ne oldu bu topige..
hafta sonu bile olsa hugocuk filan yazardı..herkes nerde merak ettim dogrusu..bilen varsa yazabilirmi..:26:
ben de bilmiyorum ne olduğunu..herkes yok oldu..hugocuk doğum mu yaptı yoksa?tedirgin sazan da yok..merak ediyorum hepiciğinizi...

kızlar meraba,önceki sayfaları pek okuyamadım ama grupça zayıflama faaliyeti var mı??varsa bend ehemen katılmak istiyorum yarın itibariyle başlayalım birbirimizi motive ve takip ederk,deneyimli arkadaşlardan biriside katılan herkesin bilgilerini tablo haline getirse hepimiz görsek her hafta güncellense nasıl olur?
belki böyle bi tablo vardır bile ama dediğim gibi okuyamadım hepsini kusura bakmayın

kızlar bende 20 yaşında 167cm boyunda 65 kiloyum.üst bedenim 38 alt bedenim 40.. vücut ölçülerim 91-72-103 hedefim 56 kilo olmak ..artık çok canımı sıkmaya başladı tüm fazlalıklarım. özgüvenimi kaybetmeye başladım. rahat rahat alışveriş yapamıyorum istediğimi giyemiyorum ..bunları düşündükçe stresten yemege veriyorum kendimi çok moralim bozuk ama artık bu ataleti atmam lazım üstümden .. yaza çok kalmadı 10 kilo vererek yaza kadar fiziğime güvenmek istediklerimi giymek istiyorum . bunun için de callanetics ve walk at home a başlıyorum yrn .. bunun yanında diyet düşünmüyorum ancak yediklerime dikkat edicem akşam belli bi saatten sonra yemek yok .. 3 beyazdan uak durucam ve fast food abur cuburları zamanla hayatımdan çıkarıcam..bir de yeşil çay ve lahana yağı uygulamayı düşünüyorum . herşey bilinçaltına verdiğimiz mesajla ilgili kızlar yeterince istersek gerçekten başarabiliriz ben buna inanıyorum artık ve istiyorum yaşım genç bedenimin esiri olmak istemiyorum ..sizin öneriniz eklemek istedikleriniz var mı ?

günaydın !
yahu ne oldu üstünüze ölü toprağı mı serpildi ne?
nerede bu hugocuk? dogurdu mu yoksaaaaaaaaaaaa
dün rüyamda gördüm zaten kucagında bir bebekle..
hayırdır inşallah...

bugün spor odamı hazırladım akşama başlicam spora inşallah. şöle hareketli danslı manslı bişi yapmak istiyorum cnaım sıkılıyo başka türlü. bakalım ne olacak.

1 martta fuarımız var o zamana kadar iki kilo kadar incelmek istiyorum. 62 kilodan sonra kilo vermek ve onu korumak imkansız hale geldi. ben 10-12 kilo verdim bu kadar zorlanmadım yaaaaaaaa

günaydın sazancım..nihayet bir allahın kuluna rastladım kaç gündür..hugocuk doğummu yaptı,hiç ses seda yok..nugi arayacaktı en son,haber vermedi..

eğer doğum yapmadıysa 11 e doğru gelir..sabah erken kalkıyo,tekrar yatıyoya..kaç gündür kimseler gelmedi yaww..:26:

canım şimdi mesajıma cevap verdi.
hastanedeymiş..
kontrole gitmiş tansiyonu yüksek gelmiş doktor yatış vermiş.:44:
hepimize selam ediyo..

Son düzenleme:
herkeze günaydınlar hugonun bilgisayarı arızalı dün yada bugün için gelecekmiş gerçi bugünde hastaneye gitmiş .arıyayım bi ara sazancım ben bugün sözde başladım inşallah devamı gelir yalnız spora başlayamayacağım daha belki perşembe günü başlarım çünkü üst üste akşamları gidilecek yerlerimiz var önceden planlı neyse sağlık olsunda gerisi olur olur gider
kahvaltıda
domates
4-5 zeytin
1,5 dilime yakın kepek ekmeği yedim

aleyküm selam..sağol bizi meraktan kurtardığın için..geçmiş olsun hugocum..
rica ederim canım.
müsait olunca da aricam konuşcaz. gelişmelerle karşınızda olacağız bizden ayrılmayın

demek planlı yerleriniz vaaaar hadi bakalım.
ay eve geç gelince spor filan da kalıyor yaa her şeye zaman oluyor ona zaman kalmıyor
benim niyetim artık başlamak çok düştüm ben formdan ya. oram buram lömbür lömbür sallanıyo gibi geliyo sanki..
eşin spora başlamıştı ne oldu canımcım? sanırım benimkinde de şeker çıkıcak ya

evet canım planlı ama hani öyle arkadaşlarla oturma felan değil yani bugün birine hem geçmiş olsun hemde kızının tayini çıkmış onun için gidicez yarında arkadaşa bebek görmeye gidicez nerdeyse yaşına girmek üzere bebiş gidemedim bi türlü.değilse okullar açıldı bugün kızımın dersleri gerçi babam yaptırıyor ama hafta içinde dışarı çıkmamaya çalışıyoruz.biraz öncede annem aradı kızın gitmicem diye tutturdu okula diyo dedi ağlıyo ikne edemedim eşimi aradım ara bi ikna et dedim sonunda etmiş akşam dersin yarısını eşim yarısın kızım yapacakmış eşimde devam ediyor canım akşamları biniyor koşu bandına dünde erken kalkıp arabayla pazara gitmiş gelmiş gelince yürüyüşe çıkmış 1.5 saat gelince şekerini ölçtü düşmüş şekeri hemen 1,2 yudum meyve suyu içti devam ediyo bakalım daha kilo kaybı yok çünkü yemesinden kesmedi daha keserse bugünden itibaren benle beraber keser işte

Kızlr merhaba. aranıza benide alırsanız sevinirim. 28 yaşındayım 1,65 boyum var ve 61 kiloyum. Birde çocukluğumdan beri gitmeyen bir göbeğim var. Onun için spora başladım ama sadece spor kilo vermeye yardımcı olmuyor maalesef. Sizi görünce hep beraber omuz omuz vermenin önemini gördüm. Çünkü hergün evet bugün yediklerime dikkat edicem dedikçe olmuyor. 1 gün yapıyorsan gün direk boş veriyorum. Artık sıkıldım bu şekilde dolaşmaktan.

benn geldiiiiimmmmmmmmmmmm
bilgisayarbozuktuu bugün ancak olduu
rutin kontrole gitmmiştik bugünn tansiyonum yüksek dediler yatış yapıldıı
sonraki ölçümlerde gayet iyi çıktıı
makinalarımı bozukk stajermi yanlış ölçtüü anlamadımm
bende yatmadımm geldim eveee
bebekte bende iiyiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…