ben de bilmiyorum ne olduğunu..herkes yok oldu..hugocuk doğum mu yaptı yoksa?tedirgin sazan da yok..merak ediyorum hepiciğinizi...arkadaşlar ne oldu bu topige..
hafta sonu bile olsa hugocuk filan yazardı..herkes nerde merak ettim dogrusu..bilen varsa yazabilirmi..:26:
tebrik ederim canım..zaten güzel olan da az ama öz gitmesi...bu arada tam 59 oldum..yavaş gidiyor ama gidiyor elhamdülillah..
Hugocuktan haberi olan var mı?iyice merak ettim ???????
günaydın sazancım..nihayet bir allahın kuluna rastladım kaç gündür..hugocuk doğummu yaptı,hiç ses seda yok..nugi arayacaktı en son,haber vermedi..günaydın !
Yahu ne oldu üstünüze ölü toprağı mı serpildi ne?
Nerede bu hugocuk? Dogurdu mu yoksaaaaaaaaaaaa
Dün rüyamda gördüm zaten kucagında bir bebekle..
Hayırdır inşallah...
Bugün spor odamı hazırladım akşama başlicam spora inşallah. şöle hareketli danslı manslı bişi yapmak istiyorum cnaım sıkılıyo başka türlü. Bakalım ne olacak.
1 martta fuarımız var o zamana kadar iki kilo kadar incelmek istiyorum. 62 kilodan sonra kilo vermek ve onu korumak imkansız hale geldi. Ben 10-12 kilo verdim bu kadar zorlanmadım yaaaaaaaa
eğer doğum yapmadıysa 11 e doğru gelir..sabah erken kalkıyo,tekrar yatıyoya..kaç gündür kimseler gelmedi yaww..:26:günaydın nursenacım.
Erken saat diye aramak istemedim ama az önce msj attım hugocuka. Umarım döner hemen..
eğer doğum yapmadıysa 11 e doğru gelir..sabah erken kalkıyo,tekrar yatıyoya..kaç gündür kimseler gelmedi yaww..:26:
aleyküm selam..sağol bizi meraktan kurtardığın için..geçmiş olsun hugocum..canım şimdi mesajıma cevap verdi.
Hastanedeymiş..
Kontrole gitmiş tansiyonu yüksek gelmiş doktor yatış vermiş.:44:
Hepimize selam ediyo..
rica ederim canım.aleyküm selam..sağol bizi meraktan kurtardığın için..geçmiş olsun hugocum..
herkeze günaydınlar hugonun bilgisayarı arızalı dün yada bugün için gelecekmiş gerçi bugünde hastaneye gitmiş .arıyayım bi ara sazancım ben bugün sözde başladım inşallah devamı gelir yalnız spora başlayamayacağım daha belki perşembe günü başlarım çünkü üst üste akşamları gidilecek yerlerimiz var önceden planlı neyse sağlık olsunda gerisi olur olur gider
kahvaltıda
domates
4-5 zeytin
1,5 dilime yakın kepek ekmeği yedim
rica ederim canım.
müsait olunca da aricam konuşcaz. gelişmelerle karşınızda olacağız bizden ayrılmayın
demek planlı yerleriniz vaaaar hadi bakalım.
ay eve geç gelince spor filan da kalıyor yaa her şeye zaman oluyor ona zaman kalmıyor
benim niyetim artık başlamak çok düştüm ben formdan ya. oram buram lömbür lömbür sallanıyo gibi geliyo sanki..
eşin spora başlamıştı ne oldu canımcım? sanırım benimkinde de şeker çıkıcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?