60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi olmanıza sevindim hugocummdogum ne zaman?bebik döndü mü ?:26:

günaydın kıslarr
erkenden kalktım eşimi yolladım salonu topladım sildim dün eşim izinliydi tabii ev darmadağan olduu
kayfaltımı yapıyorum şimdii
1 haşlama yumurta zeytin 1 dilim peynir tereyağı ball

kızla r günaydın hugocum hoşgeldin bebem.sazan nirdesin sen yaff gene yoksun sabah kahvaltıda
peynir
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmeği yidim
ilacımı içtim bir uyku yaptı anlatamam anca açıyorum gözerimi.şekersiz türk kahvemi içtim ama halen gözlerim kapanacam diye çalışıyor

günaydınn yaffrimm
dimekk uykun geldi
allah allah çok şaşırdımm
uyukluyosun demii
o zaman ben uyandırayım seniii
şimcik çağrı atemde sana uyan

bugünde sazan yokk
acep işemi gelemedi yoksa işlerimi yoğunn bi mesajda ona atayımm

geldim yavlum geldim.
topike gelmişte milleti yopluyiiiiiiiii.
sabah dişçi ile randevum vardı da dişlerimi temizlettim çok fazla diş taşı vardı o yüzden şeettim

huşgeldinnnn
ben ara öğünde 3 ceviz 2 çiğ badem yedim şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorumm 3 bisküvii 2 kuru incirde varr
öğlen mercimek çorbası içicemm
arada meyve yerim akşamada tavuklu patatesli brüksel lahanası yemeği ve yoğurtlu karnıbahar yapıcamm

bende activa kayısılı yoğurt yidim ara öğün olarak kahvemide içmiştim yemeğe gidecem biraz sonra türlü brokoli ve azcuk yoğurt yirim

sazanımm eşim biyere gidecek yazmışsınn nereye gidecekk
ayy valla rahat rahat sporunu yaparsınn

park yatağımızıda aldıkk hafta sonu
kurdukk
bebek odasını yerleştirdim sayılırr bi silincek o kadarrr

hoşgeldinnn
ayy dişçi dimeee
kışınn azmı çektimm
yapılmadık dişim kalmadıı
allahtan bende çekilecek diş yok ama eşimde çok var. aslında onu götürebilmek için kendim gittim ama şans işte onun doktoru gelmedi ben girdim muayene oldum. iyi de oldu. dişlerimi taşlardan temizledi.
bide ikili köprü yapılcak. dişimde boşluk var tedavi olması lazım. durumlar düzelsin de iyi materyalden diş yaptırıcam.

sazanımm eşim biyere gidecek yazmışsınn nereye gidecekk
ayy valla rahat rahat sporunu yaparsınn

canımcım valla eşim eskişehire gidicem filan diyodu sonra dedi ki hanımı ben evde yalnız bırakıp gitmem. ve gitmedi.
ama spor odamı hazırladım sildim süpürdüm. ses sitemi kurdurdum eşime. egzersiz matımı da aldım. bugün regl oldum yapamam ilk günüm ama başlicam. en azından dans etsem yine de olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…