60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlarım çok oldu gelemedim.ama pek vakit bulamadım bebişle ablasıyla uğraşmaktan akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum kuzucuk uyumuşken bir bakayım dedim.özledim sizleri

slm canlarım çok oldu gelemedim.ama pek vakit bulamadım bebişle ablasıyla uğraşmaktan akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum kuzucuk uyumuşken bir bakayım dedim.özledim sizleri
hoş geldin canım geçmis olsun bebeğine sağlıklı bir ömür versin rabbim ayırmasın kızın nasıl alıştımı kardesine sorun oluyor mu

Selam kızlarrrr,

uzun aradan sonra ben geldim ,diyet miyet yokkk bende,boğazımı hiç mi hiç tutamıyorummm ve bu durum beni sinir ediyor,etraftan herkeste çok kilo almışsın deyip duruyorlar,bir kafa uçasım geliyor onlara yaaa

hoş geldin canım geçmis olsun bebeğine sağlıklı bir ömür versin rabbim ayırmasın kızın nasıl alıştımı kardesine sorun oluyor mu

hoşbulduk canım.allah razı olsun.kızım alıştı gerçi pek zorlanmadı.bazen sinirleniyor gürültü yapıyor ama o kadada olacak onun dışında şimdilik bir kıskançlık yok zaten kadeşi karnımdayken bir bekleyiş içindeydi o yüzden çok kıskanmadı.babasını kıskanıyordu ama artık onada alıştı..sen nasılsın nasıl gidiyor bakayım..geçmişi okuyamadım.herkesler nerdeler...

dans rahatlatırr regl ağrını hafifletirr
ayrıca yağlarında yanarr bebişimm

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim

dans rahatlatırr regl ağrını hafifletirr
ayrıca yağlarında yanarr bebişimm

dimi
ben akşam dans edeyim bari.
ederken de ortalık batmasın kız.
ilk günü diyoruuuumm

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim

dimi
ben akşam dans edeyim bari.
ederken de ortalık batmasın kız.
ilk günü diyoruuuumm

ben dans ederdim ardından birde ılık suya duş alırdımm o gün regl şişliğim bile azalırdııı hafiflerdimmm
şu uzun gece pedlerinden kullan bişeycik olmaszz

cimcimecim hoşgeldin canım biliyoruz canım vaktin olmadığını çocuğu olanlar anlar zaten.bazılarıda doğum yapınca planlar yapıyo bigün şu sporu yaparım ertesi günü şunu yaparım diye sanki vakti olacakta minnaktan vakit bulacağını sanıyor

3 hafta var daha canımm bi aksilik olmazsa
bebik dönmemiş daha ama doktor hala ümitli dönebilir diyoo
ayy çok az kalmışşşş,helecanlı olur son günler

park yatağımızıda aldıkk hafta sonu
kurdukk
bebek odasını yerleştirdim sayılırr bi silincek o kadarrr
sen 20 kere daha silersin o odayı doguma kadarhamarat anne

loxi kız nediyon nasılsın nasıl gidiyo beslenme fambığada söle arada bi uğrasın ne zamandır uğramıyo çankaya sosyetesi

loxi kız nediyon nasılsın nasıl gidiyo beslenme fambığada söle arada bi uğrasın ne zamandır uğramıyo çankaya sosyetesi

loximm bizi unutmuyosunn geliyosunn çok sağoll vefakarsınn
kardeşin sana benzemiyo
üstelik o kadar samimi olduktan sonraaa
yok yawww,öle demeyinnn,hani bizim topikte motivasyon daha fazla ya,ondan katılıyor sanırsam ,daha çok gaza gelmek içinbir de ablacıgı orda tabii

sizi de ihmal etmez kardeşceğzim,ilk göz agrısınız onun,bırakır mı hiç:13:
sölerim ben, ugrar bugun

hoşgeldin..ben de çok merak etmiştim seni.doğum falan oldu zannettim..geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…