hoş geldin canım geçmis olsun bebeğine sağlıklı bir ömür versin rabbim ayırmasın kızın nasıl alıştımı kardesine sorun oluyor muslm canlarım çok oldu gelemedim.ama pek vakit bulamadım bebişle ablasıyla uğraşmaktan akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum kuzucuk uyumuşken bir bakayım dedim.özledim sizleri
hoş geldin canım geçmis olsun bebeğine sağlıklı bir ömür versin rabbim ayırmasın kızın nasıl alıştımı kardesine sorun oluyor mu
allahtan bende çekilecek diş yok ama eşimde çok var. aslında onu götürebilmek için kendim gittim ama şans işte onun doktoru gelmedi ben girdim muayene oldum. iyi de oldu. dişlerimi taşlardan temizledi.
bide ikili köprü yapılcak. dişimde boşluk var tedavi olması lazım. durumlar düzelsin de iyi materyalden diş yaptırıcam.
canımcım valla eşim eskişehire gidicem filan diyodu sonra dedi ki hanımı ben evde yalnız bırakıp gitmem. ve gitmedi.
ama spor odamı hazırladım sildim süpürdüm. ses sitemi kurdurdum eşime. egzersiz matımı da aldım. bugün regl oldum yapamam ilk günüm ama başlicam. en azından dans etsem yine de olur dimi
slm canlarım çok oldu gelemedim.ama pek vakit bulamadım bebişle ablasıyla uğraşmaktan akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum kuzucuk uyumuşken bir bakayım dedim.özledim sizleri
slm canlarım çok oldu gelemedim.ama pek vakit bulamadım bebişle ablasıyla uğraşmaktan akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum kuzucuk uyumuşken bir bakayım dedim.özledim sizleri
dans rahatlatırr regl ağrını hafifletirr
ayrıca yağlarında yanarr bebişimm
hoşgeldin canım iyi olmana sevindim
dimi
ben akşam dans edeyim bari.
ederken de ortalık batmasın kız.
ilk günü diyoruuuumm
bende tarçınlı yeşilçayımı içtim şimdide meyvamı yiyorum
yeşilçayı demleme bol limonlu çok severim
tarçınlı hiç içmedimm güzel oluyomu lööö
cimcimecim hoşgeldin canım biliyoruz canım vaktin olmadığını çocuğu olanlar anlar zaten.bazılarıda doğum yapınca planlar yapıyobigün şu sporu yaparım ertesi günü şunu yaparım diye sanki vakti olacakta minnaktan vakit bulacağını sanıyor
ayy çok az kalmışşşş,helecanlı olur son günler3 hafta var daha canımm bi aksilik olmazsa
bebik dönmemiş daha ama doktor hala ümitli dönebilir diyoo
sen 20 kere daha silersin o odayı doguma kadarpark yatağımızıda aldıkk hafta sonu
kurdukk
bebek odasını yerleştirdim sayılırr bi silincek o kadarrr
ayy çok az kalmışşşş,helecanlı olur son günler
sen 20 kere daha silersin o odayı doguma kadarhamarat anne
loxi kız nediyon nasılsın nasıl gidiyo beslenme fambığada söle arada bi uğrasın ne zamandır uğramıyo çankaya sosyetesi
yok yawww,öle demeyinnn,hani bizim topikte motivasyon daha fazla ya,ondan katılıyor sanırsam ,daha çok gaza gelmek içinloximm bizi unutmuyosunn geliyosunn çok sağoll vefakarsınn
kardeşin sana benzemiyo
üstelik o kadar samimi olduktan sonraaa
hoşgeldin..ben de çok merak etmiştim seni.doğum falan oldu zannettim..geçmiş olsun..benn geldiiiiimmmmmmmmmmmm
Bilgisayarbozuktuu bugün ancak olduu
rutin kontrole gitmmiştik bugünn tansiyonum yüksek dediler yatış yapıldıı
sonraki ölçümlerde gayet iyi çıktıı
makinalarımı bozukk stajermi yanlış ölçtüü anlamadımm
bende yatmadımm geldim eveee
bebekte bende iiyiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?