60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın..
Kahvaltımeynir,zeytin,bal,ceviz,ekmek...miktarlarını yazmıyom,azçok biliyorum işte..

herkeze günaydın kızlar sabah kahvaltım
1 yumurta
salatalık domates
3 zeytin
1 kk peynir
1,5 dilime yakın kepek ekmeği

vefasızlıkla mı suçlanıyorummmmmmmmm
insanlar neden acaba biz bu kızı kıracak bişey mi yaptık diye düşünmezler bilmemm
neyse bakalımmmm...
herkes ne yaptığının nasıl bir tavır takındığının farkındadır..
uzatacak değilimm...
ayrıcana siteeeeeeeeeeeeeeemmm sevgiden doğarrrrrr dimişlerrrr

diyetim annemin yüzünden pek iyi gitmiyor ancakkk spora başladımm..
en azından yedikleirmi yakabilmişimdir inşallahh..
annemleri bugün yolcu ettimm..
diyete ve spora devammm..
hadin görüşürük

kız ne ettikte kırıldınki aaaa kim ne etti sana söyle bana açıl ablana bakimm ekmeği akşamları yemiyorum sabah öğlen yiyorum ekmeksizde olmazki sürekli

allah allah ne yaptık acabaa
o kadar zamandır tanışıyoruz samimiyizz açık açık deseydinya şuna kırıldım diyeee
bilmeden yapmışızdırr
bak yokluğunda arıyoruz özlüyoruz senii

yok yok olmayacak böyle. vermem gereken 3- 4 kilo var. ama ben veremiyorum. ben de elimden geldiğince yazıcam hergün ne yediğimi. belki sizden utanırım da tutarım şu pis boğazımı.

Meraba arkadaslar!!! Hatirladiniz umarim beni...1 ay olmus girmeyeli foruma yaaa.. zaman ne cabuk gecti...:))) Size ozet geciym..
Size ugramayali ben 60.2 den 63.5 a ciktim..ve bu kilolari tam 2 haftada aldim...beni kutlayin vallahi buyuk basari...sebebi de cok komik..sen hamile kalmak istiyorum diye arastirmalara basla, ne yapmak lazim kolay hamile kalmak icin filan diye...o site senin bu site benim dolas dur bi yandan da findiklari fistiklari gotur...neymis efendim Karatay findik fistik yiyebilirsiniz diyomus, hamile kalmadan once dikkatli beslenmek gerekiyomus....mus da mus....tabi kuruyemisle kalmadim ben icimdeki canavar cikti ve biskuvilere,patates kizartmalarina,keklere filan sarmaya basladim...sonuc: 63.5 kg yi gordum...diger sonuc, ilk denememizdi hamile de degilim...ayyyyyy ne eziyet ettim kendime kilo vercem diye..her yerimden ter akti siz sahitsiniz son derece de disiplinliydim...Bosa gitti hepsi...Neyse verdim1 kilosunu da basladigim yere geri dondum...Hikayem boyle arkadaslar..simdi regl donemindeyim tartilmadim 2 gundur..ama belki vermisimdir 1 kilo daha...Hugoyu dinleyip yuruyus yapiyorum artik..kosmak filN YOK..ne oyle haldir huldur canim cikiyo yaaa...en guzeli yuruyus arkadas..ooohhh burasi musait zaten cicek,bocek...Ikinci denemelere hazirlaniyorum simdi..gecmise baktim biraz..hepsini okuyamadim tabii ama herhalde herkes iyi..cok sevindim..sizi ozlemistim..cimcimesude doguma gitmistir herhal...sira hugocukta!

hoşşgeldinnn
fazla sıkıntı yapıyosunn bebek durumunu
rahat oll daha yeni başlıyosunuz sonuçtaa
hamile kalcam diyee sürekli yememelisinn tam tersii daha dikkatli beslenmelisin
ben hamile kaldığımı öğrendiğimde diyetisyenin verdiği diyeti yapıyodum spor yapıyodum kilo veriyodummm

günaydın kızlar kayınvalidemlerdeydik pazar günü döndük
orada dr gittim bir prensesim olacak inş. herşey yolundaydı cok şükür
ama koçişim ameliyat oldu böbrek tası aldırdı cok şükür kurtuldu agrılarından
hugocuk demek dr gideceksin kaç haftalık oldun ne kadar var doguma

herkeze günaydınlar sabah kahvaltım
domates
zeytin
peynir
1 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
herkeze iyi bir gün diliyorum

Yok canim sikinti filan yapmiyorum..Allah kismet ederse olur..hem daha ilk denememizdi..Su an beslenmem normala donmus durumda..canavar kayboldu gecici bir muddet..ne zaman bi daha cikar bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…