Günaydın..
Kahvaltımeynir,zeytin,bal,ceviz,ekmek...miktarlarını yazmıyom,azçok biliyorum işte..
herkeze günaydın kızlar sabah kahvaltım
1 yumurta
salatalık domates
3 zeytin
1 kk peynir
1,5 dilime yakın kepek ekmeği
vefasızlıkla mı suçlanıyorummmmmmmmm
insanlar neden acaba biz bu kızı kıracak bişey mi yaptık diye düşünmezler bilmemm
neyse bakalımmmm...
herkes ne yaptığının nasıl bir tavır takındığının farkındadır..
uzatacak değilimm...
ayrıcana siteeeeeeeeeeeeeeemmm sevgiden doğarrrrrr dimişlerrrr
diyetim annemin yüzünden pek iyi gitmiyor ancakkk spora başladımm..
en azından yedikleirmi yakabilmişimdir inşallahh..
annemleri bugün yolcu ettimm..
diyete ve spora devammm..
hadin görüşürük
teşekkür ederim nugicim,sana da afiyet olsun..günaydın nursena afiyet olsun bacım
hoşgeldin..ben de çok merak etmiştim seni.doğum falan oldu zannettim..geçmiş olsun..
vefasızlıkla mı suçlanıyorummmmmmmmm
insanlar neden acaba biz bu kızı kıracak bişey mi yaptık diye düşünmezler bilmemm
neyse bakalımmmm...
herkes ne yaptığının nasıl bir tavır takındığının farkındadır..
uzatacak değilimm...
ayrıcana siteeeeeeeeeeeeeeemmm sevgiden doğarrrrrr dimişlerrrr
diyetim annemin yüzünden pek iyi gitmiyor ancakkk spora başladımm..
en azından yedikleirmi yakabilmişimdir inşallahh..
annemleri bugün yolcu ettimm..
diyete ve spora devammm..
hadin görüşürük
Meraba arkadaslar!!! Hatirladiniz umarim beni...1 ay olmus girmeyeli foruma yaaa.. zaman ne cabuk gecti...:))) Size ozet geciym..
Size ugramayali ben 60.2 den 63.5 a ciktim..ve bu kilolari tam 2 haftada aldim...beni kutlayin vallahi buyuk basari... sebebi de cok komik..sen hamile kalmak istiyorum diye arastirmalara basla, ne yapmak lazim kolay hamile kalmak icin filan diye...o site senin bu site benim dolas dur bi yandan da findiklari fistiklari gotur.. .neymis efendim Karatay findik fistik yiyebilirsiniz diyomus, hamile kalmadan once dikkatli beslenmek gerekiyomus....mus da mus....tabi kuruyemisle kalmadim ben icimdeki canavar cikti ve biskuvilere,patates kizartmalarina,keklere filan sarmaya basladim... sonuc: 63.5 kg yi gordum...diger sonuc, ilk denememizdi hamile de degilim... ayyyyyy ne eziyet ettim kendime kilo vercem diye..her yerimden ter akti siz sahitsiniz son derece de disiplinliydim...Bosa gitti hepsi... Neyse verdim1 kilosunu da basladigim yere geri dondum...Hikayem boyle arkadaslar..simdi regl donemindeyim tartilmadim 2 gundur..ama belki vermisimdir 1 kilo daha...Hugoyu dinleyip yuruyus yapiyorum artik..kosmak filN YOK..ne oyle haldir huldur canim cikiyo yaaa...en guzeli yuruyus arkadas..ooohhh burasi musait zaten cicek,bocek...Ikinci denemelere hazirlaniyorum simdi.. gecmise baktim biraz..hepsini okuyamadim tabii ama herhalde herkes iyi..cok sevindim..sizi ozlemistim.. cimcimesude doguma gitmistir herhal...sira hugocukta!
hoşşgeldinnn
fazla sıkıntı yapıyosunn bebek durumunu
rahat oll daha yeni başlıyosunuz sonuçtaa
hamile kalcam diyee sürekli yememelisinn tam tersii daha dikkatli beslenmelisin
ben hamile kaldığımı öğrendiğimde diyetisyenin verdiği diyeti yapıyodum spor yapıyodum kilo veriyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?