günaydın kızlar kayınvalidemlerdeydik pazar günü döndük
orada dr gittim bir prensesim olacak inş. herşey yolundaydı cok şükür
ama koçişim ameliyat oldu böbrek tası aldırdı cok şükür kurtuldu agrılarından
hugocuk demek dr gideceksin kaç haftalık oldun ne kadar var doguma
tebrik ederim tosti..allah analı babalı büyütsün prensesi..eşine de geçmiş olsun..günaydın kızlar kayınvalidemlerdeydik pazar günü döndük
orada dr gittim bir prensesim olacak inş. Herşey yolundaydı cok şükür
günaydın kızlar kayınvalidemlerdeydik pazar günü döndük
orada dr gittim bir prensesim olacak inş. herşey yolundaydı cok şükür
herkese merhabalarrrr
uzuuuuuuun upuzuuuuuuuun bi aradan sonra tekrar yazıyorum sizlere
burayı çok özledim ama malesef gelemedim
eşimin işinden dolayı yazın ercişe gelmiştik ve burda depreme yakalandık malesef
çok şükür bizde bişi yok ama tabi deprem bölgesindeki sağlıksız beslenme koşulları yüzünden kilo aldım, hepsini vermiştim ne güzel, sporuma da devam ediyodum ama deprem bütün hayatımızı alt üst etti, ben de şimdi aldığım kiloları geri vermeye başlıcam inşallah bugünden itibaren
ama gündüzleri yğunum, yazabilirsem yine yazmaya çalışıcam ama akşamları naptım ne ettim yazarım sizlere
herkese günaydın!
selamlarr benn geldimm karda git gell zor olduu ama sağsalim geldimm
sata göre 36 haftalık olan bebiş 37 hafta 5 günlük çıkıyo gelişimii
tabiki böyle olunca tosun bebek oluyoo
3 kilo 200 gram olmuşş
hala tersss
herkese merhabalarrrr
uzuuuuuuun upuzuuuuuuuun bi aradan sonra tekrar yazıyorum sizlere
burayı çok özledim ama malesef gelemedim
eşimin işinden dolayı yazın ercişe gelmiştik ve burda depreme yakalandık malesef
çok şükür bizde bişi yok ama tabi deprem bölgesindeki sağlıksız beslenme koşulları yüzünden kilo aldım, hepsini vermiştim ne güzel, sporuma da devam ediyodum ama deprem bütün hayatımızı alt üst etti, ben de şimdi aldığım kiloları geri vermeye başlıcam inşallah bugünden itibaren
ama gündüzleri yğunum, yazabilirsem yine yazmaya çalışıcam ama akşamları naptım ne ettim yazarım sizlere
merhaba kızlar öncelikle kolay gelsin hepinize inşallah kilolarınız su gibi aksın gitsin ben 2010 şubat annesiyim 75 kilolardaydım grubumuzla birlikte 14 kilo verip 60 a kadar düştüm yaklaşık 6-7 ayda ama bir türlü 50 leri göremeyince motivasyonum bozuldu bozuluş o bozuluş malesef sonu tekrar 69 :26: tekrar moda girmek istiyorum ama olmuyo bir türlü rekabet lazım bana da:) neler yapıyorsunuz merak ettim kabul ederseniz bende sizinle başlamak istiyorum tekrardan sadece menümüzümü yazıcaz diğenide de öyleydi liste filan varmı .. bu arada boyum 160 kilom şuan 69 hedefim 55ve altı 52 ye kadar yolu var işte inşallah olacak
bu arada ben ne yesem yarıyor diyenlerden değilim baya baya üç beş adamlık yiyenlerdenim bu yeyişime bu kilo iyi bilem yani ama dur demem lazım işte
cok sevindim tosti!!! tebrik ederim..kizin olucak demek..en son daha belli degildi cinsiyeti..esin icin de cok gecmis olsun..
tebrik ederim tosti..allah analı babalı büyütsün prensesi..eşine de geçmiş olsun..
hoşgeldin tostişş
demekk kızın olacakk
hayırlı olsun canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
şimdi geldim doktordan
bu gittiğim üçüncü hastane ve 3. doktorr
devlete gittim
sonuç sata göre 36 haftalık ancak gelişimi ileri 37 hafta 5 günlük çıkıyooo
dolayısıyla hafif sancılarım varr
3 kilo 200 gram ve hala terss
ama doktor doğum anında bile dönebilir dedii
eşin ameliyat olmuşş
ahh ahh çok zor bilmezmiyim böbrek ameliyatıı
babam olduu psikolojim bozulmuştuu o hastaneye gitmeye çekiniyorumm hep aklıma geliyo ameliyat kapılarında bekleyişimiz
birde babamda taş kırıntıları kalmışş tekrar ameliyat oldu çok üzdü bizii
selam caneylom.. 75 kilodan 60 a kadar inip tekrar 69 a çıkmışsın. nasıl bir beslenme düzenin oldu ? bişeyler ters gitmiş ki hemen pes etmişsin.. evet burada da günlük menülerini paylaş.
mesela ben güne oda sıcaklığında 1 - 2 bardak su içerek başlarım. 2 tatlı kaşığı pekmez içip sonra kahvaltımı yaparım. ara öğünlerinde portakal ve yoğurt yemeni tavsiye ederim. ikisi de tok tutar. tabi gün içinde 2 lt su tüketmelisin. birde içebilirsen gün içinde 1 - 2 fincan Türk kahvesi içebilirsin. gün içinde tüketeceğin ekmek dilimi ( ince ) 5 - 6 dilim olmalı. tabii ki makarna ve pirinç pilavından , şerbetli tatlı , hamur işi , kızartma yememelisin..
kızlar cok teşekkür ederim
hugocuk 2 haftaya dogum yaparsın o zaman ama genelde sata göre geliyormuş bebekler
canım babanın taşını kırıp almışlar demek ki o yüzden kırıntı kalmış
eşimin ki 2 cm idi nohut kadar bir delik açıp ordan tüm halde cıkardılar kapalı ameliyat olarak geciyormuş cok şükür kurtuldu inş. tekrarlamaz yıne
bende artık dogum yapacagım hastaneye gidiyorum kontrollerime malatyada kayınvalidemlerin orda özel bir hastaneye gidiyorum en son gittiğinde 25 haftalıktı 771 gr 32 cm di bebek bu ayın 25. kontrole gidicem bakalım yine 30. haftada oluyoruz o zaman inş. herşey yolunda olur
demek bebek dönmedi hala benimkide aşagıda tepikliyor benim de ters sanırım dr soracaktım unuttum bu gidişimde sorucam bebek dönmüş mü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?