60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin herkese!!! bana iyi aksamlar...Ehadi ben de bugun yediklerimi yazayim..
sabah 1 kase corba,2 ceviz,1 kuru kayisi
arada 1 bardak kakaolu sekersiz sut
Oglen 8 y.k. nohut yemegi,
Arada konserve balik
Aksam 1 pors. yesil mercimek yemegi,1/2 kase yogurt
Spor 1 saat yuruyus
2.5 lt su

cok sevindim tosti!!! tebrik ederim..kizin olucak demek..en son daha belli degildi cinsiyeti..esin icin de cok gecmis olsun..

arkadaşlar meraba;

şöyle bır baktım da sankı bende bu gruptanım;

1,64 boy 68 kılo(en son tartıldıgımda belkı 1-2 kılo daha almış olabılırım )ve 22 yasındayım.

su içsem yarıyo derler ya aynen bende öyleyım. ne yesem ne ıcsem yarıyo kızlar. eylulde dugunum var ve ben hala bu kılodayım. kendım muhasebecı oldugumdan sureklı oturarak calısıyorum. gun ıcınde ayaga kalma fırsatım pek yok yanı. kahvaltı yapmıyorum. yanı gunu kahve ıle acıyorum. öglenlerı de corba + ara ögun+ bır kase yogurt+ bır dılım kepek ekmegı yıyorum. aksamları da annecım ne yaptıysa. sorunum su kı yedıklerımı hazmedemıyorum. aclık hıssım yok fakak yemek saatınde de kendımı tutamıyorum yıyorum. tek sorunlu bölgem bel ve göbek ve yanlar masallah baya kalın gerı kalan yerler gayet normal. eee dogal olarak da vucut tıpı bıraz bozuk. yardımlarınızı beklıyorum. önerılerınız nelerdır.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...Malum konu fazla kilo sorunu, internette bununla ilgili gezinirken burda buldum kendimi.

1.60 boyundayım 67 kiloyum.

Şu yarışa nasıl katılabilirim, bende istiyorum. Kilo vermek istiyorum, önerilerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum lütfen...

O cetveli nasıl yapıyorsunuz ?

Son düzenleme:
tebrik ederim tosti..allah analı babalı büyütsün prensesi..eşine de geçmiş olsun..

hoşgeldin tostişş
demekk kızın olacakk
hayırlı olsun canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
şimdi geldim doktordan
bu gittiğim üçüncü hastane ve 3. doktorr
devlete gittim
sonuç sata göre 36 haftalık ancak gelişimi ileri 37 hafta 5 günlük çıkıyooo
dolayısıyla hafif sancılarım varr
3 kilo 200 gram ve hala terss
ama doktor doğum anında bile dönebilir dedii
eşin ameliyat olmuşş
ahh ahh çok zor bilmezmiyim böbrek ameliyatıı
babam olduu psikolojim bozulmuştuu o hastaneye gitmeye çekiniyorumm hep aklıma geliyo ameliyat kapılarında bekleyişimiz
birde babamda taş kırıntıları kalmışş tekrar ameliyat oldu çok üzdü bizii

selamlarr benn geldimm karda git gell zor olduu ama sağsalim geldimm
sata göre 36 haftalık olan bebiş 37 hafta 5 günlük çıkıyo gelişimii
tabiki böyle olunca tosun bebek oluyoo
3 kilo 200 gram olmuşş
hala tersss

herkese merhabalarrrr
uzuuuuuuun upuzuuuuuuuun bi aradan sonra tekrar yazıyorum sizlere
burayı çok özledim ama malesef gelemedim
eşimin işinden dolayı yazın ercişe gelmiştik ve burda depreme yakalandık malesef
çok şükür bizde bişi yok ama tabi deprem bölgesindeki sağlıksız beslenme koşulları yüzünden kilo aldım, hepsini vermiştim ne güzel, sporuma da devam ediyodum ama deprem bütün hayatımızı alt üst etti, ben de şimdi aldığım kiloları geri vermeye başlıcam inşallah bugünden itibaren
ama gündüzleri yğunum, yazabilirsem yine yazmaya çalışıcam ama akşamları naptım ne ettim yazarım sizlere

hem malesef hemde şükür diyerek bu gruptayım böyle söylememin sebebini hemen açıklayayım bundan yaklaşık bir ay öncesinde yani tam tarij ocak birde diyete başladım kaçamaklarla beraber 13 günlük bi isveç diyeti yaptım 5.5 kilo verdim.başlangıç kilom 73 küsurlardaydı bu arada boyum 1.56 felan 13 sonun da 68 küsurları gördün ve durmadım devam ettim bir hafta kadarda sadece kahvaltı ederek isveçe gibi devam ettim o hafta kilomu korumak için böyle yaptım öylede oldu gramlar oynadı kilomda almadım sonra vucudumu tekrar harekete geçirmek için ayram detoksu yaptım 1 kilodan az şeçikte onun la verdim ama pes etmek yok şimdi de 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum şun ki kilomu sorarsanız 66.50 larda dolanıyorum onun için hem malesef hemde şükür dedim :) :) he bide spor yaptın mı diye sorarsanız akşamları 15.-20 dk karın ve basen çalıştıracak hareketler yaptım onun da faydası oldu. işte bi aylık süreçte 73,300 le başladıgım diyet sürecine 66.500 leri görerek devam ediyorum işte 6.5 kilo gibi gitti bende inşallah devamıda gelir ve gider bu kilolar inanın ve sonrası kendiliginden geliyor zaten

kızlar merhaba ben foruma yeni katılıyorum. 60 kiloya kadar düştüm bu kış, daha da vermem gerek. ilk hedefim 55. sizce bu 5 kiloyu 50 günde vermem doğru ve sağlıklı mı? ben çok sıkı ve hızlı ilerleyen rejimlere karşı biriyim sonra geri almak istemiyorum hemen... fakat erkek arkadaşımı görcem o tarihte :) çok ciddi fitness+ pilates yapmayı planlıyorum desteğinize ihtiyacım var :)

hoşgeldinnn
seni tekrar burda görmek çokk güzell
neyseki bişey olmamış kilonu nasılsa verirsinn
şimdi nerdesiniz vandamısınız
eskisi gibi yazışsak yine güzel olur ama yoğunmuşsun artık müsait oldukça yazarsınnn

merhaba kızlar öncelikle kolay gelsin hepinize inşallah kilolarınız su gibi aksın gitsin ben 2010 şubat annesiyim 75 kilolardaydım grubumuzla birlikte 14 kilo verip 60 a kadar düştüm yaklaşık 6-7 ayda ama bir türlü 50 leri göremeyince motivasyonum bozuldu bozuluş o bozuluş malesef sonu tekrar 69 :26: tekrar moda girmek istiyorum ama olmuyo bir türlü rekabet lazım bana da :) neler yapıyorsunuz merak ettim kabul ederseniz bende sizinle başlamak istiyorum tekrardan sadece menümüzümü yazıcaz diğenide de öyleydi liste filan varmı .. bu arada boyum 160 kilom şuan 69 hedefim 55ve altı 52 ye kadar yolu var işte inşallah olacak

selamlarr benn geldimm karda git gell zor olduu ama sağsalim geldimm
sata göre 36 haftalık olan bebiş 37 hafta 5 günlük çıkıyo gelişimii
tabiki böyle olunca tosun bebek oluyoo
3 kilo 200 gram olmuşş
hala tersss

canım merhaba. artık sayılı günün kalmış. benim 38 haftalıkken inanılmaz bir bel ağrım olmuştu acillik olmuştum. sonra sancım olmadığı için eve göndermişlerdi. 40 haftalıkken oğluş doğdu. bu arada bebişin bu saatten sonra tekrar dönmesi zor yani ben böyle biliyorum.. bir de anne karnında kilo tahminini doğru yapamıyorlar. herşeyin hayırlısı olsun canım.

canım çok geçmiş olsun. yaşadığınız büyük bir şok İnşallah Rabbim bir daha göstermesin. üzülme kilolar verilir önemli olan huzurumuz bozulmasın..

bu arada ben ne yesem yarıyor diyenlerden değilim baya baya üç beş adamlık yiyenlerdenim bu yeyişime bu kilo iyi bilem yani ama dur demem lazım işte

bu arada ben ne yesem yarıyor diyenlerden değilim baya baya üç beş adamlık yiyenlerdenim bu yeyişime bu kilo iyi bilem yani ama dur demem lazım işte

selam caneylom.. 75 kilodan 60 a kadar inip tekrar 69 a çıkmışsın. nasıl bir beslenme düzenin oldu ? bişeyler ters gitmiş ki hemen pes etmişsin.. evet burada da günlük menülerini paylaş.

mesela ben güne oda sıcaklığında 1 - 2 bardak su içerek başlarım. 2 tatlı kaşığı pekmez içip sonra kahvaltımı yaparım. ara öğünlerinde portakal ve yoğurt yemeni tavsiye ederim. ikisi de tok tutar. tabi gün içinde 2 lt su tüketmelisin. birde içebilirsen gün içinde 1 - 2 fincan Türk kahvesi içebilirsin. gün içinde tüketeceğin ekmek dilimi ( ince ) 5 - 6 dilim olmalı. tabii ki makarna ve pirinç pilavından , şerbetli tatlı , hamur işi , kızartma yememelisin..

Son düzenleme:
cok sevindim tosti!!! tebrik ederim..kizin olucak demek..en son daha belli degildi cinsiyeti..esin icin de cok gecmis olsun..

tebrik ederim tosti..allah analı babalı büyütsün prensesi..eşine de geçmiş olsun..

kızlar cok teşekkür ederim
hugocuk 2 haftaya dogum yaparsın o zaman ama genelde sata göre geliyormuş bebekler
canım babanın taşını kırıp almışlar demek ki o yüzden kırıntı kalmış
eşimin ki 2 cm idi nohut kadar bir delik açıp ordan tüm halde cıkardılar kapalı ameliyat olarak geciyormuş cok şükür kurtuldu inş. tekrarlamaz yıne
bende artık dogum yapacagım hastaneye gidiyorum kontrollerime malatyada kayınvalidemlerin orda özel bir hastaneye gidiyorum en son gittiğinde 25 haftalıktı 771 gr 32 cm di bebek bu ayın 25. kontrole gidicem bakalım yine 30. haftada oluyoruz o zaman inş. herşey yolunda olur
demek bebek dönmedi hala benimkide aşagıda tepikliyor benim de ters sanırım dr soracaktım unuttum bu gidişimde sorucam bebek dönmüş mü diye

canım hemen pes etmedim aslında geeçen sene yılbaşında başladım diyete ve yaklaşık 7 ay devam ettim 15 kilo verdim ama 60 kilo zaten benim durak noktamdı doğumdan önce de 60 altında pek olmadım orda baya bi durakladı sabrım taştı malesef ve 5,5 aydır pes ettim kışındavermiş olduğu rehavete kapılarak 8 kilo kadar aldım beslenme düzenimde aslında nerdeyse hiçbirşeyi değiştirmedim kızartmada yedim pilav da makarnada ama eritebileceğim saatlerde ve miktarda yedim akşam yemeklerinde hep çorba ve salata tükettim onun haricinde miktarını abartmamak suretiyle canım ne istiyorsa öğle yemeğinde yedim ve haftada bir gün kahvaltıda istediğim şeyi istediğim kadar yedim .. saat sekizden sonra ve çay yanında hiçbirşey yemedim en fazla bir tane meyve çok acıkırsam dolayısıyla çok kolay ve zevkil bi diyetti ama kış gelince bitti harektsizlik ve sıkıntıdan bide duraklamanın hırsıyla bıraktım eşimle beraber başladık oda 6 ayda 20 kilo verdi ve tekrar almadı o daha azimli çıktı 88 lerde başladı 65-66 şu aralar :) çok mutlu darısı bana inşallah .. diyete bi başlayabilirsem tavsiyelerine uycam inşallah ilk adımı bi atayım da hele

canım benim babamdaki taş büyüktü ve kırılmıyodu çok uğraştılar 2 doktor girdii 6 saat sürdü ameliyatı
kapalı ameliyattı ve taşı kırmadan alamıyorlardıı
kırdılar ama tabii parçaları kaldıı filann çok zorluk çektik
şimdi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…