canım merhaba. artık sayılı günün kalmış. benim 38 haftalıkken inanılmaz bir bel ağrım olmuştu acillik olmuştum. sonra sancım olmadığı için eve göndermişlerdi. 40 haftalıkken oğluş doğdu. bu arada bebişin bu saatten sonra tekrar dönmesi zor yani ben böyle biliyorum.. bir de anne karnında kilo tahminini doğru yapamıyorlar. herşeyin hayırlısı olsun canım.
canım çok geçmiş olsun. yaşadığınız büyük bir şok İnşallah Rabbim bir daha göstermesin. üzülme kilolar verilir önemli olan huzurumuz bozulmasın..
günaydın hugocum,uykum kaçtı,kalktım bende..babasıyla oğluş uyuyo..günaydınnn
nursena erkencisin kıss
daha limon bilem uyuyo
günaydın hugocum,uykum kaçtı,kalktım bende..babasıyla oğluş uyuyo..
eşim erken gitmiyo,9dan sonra gidiyo dükkana..ama benim karnım acıkmaya başladı..pilates yapsammı diye düşünüyorum..pazar da var bugün..kahvaltıyı hazırlarsınn erkenciktenn
eşim erken gitmiyo,9dan sonra gidiyo dükkana..ama benim karnım acıkmaya başladı..pilates yapsammı diye düşünüyorum..pazar da var bugün..
azbişeyler yiyeyim..ebru şallı da aç karna yapmayın pilatesi diyodu..belki önce pazara çıkarım..pilatesi sonrada yaparım..aç karnına pek iyi olmazz tansiyonun düşerrr yaffrim
herkese merhabalarrrr
uzuuuuuuun upuzuuuuuuuun bi aradan sonra tekrar yazıyorum sizlere
burayı çok özledim ama malesef gelemedim
eşimin işinden dolayı yazın ercişe gelmiştik ve burda depreme yakalandık malesef
çok şükür bizde bişi yok ama tabi deprem bölgesindeki sağlıksız beslenme koşulları yüzünden kilo aldım, hepsini vermiştim ne güzel, sporuma da devam ediyodum ama deprem bütün hayatımızı alt üst etti, ben de şimdi aldığım kiloları geri vermeye başlıcam inşallah bugünden itibaren
ama gündüzleri yğunum, yazabilirsem yine yazmaya çalışıcam ama akşamları naptım ne ettim yazarım sizlere
günaydın herkezee belim ağrıyor reglim yakın gelsede rahatlasam kahvaltım yine aynı domates peynir salatalık yeşil çay içiyorum ben ama kabızlık yapıyor bana dün çıkmadım vc ye:26:.bide şunu sorucam kızlar yeşil çay bağırsakları çalıştırırmı yoksa sadece yağmı yakar.burda bi arkadaş ta içiriyor ama o diyoki beni sürekli vc ye çıkartıyor ama sadece idrar olarak çıkartıyormuş diğeri değil yani
canım günaydın afiyet olsun.
ben de reglim ilk günü salıydı o deli belagrısı geçti şükür. ama souk diye kalkıp spor yapasım gelmiyor. iyice saldım ben yaa. acaba bi süre korumadan kalıp devam mı etsem bilemedim
yeşilçayın büyük abdeste çıkardığını söyleyenler de var. bende öyle bi etkisi pek yok ama olan arkadaşlar da vardı.
günaydın herkezee belim ağrıyor reglim yakın gelsede rahatlasam kahvaltım yine aynı domates peynir salatalık yeşil çay içiyorum ben ama kabızlık yapıyor bana dün çıkmadım vc ye:26:.bide şunu sorucam kızlar yeşil çay bağırsakları çalıştırırmı yoksa sadece yağmı yakar.burda bi arkadaş ta içiriyor ama o diyoki beni sürekli vc ye çıkartıyor ama sadece idrar olarak çıkartıyormuş diğeri değil yani
yolimm nasılsın..
plates için bir ürün sioariş etmiştin başladın mı platese..
ben de yapmayı çok isitorum ama dediğin gibi kemiklerim batıyo benimde yapamıyorum
yaparsın yaffrim yaparsınnn
halının üzerine koyarsın yine yaparsınnn
yollar açılmış pazara gidicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?