60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yawwww senn niye düzenli girmiyon topiğe bakiyimmm

günaydın herkezee belim ağrıyor reglim yakın gelsede rahatlasam kahvaltım yine aynı domates peynir salatalık yeşil çay içiyorum ben ama kabızlık yapıyor bana dün çıkmadım vc ye:26:.bide şunu sorucam kızlar yeşil çay bağırsakları çalıştırırmı yoksa sadece yağmı yakar.burda bi arkadaş ta içiriyor ama o diyoki beni sürekli vc ye çıkartıyor ama sadece idrar olarak çıkartıyormuş diğeri değil yani

günaydınlar herkese...

esw hoşgeldin canım. aylar sonra seni yeniden görmek çok güzel.. ben eski yoli yeni sazan bu arada

canım günaydın afiyet olsun.
ben de reglim ilk günü salıydı o deli belagrısı geçti şükür. ama souk diye kalkıp spor yapasım gelmiyor. iyice saldım ben yaa. acaba bi süre korumadan kalıp devam mı etsem bilemedim
yeşilçayın büyük abdeste çıkardığını söyleyenler de var. bende öyle bi etkisi pek yok ama olan arkadaşlar da vardı.

slm topişlerr nasılsınız bakalımmmmm..
ben de iiym şükürr...
spor yapmaya yeniden başladımm çok mutluyum..
okul stresi beni srana kadar devam edebilirim inş.

yolimm nasılsın..
plates için bir ürün sioariş etmiştin başladın mı platese..
ben de yapmayı çok isitorum ama dediğin gibi kemiklerim batıyo benimde yapamıyorum

beni türk kahvesi çıkartır hemencik yeşilçay idrar olarak çıkartıyoo
kuru kayısı filan yesen acukk belkim işe yarar
keten tohumu çok işe yarıyo ama

yolimm nasılsın..
plates için bir ürün sioariş etmiştin başladın mı platese..
ben de yapmayı çok isitorum ama dediğin gibi kemiklerim batıyo benimde yapamıyorum

yaparsın yaffrim yaparsınnn
halının üzerine koyarsın yine yaparsınnn

Selam kızlar.

Ya ben kayınvalidemin evindeyim. Zayıflama olayı biraz zor oluyor burda (((( birz dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah bir yumurta bol salatalık ve domates, 2 küçük parça beyaz peynir ve simitin 1/4ini yedim. 2bardak şekersiz çay içtim. Öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde evdekilere bağlıyım ama dün tavuk vardı, beyaz etinden atıştırdım biraz (tavuk göğüsünün yarısından biraz daha az yedim). burda bile olsam düzene sokmam lazım yine herşeri. yürüyüşlerimi bile yapamıyorum 4 gözle kendi evime dönmeyi bekliyorum. ne olursa olsun, insan kendi düzenini arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…