60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet zaten kk da duymuştum. burda çok sordum ama çok açıklayıcı cvplar alamamıştım. araştırdım sonra bir hafta. ve çok güzel olu mlu şeyler duydum özellikle aktarıma çok güvenirim kızlar. kilo vermem yavaşlıyodu ve zor kilo veririm aslında. ama bu çiçek ununa bi başladımmm inanılmaz hızlandı. özellikle karın bölgesi mide. benden demesi. büyük tuvaletle birlikte yedikleriniz yaga dönüşmeden acayip şekilde çıkıyo kızlar. ve ben bi 4 gün içmediğimde bagırsak embelliği felanda yaşamadım söliyim. çok güzel bişey paketi 3 ytl ayrıca 1 ay gidiyo bi paket

Lunacım,jasmin ben de kilo yapmamıstı ama ben sadece bır periyot kullandım ve o ara üniverisiteye yenı gitmiştim.Yurttaydım.Tartım yoktu.Belki 1-2 kg aldım bilmiyorum. Ama doğum kontrol hapları ödem yapar ve iştah açar.Sende yeme kontrolü olduğuna göre , bu ödem.. Ben ödem oluşumunu engellemek için haftada bir gün mısır çarşısından aldığım bir karışımı sürüyorum karnıma ,bacaklarıma ve 1 saat yuksek tempo yürüyorum koşu bandında.Güzel ter atıyor insan. Ve bebek gibi oluyor ten.Terleme ile kilo verilir,yağ yakılır safsatalarına inanmam ama ödem için bu yöntem etkilidir diye düşünüyorum.Bunun yanında kahve ve tuz tüketimine dikkat edip,sıvı tüketimini arttırırsan,iştah kontrlunu elden bırakmadığın sürece bence zarar görmezsin...600 gr ise geldiği gibi gider..

kaydirigubbakcemile3 ama ben hepsini seviyorum bamya hariç.. hepsinden yesem ben ama bol bol.. tadımlık değil... opuyorumnanaktan

Ben de o miktar cıvarında ekmek tüketiyorum.Ayrıca kepekli,çavdarlı,tam tahıllı..vs ayrımı yapmadan hepsini seviyorum.Uno light en iyisi o açıdan çünkü en lezzetsizi..

canım ben strech filmle rahat edemedım. market poşeti kullanıyorum. ortadan delip bacaga geciriyorum . bantlıyorum falan. ancak o duruyor..
evet ablacım cok dogru.. ve bır de benım bıldıgıme göre.. bir hafta cavdar,bır hafta mısır,bır hafta tam tahıllı,bır hafta kepek ekmeği yiyin diyorlar.. çeşitlensin diye okudum
Hmmm saol ablacım.. Öğrendiğim iyi oldu.. Bende baya bi kansızlık var çünkü.. Dikkat edeyim bu hususa biraz..
ben de var ve demir eksıklıgı metabolizmayı yavaslatıyor. siyah cayı demlık demlık ıcıyordum. hem kabızlık hem de bu sorun yuzunden 2 fincana düşürdüm. o da imamın abdest suyu gibi :gitme:
o ne ? hiç duymadım. ekmek mı yapcezz ondan? kafamçokkarıştı lülülülülülü

hımm burda acıklama var.. nasıl içiliyr? tadı nasıl? bagırsaklar buna alısırsa bırakınca hiç yapamazsaaak?? kafamçokkarıştı

prensesim gelmiş hoşgelmiş :asigim:
nasıl gidiyor bakalım küçük hanım?

hosbulduk ablacım.. nasıl olsun idare edıyorum.. haftasonu istanbula dönüş var.. hazırlıklar basladı..

bugunse protein diyetimin 2.gunu bıttı. et yemekten fenalık gecırıcem.yedıklerımı yazayım.

sabah bır dl kepeklı ek. az labne az cökelek peynırı. maydanoz,biber,dom-salat.

2 kuru kayısı

ögle balık 150gr kadar yagsız çipura,salata

aksam tavuk yagsız göğüs 150gr kadar,yağsız salata

incecik bir dl karpuz

1 kasık çökelek yedim ve spora gıttım.geldım. ölüyordum açlıktan 1 kasık yogurt ve 2 adet kuru kayısı yedım.

böyle benım protein diyeti de..

yarın çılbır yiycem öglen aksama da bol yogurtlu pırasa.. yetti gari et...

karbonhidrat tüketımını cok sınırlayınca enerjim de az oluyor..

yarından sonra bu dıyete göre 62yi sallamam lazım. bu sabah tam 62 idim gene..

prensesim hafta içi süper gidiyo da hafta sonu???
offf artık 60 ı görmeni istiyorum ben senin yerimseniben

PRENSESıM dün akşam spor yapıyormusun demiştin ya
dur kısaca bir günümü anlatayım:
sabah 6:30 da kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum,sonra büyük oğlumu kaldırıp,kahvaltısını ettirip,okula yolluyorum..
bu arada ben de hazırlanıp kahvaltı ediyorum ve okuluma gidiyorum
okulda tam 6 tane 40 dakika,yani 4 saat hiç oturmadan ders işliyorum
eve dönerken günlük alışverişi yapıyorum
eve gelir gelmez kıyafetimi değiştirip mutfağa giriyorum ve akşam yemeklerini hazırlıyorum
sonra ortalığı toplayıp masayı hazırlıyorum
ufaklığı okuldan alıyorum
akşam yemeği yeniyor ve ben kuzularımla ilgileniyorum;ödevdi,okuma saatiydi derken yatma zamanı geliyor...
hafta sonları bunlara ilave olarak derin tamizlik ve ütü ekleniyor..
hafta içi en az bir iki gün çağdaş yaşamı destekleme derneği ile huzurevi ve yetiştirme yurdu ziyaretlerim oluyor...ve zaman ayırmam gereken 3 tane dostum var....
bilmiyorumki???...ben spor yapıyor muyum???

prensesim hafta içi süper gidiyo da hafta sonu???
offf artık 60 ı görmeni istiyorum ben senin yerimseniben
insallah ablacım ya.. ben de cok istiyorum.bugun annem kızartma yaptı vicdan azabı cekerekten.. cunku cok severim ama tadına bile bakmadım..cok inat ettim. cuma sabahına kadar sallamak ıstyorum 62yi..o zamana dek 61.5a bile razıyım.bakalım ..ama en kısa zamanda 60a düzlemek cok iyi olur .. sıkıldım fark istiyorum..
ablacım hareketli bir yasam tarzın var.. cok saglıklı ama maalesef rutine bağlamıs durumda bunlar ..yılların alıskanlıkları oldugu için metabolizman kabullenmıstir artık..ben de cok hem de aşırı hareketli biriyim yapı olarak..burda değil ama yıllardır kendı evımde gunde 3 saat temızlık-mutfak işine bakarım.elime geçen mutfak tezgahı silinmekten aşınır.. gunde 10 kez sürtülüyordur heralde..bunlardan ayrı yerımde oturamam. surda mesaj yazarken bıle..2 cumle yazar gezınır gelırım.hatta eskıden yemek yerken bıle 3 sandalye degistirirdim kaydirigubbakcemile3 hatta anlatmak istiyorum. ilkokul ögretmenım benı asla oturma planına dahil edemezdi. cunku aynı ders saati içinde 5 kez falan yer degıstırırdım. fakultede bile degismedı bu durum.burnundan kıl aldırmayan prof.lar bile durumumu kabullenmek zorunda kaldıkı 1bucuk saatlık blok derslerde fıttırıyordum.bunlara ragmen metabolizmam yavaş :gitme: yerinden kalkmaktan aciz olup dünyayı yiyip kilo almayanlar sinir oluyorum. ben öyle olsam 120kg olurdum diyorum hep.o yüzden ablacım sen de bana benziyorsun anladıgım kadarıyla.işte o acıdan bunlara kısa da olsa egzersiz eklemen ya da yürüyüş eklemen seni acayip fit yapar bence..

Günaydın cancıklar..

Nassınız işallah.. Hala 60 çıkıyorum ben ya... Ne zaman düşcek bu yahu.. Neyse

kahvaltı olarak mavi yeşilin şu pirinç patlaklarından 4 tane yedim yanında da bi parça light beyaz peynir, 2 ince dilim de light kaşar.

Dün 5i1 çayından aldım yeniden.. Bugün yeniden günde 3-4 bardak içmeye başliicam.. Yeşil çay ve form çayı ile çay ile besleniim diyorum.. hehekaydirigubbakcemile3

Du bakalım.. su 2 haftada bi 2-3 kilo vermem lazım.. Napiim gerekirse aç kalıcam yani yapcak bişey yok. Tatil yaklaşıyor..:1ninca:

günaydın kızlar.a.s.a.s. nasılsınız.
yukardaki arkadaşın bahsettiği çiçek unu nasıl kullanılıyor?:uhm: bilen varmı?

Herkese günaydınnnn....opuyorumnanaktan

Bildiğim kadarıyla ''diyet yöntemleri'' kısmında çiçek unuyla ilgili bir topik açılmıştı ama arka sayfalara düşmüş olabilir.Bu arada Banueralp sen Ataköydeyim demiştin.Şu güvendiğin aktar nerede..Bakırköy'de meydandan aşağı inerken ara sokakta var ..O mu acep..Ben bu çiçek ununu deneyeceğim galiba..Merak ettim yaww...zemuszemus

kızlar ben bi koşu gidip aldım bu çiçek ununu geldim 1 kaşıkta içtim.bakalım faydası ne olacak?merak ediyorum.:uhm:

Hakikaten ablacığım . . .

Fakat geçen fulyayada bahsettim ben çok uzun zaman önce 58-60 kiloydum motivasyon kıralıçam :asigim: . . .

Yani bu vermeye çalıştığım kilo bünyemde yıllardır kalan kemikleşmiş kilo, bu nedenle ben asla kaç hafta geçti hala nasıl veremedim gibi bir düşünce içerisinde değilim . . .

Derinciğim seni bilemiyorum ama benim gibi bir durumun varsa yani çok eski kiloları kaybetmeye gayret ediyorsan asla ümitsizliğe kapılma . . .

Bahsettiğimiz gibi kilo çamur gibi ne kadar erken temizlersek o kadar kolay çıkar eskitirsek temizlemek zaman alır . . .

Hmmm saol ablacım.. Öğrendiğim iyi oldu.. Bende baya bi kansızlık var çünkü.. Dikkat edeyim bu hususa biraz..

fulyacığım kansızlığını bilmiyodum canım acil olarak esmer kara kuru üzüm öneriyorum . . .
leblebiyle karıştır aralarda atıştır . . . kaydirigubbakcemile5
bende kansızlık fln olmamasına rağmen yerim . ..
çok faydalı . . .

çiçak unu muhabbeti daha öncede bayağı edildi acaba bu tamamen doğal bir toz mu ?
hangi bitkiden ne usulle elde ediliyor ?
aktara sormalı . . .
öğrenirsem paylaşırım hanımlar . . .

duydum kız aferin sana ben senin kadar diyette değilim aksam yarım kilo kadar kiraz yemisin acaba kiraz zayıflatıyormukaydirigubbakcemile3 ben de 2 3 gündür yarım kilo kadar yiyodm kirazkaydirigubbakcemile3

nisa bajı kiraz a çıtırım hacer çok ii der . . .
yani arkasından dut gelmese herkeşler kiraz sapı gibin olurmuş hatta . . .
yani korkma . . .

bu sabah itibariyle 61.8 im bu arada bajım . . . dün sporda yaptım . . .

çiçek unu hakkında sorun soruşturun lunam yaaaa . . .
haber bekliyoruz senden . . .
:1ninca:

sabah mus
1 kupa şekersiz çay
bol su
ara 1 avuç leblebisi bol kuru yemiş

öğlen az nohotlu bol baharatlı patates salatası ve
yoğurt düşünüyorum . . .

akşam kabaklı omlet deneyeceğim fulyacığımın tarifiyle . . .

Tabi canım gideyim bi sorayım bakayım.Zaten kafama yatmazsa kesinlikle kullanmamlmaz:.Pinpirikliyimdir o konuda ben de..
Bu arada patates salatasını hepimiz biliriz de,ben nohutlusunu ilk defa duydum ve sabuncum..Sanırım değişik bir lezzet oluyordur..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…