Kızlar selammmmmopuyorumnanaktan
Hepinizi çok özledim.Benim oğlan evde ya artık,o evde iken pc'ye oturamıyorumgamyoncuiremsu.Şimdi babaya havale ettim ve azıcık bakayım dedim...
Benekcim 56 kilonu çok çok çok kutlarım:hooray:.O kilo benim hedef kilom yaaaa.Dua et ne olur ben de göreyim o kiloları....:Saruboceq:
Kızlar benden haberler hiç iyi değil:çok üzgünüm:...Kim demişti bakıyım yasmin kilo yapmaz diye..Pazar günü 57,4 olan ben dün sabah itibari ile 58 olmuş durumdayımmafoldumben..Dün tartıldım,şok geçirdim,hadi neyse bugüne özgü bir şeydir dedim,bu sabah da tartıldım gene 58 çıktımmafoldumben.Ağlarım da ağlarım o aldığım 600 grama..Yediklerimde,içtiklerimde hiç artış yok,hatta sporu bile arttırdım ki,ilaç kullanıyorum aman ne olur ne olmaz diyeee...senağlama
Hadi bakalım buna ne diyeceniz şimcik..:çok üzgünüm:
Vallahi arsızlığa vurup,karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm bu duruma ya.Hapı da bırakamam artık...Ya ne olur beni teselli edin.Vallahi ihtiyacım varrr....senağlama
yaaaaa niye bütün lezzetli ve güzel yiyecekler çok kalorili ki...((((((((((((
yer değişseler olmazmı???
bütün diyet listelerinde bol bol börek,çörek,pizza,sarma,tatlı...yiyin
amaaa sakın lahana,pırasa,bamya,bakla..gibi yiyeceklere elinizi bile sürmeyin..yazsadelikafadulden
Evet bana da biraz ekmek fazla geldi.Normal kepekli ekmeğin (yenmesi açısından) diğer beyaz ekmekle çok da bir farkı yok gibi geliyor bana.Yedikçe yiyesim geliyor benim.Ben o yüzden uno light ekmek kullanıyorum ve bir dilimden de fazla pek yemiyorum,aslında yiyemiyorum..
(Ben genelde 1 dilim sabah,bir dilim akşam,toplam 2 dilim uno light ekmek yiyorum.Bazen günlük 1,5 inebiliyor ya da 2,5'a çıkabiliyor)
tamam aplam sonuçları bildiririm tabii ki de.. Yanlız streç sarmiicam artık.. Spor yapmadan sürücem sadece.. Ha aslında böyle korse gibi ama tam korse diil öyle oturan birşey var. onu mu giysem diyorum acaba.. Yarında onu denicem bakimm..
Bu arada kızlar benim yine karnım acıktı yaa.. Napcam ben yaa.. :1no2:
canım ben strech filmle rahat edemedım. market poşeti kullanıyorum. ortadan delip bacaga geciriyorum . bantlıyorum falan. ancak o duruyor..evet canım mantıklı.. Her hafta bir mil arttırabilirsin.. Yada işte yapabildiğin kadar canımcım.. Durumuna göre bakarsın..
evet mantıklı.. hmm ama evde yok salatalık..( Kalmadı..
Suyla doyuriim karnımı iyisimi..:içelim:
evet ablacım cok dogru.. ve bır de benım bıldıgıme göre.. bir hafta cavdar,bır hafta mısır,bır hafta tam tahıllı,bır hafta kepek ekmeği yiyin diyorlar.. çeşitlensin diye okudumhazır kepek ekmeğinden söz açılmışken sizle bişey paylaşmak istiyorum canlarım:
uzmanlar sürekli kepek ekmeği yemenin kansızlık yaptığını söylüyor..
kepek ekmeği yerine de tam buğday emeği,çok tahıllı ekmek ve çavdar ekmeği öneriyorlar...
ben de var ve demir eksıklıgı metabolizmayı yavaslatıyor. siyah cayı demlık demlık ıcıyordum. hem kabızlık hem de bu sorun yuzunden 2 fincana düşürdüm. o da imamın abdest suyu gibi :gitme:Hmmm saol ablacım.. Öğrendiğim iyi oldu.. Bende baya bi kansızlık var çünkü.. Dikkat edeyim bu hususa biraz..
o ne ? hiç duymadım. ekmek mı yapcezz ondan? kafamçokkarıştı lülülülülülüslm kızlar herkese iyi geceler. bende uzun bir bunalımdan sonra(2.5 sene) su an 64 oldum. 76 dan. hemde 2 ayı doldurmadan. ama sporu bırakınca yavaşladı kilo vermem. spor çok etkili. birde çiçek unu kullanıyorum. çok ereddüle başlamıştım. ama süper bişeymiş aklınızda olsun
evet zaten kk da duymuştum. burda çok sordum ama çok açıklayıcı cvplar alamamıştım. araştırdım sonra bir hafta. ve çok güzel olu mlu şeyler duydum özellikle aktarıma çok güvenirim kızlar. kilo vermem yavaşlıyodu ve zor kilo veririm aslında. ama bu çiçek ununa bi başladımmm inanılmaz hızlandı. özellikle karın bölgesi mide. benden demesi. büyük tuvaletle birlikte yedikleriniz yaga dönüşmeden acayip şekilde çıkıyo kızlar. ve ben bi 4 gün içmediğimde bagırsak embelliği felanda yaşamadım söliyim. çok güzel bişey paketi 3 ytl ayrıca 1 ay gidiyo bi paket
prensesim gelmiş hoşgelmiş :asigim:
nasıl gidiyor bakalım küçük hanım?
prensesim hafta içi süper gidiyo da hafta sonu???hosbulduk ablacım.. nasıl olsun idare edıyorum.. haftasonu istanbula dönüş var.. hazırlıklar basladı..
bugunse protein diyetimin 2.gunu bıttı. et yemekten fenalık gecırıcem.yedıklerımı yazayım.
sabah bır dl kepeklı ek. az labne az cökelek peynırı. maydanoz,biber,dom-salat.
2 kuru kayısı
ögle balık 150gr kadar yagsız çipura,salata
aksam tavuk yagsız göğüs 150gr kadar,yağsız salata
incecik bir dl karpuz
1 kasık çökelek yedim ve spora gıttım.geldım. ölüyordum açlıktan 1 kasık yogurt ve 2 adet kuru kayısı yedım.
böyle benım protein diyeti de..
yarın çılbır yiycem öglen aksama da bol yogurtlu pırasa.. yetti gari et...
karbonhidrat tüketımını cok sınırlayınca enerjim de az oluyor..
yarından sonra bu dıyete göre 62yi sallamam lazım. bu sabah tam 62 idim gene..
insallah ablacım ya.. ben de cok istiyorum.bugun annem kızartma yaptı vicdan azabı cekerekten.. cunku cok severim ama tadına bile bakmadım..cok inat ettim. cuma sabahına kadar sallamak ıstyorum 62yi..o zamana dek 61.5a bile razıyım.bakalım ..ama en kısa zamanda 60a düzlemek cok iyi olur .. sıkıldım fark istiyorum..prensesim hafta içi süper gidiyo da hafta sonu???
offf artık 60 ı görmeni istiyorum ben senin yerimseniben
ablacım hareketli bir yasam tarzın var.. cok saglıklı ama maalesef rutine bağlamıs durumda bunlar ..yılların alıskanlıkları oldugu için metabolizman kabullenmıstir artık..ben de cok hem de aşırı hareketli biriyim yapı olarak..burda değil ama yıllardır kendı evımde gunde 3 saat temızlık-mutfak işine bakarım.elime geçen mutfak tezgahı silinmekten aşınır.. gunde 10 kez sürtülüyordur heralde..bunlardan ayrı yerımde oturamam. surda mesaj yazarken bıle..2 cumle yazar gezınır gelırım.hatta eskıden yemek yerken bıle 3 sandalye degistirirdim kaydirigubbakcemile3 hatta anlatmak istiyorum. ilkokul ögretmenım benı asla oturma planına dahil edemezdi. cunku aynı ders saati içinde 5 kez falan yer degıstırırdım. fakultede bile degismedı bu durum.burnundan kıl aldırmayan prof.lar bile durumumu kabullenmek zorunda kaldıkı 1bucuk saatlık blok derslerde fıttırıyordum.bunlara ragmen metabolizmam yavaş :gitme: yerinden kalkmaktan aciz olup dünyayı yiyip kilo almayanlar sinir oluyorum. ben öyle olsam 120kg olurdum diyorum hep.o yüzden ablacım sen de bana benziyorsun anladıgım kadarıyla.işte o acıdan bunlara kısa da olsa egzersiz eklemen ya da yürüyüş eklemen seni acayip fit yapar bence..PRENSESİM dün akşam spor yapıyormusun demiştin ya
dur kısaca bir günümü anlatayım:
sabah 6:30 da kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum,sonra büyük oğlumu kaldırıp,kahvaltısını ettirip,okula yolluyorum..
bu arada ben de hazırlanıp kahvaltı ediyorum ve okuluma gidiyorum
okulda tam 6 tane 40 dakika,yani 4 saat hiç oturmadan ders işliyorum
eve dönerken günlük alışverişi yapıyorum
eve gelir gelmez kıyafetimi değiştirip mutfağa giriyorum ve akşam yemeklerini hazırlıyorum
sonra ortalığı toplayıp masayı hazırlıyorum
ufaklığı okuldan alıyorum
akşam yemeği yeniyor ve ben kuzularımla ilgileniyorum;ödevdi,okuma saatiydi derken yatma zamanı geliyor...
hafta sonları bunlara ilave olarak derin tamizlik ve ütü ekleniyor..
hafta içi en az bir iki gün çağdaş yaşamı destekleme derneği ile huzurevi ve yetiştirme yurdu ziyaretlerim oluyor...ve zaman ayırmam gereken 3 tane dostum var....
bilmiyorumki???...ben spor yapıyor muyum???
evet zaten kk da duymuştum. burda çok sordum ama çok açıklayıcı cvplar alamamıştım. araştırdım sonra bir hafta. ve çok güzel olu mlu şeyler duydum özellikle aktarıma çok güvenirim kızlar. kilo vermem yavaşlıyodu ve zor kilo veririm aslında. ama bu çiçek ununa bi başladımmm inanılmaz hızlandı. özellikle karın bölgesi mide. benden demesi. büyük tuvaletle birlikte yedikleriniz yaga dönüşmeden acayip şekilde çıkıyo kızlar. ve ben bi 4 gün içmediğimde bagırsak embelliği felanda yaşamadım söliyim. çok güzel bişey paketi 3 ytl ayrıca 1 ay gidiyo bi paket
deriniiim şükür kavuşturana opuyorumnanaktannasılsın canısı?
hatırlamazmıyım güzelim:)hatta tarihini bile hatırlıyorum;nisanın sonuydu!yani birbuçuk ay önce!..hatta ben ikinize sizden önce 60 olursam sizi çok ayıplarım demiştim :kedi: amma da ukalalık etmişim yaaa
Hmmm saol ablacım.. Öğrendiğim iyi oldu.. Bende baya bi kansızlık var çünkü.. Dikkat edeyim bu hususa biraz..
slm kızlar herkese iyi geceler. bende uzun bir bunalımdan sonra(2.5 sene) su an 64 oldum. 76 dan. hemde 2 ayı doldurmadan. ama sporu bırakınca yavaşladı kilo vermem. spor çok etkili. birde çiçek unu kullanıyorum. çok ereddüle başlamıştım. ama süper bişeymiş aklınızda olsun
duydum kız aferin sana ben senin kadar diyette değilim aksam yarım kilo kadar kiraz yemisin acaba kiraz zayıflatıyormukaydirigubbakcemile3 ben de 2 3 gündür yarım kilo kadar yiyodm kirazkaydirigubbakcemile3
Herkese günaydınnnn....opuyorumnanaktan
Bildiğim kadarıyla ''diyet yöntemleri'' kısmında çiçek unuyla ilgili bir topik açılmıştı ama arka sayfalara düşmüş olabilir.Bu arada Banueralp sen Ataköydeyim demiştin.Şu güvendiğin aktar nerede..Bakırköy'de meydandan aşağı inerken ara sokakta var ..O mu acep..Ben bu çiçek ununu deneyeceğim galiba..Merak ettim yaww...zemuszemus
çiçek unu hakkında sorun soruşturun lunam yaaaa . . .
haber bekliyoruz senden . . .
:1ninca:
sabah mus
1 kupa şekersiz çay
bol su
ara 1 avuç leblebisi bol kuru yemiş
öğlen az nohotlu bol baharatlı patates salatası ve
yoğurt düşünüyorum . . .
akşam kabaklı omlet deneyeceğim fulyacığımın tarifiyle . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?