Tabi canım gideyim bi sorayım bakayım.Zaten kafama yatmazsa kesinlikle kullanmamlmaz:.Pinpirikliyimdir o konuda ben de..
Bu arada patates salatasını hepimiz biliriz de,ben nohutlusunu ilk defa duydum ve sabuncum..Sanırım değişik bir lezzet oluyordur..:uhm:
bildiğimiz bol yeşillikli salataya nohut haşlaması ekliyorum canım karışıma nohutta dahil oluyor yani . . . oldukça lezzetli ve besleyici . . .
1 çay bardağı kadar tabi . . . yerimseniben
kızlar ben bi koşu gidip aldım bu çiçek ununu geldim 1 kaşıkta içtim.bakalım faydası ne olacak?merak ediyorum.:uhm:
Hakikaten ablacığım . . .
Fakat geçen fulyayada bahsettim ben çok uzun zaman önce 58-60 kiloydum motivasyon kıralıçam :asigim: . . .
Yani bu vermeye çalıştığım kilo bünyemde yıllardır kalan kemikleşmiş kilo, bu nedenle ben asla kaç hafta geçti hala nasıl veremedim gibi bir düşünce içerisinde değilim . . .
Derinciğim seni bilemiyorum ama benim gibi bir durumun varsa yani çok eski kiloları kaybetmeye gayret ediyorsan asla ümitsizliğe kapılma . . .
Bahsettiğimiz gibi kilo çamur gibi ne kadar erken temizlersek o kadar kolay çıkar eskitirsek temizlemek zaman alır . . .
fulyacığım kansızlığını bilmiyodum canım acil olarak esmer kara kuru üzüm öneriyorum . . .
leblebiyle karıştır aralarda atıştır . . . kaydirigubbakcemile5
bende kansızlık fln olmamasına rağmen yerim . ..
çok faydalı . . .
çiçak unu muhabbeti daha öncede bayağı edildi acaba bu tamamen doğal bir toz mu ?
hangi bitkiden ne usulle elde ediliyor ?
aktara sormalı . . .
öğrenirsem paylaşırım hanımlar . . .
nisa bajı kiraz a çıtırım hacer çok ii der . . .
yani arkasından dut gelmese herkeşler kiraz sapı gibin olurmuş hatta . . .
yani korkma . . .
bu sabah itibariyle 61.8 im bu arada bajım . . . dün sporda yaptım . . .
çiçek unu hakkında sorun soruşturun lunam yaaaa . . .
haber bekliyoruz senden . . .
:1ninca:
sabah mus
1 kupa şekersiz çay
bol su
ara 1 avuç leblebisi bol kuru yemiş
öğlen az nohotlu bol baharatlı patates salatası ve
yoğurt düşünüyorum . . .
akşam kabaklı omlet deneyeceğim fulyacığımın tarifiyle . . .
selam güzel hatunlar.
yoktum bikaç gün valla farkedilmemiş bilelmaz:
bu çiçek ununu bende çok merak ettim ilk fırsatta bende alıp denemeyi düşünüyorum
fiume cicim sözünü unutmadın dimi kaydirigubbakcemile
kıslarr nasılsınız
ben çok hasta oldum p.tesi ve geceyi acilde geçirdim.dünde bütün gün yattım bugün idare eder konumda işe gelmek zorunda kaldım ama yine sallanıyorum.mide spazmı geçirmişim.hatta oda yetmemiş ishal mide bulantısı ve yüksek ateşte birleşmiş ve ben çok fena oldummm mafoldumben allaha şükür bugün daha iyiyim ama dediğim gibi sallanıyorum.
sizler nasılsınız kızlar??*
çiçek tozu olayını okudum denemekte fayda var senki dimi kaydirigubbakcemile3
bu arada kafaları yiycem haftaya düğün var ve ben hala giycek bişey bulmadım offf :çok üzgünüm:
selam güzel hatunlar.
bu çiçek ununu bende çok merak ettim ilk fırsatta bende alıp denemeyi düşünüyorum
selam güzel hatunlar.
kıslarr nasılsınız
ben çok hasta oldum p.tesi ve geceyi acilde geçirdim.dünde bütün gün yattım bugün idare eder konumda işe gelmek zorunda kaldım ama yine sallanıyorum.mide spazmı geçirmişim.hatta oda yetmemiş ishal mide bulantısı ve yüksek ateşte birleşmiş ve ben çok fena oldummm mafoldumben allaha şükür bugün daha iyiyim ama dediğim gibi sallanıyorum.
bu arada kafaları yiycem haftaya düğün var ve ben hala giycek bişey bulmadım offf :çok üzgünüm:
Hmm.. Canım gelişmelerden bizi de haberdar edersin.. Meraknan bekliyoruz..
Canım yokluğun farkedilmez mi hiç.. Hoşgeldin.. Ama bir kaç gündür genel olarak forum sessiz sakin.. Kimsecikler yok..
Nasılsın canım? Nasıl oldun?
EVLİBARKLI, bana özelden msnini atar mısın canım. ekliyeyim seni. bır ara konusuruz...
SABUNCUM,cok haklsın ben de 58-60 kılolarımı hatırlamıyorum.düşmem çok zor olıuyor o yuzden. bu arada protein diyetimin 3.gunundeyım. hala tık yok. tas gibi cıkıyorum 62nın üstünde :gitme: cok zor olcak coook.. belkı regl dönemınde kırarım seytanın bacagını daha da cok var ama..
kıslarr nasılsınız
farkettik tabiki yokluğunu nerelerdeydin bakalım?:uhm:
Yemekten geldimm
Gayet güzel şef salata yedim.. Yanındada ice tea şeftali light..
Ama sonrasında yine bi dondurma süprizi oldu.. Yememezlik de olmuyo maalesef çünkü dolaba koyamıyoruz eriyo.. Çöpe atmam lazım oda günahç... Diyorum almayın bana diyorum.. Ufak maxdan bişey olmaz diye inatla alıyolar yaaa...
Neyse akşam yine hafif geçiricem işalah.. Sporumu da yapıcam umarım artık bi kaç gram gider artık yaa.. Oooofff...
saracım ben bu elbiseye bayıldım
cicişim benimde canım çooooook dondurma çekti cokacimcoook
bıtanem cok gecmıs olsun..lütfen dikkat et kendıne ya..
bu arada cicektozu bılmemne olayını ertele bakiim..
her duydugunu doldurma su mıdene iyi davran bıraz..
tekrar gecmıs olsun...kıyamam sarama...
geçmiş olsun şeker....
sen biraz fazla mı zorluyon bünyeni ne sık hastalanıyosun...
dikkat et kendine.:1rolleyes:
saracım ben bu elbiseye bayıldım
harika bir elbise bu gerçekten... Benim sevgili sevgilim bunu giydirmez bana..
Bikere straplez giymiştim dışarı çıkarken çıplak mı çıkcan demişti bana..:roflol::roflol:
ama hakkaten çok hoş bir elbise..
sende ye bi max diicem ama size beğenmiyosunuz onu..:umursamaz::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?