60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildiğimiz bol yeşillikli salataya nohut haşlaması ekliyorum canım karışıma nohutta dahil oluyor yani . . . oldukça lezzetli ve besleyici . . .
1 çay bardağı kadar tabi . . . yerimseniben

merhaba şekerler....
bugün sessiz gene topiğimiz....

şu çiçek ununu ben de merak ettim...
öğrenenler paylaşırsa sevinirim.

bildiğimiz bol yeşillikli salataya nohut haşlaması ekliyorum canım karışıma nohutta dahil oluyor yani . . . oldukça lezzetli ve besleyici . . .
1 çay bardağı kadar tabi . . . yerimseniben

Eh denemek farz oldu...Bence de gayet besleyici gözüküyor...cokacimcoook

selam güzel hatunlar.
yoktum bikaç gün valla farkedilmemiş bile lmaz:
bu çiçek ununu bende çok merak ettim ilk fırsatta bende alıp denemeyi düşünüyorum
fiume cicim sözünü unutmadın dimi kaydirigubbakcemile

kızlar ben bi koşu gidip aldım bu çiçek ununu geldim 1 kaşıkta içtim.bakalım faydası ne olacak?merak ediyorum.:uhm:

Hmm.. Canım gelişmelerden bizi de haberdar edersin.. Meraknan bekliyoruz..

Kuzum mümkün olduğunca kırmızı üzüm yemeye çalışıyorum aslında.. Ama genelde almayı unutuyorum kalıyor öyle.. Şu sıralar daha iyi çok şükür ama adet dönemlerinde zor ayakta duruyorum.. genelde o dönemlerde demir alıyorum o yüzden..

Kızlar kabaklı omlet tarifini sizede vereyim çok lezzetli ve hafif oluyor.. 1 kabağı rendeliyoruz az yağlı tavada biraz pişiriyoruz.. 5 dakka diyelim en fazla.. Üstüne 1 yumurta kırıyoruz. ;stediğimiz baharatları ekliyoruz.. Karıştırıp yumurtada piştikten sonra afiyetle yiyoruz... Afiyet olsun..kaydirigubbakcemile3

Canım yokluğun farkedilmez mi hiç.. Hoşgeldin.. Ama bir kaç gündür genel olarak forum sessiz sakin.. Kimsecikler yok..

Nasılsın canım? Nasıl oldun?

EVLıBARKLI, bana özelden msnini atar mısın canım. ekliyeyim seni. bır ara konusuruz...

SABUNCUM,cok haklsın ben de 58-60 kılolarımı hatırlamıyorum.düşmem çok zor olıuyor o yuzden. bu arada protein diyetimin 3.gunundeyım. hala tık yok. tas gibi cıkıyorum 62nın üstünde :gitme: cok zor olcak coook.. belkı regl dönemınde kırarım seytanın bacagını daha da cok var ama..

benım merak ettıgım şu.. bilen varsa yanıtlasın lütfeen.. sımdı ben bu 62yı kırarsam..cok yerlesık kılolara giriş yapıcam ya.. artık tıkır tıkır devam edecek mıyım kılo vermeye yoksa artık her bır kıloyu atmak böyle haftalar hatta aylar mı alacak?

kıslarr nasılsınız
ben çok hasta oldum p.tesi ve geceyi acilde geçirdim.dünde bütün gün yattım bugün idare eder konumda işe gelmek zorunda kaldım ama yine sallanıyorum.mide spazmı geçirmişim.hatta oda yetmemiş ishal mide bulantısı ve yüksek ateşte birleşmiş ve ben çok fena oldummm mafoldumben allaha şükür bugün daha iyiyim ama dediğim gibi sallanıyorum.
sizler nasılsınız kızlar??*
çiçek tozu olayını okudum denemekte fayda var senki dimi kaydirigubbakcemile3
bu arada kafaları yiycem haftaya düğün var ve ben hala giycek bişey bulmadım offf :çok üzgünüm:

geçmiş olsun şeker....
sen biraz fazla mı zorluyon bünyeni ne sık hastalanıyosun...
dikkat et kendine.:1rolleyes:

bıtanem cok gecmıs olsun..lütfen dikkat et kendıne ya..
bu arada cicektozu bılmemne olayını ertele bakiim..
her duydugunu doldurma su mıdene iyi davran bıraz..
tekrar gecmıs olsun...kıyamam sarama...

cicişim bendede kansızlık var malesef...idare ederim canım pek değişemedim mafoldumben

tamam canım gönderiyorum hemencik

bebişim çok geçmiş olsun tekrar.msnden çıktım sana bi elbise göstercektim.bidaha girdim ama sen yoktun ciciş gelince gösteririm sana

farkettik tabiki yokluğunu nerelerdeydin bakalım?:uhm:

umutsuzluğumu sizlere yansıtmamak için ortadan kaybolıyım dedim ama pek bişey değişmedimafoldumben

Yemekten geldimm

Gayet güzel şef salata yedim.. Yanındada ice tea şeftali light..

Ama sonrasında yine bi dondurma süprizi oldu.. Yememezlik de olmuyo maalesef çünkü dolaba koyamıyoruz eriyo.. Çöpe atmam lazım oda günahç... Diyorum almayın bana diyorum.. Ufak maxdan bişey olmaz diye inatla alıyolar yaaa...

Neyse akşam yine hafif geçiricem işalah.. Sporumu da yapıcam umarım artık bi kaç gram gider artık yaa.. Oooofff...

cicişim benimde canım çooooook dondurma çekti cokacimcoook

saracım ben bu elbiseye bayıldım

harika bir elbise bu gerçekten... Benim sevgili sevgilim bunu giydirmez bana..

Bikere straplez giymiştim dışarı çıkarken çıplak mı çıkcan demişti bana..:roflol::roflol:
ama hakkaten çok hoş bir elbise..

cicişim benimde canım çooooook dondurma çekti cokacimcoook

sende ye bi max diicem ama size beğenmiyosunuz onu..:umursamaz::roflol:

bıtanem cok gecmıs olsun..lütfen dikkat et kendıne ya..
bu arada cicektozu bılmemne olayını ertele bakiim..
her duydugunu doldurma su mıdene iyi davran bıraz..
tekrar gecmıs olsun...kıyamam sarama...

saol kuzummm bugün allaha şükür daha iyiyim.zaten çiçek tozuna hemen başlayamam yediğim herşeyden korkuyorum valla kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun şeker....
sen biraz fazla mı zorluyon bünyeni ne sık hastalanıyosun...
dikkat et kendine.:1rolleyes:

sık hastalanmak değilde bu ara bünyem zayıf düştü heralde bi garip bişeyler oluyo bide nazarmı var ne gözümde arpacık çıktı bindiğim taksinin kapısı açıldı asansörün kapıları açılmadı midem hasta oldu tansiyonum düşüyo habire .... vs vs garip oldum bu ara :sinifsinif:

saracım ben bu elbiseye bayıldım

çok güzel ama çok idaalı yaww...bizimki çok düğün havası olmayacak nikah + kokteyl gibi daha sade ve şık bişey istiyorum.bide incecik göstercekkk zemuszemus

dondurmamıııı yememem lazımmmmm senağlama

olay yerinden canlı bildiriyorumturkbayragi çiçek ununu sabah 10 itibariyle 1 kaşık içmiştim kendimi zor lavaboya attım.wc sorunu olanlara tavsiye edilir.süper çözüm.aldığım aktarda öle demişti.kilosu 20 milyon ben 2 milyonliralık aldık bayağıda çok oldu.merak eden arkadaşlarakaydirigubbakcemile2

selam kızlar
bende protein diyetinin 3. günün deyim tartılmadım 1hafta tartılmıcamda bide regl oldum üstüne bakaslım nolcak

bugün yediklerim sabah: b.d. k.beyaz e.80g beyaz p öğle:6 köfte semizlik s. sebze sote (kuru soğanı kavurdum yarım yeşil biber yağsız bir patlıcan birde kabağı küçük doğrayıp bi dre domato)çok güzel bir diyet yemeği oldu iki öğünde bitirdim bayada çıkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…