- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
pilatesi denemediysen dene cnm benim çok faydasını görüceksin....ben ilk diyete başladığımda pilates de yapmaya başladım.ve halen daha yapıyorum.çok güzel sıkılaştırıyor ve inceltiyor tavdiye ederim yani....arada şimdi başka sporlarda koyuyorum..
ohh misssler gibi kokuyodur şimdi senin oğluş...kokla dur artık..kadife gibidir cildi..bebek mi özledim ne...dün dikişlerimi aldırdım
bugün 12 günlük olduk
spor yapabilecek koşabilecek kadar iyiyim yanlız hemen spora başlayıpta alıştırmak istemiyorum bünyeyi sonra sporu kuvvetlendirmek gerekiyo
şimdilik bikaç ay sporsuz verebildiğim kadar emzirerek yediklerime dikkat ederek vermek sonrasında başlamak istiyrum
zaten bein oğlanın saati saatine uymuyo bazen güzel güzel uyuyo bazen gözler faltaşı gibi açık uyumuyo kucağımdan inmiyoo
ancak yemek yapıp ev toplayacak vakit bulabiliyorum onun dışında yapışık duruyoruz oğluşla
sadece o uyurken yanında dün dumbell çalıştım
şimdilik böyle toparlarımm memişler sarkmasın demiii
oğluş acımıyo memişlere
bir ayda 8 kilo vermişsin,çok vermişsin sanki,nasıl verdin?çok hızlı vermişsin,çok hızlıda geri alma sakın..kızlar ben 15 ocakta 74 kiloydum 15 şubatta 66 :)) veee sizinde tecrübelerinizle haşır neşir olayım dedim :)) şimdi sabit bi şekilde 66 da devam ediyorum 6 mart gibi (tabi ayın durumunada bakıcam) yeniden başlıycam vermeye... hedefim 60 şimdilik boyum 174 herkese kolay gelsinnn :))
günaydın..geçen sene ben de sabah sirkeli limonlu ılık su içerdim..günaydın hatunlar, uyanıruyanmaz sirkeli suyumu içtim.
40 dkka plates , encok karın hareketi.
sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta, azıcık peynir, 2 zeytin,1 domates.
ara: 1 fincan yeşil çay.
şimdilik bu kadar öglen salata ve yogurt yemeyi plnlıyorum .
herkese diyetini bozmadan az kalorili günler
dün dikişlerimi aldırdım
bugün 12 günlük olduk
spor yapabilecek koşabilecek kadar iyiyim yanlız hemen spora başlayıpta alıştırmak istemiyorum bünyeyi sonra sporu kuvvetlendirmek gerekiyo
şimdilik bikaç ay sporsuz verebildiğim kadar emzirerek yediklerime dikkat ederek vermek sonrasında başlamak istiyrum
zaten bein oğlanın saati saatine uymuyo bazen güzel güzel uyuyo bazen gözler faltaşı gibi açık uyumuyo kucağımdan inmiyoo
ancak yemek yapıp ev toplayacak vakit bulabiliyorum onun dışında yapışık duruyoruz oğluşla
sadece o uyurken yanında dün dumbell çalıştım
şimdilik böyle toparlarımm memişler sarkmasın demiii
oğluş acımıyo memişlere
ohh misssler gibi kokuyodur şimdi senin oğluş...kokla dur artık..kadife gibidir cildi..bebek mi özledim ne...
hemen spora başlama hugocum bence,40 günü bekle..ameliyattan çıktın sonuçta..zaten emzirirken vereceksin kilocukları..çok uyur şimdi bebiş,uyurken evde hızlı hızlı yürü bence,başka hareketlere girişme..
cnm acaba bendemi limon sıksam? ben sadece sirke ve bal koyuyorum. platesi akşamlarıda yapmaya calışıyorum ama 40 dk. sürdüremiyorum malum iki bebiş bide koca bebiş vargünaydın..geçen sene ben de sabah sirkeli limonlu ılık su içerdim..
kahvaltın güzel...öğlen için salata ve yoğurt az gider..
40 dakika pilates süper,devam devam devammm...
bir ayda 8 kilo vermişsin,çok vermişsin sanki,nasıl verdin?çok hızlı vermişsin,çok hızlıda geri alma sakın..
sen bal da katıyormuşsun,oda güzel,bal şerbeti herşeye şifa derler..sadece sirkeli suyun tadını sevmemiştim ben,o yüzden limon aroması da ilave ettim,ister ballı sirkeli yap,istersen limonlu sirkeli yap,istersende ballı limonlu sirkeli yap...sonuçta üçüde faydalı şeyler..cnm acaba bendemi limon sıksam? ben sadece sirke ve bal koyuyorum. platesi akşamlarıda yapmaya calışıyorum ama 40 dk. sürdüremiyorum malum iki bebiş bide koca bebiş varöglen ondan idare edeyimde ikindi gibi meyva tüketirim diyorum. nasıl olur sence .
umarım geri almazsın..birde verdiğin kilolar inşallah kastan değil,yağdan gitmiştir..önceden diyete başlıyoodum hemen bırakıyodum ... bende şaşırdım bu kadar vermeme belli bi diet falan yapmadım ama 5 ten sonra bişey yemedim. 2 litrelik bi sürahim var doldurdum suyuu bütün akşam su içtim beyaz ekmek yemiyorum çavdar ekmeği yiyiyorum. tatlıyı çok severim ama kaşık ucuyla tadıp bırakmaya alıştırdım kendimi... bide 74 kiloyken çekilen bi fotoğrafımı arkadaşım face ye atmışş çok acıkınca açıp bi bakıyorumm direk iştahım kesiliyoo :d önümde bi tabak makarna varsa ben bi kaşık alıp salataya gömülüyorumm :)) umarım almam bi daha benim kilolarım metebolizma yavaşlığı yada rahatsızlıktan ilaç kullanmaktan falan değildi. yemek yemeyi çok sevdiğim içindi özellikle regl dönemlerinde bir günde bi tekerlek tahin helvası yiyiyodum ... artık meyveyle geçiştiriyorum :))
umarım geri almazsın..birde verdiğin kilolar inşallah kastan değil,yağdan gitmiştir..
bu yolda başarılar dilerim...selam ben de başlıyacağım 69.3 kiloydum sabah,bugün gezme var ama az yemeye çalışacağım ...
nisanda yüzmeye başlıyorum derken,yüzücü müsün?mart sonuna kadar 63 e düşsem zaten nisanda yüzmeye başlıyorum ... kastan gittiyse bile gelirler geri :)) 3 yıldır 70 ten bi gram aşağı inemiyodum ... yani bu benim için çok büyük bişey 66 kiloyu görmek :)) vay be falan hatta ... kalçam basenlerim falan yok benim genelde kol sırt karın bel hatta gıdı şeklinde aldığım için kilolarıı çok iri görünüyodum... bu arada sarkma ve çatlakta yok göğüslerimde çok bi ufalma yok ... karın bel sırt ve kollarım gitti kendime geldimm :))
nisanda yüzmeye başlıyorum derken?mart sonuna kadar 63 e düşsem zaten nisanda yüzmeye başlıyorum ... kastan gittiyse bile gelirler geri :)) 3 yıldır 70 ten bi gram aşağı inemiyodum ... yani bu benim için çok büyük bişey 66 kiloyu görmek :)) vay be falan hatta ... kalçam basenlerim falan yok benim genelde kol sırt karın bel hatta gıdı şeklinde aldığım için kilolarıı çok iri görünüyodum... bu arada sarkma ve çatlakta yok göğüslerimde çok bi ufalma yok ... karın bel sırt ve kollarım gitti kendime geldimm :))
yazdığım msj iki kere gelmiş,pardon..nisanda yüzmeye başlıyorum derken?
nisanda yüzmeye başlıyorum derken,yüzücü müsün?
inşallah istediğin kiloya gelirsin..
bu yolda başarılar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?