60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben çalışıyorumda gün içinde vaktim olmuyo akşam kendi çapımda bişey ler yapmaya çalışıyorum işte

kızlar ben 15 ocakta 74 kiloydum 15 şubatta 66 :)) veee sizinde tecrübelerinizle haşır neşir olayım dedim :)) şimdi sabit bi şekilde 66 da devam ediyorum 6 mart gibi (tabi ayın durumunada bakıcam) yeniden başlıycam vermeye... hedefim 60 şimdilik boyum 174 herkese kolay gelsinnn :))

ohh misssler gibi kokuyodur şimdi senin oğluş...kokla dur artık..kadife gibidir cildi..bebek mi özledim ne...
hemen spora başlama hugocum bence,40 günü bekle..ameliyattan çıktın sonuçta..zaten emzirirken vereceksin kilocukları..çok uyur şimdi bebiş,uyurken evde hızlı hızlı yürü bence,başka hareketlere girişme..

günaydın hatunlar, uyanıruyanmaz sirkeli suyumu içtim.
40 dkka plates , encok karın hareketi.
sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta, azıcık peynir, 2 zeytin,1 domates.
ara: 1 fincan yeşil çay.
şimdilik bu kadar öglen salata ve yogurt yemeyi plnlıyorum .
herkese diyetini bozmadan az kalorili günler

bir ayda 8 kilo vermişsin,çok vermişsin sanki,nasıl verdin?çok hızlı vermişsin,çok hızlıda geri alma sakın..

günaydın..geçen sene ben de sabah sirkeli limonlu ılık su içerdim..
kahvaltın güzel...öğlen için salata ve yoğurt az gider..
40 dakika pilates süper,devam devam devammm...

cnm kendini fazla yoğurma bence , çünkü daha yeni dogum yapmışsın üstelik sezeryan . benimde 10 aylık bir ogluşum var.benimde dogumum sezeryan , benim dr. bana 3 ay sporun yasak oldugunu söyledi. bence sende dikkat et şu 3 aylık dönemde.

arkadaşa katılıyorum zaten emzirdigin için vericewksin kilocukları azıcık dikkat yeter. spora başlayana kadar. bende hala emziriyorum . fazla kısamıyoruz ama bence emzirmenin büyük faydası var. yagları yakmana yardımcı. bu arada bebişinde hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşl.

günaydın..geçen sene ben de sabah sirkeli limonlu ılık su içerdim..
kahvaltın güzel...öğlen için salata ve yoğurt az gider..
40 dakika pilates süper,devam devam devammm...
cnm acaba bendemi limon sıksam? ben sadece sirke ve bal koyuyorum. platesi akşamlarıda yapmaya calışıyorum ama 40 dk. sürdüremiyorum malum iki bebiş bide koca bebiş var öglen ondan idare edeyimde ikindi gibi meyva tüketirim diyorum. nasıl olur sence .

günaydın kızlar....
bugün grip oldum yaa...hastayım bugün spor yapamıycam....
sabah kahvaltım
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
az yağlı omlet
4 tane yeşil zeytin
2 ceviz
2 bardak şekersiz çay
6 tane küçük acı biberlerden
ara
greyfurt kivi karışımı

önceden diyete başlıyoodum hemen bırakıyodum ... bende şaşırdım bu kadar vermeme belli bi diet falan yapmadım ama 5 ten sonra bişey yemedim. 2 litrelik bi sürahim var doldurdum suyuu bütün akşam su içtim beyaz ekmek yemiyorum çavdar ekmeği yiyiyorum. tatlıyı çok severim ama kaşık ucuyla tadıp bırakmaya alıştırdım kendimi... bide 74 kiloyken çekilen bi fotoğrafımı arkadaşım face ye atmışş çok acıkınca açıp bi bakıyorumm direk iştahım kesiliyoo :d önümde bi tabak makarna varsa ben bi kaşık alıp salataya gömülüyorumm :)) umarım almam bi daha benim kilolarım metebolizma yavaşlığı yada rahatsızlıktan ilaç kullanmaktan falan değildi. yemek yemeyi çok sevdiğim içindi özellikle regl dönemlerinde bir günde bi tekerlek tahin helvası yiyiyodum ... artık meyveyle geçiştiriyorum :))

bir ayda 8 kilo vermişsin,çok vermişsin sanki,nasıl verdin?çok hızlı vermişsin,çok hızlıda geri alma sakın..

sen bal da katıyormuşsun,oda güzel,bal şerbeti herşeye şifa derler..sadece sirkeli suyun tadını sevmemiştim ben,o yüzden limon aroması da ilave ettim,ister ballı sirkeli yap,istersen limonlu sirkeli yap,istersende ballı limonlu sirkeli yap...sonuçta üçüde faydalı şeyler..
pilatesi günde 4o dk yap yeter zaten..birde akşamları yapıcam diye uğraşma,hem iki bebiş varmış,zor olabilir.. öğle öğününü de geçirme bence,azda olsa ye,ara öğün yap sonra,kuru meyvelerden ye mesela,yada taze meyve ye farketmez..

umarım geri almazsın..birde verdiğin kilolar inşallah kastan değil,yağdan gitmiştir..

mart sonuna kadar 63 e düşsem zaten nisanda yüzmeye başlıyorum ... kastan gittiyse bile gelirler geri :)) 3 yıldır 70 ten bi gram aşağı inemiyodum ... yani bu benim için çok büyük bişey 66 kiloyu görmek :)) vay be falan hatta ... kalçam basenlerim falan yok benim genelde kol sırt karın bel hatta gıdı şeklinde aldığım için kilolarıı çok iri görünüyodum... bu arada sarkma ve çatlakta yok göğüslerimde çok bi ufalma yok ... karın bel sırt ve kollarım gitti kendime geldimm :))

umarım geri almazsın..birde verdiğin kilolar inşallah kastan değil,yağdan gitmiştir..

nisanda yüzmeye başlıyorum derken,yüzücü müsün?
inşallah istediğin kiloya gelirsin..

nisanda yüzmeye başlıyorum derken?

yok canım yüzücü değilim ama yüzmeyi seviyorum ev yakın yeni bi kapalı yüzme salonu açılmak üzere ... orayla konuştum 1 nisan itibariyle üyeliğim başlıyo :)) günda yarım saat yüzsem o bile yeter :) abartmanın manasıı yok di mi :))

nisanda yüzmeye başlıyorum derken,yüzücü müsün?
inşallah istediğin kiloya gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…