yüzmek çok faydalı bir spor..günde yarım saat yeter artar sana..hadi bakalım kolay gelsin..yok canım yüzücü değilim ama yüzmeyi seviyorum ev yakın yeni bi kapalı yüzme salonu açılmak üzere ... orayla konuştum 1 nisan itibariyle üyeliğim başlıyo :)) günda yarım saat yüzsem o bile yeter :) abartmanın manasıı yok di mi :))
oo taze anneymişsin daha..evet iştahı frenleyip ve düzenli spor ile herşey mümkün gerçekten,yeterki azim,istek olsun..vazgeçmek yok..teşekkürler ;2,5 aylık bebeğim var ve inanılmaz yiyorum buna rağmen hareket nerdeyse sıfır iştahı frenleyip hafif tempolu yürüyüş yapsam veririm zaten. Düzenli spor yapsa herkes verir:) inşallah hepimizin gider kiloları...
kızlar ben 15 ocakta 74 kiloydum 15 şubatta 66 :)) veee sizinde tecrübelerinizle haşır neşir olayım dedim :)) şimdi sabit bi şekilde 66 da devam ediyorum 6 mart gibi (tabi ayın durumunada bakıcam) yeniden başlıycam vermeye... hedefim 60 şimdilik boyum 174 herkese kolay gelsinnn :))
bence gayet iyi sabah kalvaltısı menün. kahvaltıda iyi beslenmek gerekiyor zaten hepsinden azar azar yemişsin 46:işteee raporum dün geçe nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım dolu dolu oldu kızacksnz
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek
BİDE SPOR OLARAK DÜN GECE YARIM SAAT MEZDEKE VE ORTANTAL MÜZİK EŞLİGİNDE OYNADIMM
bence gayet iyi sabah kalvaltısı menün. Kahvaltıda iyi beslenmek gerekiyor zaten hepsinden azar azar yemişsin 46:
Ben bugün yine geç kalktım 12 buçukta
mekik çektim önce sonra kahvaltı..
Bugünki kahvaltım:
1 yumurta
birkaç ince dilim kaşar peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak açık çay
evet cnm bende öyle biliyorum. açken yaptım sonrada kahvaltı.. :)aç karnına yapılan spor yagdan yakıyormuş tokken spor yaptıgında yediklerini yakmaya çalışıyormuş vücut ne kadar dogru bilmiyorum cnm
seninde menün gayet güzel
çok güzel kilo vermişsin cnm tecrübelerini bizimlede paylaş
evet cnm bende öyle biliyorum. Açken yaptım sonrada kahvaltı.. :)
5 ten sonra bol bol su içiyorum canım bişey yemiyorum. Beyaz ekmekle yollarımızı ayırdık kola gibi asitli içecekleri zaten pek sevmem. Tatlı için çamura yatarım aslında ama onuda artık kaşık ucuyla yiyiyorum bide genelde regl dönemlerimde meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ... Bişey dicem arkadaşlar sabah aç karınla limon sirke su vs yazanlar var ... Aman dikkat zayıflıycam diye miğdenizi delmeyin. Osmanlı döneminde bal sirke suya karıştırılıp hazmı kolaylaştırıcı olsun diye yemek üzerine içilirmiş ... Evet cidden o zaman faydası var ama boş miğdeyi ne hale getirir bilmiyorum .. Yemek sisteminizi baştan aşağı alt üst etmeyin derim onun yerine kalorisi çok olanları azaltıp az kalorilileri çoğaltın yatma saatinize yakın yemeyin vs...Salata da bile sirke kullanmayan birisi gidipte zayıflıycam diye aç karnına sirkeli su içmesi saçma... Ben eskisinden daha az ve daha hafif yediğim için soda bile içmiyorum... Form çay içenlerde belli sürelerde ara vermeyi unutmasınlar. Bide bırakırken birden değilde yavaş yavaş bıraksınlar yani her gün form çay içen biri önce 3 günde bire düşürsün gibi gibi... Ben onlarıda kullanmadım bağırsak dengesini bozuyoo çok sorun yaşarsam yerim 2-3 kuru kayısı içerim üstüne ılık su yarım saate tuvalete :)) 70 yaşında da aynı organlar sizinle olucak arkadaşlar o yüzden fazla hırpalamayın derimm :))
bencede sirke zarar verir onun yerine sabah aç karnına yeşil çay içilse çok daha faydalı oda yağ yakıyor..5 ten sonra bol bol su içiyorum canım bişey yemiyorum. beyaz ekmekle yollarımızı ayırdık kola gibi asitli içecekleri zaten pek sevmem. tatlı için çamura yatarım aslında ama onuda artık kaşık ucuyla yiyiyorum bide genelde regl dönemlerimde meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ... bişey dicem arkadaşlar sabah aç karınla limon sirke su vs yazanlar var ... aman dikkat zayıflıycam diye miğdenizi delmeyin. Osmanlı döneminde bal sirke suya karıştırılıp hazmı kolaylaştırıcı olsun diye yemek üzerine içilirmiş ... evet cidden o zaman faydası var ama boş miğdeyi ne hale getirir bilmiyorum .. yemek sisteminizi baştan aşağı alt üst etmeyin derim onun yerine kalorisi çok olanları azaltıp az kalorilileri çoğaltın yatma saatinize yakın yemeyin vs...salata da bile sirke kullanmayan birisi gidipte zayıflıycam diye aç karnına sirkeli su içmesi saçma... ben eskisinden daha az ve daha hafif yediğim için soda bile içmiyorum... form çay içenlerde belli sürelerde ara vermeyi unutmasınlar. bide bırakırken birden değilde yavaş yavaş bıraksınlar yani her gün form çay içen biri önce 3 günde bire düşürsün gibi gibi... ben onlarıda kullanmadım bağırsak dengesini bozuyoo çok sorun yaşarsam yerim 2-3 kuru kayısı içerim üstüne ılık su yarım saate tuvalete :)) 70 yaşında da aynı organlar sizinle olucak arkadaşlar o yüzden fazla hırpalamayın derimm :))
bencede sirke zarar verir onun yerine sabah aç karnına yeşil çay içilse çok daha faydalı oda yağ yakıyor..
tebrikler...kesinlikle katılıyorum zayıflamak güzelleşmek için organlara verdiğiniz zararlar şimdi göstermesede kendini belli bi yaşın üzerine çıkınca er yada geç göstericekler ... sirke salatada çorbalarda yemeğin yanında tabikide çok faydalı limonda öyle .. boş mideyle değil! bir ayda 8 kilo verdim evet ama sağlığımı bozmadım kendimi hiç halsiz hissetmedim ilk 1 hafta ciddi açlık hissettim ama zamanla alıştım elden ayaktan hiç düşmedim ilaç falan kullanmadım sadece karar verdim ve zayıfladım. belki aynı anda sporada yüklenseydim bu kadar rahat ve keyifli zayıflamazdım... ha bu arada sürekli elinin altında yiyecek bişey arayanlar gün içinde ben elmayı ince ince dilimleyip üzerine azcık limon sıkıyorum birazda tarçın serpiyorum evet cipsin yerini tutmuyoo ama elimin atışırmalık bulunduğu için başka bişeyde aramıyorum :))
güne güzel başlamıştım ama komşumun gelmesiyle herşey bozuldu.
öglen: Hiç bişi yemedim.
Ara: 4 fincan şekersiz cay
ve bir tabak dolu dolu dil ama patlamış mısır.
mısır yağsız tuzsuz pldugu sürece ara ögünlerde istenildigi kadar yenilebilirmiş
yazdıklarında haklısın canım..geçen yıl sabahları sirkeli limonlu ballı bir bardak ılık su içerdim hep,ama sonra bıraktım..tabi içindeki sirke oranı çok azdı,bir bardak suda bir iki damla gibi..limon da aynı şekilde...bana herhangi bir zararı olmadı bu karışımın,midemde sorun oluşmadı..ama tabi hassas mideye sahip kişiler dikkat etmeliler..ama aynı zamandada zayıflama konusunda pek yardımcı da olmadı bu karışım,ben daha çok yediklerimi azaltarak ve pilates yaparak,çikolatayı keserek kilo verdim..5 ten sonra bol bol su içiyorum canım bişey yemiyorum. beyaz ekmekle yollarımızı ayırdık kola gibi asitli içecekleri zaten pek sevmem. tatlı için çamura yatarım aslında ama onuda artık kaşık ucuyla yiyiyorum bide genelde regl dönemlerimde meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ... bişey dicem arkadaşlar sabah aç karınla limon sirke su vs yazanlar var ... aman dikkat zayıflıycam diye miğdenizi delmeyin. Osmanlı döneminde bal sirke suya karıştırılıp hazmı kolaylaştırıcı olsun diye yemek üzerine içilirmiş ... evet cidden o zaman faydası var ama boş miğdeyi ne hale getirir bilmiyorum .. yemek sisteminizi baştan aşağı alt üst etmeyin derim onun yerine kalorisi çok olanları azaltıp az kalorilileri çoğaltın yatma saatinize yakın yemeyin vs...salata da bile sirke kullanmayan birisi gidipte zayıflıycam diye aç karnına sirkeli su içmesi saçma... ben eskisinden daha az ve daha hafif yediğim için soda bile içmiyorum... form çay içenlerde belli sürelerde ara vermeyi unutmasınlar. bide bırakırken birden değilde yavaş yavaş bıraksınlar yani her gün form çay içen biri önce 3 günde bire düşürsün gibi gibi... ben onlarıda kullanmadım bağırsak dengesini bozuyoo çok sorun yaşarsam yerim 2-3 kuru kayısı içerim üstüne ılık su yarım saate tuvalete :)) 70 yaşında da aynı organlar sizinle olucak arkadaşlar o yüzden fazla hırpalamayın derimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?