alışacaksın bu yorgunluğa zamanla canım..daha durrr,bu başlangıç..ama herşeye alışıyor insan..tavsiyem oğluş uyurken sen de uyu,dinlen,iş yapıcam diye uğraşma,uyanıncada onunla ilgileneceksin zaten..dediğini yaptırır,kral faysal o...uykusuzum yorgunumm bitkiniimm
benim oğlan tüm gün uyuyo ne yapsak uyanmıyo gecede 11 gibi bir uyanıyo bidaha uyku yokk devamlı memede durmak istiyo ayırınca kıyameti koparıyo
gözler devamlı açık tüm gece
bölük pörçük uyuyorum
öyle böyle benim oğlan dediğini yaptırıyo
işte sorunda orda ya yaglı ve tuzluyduama aşırı diil.
olsn cnm yaa sporunu yaparsn
suskun prenses acaba spor isi dogrumu ben hep kahvaltidan sonra gidiyorum fitnessa once hayatta gidemem 2 cocugu okula hazirla 1bakiciya hazirla kociskoyu ise yeminle evden 8;30 anca cikiyorum fitnesda eve cok uzakta kociskoda diyor zaten ne cok km yapmissin arabayla diye ayol sen benim kaportaya bak 15 le dondu haberi yok gitmis arabanin kaportasini inceliyor km sine bakiyor delu kahvalti yapmasam zaten sporda yapamam hic enerjim kalmaz ayyyyyyy bide spora gidip bunca isi yapiyorum diye es dost komsular hayran kaldilar ben bu gazla bi 8 kilo daha veririm ideal kilomada duserim heeeeee
sabah: 1 yumurta
1 domates
1kk peynir
1 dilim ekmek
birazdan 1kupa bardagı yeşil cay
uykusuzum yorgunumm bitkiniimm
benim oğlan tüm gün uyuyo ne yapsak uyanmıyo gecede 11 gibi bir uyanıyo bidaha uyku yokk devamlı memede durmak istiyo ayırınca kıyameti koparıyo
gözler devamlı açık tüm gece
bölük pörçük uyuyorum
öyle böyle benim oğlan dediğini yaptırıyo
slm kızlar :) geçen yıl bu grupla 12 kilo verdim ama her kış olduğu gibi tekrar kilo almaya başladım yazın 55tim ama şimdi 62-63 oldum pantolonlar olmuyo ne giysem yakışmıyo( ben katılmaya karar verdim aranıza.. öyle de iştahlıyım ki :) akşama kadar yiye yiye bi hal oluyorum.. Dün o kadar abur cubur yedim ki mide bulantısından uyuyamadım bu seferde. Yaza kadar tekrar vermek istiyorum ama bu sefer 55 değil 53 falan olabilsem çok mutlu olucam :))
kahvaltıdan sonra karar verdim tabi rejim yapmaya :)
bi hesap yaptım ki çok yemişim çookkk :)
günde 1367 kalori almam gerekiyo temmuza kadar 53 kilo olabilmem için
ve ben bu sabah 583 kalorisini tükettim
hadi hayırlısı yeşil çayımı içtim bol bol su içicem gün boyunca evde stepper'ım var şimdilik 20 dk yapıcam çok yormadan zamanla süreyi uzatırım :)
hadi bakalım inş güzel sonuçlar alırsın daha önce yapmışsın yine yaparsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?