60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alışacaksın bu yorgunluğa zamanla canım..daha durrr,bu başlangıç..ama herşeye alışıyor insan..tavsiyem oğluş uyurken sen de uyu,dinlen,iş yapıcam diye uğraşma,uyanıncada onunla ilgileneceksin zaten..dediğini yaptırır,kral faysal o...

suskun prenses acaba spor isi dogrumu ben hep kahvaltidan sonra gidiyorum fitnessa once hayatta gidemem 2 cocugu okula hazirla 1 bakiciya hazirla kociskoyu ise yeminle evden 8;30 anca cikiyorum fitnesda eve cok uzakta kociskoda diyor zaten ne cok km yapmissin arabayla diye ayol sen benim kaportaya bak 15 le dondu haberi yok gitmis arabanin kaportasini inceliyor km sine bakiyor delu kahvalti yapmasam zaten sporda yapamam hic enerjim kalmaz ayyyyyyy bide spora gidip bunca isi yapiyorum diye es dost komsular hayran kaldilar ben bu gazla bi 8 kilo daha veririm ideal kilomada duserim heeeeee

günaydın herkese ....
uyanır uyanmaz 3 bardak su + 1 bardak sirkeli ballı su.
spor: 40 dk. plates.
5 gün oldu bugün spora başlayalı ve bence fark ortaya cıkmaya başladı. ben bu farkı görmüşken dururmuyum artık
devam devaaam...

menüm dünki gibi
işteee raporum
dün akşam nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek

kilo bildirimi

başlangıç: 73.30 kg
geçen hafta: 65.600 kg
bu hafta: 65.000
giden: 600 gr
toplamda giden: 8,300 kg
hedef: 56-58
boy: 1.56 cm
beden: 42
spor:hergün degildi bu hafta 3 gün felan yaptım galiba müzik eşliginde oynadım ve günlük yarm saat yürüyüş işe gidip gelirken

spor aç karnına yapılınca yağdan gidiyormuş tokken yediklerini eritmeye çalışıyormuş vücut diye biliyorum ne kadar dogrudur bilemem ama hiç yapmamaktan çok çokkkk iyidirr inş istedigimiz kilolara ulaşırız

canım benim benim kızda tam tersi gündüz ne bir iş nede misafir ağırlayabiliyorum sürekli emmek istiyor uyanıkkende yatağında durmuyor çıkmak istiyor.gecede 12 :30 gibi uyuyor sabak 6-7 ye kadar deliksiz yatıyor.uyanıp emiyor 8-9 da uyanıp bir dha uyumuyo çok nadir 10 dak kestiriyor.ve şimdi o 10 dakika mesela.

slm kızlar artık öğlen kalkıyorum ya uyku düzenim bozuldu bugün şunları yaptım:

1 de kalktım mekik çektim

aç karnına 1 bardak yeşil çay
1 kase süt ve tam tahıllı gevrek

ara öğün 1 minik browni

akşam saat 6 buçukta 1 porsiyon kıvırvık salata ve et

2 saat sonrda 1 mandalina ve 1 avuç fıstık yemeyi düşünüyorum

kızlar bişey sorcam ben yemği hızlı yiyorum bi sakıncası varmıdır göbek yapma gibi ?

dünkü raporum
dün akrabalardaydık burada arapaşı diye bi yemek olur ondan yapmışlar çorbasından içtim biraz karnı yarık vedim ve tursu sonra şekersiz çay felan sonra elma portakal ve biraz mısr yedim

bu sabahta
haslnmış yumurta
4 zytn
1 k.k. az peynir
biraz lor
şekersiz çay 3 ç.b.
1 ceviz
2 tanede yulaflı yedim

sabah kahvaltılarım baya dolu dolu olmaya başladı galiba
iki gündür spor yapamıyorum ya ((((

slm kızlar :) geçen yıl bu grupla 12 kilo verdim ama her kış olduğu gibi tekrar kilo almaya başladım yazın 55tim ama şimdi 62-63 oldum pantolonlar olmuyo ne giysem yakışmıyo ( ben katılmaya karar verdim aranıza.. öyle de iştahlıyım ki :) akşama kadar yiye yiye bi hal oluyorum.. dün o kadar abur cubur yedim ki mide bulantısından uyuyamadım bu seferde. yaza kadar tekrar vermek istiyorum ama bu sefer 55 değil 53 falan olabilsem çok mutlu olucam :))

inşş hep birlikte veririz şu kiloları:13::13::13:

kahvaltıdan sonra karar verdim tabi rejim yapmaya :)
bi hesap yaptım ki çok yemişim çookkk :)
günde 1367 kalori almam gerekiyo temmuza kadar 53 kilo olabilmem için
ve ben bu sabah 583 kalorisini tükettim
hadi hayırlısı yeşil çayımı içtim bol bol su içicem gün boyunca evde stepper'ım var şimdilik 20 dk yapıcam çok yormadan zamanla süreyi uzatırım :)

hadi bakalım inş güzel sonuçlar alırsın daha önce yapmışsın yine yaparsn

merhabalar ben de bir 5 6 gün önce zayıflamayı kafama koyup başladım. geçen haftalar da 71 gösteriyordum ama yediklerime dikkat edip (epey azalttım) bitki çaylarına ağırlık verip 4 gündür de spor yapınca bu sabah tartıldım aç karna 68, 4 dü gözlerime inanamadım. tabi toksinleri atıp şişliğim gidince bu kadar birden düştüm biliyorum ama umudum arttı. normalde 64 65 olurdum ama yetmişi hayatımda ilk kez gördüm çok moralim bozuldu. internetde arayışa çıktım ve burda kadınlar birbirine çok destek oluyor onu gördüm. cuma yarışmasına katılmak istedim ama yer yokmuş sonra bu grubu gördüm umarım güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…