60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.inşallah hepimiz istediğimiz kolaya geliriz

iyi geceler kızlarr bitter karam yedimm 2 parçasını bu normal çikolataya göre nasıl kızlar f,kri olan varmı kimileri gün içerisinde az bitte çik. yemek ii diyorlar s,zce nasıll
:44::44::44:

merhaba arkadaşlar
ben bu topikte olduğum sürece çok motive oldum ve 59 kg a indim ama gel zaman git zaman topikten uzaklaştım ve 74kg a ulaştım Bir haftadır pilates yapıyorum ve akşam 19.00dan sonra meyve hariç bir şey yemiyorum çok dikkat etmeme rağmen baskülde azalma yok aksine bu sabah +400gr gördüm geçen haftaya göre sebebi ne olabilir sizce??
Kararlıyım gidecek bu kilolar ama böyle 1 hafta uğraşıp +kiloları görünce okadar çabama acıyor, ümitsizliğe düşüyorum

slm kızlar
bugün 11 de kalktım 2 dilim ekmek peynir zeytin yeşillik yedim.spor yapamadım.temizlik yaptım bol bol.oda kalori yakar.ama spor daha iyi tabii.

biraz önce 100 mekik çektim.sabah tartıldım tam 65 im.birazdan yemek yiyeceğim.makarna ve haşlanmış patates.nasıl sizce??
ve yarın maydonoz suyuna başlayacağım inşallah.

bende kilo vermek istiyorum yardım aalmaya ihtiycım var burada bişeyler paylaşırım diye düşündüm nerde buranın sakinleri

diyetisyenim önermişti bi kaç yıl önce gittiğimde bir not defterine su harici yediğin içtiğin herşeyi yaz demişti gün sonunda elinizde öyle bir liste oluyor ki her geçen gün azaltıyorsunuz mecburen tabii bunda verilen diyet listesinin kontrolünün korkusu da pay oynamıştı ama yeniden başlamalıyım diyete neyse ki bu sefer daha az vereceğim kilo :)

evde koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim var ve zayıflaaaaaaaa

25 yaşında 70 kiloyum ve zayıflamak zorundayım zayıflamak istiyorum diyemiyorum zayıflamak zorundayım

çünkü 2010 temmuzda 58kg ile evlendim gelinliğimi giydiğimde kilom idealdi. 2011 şubatta hamile kaldım ve gelsin kilolar oldu am keyften değil hamileliğin rutin kiloları değildi benimkiler çok zor ve çok tahlikeli bir hamileleik geçirdim 6ay boyunca hergün aşırı kanamalı bir hamileliğim oldu ve 10 kez düşük tehlikesi atlattım son 2 aşırı kanamamda hayati tehlikemde vardı hergün serum ve iğnem vardı ilk aylarda sayıyırdum bir ayda 23 lt serum 45 tane iğne vurundum ama sonra çok moralim bozuluyor diye saymayı bıraktım ve hiç kımıldamadan hep yattım sabaha kadar sağıma yattıysam gecceye kadar düz tekrar sabaha kadar soluma yattım bu kadar kımıldamak bile fazla geliyordu ama mucize eseri olarak nefes almaya devam ettik ben de bebeğimde amaaaaa hamileliğimin 6ayında rutin bir kontorlde bebğimin kalbinin atmadıgını öğrendim ve sanki dünyada dönmeyi bıraktı o anda ve suni sancılyla gerçekleşen normak çığlık çığlığa bir doğum dogumda ölmeyi okadar çok istedim ki tansiyonum 3 düştü zor toparladılar beni ve ben tek başımaydım dışarıda eşim içeride ben ve doğum yapan ebenin kucağında nefes almayan minik oğlum her doğum sonrası tüm sıkıntıları unutturuan o bebk ağlamsı vardır ya işte onu yaşayamamak asıl sıkıntıların başladıgı andır ve bu acıların yanında annemin göğüs kanseri olması en büyük huzur buldugum insanında moralinin sıfır olması yaslancak bir omuzun olmaması manevi olarak göçtük ve çevremizde eşimin ailesinde o kadar çok canımı yaktılar ki binlerce kez yıkıldık ama hayat devam ediyor derkeeeeen van da deprem oldu 7.2 yıkılan dünyamızın üstüne birde evsiz barksız beş parasız kalışımız oldu güya vanda okullar tatil oldu diye eşimin babasının evine gittik baba evimiz diye gittik ve aşırı yağmurlu bir karadeniz sahilindeki evden resmen kovulduk ve depremin oldugu şehre geri dönüp geldik....neyse konu dağıldı iyice ama ben de öyle çok dağıldım kolay kolay da toparlayamadım kendimi ve toparlamak içinde acilen zayıflamam gerek bende anneyim ve gözyaşları içinde yavrumda bana kalan kilolarım gitsin ki bir anönce kendimi iyi hissediyim ki yeni bebeklerimin olması için tekrar hamile kalayım değil mi

evde koşu bandım ,bisikletim, stepim, mekik aletim var ama aşırı isteksizim bazen coşuyorum herşey benim elimde mutlu oalcağım diyorum düzenli spor yapıyorum bir iki gün ama 3 gün olmuyor zaten bir yıl da aldıgım bu kilolar yüzünde hareketlerim kısıtlanıyor daralıyorum bunalıyorum ağlıyorum motive olamam lazım belki bu forumdaki tüm zayıflama konularını okudum hatta kendimde ddertleşmek için konu açtım ama yetmedi ben ne yapacağım yardım edin

aslında öyle zor bir süreç ki yaşadıklarımız batmamak için çırpınıyorum öfkemi hırsımı kalp kırıklıklarımı yıkılan umutlarımın eriyen güvendiğim o karlı dağları yüzümüze söylenen o büyük yalan ları gerçekteki küçüklüğünü yani herşeyi ama herşeyi br savunma mekanizması gibi kilolarımdan çıkartmaya çalışıyorum

gelelim yaptıklarına su içmek için telefonuma her yarım saate alarm yazdım sağlık için bir bardak su iç diye ama toplasan bir günde 3 bardak zor içiyorum hamileyken çok tiksindim sudan içince kusmak geliyor yeşil çayı içmeye başladım günde bir bardak içiyorum başlayalı 3 gün olduekmek zaten nadir uğrar hayatıma okuldan 6 da çıkıyorum eve gelmem dinlenmem 7yi buluyor akşamları ama dikkat ediyorum haftda 3-4 kez misafirim gelir yemeğe yada çaya ondan pasta börek tatlı bol kalorili şeyler çok olur evde ama bir tepsi kek yaptıysam kibrit kutusu boyunda keki ancak yerim iradeliyimdir ama bıkkınlık sarıyor sadece

umarım kara bulutlara kaptırmadan umutlarımı zayıflarım tığ gibi olurum belki zayıflamak için bu kadar uğraşmamdaki nedenlerden biri de değin gibi hafif olmak öyle hafif olmak ki dünyanın zorlukalrı yerine hayal dünyasında hafiflikten mutluluktan uçmak aslında çok hareketli biriyim okulöncesi öğretmeniyim ama sınıfım da malzemlerim yok denecek kadar az oldugu için 30 tane öğrencimin tek oyuncağı tek ilgi odağı tek materyali benim bi saniye bile oturdugumu bilmem üstelik artık vanda 7 saat ders yapıyoruz ve eve geldiğimde ölüyorum yorgunluktan öğrencilerim benim en büyük varlıgım çok seviyorum onları

slm canım bnde bu sitede okudum yeşil çay çaykurun kücük teneke kutuda bergamut meyveli yapman gereken tek sey biraz bogazından kısmak çayı ben sabah aç karnıma içiyorum her yemegin arkasından içiyosun yapman gereken tek sey bu bide yatmaya yakın bir bardak içiyosun yag yakımı kolaylaşsın diye bu kadar şekersiz içiyosun unutmadan içemem diyosan sen bilirsin tatlandırırsın iştahı acayıp şekilde kesiyo hiç bişe istemiyo cnm öyle inanmamıştım basta ama gercek herkeze tafsiye ediyorum yazcaklarım bu kadar cnm ...

Allah kolaylık versin. yaşadıkların zor ve ağır imtihanlar. inşallah hepsini arkada bırakırsın ve herşey daha kolay olur senin için de. ben de ne zamandır istiodum ama bu srfer bırakmamak için kendime yandaşar arıyordum. umarım birbirimize destek oluruz birbirimizi sınayabiliriz. senin de önerilerin varsa yapabiliriz herşey gönlünce olsun.

günaydın kızlar....
sabah: uyanır uyanmaz sirkeli ballı su...
spor : 40 dk. plates...
azcık omlet, kkk peynir, 1 domates, 1 biber, azcık ekmek.

günaydın kızlar sabah 1 dilim ekmek zeytin peynir yumurta yedim.ve kalkar kalkmaz maydonoz suyu içtim.bugün başladım.inşallah olumlu sonuçlar alırım

Slmm kızlar
pazar günü çok kaçakamlı oldu bn kahvaltı her zamn ki gibiydi ama ögleyin tost yedim derhane oluyo bnm yaa:18::18::18::18:
Neyse bu hafta sıkı tutmam lazım hafta sonları dagıtıyorum çünkü kendimi dengelemem lazım yani hafta içi ile hafta sonunu
sabah kahvaltım
4 zeytn
1 k.k. Peynir
biraz lor
yarım cviz
1 from etimek
2 adt yulaflı
şekersiz çay

elma diyetini kendi yaptıgım şekilde devam ediyorum bakalım artık en azından böyle dengelerim akşama kadar elma akşamda evde ne varsa artık onuda yarın yazarımmm

Heyyy Ben geldim...
Her gün gelecektim ama nerde sınavdı,okuldu..
57 kiloyum şu an 50 ye kadar devam inşallah..
Kahvaltımı da yazayım tam olsun
1,5 dilim tam buğday ekmeği
70 kalori kadar peynir
4 adet zeytin
2 çeri domates,1 salatalık
500 ml su
Kendinize iyi bakın.

merhabalar hamile kaldığımda 50 kiloydum bebişim 8 aylık oldu ama tartı beni 60 kilo gösteriyor.çoook mutsuzum ve 6 kilo vermek istiyorum.tek hatam su içmeyi sevmiyorum.kendimi zorlayarak 8 bardak içmekle başlayacağım bugün.her gün yediklerimi yazarak kendimi kontrol altında tutmak istiyorum.akşam yemeğinde haşlanmış patates ve salata yemeyi planlıyorum.yok mu benimle birlikte rejime başlayacak destek olacak arkadaşlar

destek oluruz tabi cnm

Tabiki oluruz canım.birbirimize destek olup veririz kiloları inşallah

slam kızlar,
bende dün 63,7 gr gördüm tartıda,ama boğazımı tutamıyorum ya üffannemde aldırmıyor koşu badı ne yapcam bilmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…