60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slam kızlar,
bende dün 63,7 gr gördüm tartıda,ama boğazımı tutamıyorum ya üffannemde aldırmıyor koşu badı ne yapcam bilmyorum

Canım hoşgeldin
Bant bende istiyodum vazgeçtim.ben hergün leslie yapıyorum.yürüyüş yani.3 mile yapıyorum.hesapladgmda 4.2 km yapıyor.öneririm sana.istersen sanada lınk yollarım.

sanırım seninle yaklaşık kilolardayız ve hedefimizde birbirine yakın birlikte zayıflamaya ne dersin birbirimiz motive edebiliriz

kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınızzz?62 kiloyum yaklaşık.daha önceleri 54-58kg arasında gidip geliyordum ama 4 senedir hep bu kilodayım bi geçen sene 59 kiloya indim o da 20lik dişimi çektrdim diye sonra yine 62lere çıktım 58 kiloya insem razıyım boyum 1.70 civarı...akşamları yemek yemiyorum ama bünyem buna alıştığı için kilo vermeme sebep olmuyor.iş yerinde tüm gün oturuyorum ve öğle yemeklerinde ve öğle sonrasında iş yerinde kendime engel olamıyorum çok yiyorum..temmuzda düğünüm var acilen 58e inmem gerekiyorr

Gel tabı canım insan burada motive oluyor.senın acılen kılo vermen lazım.dıyet deneyımlerımız dıe konu var.karbonhıdrat dıyetıne bakmanı öneririm.

hepinize kolay gelsin kızlar ,bende aranıza katılmak istiyorum ,kg itibariyle bu guruptayım :) yarın inşallah bol bol incelicem ,düzenli olarak girerim

Gel tabı canım insan burada motive oluyor.senın acılen kılo vermen lazım.dıyet deneyımlerımız dıe konu var.karbonhıdrat dıyetıne bakmanı öneririm.

biraz inceledim karbonhidrat diyetini ama etkili olur mu?sabahları ben mesela az önce 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve 1 tane şu küçük cherry domateslerden yiyorum.sonra öğlene doğru 1 meyve yiyorum aslında öğlen yemeğinde de çok kaçırmıyorum ama ne olursa öğleden sonra abur cubur yemeye başlıyorum öğlen çok yemediğim için...hiç hareket etmiyorum.sabah servisle işe geliyorum akşam evin orada inip eve giriyorum hep oturuyorum.şu leslie falan yazmışsınız onlar etkili mi?

günaydın canlarımm güzel bi güne başlamak dilegiylee menümü yazıyorum
dün akşam
bi kase kadar çorba
2-3 yada 4 de olabilir çubuk makarna
2 kaşıkta kuru fasulye

sabahta
4 zytin
1 k.k.dan birazck az peynir
1 cvz
bir çay kaşıgı kadar belki o kadar yok bile bal
1 from etimek ve bir minik kepekli grisini
sucuklu yumurta
domates

bundan sonrası elma ve akşam evde ne varsa artık öpüldünz kıssslar

Canım hoşgeldin
Bant bende istiyodum vazgeçtim.ben hergün leslie yapıyorum.yürüyüş yani.3 mile yapıyorum.hesapladgmda 4.2 km yapıyor.öneririm sana.istersen sanada lınk yollarım.

hoşbuldum canım

linkini yolla bende bakayım,etkisi oluyor mu gerçekten canım?

temmuza kadar daha çok var...ayda 2 kilo bile versen 54 olursun,ama boyun 1.70,54 kilo az olabilir...kısaca azimle istediğin kiloya ulaşırsın...

kahvaltımı yazayım:k.k. peynir
3 yeşil zeytin
2 ceviz
az bal
1 dilim tam buğday ekmeği

temmuza kadar daha çok var...ayda 2 kilo bile versen 54 olursun,ama boyun 1.70,54 kilo az olabilir...kısaca azimle istediğin kiloya ulaşırsın...

54 kiloda gözüm yok zaten canım ben şuan 60a falan indiğimde bile halsizleşiyorum aslında her bünyenin bir ideal kilosu var..belki 58 olduğumda bünyem iyi olmayacak ama görüntü itibari ile hedefim 58:)aslında hepi topu 4 kilocuk ama olmuyorr olmuyorrr aburcuburu kestim dün itibariyle.sabahları 2 dilim kepek ekmeği öğlen de iki dilim kepek ekmeği ve kuru fasulye yedim.akşam da ekmeksiz yemek yiyeceğim.inşallah verebilirim.biraz hareket de etmem gerek.bir arkadaş leslieden bahsetmiş ama tam çözemedim olayını...

slm canım sna önerim yeşil çay iç cok faydalı ayrıca iştahı inanılmaz şekilde kesiyo bende size tavsiye ondan sonra canın hiçç bişe istemicek görceksin kardesim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…