slam kızlar,
bende dün 63,7 gr gördüm tartıda,ama boğazımı tutamıyorum ya üffannemde aldırmıyor koşu badı ne yapcam bilmyorum
merhabalar ben de bir 5 6 gün önce zayıflamayı kafama koyup başladım. geçen haftalar da 71 gösteriyordum ama yediklerime dikkat edip (epey azalttım) bitki çaylarına ağırlık verip 4 gündür de spor yapınca bu sabah tartıldım aç karna 68, 4 dü gözlerime inanamadım. tabi toksinleri atıp şişliğim gidince bu kadar birden düştüm biliyorum ama umudum arttı. normalde 64 65 olurdum ama yetmişi hayatımda ilk kez gördüm çok moralim bozuldu. internetde arayışa çıktım ve burda kadınlar birbirine çok destek oluyor onu gördüm. cuma yarışmasına katılmak istedim ama yer yokmuş sonra bu grubu gördüm umarım güzel olur.
kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınızzz?62 kiloyum yaklaşık.daha önceleri 54-58kg arasında gidip geliyordum ama 4 senedir hep bu kilodayım bi geçen sene 59 kiloya indim o da 20lik dişimi çektrdim diye sonra yine 62lere çıktım58 kiloya insem razıyım boyum 1.70 civarı...akşamları yemek yemiyorum ama bünyem buna alıştığı için kilo vermeme sebep olmuyor.iş yerinde tüm gün oturuyorum ve öğle yemeklerinde ve öğle sonrasında iş yerinde kendime engel olamıyorum çok yiyorum..temmuzda düğünüm var acilen 58e inmem gerekiyorr
Gel tabı canım insan burada motive oluyor.senın acılen kılo vermen lazım.dıyet deneyımlerımız dıe konu var.karbonhıdrat dıyetıne bakmanı öneririm.
Bu sabah itibariyle
64,8 kg olmuşum haftada 1 kg yavaş yavaş sabırla devam ediyorum...
slm kızlar beni de alır mısınız aranıza 63 kiloyum bende hedefim 55
hepinize kolay gelsin kızlar ,bende aranıza katılmak istiyorum ,kg itibariyle bu guruptayım :) yarın inşallah bol bol incelicem ,düzenli olarak girerim
tabiki kızlar aramıza hg kurtulacagız bu altıdan inşş hep birliktee
Canım hoşgeldin
Bant bende istiyodum vazgeçtim.ben hergün leslie yapıyorum.yürüyüş yani.3 mile yapıyorum.hesapladgmda 4.2 km yapıyor.öneririm sana.istersen sanada lınk yollarım.
hoşgeldik canım inş hepimiz yaza hayal ettiğimiz kilo ile girecez
temmuza kadar daha çok var...ayda 2 kilo bile versen 54 olursun,ama boyun 1.70,54 kilo az olabilir...kısaca azimle istediğin kiloya ulaşırsın...kızlar merhaba,beni de aranıza alır mısınızzz?62 kiloyum yaklaşık.daha önceleri 54-58kg arasında gidip geliyordum ama 4 senedir hep bu kilodayım bi geçen sene 59 kiloya indim o da 20lik dişimi çektrdim diye sonra yine 62lere çıktım58 kiloya insem razıyım boyum 1.70 civarı...akşamları yemek yemiyorum ama bünyem buna alıştığı için kilo vermeme sebep olmuyor.iş yerinde tüm gün oturuyorum ve öğle yemeklerinde ve öğle sonrasında iş yerinde kendime engel olamıyorum çok yiyorum..temmuzda düğünüm var acilen 58e inmem gerekiyorr
temmuza kadar daha çok var...ayda 2 kilo bile versen 54 olursun,ama boyun 1.70,54 kilo az olabilir...kısaca azimle istediğin kiloya ulaşırsın...
biraz inceledim karbonhidrat diyetini ama etkili olur mu?sabahları ben mesela az önce 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve 1 tane şu küçük cherry domateslerden yiyorum.sonra öğlene doğru 1 meyve yiyorum aslında öğlen yemeğinde de çok kaçırmıyorum ama ne olursa öğleden sonra abur cubur yemeye başlıyorum öğlen çok yemediğim için...hiç hareket etmiyorum.sabah servisle işe geliyorum akşam evin orada inip eve giriyorum hep oturuyorum.şu leslie falan yazmışsınız onlar etkili mi?
slm canım sna önerim yeşil çay iç cok faydalı ayrıca iştahı inanılmaz şekilde kesiyo bende size tavsiye ondan sonra canın hiçç bişe istemicek görceksin kardesim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?