slam kızlar,
bende dün 63,7 gr gördüm tartıda,ama boğazımı tutamıyorum ya üffannemde aldırmıyor koşu badı ne yapcam bilmyorum
şu yeşil çayı bi deneyemedim yaaa
slm canım sna önerim yeşil çay iç cok faydalı ayrıca iştahı inanılmaz şekilde kesiyo bende size tavsiye ondan sonra canın hiçç bişe istemicek görceksin kardesim ....
slm canım çaykurun bergamutlu yeşil çayı öneriyorum bende burda ögrendim 1 marttan basladım ve sun kendimi cok iyi hissediyorum iştahımı inanılmaz bi şekilde kesti 4 bardak içiyorum sabah kahvaltıdan önce bir kupa içiyorum zaten insanın iştahı kesiliyo bişe yiyemiyosun sonra yemeklerin arkasından birer kupa içiyosun son kupayıda yatmadan içip yatıyorum bu kadar inş sende etkisini görürsün bol şanş...
denemekten bişe cıkmaz çaykurun bergamutlu meyvelisini alcaksın tadı cok güzel ....
yakında sizin grubunuza gelicem 2,5 kılom kaldı vereyim gelicem69.9 olayım
ben doğadanın yeşil çayını içiyorum geçen haftadan beri öğle yemeklerinden sonra.bergamutlu alsam daha mı faydalı olur acaba?
toz canım tavsiye ediyorum bende hiç sevmezdim midemi bulandırırdı bu öyle deil kulan memnun kalcaksın bakselam canım ben yeşilçay hiç içmedim ,bilmiyorum içebilir miyim:?tadınıda merak ediyorum ama bilmiyorum ya,sallama olarak mı toz şeklinde mi?
toz canım tavsiye ediyorum bende hiç sevmezdim midemi bulandırırdı bu öyle deil kulan memnun kalcaksın bak
hadi bakalım dahada alt gurubları görmek nasip olur inş:13::13::13:
en sık nik değiştiren yolandacım,ay pardon tedirginsazancım,yok yok sportmenkedicimselam kızlar nasılsınız?
eskilerden pek giren yok ama yeni gelen arkadaşlar bayagı doldurmuşlar buraları eksikliğimiz hissedilmiyor maşallah.
bu arada benim nikim değişti tedirginsazan değilim artık sportmen kediyim şükürler olsun
selam canım,biz iyiyiz,sen nasılsın,bebiş nasıl?slm herkese nasılsınız güzeller şöyle bir baktımda aramıza çok fazla arkadaş katılmış hoş gelmişsiniz.inşallah hepiciğiniz istediğiniz kiloya yetişirsiniz.
hım anladım canım,iş çıkışında alayım barcok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?