60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fiumecim bunun bir cevabı olduğunu sanmıyorum.Çünkü bünyeye göre çok değişiyor bu durum sen de biliyorsun.Yalnız şunu söyleyeyim,kesinlikle hedef kilona yaklaştıkça,yani hafifledikçe bu gramları vermek biraz daha zorlaşıyor.O yüzden beklentini ona göre ayarlamanı tavsiye ederim canım..

Çok geçmiş olsun.Şimdi sağlığını düşün derim,rejim sağlıktan sonra gelir hayatım..

Oh afiyet olsun,gayet güzel bir öğün geçirmişsin bence.Dondurmayı kafana takma,akşamla dengeliyorsan hiçç sorun olmaz bence..

Bu arada 5 millik walk at home'un 7.partını yüklemeye başladım.Bu gün bayağı bir temizlik yaptım ve yoruldum artık yarın yapmaya başlarım iyişallah..

Karın ağrısı yaptı mı?Yaptıysa çok mu?

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1kk kadar beyaz peynir(orta yağlı)
1 domates
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 kase nesfit (Light sütlü)

Ara:
1 fincan yeşil çay
yarım avuç beyaz leblebi

Akşama da etli yeşil fasulye var...

bende yazayım yedıgımı

sabah 1 kasık çökelek ve labne.. 1 dl cavdar ..domates - salatalık - közlenmıs bıber-maydanoz

ara ıkı kasık yogurt kuru kayısı 3 adet

öglen 1 kase sarımsaklı yogurt, 2yumurtadan cılbır ve yarım dılım ekmek ama su yumurtalar fazla geldı..kuvvetlı geldı mıdeme..rahatsızım.. hıc yag yoktu halbuki..

ara bır kase kiraz

aksama belkı yemek yemem sadece karpuzla gecıstırırım cunku yumurtalar mıdemde büyümeye devam ediyor.

Sorum herkese '' kılo vermede duraklama dönemının normal süresi ne kadardır?''
kızlr cıldrcm 15 gundur aynı kılodayım dıyetı bozmadm hafta sonu cok bozmamak sartyla ıkı ogun yedım..anlamıyorum moraım acayip bozukkkkkk

benimkide izin vermiyor ciciş., :mymeka:
gittim marketten activia aldım içine çıbık batırdım dondurucuya attım akşam yaprak dökümünü izlerkeneeee dondurma niyetine onu yemeyi düşünüyorum

saracım gerçekten nazardan olabilir bunlar

benimde kesin denemem lazım yarın alıcam bendeeee

ciciş yumurta inanılmaz tok tutuyor gerçekten

canım 1 veya 2 günlük şok bi diyetle vücudunu şaşırt bence benimde durmuştu 2 günlük şok diyetin 2. günündeyim sabah bi baktım hemen farketmiş
bu arada senin bedenkitle endeksin 17 lerdeyse sen aşırı zayıflardan oluyorsun zatn ciciş

evlıbarklı beden kıtle endekısm nedn 17 bılmıyorum,aşırı zayıf felan degılım yanı :)
ya ben ıddıaya grdm 5 temmuzda surem b ıtıo ve 3,5 kılo vermem gerek...şok diyet derken anlatrmısn ya,ne yapıosun sen?????

mevsimden midir bilmiyorum aynı haldeyım 16gundur aynı kılodayım.. son bikaç sayfayı okursan görürsün neler cektıgımı :sinifsinif: protein diyeti yaptım 2 gun sporla bırlıkte .. bana mısın demedı valla...bı yolunu bulursan bana da haber et...

activia gercekten dondurma gibi oluyor sekerim..bi kere ben de denemıstım.iyi yapmışsın..

canım senın boyun 185mt falan olmalı beden kıtle endeksın oysa...

canım boyun kaç
ben patates diyeti gibi bi diyet yapıyorum ciciş

ay kızlr guldm vallahı boyum 1,60 felan..bılgılerı dogru yerlestrdıgıme de emınım ama neden ole cıktı bılmıyorum ..ben anlamıorm ztn BIM den anormal oldguunu da farketmemıstm...yaaa FıUME çıldırcak gıbı oluyorum herseydn feragat ediyorum ofiste göuzmun onunde ne yaşpastalar profiteroller yendııı,hıç bırını yemedmkı kılo veremessem nıye yedım dıyerek kendımı parçalamııım dıye..yıne sonuc aynı...benı hatırlarsnaz eger lahana cayıyla 15 gunde 3 kılo vermıstmmmm..şimdi durduu kafamçokkarıştı birşeyler yapmam lazım ama onu bılıyorum.... dedımm bu topıkten bırsey kaçmaz sıze sorayım dedım.
patates şok dıyetımı google dan bakayım....sen denedınmı bunu fiume?

kalorisi az değilmiş gerçi akşam akşam belkide yememem lazım ama napıyım yaprak dökümünü izlerken bişiy yemeden duramıyorum:)

cicişim boyun 1.60 kilonda 60 sa bki 23 çıkıyor

HERKESİN derdi aynı bu aralar sanırım.ben kendiminkini çözdüm gibi .benimki regl olamamaktan gibi geliyo.2. ayı 1 hafta geçti sayılır.hala bekliyorum.:umursamaz::çok üzgünüm:

Bende de aynı şey olmuştu.Boyunu yanlış girmişsindir,ben de doğru girdiğimi zannediyorum ama tekrar girince düzelmişti....

hmmm fibula duzensızse adetın ondan olabılır ama benım adetım de duzenlı,bır arkadsn dedıgı gıbı mevsımsel olabılır mı ki??bakıcm eger devam ederse eger 10 gun daha boyle dıyetisyene gtcem fisfisfis

ben daha önce denemıstım 3gun sadece halanmıs patates yedım.gunde 6 adet minik patets yedım.baska sadece 5i bir yerde cayı ıctım.3gunde 2kg vermıstım ama seneler önceydı.duran metabolizmayla da yapmamıstım.işe yarar mı bılmıyorum.

canım valla dıyetısyenlerın önerdıgı protein diyetını yaptım 2 gun ıse yaramadı bende.62nın latına azıcık düşse yeterdı.

benım listemı yazmıstım sana..

mevsimsel olabılır mı bılmıyorum..cıddı cıddı sınır oluyorum ama.

Bende çok uzun zamandır 60 da takıldım kaldım 2 haftadır tık yokk...mafoldumben

Aynen ne yapacağımı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…