benım merak ettıgım şu.. bilen varsa yanıtlasın lütfeen.. sımdı ben bu 62yı kırarsam..cok yerlesık kılolara giriş yapıcam ya.. artık tıkır tıkır devam edecek mıyım kılo vermeye yoksa artık her bır kıloyu atmak böyle haftalar hatta aylar mı alacak?
kıslarr nasılsınız
ben çok hasta oldum p.tesi ve geceyi acilde geçirdim.dünde bütün gün yattım bugün idare eder konumda işe gelmek zorunda kaldım ama yine sallanıyorum.mide spazmı geçirmişim.hatta oda yetmemiş ishal mide bulantısı ve yüksek ateşte birleşmiş ve ben çok fena oldummm mafoldumben allaha şükür bugün daha iyiyim ama dediğim gibi sallanıyorum.
sizler nasılsınız kızlar??*
çiçek tozu olayını okudum denemekte fayda var senki dimi kaydirigubbakcemile3
bu arada kafaları yiycem haftaya düğün var ve ben hala giycek bişey bulmadım offf :çok üzgünüm:
Yemekten geldimm
Gayet güzel şef salata yedim.. Yanındada ice tea şeftali light..
Ama sonrasında yine bi dondurma süprizi oldu.. Yememezlik de olmuyo maalesef çünkü dolaba koyamıyoruz eriyo.. Çöpe atmam lazım oda günahç... Diyorum almayın bana diyorum.. Ufak maxdan bişey olmaz diye inatla alıyolar yaaa...
Neyse akşam yine hafif geçiricem işalah.. Sporumu da yapıcam umarım artık bi kaç gram gider artık yaa.. Oooofff...
olay yerinden canlı bildiriyorumturkbayragi çiçek ununu sabah 10 itibariyle 1 kaşık içmiştim kendimi zor lavaboya attım.wc sorunu olanlara tavsiye edilir.süper çözüm.aldığım aktarda öle demişti.kilosu 20 milyon ben 2 milyonliralık aldık bayağıda çok oldu.merak eden arkadaşlarakaydirigubbakcemile2
harika bir elbise bu gerçekten... Benim sevgili sevgilim bunu giydirmez bana..
Bikere straplez giymiştim dışarı çıkarken çıplak mı çıkcan demişti bana..:roflol::roflol:
ama hakkaten çok hoş bir elbise..sende ye bi max diicem ama size beğenmiyosunuz onu..:umursamaz::roflol:
saol kuzummm bugün allaha şükür daha iyiyim.zaten çiçek tozuna hemen başlayamam yediğim herşeyden korkuyorum valla kaydirigubbakcemile3
sık hastalanmak değilde bu ara bünyem zayıf düştü heralde bi garip bişeyler oluyo bide nazarmı var ne gözümde arpacık çıktı bindiğim taksinin kapısı açıldı asansörün kapıları açılmadı midem hasta oldu tansiyonum düşüyo habire .... vs vs garip oldum bu ara :sinifsinif:
çok güzel ama çok idaalı yaww...bizimki çok düğün havası olmayacak nikah + kokteyl gibi daha sade ve şık bişey istiyorum.bide incecik göstercekkk zemuszemus
dondurmamıııı yememem lazımmmmm senağlama
olay yerinden canlı bildiriyorumturkbayragi çiçek ununu sabah 10 itibariyle 1 kaşık içmiştim kendimi zor lavaboya attım.wc sorunu olanlara tavsiye edilir.süper çözüm.aldığım aktarda öle demişti.kilosu 20 milyon ben 2 milyonliralık aldık bayağıda çok oldu.merak eden arkadaşlarakaydirigubbakcemile2
bende yazayım yedıgımı
sabah 1 kasık çökelek ve labne.. 1 dl cavdar ..domates - salatalık - közlenmıs bıber-maydanoz
ara ıkı kasık yogurt kuru kayısı 3 adet
öglen 1 kase sarımsaklı yogurt, 2yumurtadan cılbır ve yarım dılım ekmek ama su yumurtalar fazla geldı..kuvvetlı geldı mıdeme..rahatsızım.. hıc yag yoktu halbuki..
ara bır kase kiraz
aksama belkı yemek yemem sadece karpuzla gecıstırırım cunku yumurtalar mıdemde büyümeye devam ediyor.
Sorum herkese '' kılo vermede duraklama dönemının normal süresi ne kadardır?''
kızlr cıldrcm 15 gundur aynı kılodayım dıyetı bozmadm hafta sonu cok bozmamak sartyla ıkı ogun yedım..anlamıyorum moraım acayip bozukkkkkk
kızlr cıldrcm 15 gundur aynı kılodayım dıyetı bozmadm hafta sonu cok bozmamak sartyla ıkı ogun yedım..anlamıyorum moraım acayip bozukkkkkk
benimkide izin vermiyor ciciş., :mymeka:
gittim marketten activia aldım içine çıbık batırdım dondurucuya attım akşam yaprak dökümünü izlerkeneeee dondurma niyetine onu yemeyi düşünüyorum
saracım gerçekten nazardan olabilir bunlar
benimde kesin denemem lazım yarın alıcam bendeeee
ciciş yumurta inanılmaz tok tutuyor gerçekten
canım 1 veya 2 günlük şok bi diyetle vücudunu şaşırt bence benimde durmuştu 2 günlük şok diyetin 2. günündeyim sabah bi baktım hemen farketmiş
bu arada senin bedenkitle endeksin 17 lerdeyse sen aşırı zayıflardan oluyorsun zatn ciciş
evlıbarklı beden kıtle endekısm nedn 17 bılmıyorum,aşırı zayıf felan degılım yanı :)
ya ben ıddıaya grdm 5 temmuzda surem b ıtıo ve 3,5 kılo vermem gerek...şok diyet derken anlatrmısn ya,ne yapıosun sen?????
evlıbarklı beden kıtle endekısm nedn 17 bılmıyorum,aşırı zayıf felan degılım yanı :)
ya ben ıddıaya grdm 5 temmuzda surem b ıtıo ve 3,5 kılo vermem gerek...şok diyet derken anlatrmısn ya,ne yapıosun sen?????
mevsimden midir bilmiyorum aynı haldeyım 16gundur aynı kılodayım.. son bikaç sayfayı okursan görürsün neler cektıgımı :sinifsinif: protein diyeti yaptım 2 gun sporla bırlıkte .. bana mısın demedı valla...bı yolunu bulursan bana da haber et...
activia gercekten dondurma gibi oluyor sekerim..bi kere ben de denemıstım.iyi yapmışsın..
ay kızlr guldm vallahı boyum 1,60 felan..bılgılerı dogru yerlestrdıgıme de emınım ama neden ole cıktı bılmıyorum ..ben anlamıorm ztn BIM den anormal oldguunu da farketmemıstm...yaaa FİUME çıldırcak gıbı oluyorum herseydn feragat ediyorum ofiste göuzmun onunde ne yaşpastalar profiteroller yendııı,hıç bırını yemedmkı kılo veremessem nıye yedım dıyerek kendımı parçalamııım dıye..yıne sonuc aynı...benı hatırlarsnaz eger lahana cayıyla 15 gunde 3 kılo vermıstmmmm..şimdi durduu kafamçokkarıştı birşeyler yapmam lazım ama onu bılıyorum.... dedımm bu topıkten bırsey kaçmaz sıze sorayım dedım.
patates şok dıyetımı google dan bakayım....sen denedınmı bunu fiume?
ay kızlr guldm vallahı boyum 1,60 felan..bılgılerı dogru yerlestrdıgıme de emınım ama neden ole cıktı bılmıyorum ..ben anlamıorm ztn BIM den anormal oldguunu da farketmemıstm...yaaa FİUME çıldırcak gıbı oluyorum herseydn feragat ediyorum ofiste göuzmun onunde ne yaşpastalar profiteroller yendııı,hıç bırını yemedmkı kılo veremessem nıye yedım dıyerek kendımı parçalamııım dıye..yıne sonuc aynı...benı hatırlarsnaz eger lahana cayıyla 15 gunde 3 kılo vermıstmmmm..şimdi durduu kafamçokkarıştı birşeyler yapmam lazım ama onu bılıyorum.... dedımm bu topıkten bırsey kaçmaz sıze sorayım dedım.
hmmm fibula duzensızse adetın ondan olabılır ama benım adetım de duzenlı,bır arkadsn dedıgı gıbı mevsımsel olabılır mı ki??bakıcm eger devam ederse eger 10 gun daha boyle dıyetisyene gtcem fisfisfis
maksimum - Sağlık: 'PATATES DİYETİ'
nsl sizce bu liste_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?