60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevindim sizin adınıza inş iyi sonuclar alırsınız bnde 6gündür diyetteyim bakalım sonunda nasıl olcam ...

bende sizlerle birliketeyim artık.. boyum 161 kilom 67 ydi kendimce diyete başlamadan önce..diyetisyene gittim kan degerlerımı olctu bana diyet veremeyecegını soyledı..5-6 kılo fazlam oldugunu ı ve 5-6 kılo ıcın bana dıyet veremeyecegını,kendım dıkkat ederek bunu verebılecegımı soyledı..
bende hırslandım ekmegı kestım artık sabahları sadece 1 dılım kepek ekmegı yanında bıraz peynır ve 3 4 zeytın yıyorum
oglenlerı porsıyonumu kucultup et-*tavuk-balık yada sebze yıyorum pılav yok tabı
aksamları evde ne varsa ekmeksız yıyorum gunde 2 3 kupa yesıl cay ıcıyorum
aralarda acıkırsam kepeklı galeta yada elma yıyorum
carsamba sabahlarını kendıme tartı gunu ılan ettım ac karnına tartılıyorum ama bakarmısınız degerlerıme;
22 şubat çarş. 66,5
29 şubat çarş. 66,0
7 mart çarş 66,1
ılk hafta 500 gram gıtmıs bunun daha kotusu ıkıncı hafta 100 gram almısım bıle
neden boyle oluyor 2 haftada 400 gram az degılmı kızlar?

kızlaar hiç canınızı sıkmayın ama ben 3 aydır diyet yapıyorum saglıklı beslenerek 63.700 le başlamıstım şimdi 56 yım ama şu yanlarım bi türlü gitmek bilmedi onu napıcam bi fikri olan var mı (((

aslında cnaım beslenme şeklin gayet güzel biraz meyve katablrsin bi de istersen yagsız ürünler terc,h et sürecin biraz daha hızlanır

spor yapmaktan nefret edıyorum.. bır kac gun heveslenıp leslıe ıle kostum ama hızlı kosmusum cabuk yoruldum:) ondanda sıkıldım anlıyacagınız..benı zayıflamam ıcın sanırım aç kalmam lazım ben yıyerek zayıflayamıyorumm..ılk hafta heveslenmıstım yavasta olsa gıdecek bu kılolar dıye ama bugun tamamen kırıldı şevkımmm bırde kızlar benım metabolızmam cok yavas çalısıyor ..hem metabolızmayı hızlandıracak hemde vucuttakı odemlerı atacak bır sey yapmam lazım..ama neeee??

aslında cnaım beslenme şeklin gayet güzel biraz meyve katablrsin bi de istersen yagsız ürünler terc,h et sürecin biraz daha hızlanır

elımden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorumm kendıme gore cok dıkkat edıyorum eskıden olsa löp löp götürürdum ama sanırım haklısın benım pek meyve alıskanlıgım yok onu ara ogun olaraka pek gormuyorum bır elmayı bıle zor yıyorum ve duzensız tabı..lıght urunlerede pek fazla ınanmıyorum

ahh hugom sana dedikte inanmadıydın simdi yaramazı görüyormusun pek bisey değismeyecek zaman geçtikçe zorlasacak o uyurken yapcan herseyi yemeği temizliği sporu hatta dinlenmeyi bile sonra o uyanmasın diye ayak ucunda yürüycen ev içinde 2 dk rahat durabiliyim diye en çok senin su lafını hatırlıyorum bebeğimle yuvarlanarak oynayarak plates yaparım diyodun o bebikler öle bir yaramaz olurlarki öff bide emeklesin d egör. bakıcı olursa rahatlarsın ancak . senin ki karındayken yaramazdıkı sonrasını düsünemiyorum

günaydın kızlarrr
dün akşam menüm
kuru fasulye az bişey yedim
lahana sarması
yogurt
salata
sonra elma ve çay içtim
akşam sadece her ayak için 30ar tane çapraz mekik çekebildim

sabah hergünki gibi
ilk kalktıgımda 2 bardk oda sıcklıgında su ve yarım elma
sonra kahvaltıda
4 zytn
1 from etimek
1 k.k. kadr peynir
birz lor
1.5 ceviz
biraz sucuklu yumurta
2-3 tane tuzlu kraker
işe gelmeden yine her ayak için 30ar tane çapraz mekik
akşama kadar elmaa ve akşam evde ne varsa artık onuda yarın yine böyle yazrım kıslarrr

mesela dun akşam eve gıttıgımde yemekten once tartıldım 65,4 du kılom
aksam yemekte 7tane lahana sarması bır buyuk tabak salata yedım uzerıne de soda ıctım ama karnım sıstı yemekten sonra 66,4 ydu tam bır kılo yemısım:) ama sabaha kadar 300 gfram gıtmıs

ya yolanda zorunluluktan gitti. tedirginsazan beni tedirgin etti. son nikim güzel memnunum :)))
evet spor topiklerine takılıyorum. sadece diyetle olması mümkün değil artık zira vericek az kg kalınca beden kastırıyo. ama buralardan da kopmadım gördüünüz gibi

yaa işte bebek milleti böyle. biz boşuna tırsmıyoruz.
şaka bi yana sen ve bebiş iyi olunda gerisi iyi. bide zaten diyete gerek yok şimdi hugoşum az yeme bence saglıklı ve sık ye bol su iç sütün olsun zaten kglar emzirirken kendiliğinden gidiyormuş.
bir yerde hata yapıyor olmalısın. verecek kilon az olduğundan beden inat edebilir ki bunu kırmanın tek yolu yeme düzeninde değişiklik yapmak ve spora başlamaktır.

sakın aç kalma hatasına düşme. yag yakmaz kas eritirsin sonra istediin kg ya inip diyeti bırakınca kasların yerini yag doldurur. bu işin çözümü spordur. leslie çok sıkıcı daha eglenceli birşey bulmalısın. dans gibi mesela. zumba gibi oryantal gibi.

bir yerlerde hata oldugu kesın ama nerede onu bır cozebılsem eskı yıyısıme gore bu yıyısle benden 3 5 kılo gıtmıs olması lazımdı:) dogru dıyorsun leslıe sıkıcı dans daha eglencelı olabılır.dun aksam 30 kadar mekık cektım ve 3*30 yan yagları erıtmek ıcın hareket yaptım

düzenli olarak ne yediğini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırız.
mekik güzel ama yanlarını eritecek olan bu tür kas hareketleri değildir. yag yakmamız lazım bunu da bize cardio verir. yani seni nefes nefese bırakacak kadar hareketli şeyler. tabi bunları da yapabilirsin ek olarak. kaslanmak ta seni toparlar.

kızlar merhaba

bende yeniyim boy 1.59 kilo 64 evlendikten sonra 8 kilo aldım (mayıs 2010) umarım kısa zaman zayıflarız...diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yalnızca.

akşamları abarttığım için kilo veremiyorum evde eliptik bisiklet var bir senedir beş kere anca kullanmışımdır.

burda gaza geleceğimi düşündüm..

tavsiyelerinizi bekliyorum....

ya bırde vucudddakı odem leri sıslıgı atmak ıcın bıtkı cayı onren var mı bu 5ı bır yerde den bahsedıyorlar kullansam olurmu..vucudumda sıslık hıssedıyorum da

teşekkürler bydayksl

malesef canım işten eve gelince tek keyfim yemeğim sonra da çayın yanındaki çerezlerim, ama vazgeçiyorum artık bu forum bana şans getirsin

teşekkürler bydayksl

malesef canım işten eve gelince tek keyfim yemeğim sonra da çayın yanındaki çerezlerim, ama vazgeçiyorum artık bu forum bana şans getirsin

aynen canım ya benımde oyle gun ıcerısınde işte baya dıkkat edıyorum ama aksam olunca sankı o dıyet dıyet dıye dıreten ben degılım her seyden ıstıyor canım.. aksamları yemek yemesem dıyorum bu seferde eksık hıssedıyorum kendımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…