bende sizlerle birliketeyim artık.. boyum 161 kilom 67 ydi kendimce diyete başlamadan önce..diyetisyene gittim kan degerlerımı olctu bana diyet veremeyecegını soyledı..5-6 kılo fazlam oldugunu ı ve 5-6 kılo ıcın bana dıyet veremeyecegını,kendım dıkkat ederek bunu verebılecegımı soyledı..
bende hırslandım ekmegı kestım artık sabahları sadece 1 dılım kepek ekmegı yanında bıraz peynır ve 3 4 zeytın yıyorum
oglenlerı porsıyonumu kucultup et-*tavuk-balık yada sebze yıyorum pılav yok tabı
aksamları evde ne varsa ekmeksız yıyorum gunde 2 3 kupa yesıl cay ıcıyorum
aralarda acıkırsam kepeklı galeta yada elma yıyorum
carsamba sabahlarını kendıme tartı gunu ılan ettım ac karnına tartılıyorum ama bakarmısınız degerlerıme;
22 şubat çarş. 66,5
29 şubat çarş. 66,0
7 mart çarş 66,1
ılk hafta 500 gram gıtmıs bunun daha kotusu ıkıncı hafta 100 gram almısım bıle
neden boyle oluyor 2 haftada 400 gram az degılmı kızlar?
aslında cnaım beslenme şeklin gayet güzel biraz meyve katablrsin bi de istersen yagsız ürünler terc,h et sürecin biraz daha hızlanır
ayyyyy biri beni anmışş gelmiyo demişşşş
geliyorum okuyorumm çıkıyorumm benim oğlan uyuyunca bakıyorummmm ama vakit olmuyo uyanıyo meme istiyoo
ilerde düzene oturur tabisiii
benim sıpa çok hareketliii başedemiyorumm memeyi veriyorumm ağzınaa öyle duruyoo
şimdilik yediklerime dikkat ediyorumm ama az yiyorumm narkozz yedimm değişiştimm
boll suu içiyorumm yemek filan az az yiyorumm midem küçülmüşş gibiii
aslında cnaım beslenme şeklin gayet güzel biraz meyve katablrsin bi de istersen yagsız ürünler terc,h et sürecin biraz daha hızlanır
ya yolanda zorunluluktan gitti. tedirginsazan beni tedirgin etti. son nikim güzel memnunum :)))en sık nik değiştiren yolandacım,ay pardon tedirginsazancım,yok yok sportmenkedicimnerelerdesin sen?spor topiciklerine takılıyosun galiba..tam sportmen oldun artık,nikinle bütünleştin yani..eskilerden kimse yok neredeyse,hugo yok,nugi yok,sen yok,o yok bu yok..ben de çok girmiyorum..
yaa işte bebek milleti böyle. biz boşuna tırsmıyoruz.ayyyyy biri beni anmışş gelmiyo demişşşş
geliyorum okuyorumm çıkıyorumm benim oğlan uyuyunca bakıyorummmm ama vakit olmuyo uyanıyo meme istiyoo
ilerde düzene oturur tabisiii
benim sıpa çok hareketliii başedemiyorumm memeyi veriyorumm ağzınaa öyle duruyoo
şimdilik yediklerime dikkat ediyorumm ama az yiyorumm narkozz yedimm değişiştimm
boll suu içiyorumm yemek filan az az yiyorumm midem küçülmüşş gibiii
bir yerde hata yapıyor olmalısın. verecek kilon az olduğundan beden inat edebilir ki bunu kırmanın tek yolu yeme düzeninde değişiklik yapmak ve spora başlamaktır.bende sizlerle birliketeyim artık.. boyum 161 kilom 67 ydi kendimce diyete başlamadan önce..diyetisyene gittim kan degerlerımı olctu bana diyet veremeyecegını soyledı..5-6 kılo fazlam oldugunu ı ve 5-6 kılo ıcın bana dıyet veremeyecegını,kendım dıkkat ederek bunu verebılecegımı soyledı..
bende hırslandım ekmegı kestım artık sabahları sadece 1 dılım kepek ekmegı yanında bıraz peynır ve 3 4 zeytın yıyorum
oglenlerı porsıyonumu kucultup et-*tavuk-balık yada sebze yıyorum pılav yok tabı
aksamları evde ne varsa ekmeksız yıyorum gunde 2 3 kupa yesıl cay ıcıyorum
aralarda acıkırsam kepeklı galeta yada elma yıyorum
carsamba sabahlarını kendıme tartı gunu ılan ettım ac karnına tartılıyorum ama bakarmısınız degerlerıme;
22 şubat çarş. 66,5
29 şubat çarş. 66,0
7 mart çarş 66,1
ılk hafta 500 gram gıtmıs bunun daha kotusu ıkıncı hafta 100 gram almısım bıle
neden boyle oluyor 2 haftada 400 gram az degılmı kızlar?
spor yapmaktan nefret edıyorum.. bır kac gun heveslenıp leslıe ıle kostum ama hızlı kosmusum cabuk yoruldum:) ondanda sıkıldım anlıyacagınız..benı zayıflamam ıcın sanırım aç kalmam lazım ben yıyerek zayıflayamıyorumm..ılk hafta heveslenmıstım yavasta olsa gıdecek bu kılolar dıye ama bugun tamamen kırıldı şevkımmmbırde kızlar benım metabolızmam cok yavas çalısıyor ..hem metabolızmayı hızlandıracak hemde vucuttakı odemlerı atacak bır sey yapmam lazım..ama neeee??
bir yerlerde hata oldugu kesın ama nerede onu bır cozebılsem eskı yıyısıme gore bu yıyısle benden 3 5 kılo gıtmıs olması lazımdı:) dogru dıyorsun leslıe sıkıcı dans daha eglencelı olabılır.dun aksam 30 kadar mekık cektım ve 3*30 yan yagları erıtmek ıcın hareket yaptım
kızlar merhaba
bende yeniyim boy 1.59 kilo 64 evlendikten sonra 8 kilo aldım (mayıs 2010) umarım kısa zaman zayıflarız...diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yalnızca.
akşamları abarttığım için kilo veremiyorum evde eliptik bisiklet var bir senedir beş kere anca kullanmışımdır.
burda gaza geleceğimi düşündüm..
tavsiyelerinizi bekliyorum....
hoş geldın canım:) ne kadar dıkkat edersen et gun ıcerısınde aksamları cok kacırdıgın zaman butun yaptıkların boşa gıdıyor. aynı dertten bende muzdarıbım
teşekkürler bydayksl
malesef canım işten eve gelince tek keyfim yemeğim sonra da çayın yanındaki çerezlerim, ama vazgeçiyorum artık bu forum bana şans getirsin
,cardio konusunda bu topiklerde bol bilgi bulabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler-f514/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?