60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az büyüse kolayyy şimdi zorr ama çokta değill şuan spor yapsam vaktim olurr herşeye yetişiyorum ama şimdilik toparlanmadan yapmıcam bişey olur diyeee
hemde emzirmekte zayıflatıyoo yeterki yediklerine dikkat ett
hiç tatlı yemiyorum çorba sebze meyve et salata kefirr süt arttırıcı çay
vee
günde 4 litreye yakın suuu
emzirmek çok çok faydalıı
insanın canı tatlı çekiyo tabiii ama yemiyorum alışıyosun
pilates ypabilirmiyim bilmiyorum ama ilerde oğlanla beraber kudurup zıplarız hoplarız kardiyoo olurr nidekk

sporu çözmüşsünya gerisi gelir canımmm
ya çokk yemeye gerek yokk yani su su suu
su içtikçe süt artıyooo

Selam kizlar. Nihayet evimdeyim ve internetim de oluyor. Kayınvalidemdeydim. Orda Dikkat etmek oldukçca zor oldu. 1haftdır bol bol yürüyerek 1-2 kilo üzerimden atmışım. Geç saatte yemek yemeyi bırakacaktım ama misafirlikte olunca zor oluyor. Şimdi evde daha rahat uygularım.Ya kızlar birşey soracağım. Eşim bana koşuyu öneriyor, ama (zevk aldığım sporlar arasında değil ama gerekiyorsa yine koşuya başlarım) koşunun mesela popodaki kasları da etkilediği için poponun biraz büyük olma ihtimali var diye duymuştum, doğru mu ? Bi de selülit oluşuma yol açar diye duydum, ger., saçma geldi ama yine de size sorayım dedim. Bir de merak ettiğim: aranıza terleme eşofmanı kullanan var mı ? Ben aldım ama henüz kullanmadım. Onu giyinip spor yapmayı düşünüyorum

merhabalar,3 gündür patates diyeti yapıyorum ve 1 kg verebildim.daha verilecek çok kilolarım var,15 kilo kadar. kilolardan çok bu göbek çok canımı sıkıyor.bel ve göbek sorunu olan arkadaşlar verdiğim linki izlesinler,eğlenceli gözüküyor.vakit bulabilirsem bende yapıcam

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube

Merhaba kızlar..İkinci doğumu yapalı 4,5 ay oldu.. Artık toparlanmak lazım, değil mi ama?
69 kiloyum.
İdeal kilom 50 kg.

İlk rejim günüm, yani bugün şöyle yaşandı arkadaşlar:

Uyanınca 1 fincan tarçınlı yeşil çay, 1 bardak su.

Kahvaltım: 3 çatal beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 küçük bardak şekersiz çay, 1 zeytin, 1 çatal yumurta. 1 saat sonra şekersiz Türk kahvesi...

Öğlen yarım muz yedim. 2 saat sonra yarım elma, 1 saat sonra bir havuç-2 çilek..
Arada zencefil/zerdeçal çayı
Akşam yemeğinde Izgara balık (1 adet levrek), salata.
1 saat sonra 2 kayısı, 6-7 adet tuzsuz fıstık.
1 saat sonra 1 fincan şekersiz sütsüz kahve. (Su da içtim 1,5 litre kadar)

Yatmadan önce de egzersiz yapıyorum...
İlk günü böyle bitiriyorum kızlar...

merhaba tatlım hoşgeldin.kahvaltın gayet iyi.ama reçel olmamış.haşlanmış yumurta yiyebilirsin.reçelin yerine o kalori.
elma muz.onların kalorisi yüksek
akşam yemeğin gayet iyi.haddim değil karışmak gibi olmasın ama.ben 1 haftadır böyle söylediğim biçimde sürdürüyorum diyeti.1 kilo verdim.reçeli hayatından çıkarmanı öneririm.

günaydın
sporu çözmüşsünya gerisi gelir canımmm
ya çokk yemeye gerek yokk yani su su suu
su içtikçe süt artıyooo
evet aynen öyle. seni izleyip bizde örnek alıyoruz canım. bu arada hiç kilondan bahsetmiyorsun . kaç kere sordum cvp yok.
kaç kiloydun dogurdun? kaç kilo gitti dogumda? ve o zamandan beri ne kadarı gitti. bir miktar daha gitmiş olmalı değil mi ?

koşu kalçayı toplar ama şişirmez. bence koşu kilo vermek isteyen birinin yapabileceği en iyi sporlardan biri. cardio egzesizi çünkü.
selülit yaptığı da hayatımda duyduğum en komik şey açıkçası.:) bunu söyleyenler bol bol kola nescafe filan tüketiyorlardır bir de. onlar selülit yapmıyor biraz hareket mi selülit yapıyor? yok artık... sen koşu yap bence. o eşofmanlarda bedenden su atar sana kilo verdirmezler. bence bir yararları yok. hamama/saunaya git daha iyi.

günaydın kızlar

kadınlar günümüz kutlu olusn

bugün iş çıkışında ablamla evkura koşu bandı bakmaya gidicez,oradan da cevahire watsons bakım ürünleri bakmaya gitcez:)

bende artık düzgün bir şekilde diyerte başlayabilirim:))

Tatlı bağımlıları için (yani ben), bi diyetisyen önermişti televizyonda günlük şeker ihtiyacı için ama haklısın.. Bugün 1 çay kaşığı aldım ağzıma..Bugünkü kahvaltımı da yazayım o zaman

Uyanınca bir fincan yeşil çay ve 1 bardak ılık su.
2 haşlanmış yumurta, 3 çatal peynir,1 çay kaşığı reçel ve bir bardak şekersiz çay.

Birazdan da şekersiz bir fincan Türk kahvesi içerim

gayet iyi valla maşallah

Selam SportmenKedi. Sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim O terleme eşofmanın su attığını biliyorum da, ama acaba spor yaparken faydası ne kadar diye merak etmiştim. Ama Sauna ve Hamam ile aynı faydayı görüyorsa aldım cevabımı zaten Ben koşuya başlayayım en iyisi. :124: Benim bi de bacaklarım bedenime göre normalde ince ama kalça ve karın var. bölgeleri eritip inceltecek hareketler var mı önerdiğin yada hangi spor yapsam ? Kas şu an ki aşamada istemiyorum. Sadece incelsin. Dayım koşu karnını da eritir demişti gerçi. Bel için hulahop yapmayı düşünüyorum Çocukluğumdan kalma bir tane olması lazım eski eşyalar arasında. Bir de ip aldım, ip atlayacağım. Spor dergisinde bir de yağ yakan hareketler diye bir dizi var, ordaki hareketleri uygulayamayı düşünüyorum. Selülite karşı önerisi olan var mı ? :26: Sabah 1 şekersiz küçük çay bardağında çay ve 1 dilim ekmekle tavada yumurta yedim. Şimdi öğlen yemeği için dünden kalma tavuk ve biraz salata yerim belki. Gerçi aç da değilimö ama bakalım

selam canım,biz iyiyiz,sen nasılsın,bebiş nasıl?
canım benim genel anlamda iyi ama pazar gününden beri 3 gün boyunca hiç emmedi nerdeyse göğsümü ağzına verdiğim gibi miğde bulandırıyordu ağlıyordu.hem zoruma gidiyor hemde üzülüyordum aç kalıyordu ne yaparsam yapayım olmuyordu.dün kayınvalidem geldi yemek dokunmuştur dedi.pazar günü fırında patatesli kıymalı yumurtada koyduğum bir köfte yapmıştım yedim o dokunmuş.kayınvalidem asla fırında patates ve kıyma birlkte yeme birde yumurta asla koyma içine bir akrabanın çoçuğuda bu yüzden havale geçirmiş.bana dedi hemen dışardan git toprak getir çamur yap göğsüne sür dedi yaptım 10 bekledim sonra duş aldım sonra emzirdim nasıl emdi bir görseydiniz.çamur sütteki kokuyu yok ediyormuş.hugom bu bilgi aklında bulunsun.ilk kızımdada göğsümde damar şişmişti çok acıyordu ozamanda dedmiştiki yemek kokusu sana gelmiştir canın çekmiştir yemediğin için şişmiştir dedi.bir bulaşık yıkadığımız süngeri üzerinde yemek kokuları olur. onu ocağı yaktım ısınan ocağa ıslak bezi sürüp göğsüme 3 defa sürmüştüm göğsümdeki ağrı geçmişti.bazen koca karı laflarnıda dinlemek lazım onun sayesinde bebeğim emmeye başladı.
hugom benimde bir iştahım açılmışki görmelisin sürekli birşeyler yemek istiyorum 3 litre su içiyorum ev içinde fazla hareket edemediğim için 69 oldum 1 kg daha aldım yani.ama dünden beri çok dikkat ediyorum.haç hurmasıda sütü arttırıyor günde 5-10 tane yersen hem tatlı ihtiyacını karşılar hemde tatlı bir süt yapar.daha iştalı emiyor.

rica ederim.
sedali sen bana bu soruyu daha öncede sormuştun. bende sana dayın haklı bölgesel zayıflama olmaz anca toparlanma olur yag yakmak için kardiyo şart demiştim.. hatırladın mı :))
bisiklet ve hullahop güzel seçimler. ama kalça karın bölgesi için özel bir video önermem gerekirse karın için ben bunu yapıyorum.
Slim and Six Pack workout - YouTube
kalça için de bunu yapabilirsin.
Bombshell Butt Workout - YouTube

Bugün öğle yemeği yiyemedim koşuşturmadan.. ama egzersizi yaptım sayılır çünkü kangurudaki 7 kg bebeğimle baya dolaştım

Az önce haşladığım, tuzsuz yağsız sebzelerimi 1 tabak,2 kaşık yoğurtla yedim.. ( taze fasulye,1 havuç,2 sivri biber,1 domates)

Dışarı çıkmadan da zencefil-tarçın,zerdeçal çayı yapıp içmiştim..

Tabii dengesiz oldu akşam yemeği saatim ama kalan sebzeleri de 2-3 saat sonra yoğurtsuz yerim.

Yatmadan önce de bitki çayımı içer, günü kapatırım kızlar...

bence yogurtla ye. daha iyi olur..

Canım maşallah sana.. Ne güzel kilo veriyosun

Darısı başıma.. Nasıl gidiyorum? Umut var mı benden?

aahh ah.
ben geçen mayıstan beri aşağı yukarı bu kilolardayım. bir ara 59 olmuştum ama geri geldi gidenlerin bir kısmı. o yüzden beni örnek alma:)
evet menülerin güzel. sabah az reçel yiyebilirsin ama zamanla bırakmak koşulu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…