Selam SportmenKedi. Sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederimO terleme eşofmanın su attığını biliyorum da, ama acaba spor yaparken faydası ne kadar diye merak etmiştim. Ama Sauna ve Hamam ile aynı faydayı görüyorsa aldım cevabımı zaten Ben koşuya başlayayım en iyisi. :124: Benim bi de bacaklarım bedenime göre normalde ince ama kalça ve karın var. bölgeleri eritip inceltecek hareketler var mı önerdiğin yada hangi spor yapsam ? Kas şu an ki aşamada istemiyorum. Sadece incelsin. Dayım koşu karnını da eritir demişti gerçi. Bel için hulahop yapmayı düşünüyorum Çocukluğumdan kalma bir tane olması lazım eski eşyalar arasında. Bir de ip aldım, ip atlayacağım. Spor dergisinde bir de yağ yakan hareketler diye bir dizi var, ordaki hareketleri uygulayamayı düşünüyorum. Selülite karşı önerisi olan var mı ? :26: Sabah 1 şekersiz küçük çay bardağında çay ve 1 dilim ekmekle tavada yumurta yedim. Şimdi öğlen yemeği için dünden kalma tavuk ve biraz salata yerim belki. Gerçi aç da değilimö ama bakalım
slm canım kosu bandını dik pozisyona al öyle yürü böylelikle karnın gider tavriye ediyorum dene bi ...
spor yaparak tabi ki. spor yaparak kas oranınızı artırırsınız. ve kaslarınız siz otururken bile titreşerek yağ yakmaya devam ederler.metobolizmamı hızlandırmak için ne yapmalıyım kızlar yardım lütfen
merhaba hoşgeldin,Selam bayanlar:)Bana da destek olun.Doğum yaptım ben de 12 kg fazlam var.Ama doğum kilosu 3 kg fazlam var.Doğumda aldıklarım gitti kendiliğinden.11 kg gitti,doğum yapalı da yaklaşık 50 gün oldu .Diyet de yapamayacağım çünkü emziriyorum çünkü.Ama dikkat edip bu kiloları vermem lazım.
selam. ben de guruba katılmak istiyorum. şu anda 68 kg.deyim. doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. doğum yapalı 1,5 sene oldu. bu zaman içinde emzirdiğim için rejim yapamasam da 7 kg verdim. şimdi sıkı bir rejimle 59 a düşmeyi hedefliyorum. bugün sabah kahvaltısıyla işe başladım. yarım kase nesfit (işyerinde kahvaltı öğünü malesef istediğim gibi olmayacak) ara öğünde yoğurt yemeyi düşünüyorum. öğlen de az çorba. öğlene kadarki yeme planım böyle. haydi bismillah diyeyim bari. yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim ;P))
kahvaltın çok güzel ve dengeli. akşam sadece piyaz, okey olabilir ama öglen neden yok? ara ögünleri yazmışsın ama ögleyin ne yiyeceğini yazmamışsın?Bugünkü kahvaltımı arz ediyorum
Sabah uyanınca 1 fincan tarçınlı yeşil çay ve 1 bardak ılık su
2 haşlanış yumurta, 1 salatalık, 3 sivri biber, 3 çatal peynir.
Arkasından şekersiz Türk kahvesi.
2 saat sonra gün kurusu.
Birazdan zencefil, zerdeçal çayı...
Akşam yağsız tuzsuz, bol soğan ve bol limonlu piyaz yemeyi düşünüyorum.. Akşam yemeğine kadar aralarda yoğurt, elma ve muz olacak. Tabi ki su vazgeçilmezimiz ama sıcağa yakın ılık olmasına dikkat ediyorum bu mevsimde.. Yaz aylarında normal ılık su öneriyor uzmanlar..
bugunku menumu yazayım
Yarım dılım ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 şekersiz çay
Biraz oncede maydonoz suyu içtim.
kahvaltın çok güzel ve dengeli. akşam sadece piyaz, okey olabilir ama öglen neden yok? ara ögünleri yazmışsın ama ögleyin ne yiyeceğini yazmamışsın?
çok güzel. tebrikler. aynen devam.
hareket var mı hareket?:)
çok güzel. tebrikler. aynen devam.
hareket var mı hareket?:)
Genellikle sabah kahvaltılarım öğle saatlerine denk geliyor.. Akşam 18:00 den sonra hiçbir şey yemediğim için öğle yemeği arada kaynıyor maalesef ama nadir de olsa erken kahvaltı da yapabiliyorum, o zamanlar da öğle menümde oluyor.
Tesekkur ederım.Evet hergun leslıe sansone 3 mıl yapıyorum100 mekık bazen 200 oluyor.anca bu kadar yapabılıyorum.
rica ederim.
sedali sen bana bu soruyu daha öncede sormuştun. bende sana dayın haklı bölgesel zayıflama olmaz anca toparlanma olur yag yakmak için kardiyo şart demiştim.. hatırladın mı :))
bisiklet ve hullahop güzel seçimler. ama kalça karın bölgesi için özel bir video önermem gerekirse karın için ben bunu yapıyorum.
Slim and Six Pack workout - YouTube
kalça için de bunu yapabilirsin.
Bombshell Butt Workout - YouTube
selam kızlar ben çok bakamıyorum buraya .. ben 62.700 ile başladım ve şuan 56 kiloyum tabi yanlarım var hala onu bi çözemedim :/ kısaca gülük beslenmemi anlatym buarada spor fln yapmadım hiç bazen yürüyodum ama hava şartlarındn onu da yapamadım.. hedefim 54 buarada boyumda 168
sabahları aç karna 1 kivi
kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim peynir 3 4 zeytin limonlu maydonoz tam bugday ekmek 2 dilim
ara ögün: 1 elma veya 15 fındık +3 kayısı
öglen şirkete gelen yemekten yedm fakat her yemegn yannda yagsız yogurt yedim
ara ögün: eti form kepekli büskivi veya yarım paket eti form cubuk kraker + yeşil çay
ara ögün: 1 çay bardagı leblebi
akşam: 4 ızgara köfte (ben tost makinasında yagsız kıymadan yapıyorum) yagsız ayran, salata (ben salatayı hiç sevmediğim için bunları ekmek arası yapıp yiyorm) 1 keğekli sandvc ekmeği
yatmadan 1 saat önce: 1 su bardagı yagsız süt ,1 meyve
kızlar bu en sonki listem buarada her yemekten önce su içerseniz daha tok oluyorsunuz
Aramıza hoşgeldin maximaculpaevlendiğimde 53 tüm, 8 ay geçti aradan 62 olmuşum. mesajlarınızın bi kısmını okudum da baya kilo veren olmuş. ben de bu sıralar kilo verme girişimlerindeyim. aslında yemeklerimizi düzenli yeriz ama hareketsizlikten çok kilo aldım ben. bir de evliliğin ilk zamanları insanın eşine güzel yemekler, pastalar, çörekler yapası geliyor tabi.
pantolonlarım olmamaya başladı. temmuzda tayinimiz çıkıyor, o zamana kadar 10 kilo vermeliyim. koşu bandım da var, pilates topum da var, mekik aletim de var ama hiç hevesim yok. 1 gün koşuyorum 2 gün koşuyorum 3. gün sıkılıyorum. burdaki durum da bunu tetikliyor gerçi. sürekli evin içindeyim, can sıkıntısından bişey yapasım gelmiyor.
ama artık bunlara dur demenin vakti geldi.
koşu bandını salona aldırıyorum, sıkılmayım diye.
ben de kilo vermeye başlayım artık.
aranızda tiroid hastası olan var mı? malumunuz tiroid hastası olanların metabolizması yavaştır ve kilo almaya yatkındırlar. özellikle tiroid hastalarının tecrübelerini dört gözle bekliyorum.metabolizma hızlandırıcı çaylar falan..
tiroid hastası olmasanız da olur, ben yine tecrübelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?