60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canım kosu bandını dik pozisyona al öyle yürü böylelikle karnın gider tavriye ediyorum dene bi ...

slm canım kosu bandını dik pozisyona al öyle yürü böylelikle karnın gider tavriye ediyorum dene bi ...

Selam karambela. Tavsiyen için teşekkür ederim ama benim koşu bandım yok. Dışarda koşuya çıkacağım ama dik olan yerleri de koşuma ekleyip tavsiyeni uygulayabilirim :13: teşekkürler canım

Kızlarrrr yarım saat koşu yaptım geldim Karambelacığım tavsiyeni dinledim ve parkuruma dik yokuşları da ekledim. Aynı tempoda koşmak yerine arada sırada bedenimi kandırıp bir kaç dakika hızlı koştum sonra 1-2dakika yürüdüm, sonra yine normal tempoda koşu ve 2 kere bir kaç metre arka arka koştum Spor dergisinde bu şekilde bedenin yağ yakmasını hızlandırılabileceğini okumuştum. Şimdi alışverişe gidip, sonra biraz ip atlarım. Bugün biraz geç saate kaldı sporum ama yarından itibaren düzenleyeceğim

Selam bayanlar:)Bana da destek olun.Doğum yaptım ben de 12 kg fazlam var.Ama doğum kilosu 3 kg fazlam var.Doğumda aldıklarım gitti kendiliğinden.11 kg gitti,doğum yapalı da yaklaşık 50 gün oldu .Diyet de yapamayacağım çünkü emziriyorum çünkü.Ama dikkat edip bu kiloları vermem lazım.

Bende aranıza katılmak istiyorum.Burayı sürekli takip ediyordum. 27 yaşındayım. Boyum 1,70 cm. Kilom 69. Hedefim 59 bile olsa 50 li rakamları görmek. Hergün 50 mekik, 100 twister, 200 yan bel hareketi yapıyorum. Hergün olmasada yarım saat veya 45 akika koşu bandında yürüyorum. Ben kendimi motive edemiyorum. Sizlerle beraber olursam daha disiplinli olacağımı düşünüyorum. Umarım beraber zayıflarız.

selam. ben de guruba katılmak istiyorum. şu anda 68 kg.deyim. doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. doğum yapalı 1,5 sene oldu. bu zaman içinde emzirdiğim için rejim yapamasam da 7 kg verdim. şimdi sıkı bir rejimle 59 a düşmeyi hedefliyorum. bugün sabah kahvaltısıyla işe başladım. yarım kase nesfit (işyerinde kahvaltı öğünü malesef istediğim gibi olmayacak) ara öğünde yoğurt yemeyi düşünüyorum. öğlen de az çorba. öğlene kadarki yeme planım böyle. haydi bismillah diyeyim bari. yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim ;P))

dün akşam
bir kase çorba
biraz taze fasulye yemegi
salamur tursu
ve 3-4 kaşık pilav

sabah
4 zytn
1k.k.
2 cvz
yarın çay kaşıgı kadar bal
1 from etimek
şekersiz çay

selam kızlar ben çok bakamıyorum buraya .. ben 62.700 ile başladım ve şuan 56 kiloyum tabi yanlarım var hala onu bi çözemedim :/ kısaca gülük beslenmemi anlatym buarada spor fln yapmadım hiç bazen yürüyodum ama hava şartlarındn onu da yapamadım.. hedefim 54 buarada boyumda 168

sabahları aç karna 1 kivi
kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim peynir 3 4 zeytin limonlu maydonoz tam bugday ekmek 2 dilim
ara ögün: 1 elma veya 15 fındık +3 kayısı
öglen şirkete gelen yemekten yedm fakat her yemegn yannda yagsız yogurt yedim
ara ögün: eti form kepekli büskivi veya yarım paket eti form cubuk kraker + yeşil çay
ara ögün: 1 çay bardagı leblebi
akşam: 4 ızgara köfte (ben tost makinasında yagsız kıymadan yapıyorum) yagsız ayran, salata (ben salatayı hiç sevmediğim için bunları ekmek arası yapıp yiyorm) 1 keğekli sandvc ekmeği
yatmadan 1 saat önce: 1 su bardagı yagsız süt ,1 meyve

kızlar bu en sonki listem buarada her yemekten önce su içerseniz daha tok oluyorsunuz

Son düzenleme:
günaydınlar herkese,
metobolizmamı hızlandırmak için ne yapmalıyım kızlar yardım lütfen
spor yaparak tabi ki. spor yaparak kas oranınızı artırırsınız. ve kaslarınız siz otururken bile titreşerek yağ yakmaya devam ederler.
merhaba hoşgeldin,
şimdilik diyet yapmayarak dogru olanı yapıyorsunuz. internette emziren anne diyetleri var bunları kendinize örnek alaiblirsiniz. bol bol su içip bebeginize süt yapabilirsiniz. tatlı ihtiyacınız için ise günde 5-10 hurma iyi olur. etraftakilerin helva ye şeker ye tatlı ye süt olsun sözlerine kulak asmayıp dengeli beslenirseniz zaten süt yapan bedeniniz o kalan kiloları da süt yapımında harcar.
işiniz aslında bize göre kolay. günde 500 kcal civarında extra kalori harcıyorsunuz çünkü :)

merhaba hoşgeldin,
bir kere yedikleriniz çok az. ögleyin çorba yenir mi hiç? az yiyerek kilo verirsiniz belki ama kaslarınızı da eritirsiniz. diyeti bırakınca o kasların yerini yag doldurur aman dikkat.
ögünlerinizde protein, karbonhidrat, yag dengeli olarak olmalı. kahvaltında yumurta peynir zeytin iki dilim kızarmış ekmek iyi olurdu. sabah erken kalkıp kendinize güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz. ben iki senedir böyleyim ve şimdiye kadar 13,7 kg gitti. kilo vermek disiplin işi, yavaş yavaş yaşam düzenimizi değiştirmemiz lazım olaibliyor.

Son düzenleme:
Bugünkü kahvaltımı arz ediyorum

Sabah uyanınca 1 fincan tarçınlı yeşil çay ve 1 bardak ılık su

2 haşlanış yumurta, 1 salatalık, 3 sivri biber, 3 çatal peynir.

Arkasından şekersiz Türk kahvesi.

2 saat sonra gün kurusu.

Birazdan zencefil, zerdeçal çayı...

Akşam yağsız tuzsuz, bol soğan ve bol limonlu piyaz yemeyi düşünüyorum.. Akşam yemeğine kadar aralarda yoğurt, elma ve muz olacak. Tabi ki su vazgeçilmezimiz ama sıcağa yakın ılık olmasına dikkat ediyorum bu mevsimde.. Yaz aylarında normal ılık su öneriyor uzmanlar..

bugunku menumu yazayım
Yarım dılım ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 şekersiz çay
Biraz oncede maydonoz suyu içtim.

kahvaltın çok güzel ve dengeli. akşam sadece piyaz, okey olabilir ama öglen neden yok? ara ögünleri yazmışsın ama ögleyin ne yiyeceğini yazmamışsın?

bugunku menumu yazayım
Yarım dılım ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 şekersiz çay
Biraz oncede maydonoz suyu içtim.

çok güzel. tebrikler. aynen devam.
hareket var mı hareket?:)

Genellikle sabah kahvaltılarım öğle saatlerine denk geliyor.. Akşam 18:00 den sonra hiçbir şey yemediğim için öğle yemeği arada kaynıyor maalesef ama nadir de olsa erken kahvaltı da yapabiliyorum, o zamanlar da öğle menümde oluyor.

anladım. o zaman okey. ama sana erken kalkıp kahvaltını yapmanı tavsiye ederim. ne kadar erken kalkarsan meton o kadar çabuk çalışmaya başlar. ben haftasonları bile geç kalkamıyorum artık, alıştım..

Tesekkur ederım.Evet hergun leslıe sansone 3 mıl yapıyorum100 mekık bazen 200 oluyor.anca bu kadar yapabılıyorum.

anlıyorum. bana çok sıkıcı geliyor ama leslie de fena değil. mekikler de güzel. aynen devam. kilo vermeniz yavaşlarsa ileride sporunuzda değişiklik yapabilr metonuzu şaşırtabilirsiniz.

evlendiğimde 53 tüm, 8 ay geçti aradan 62 olmuşum. mesajlarınızın bi kısmını okudum da baya kilo veren olmuş. ben de bu sıralar kilo verme girişimlerindeyim. aslında yemeklerimizi düzenli yeriz ama hareketsizlikten çok kilo aldım ben. bir de evliliğin ilk zamanları insanın eşine güzel yemekler, pastalar, çörekler yapası geliyor tabi.
pantolonlarım olmamaya başladı. temmuzda tayinimiz çıkıyor, o zamana kadar 10 kilo vermeliyim. koşu bandım da var, pilates topum da var, mekik aletim de var ama hiç hevesim yok. 1 gün koşuyorum 2 gün koşuyorum 3. gün sıkılıyorum. burdaki durum da bunu tetikliyor gerçi. sürekli evin içindeyim, can sıkıntısından bişey yapasım gelmiyor.
ama artık bunlara dur demenin vakti geldi.
koşu bandını salona aldırıyorum, sıkılmayım diye.

ben de kilo vermeye başlayım artık.

aranızda tiroid hastası olan var mı? malumunuz tiroid hastası olanların metabolizması yavaştır ve kilo almaya yatkındırlar. özellikle tiroid hastalarının tecrübelerini dört gözle bekliyorum.metabolizma hızlandırıcı çaylar falan..
tiroid hastası olmasanız da olur, ben yine tecrübelerinizi bekliyorum.

Selam SportmenKedi. Verdiğin sayfalara bir göz atacağım :103: Daha önce konuştuk, doğru, unutmuşum Ben koşu hariç bir yağ yakma programı da uygulamaya başlıyorum. Bir spor dergisinde bir Personal Trainer olan kadının hazırladığı, yağ yakmaya yönelik hareketler. Ama senin verdiğin videolara da göz atıp, biraz çeşitlendirmeyi düşünüyorum, hem sıkılmam hem de zamanla beden alıştığında değişiklikler yaparım :116:

Sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 bardak tarçınlı-ballı su, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 3-4 tane kiraz domates, 2-3 dilim kırmızı salatalık biber, 1 şekersiz çay

Öğlen yemeğinde ne yiyeceğimi bilmiyorum henüz ama akşama somon hazırlayacağım

Selam eglenjelıbon :80: Sabah tartıldım ve ben tam 62.7 geliyorum şuan. Yani senin başlangıç kilon. Dün başladım tam olarak rejimle spora. Daha çnce hafiften başlamıştım ama dünden itibaren, su-spor-rejim kombinasyonuna geçmiş durumdayım. Umarım ben de senin gibi adım adım hedeflediğim kiloya ilerlerim :129:

Aramıza hoşgeldin maximaculpa Tiroid ile ilgili sorunu olan ama başarılı bir şekilde kilo vermiş olan birinin başarı öyküsünü okumuştum. Resimli başarı öyküler arasında bulabilirsin. olmazsa sana linki yollarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…