- 10 Aralık 2011
- 53
- 6
- 96
Selam eglenjelıbon :80: Sabah tartıldım ve ben tam 62.7 geliyorum şuan. Yani senin başlangıç kilon. Dün başladım tam olarak rejimle spora. Daha çnce hafiften başlamıştım ama dünden itibaren, su-spor-rejim kombinasyonuna geçmiş durumdayım. Umarım ben de senin gibi adım adım hedeflediğim kiloya ilerlerim :129:
azmetmek başarmanın yarısıdır demişler hem sporla destekleyince daha çabuk gider o yaglaaaaarr kolaygelsiin canım
evlendiğimde 53 tüm, 8 ay geçti aradan 62 olmuşum. mesajlarınızın bi kısmını okudum da baya kilo veren olmuş. ben de bu sıralar kilo verme girişimlerindeyim. aslında yemeklerimizi düzenli yeriz ama hareketsizlikten çok kilo aldım ben. bir de evliliğin ilk zamanları insanın eşine güzel yemekler, pastalar, çörekler yapası geliyor tabi.
pantolonlarım olmamaya başladı. temmuzda tayinimiz çıkıyor, o zamana kadar 10 kilo vermeliyim. koşu bandım da var, pilates topum da var, mekik aletim de var ama hiç hevesim yok. 1 gün koşuyorum 2 gün koşuyorum 3. gün sıkılıyorum. burdaki durum da bunu tetikliyor gerçi. sürekli evin içindeyim, can sıkıntısından bişey yapasım gelmiyor.
ama artık bunlara dur demenin vakti geldi.
koşu bandını salona aldırıyorum, sıkılmayım diye.
ben de kilo vermeye başlayım artık.
aranızda tiroid hastası olan var mı? malumunuz tiroid hastası olanların metabolizması yavaştır ve kilo almaya yatkındırlar. özellikle tiroid hastalarının tecrübelerini dört gözle bekliyorum.metabolizma hızlandırıcı çaylar falan..
tiroid hastası olmasanız da olur, ben yine tecrübelerinizi bekliyorum.
bir sürü personal trainer var. benim work out routine'lerinden faydalandıklarım Jillian Williams, Debbie Simmons, Leandro Carvalho,Zuzana Light gibi isimler var. bu isimleri google yada youtube da aratırsanız onların channel'larına abone olabilir,dvdlerini indirebilir ve rehberliklerinden faydalanabilirsin.Selam SportmenKedi. Verdiğin sayfalara bir göz atacağım :103: Daha önce konuştuk, doğru, unutmuşumBen koşu hariç bir yağ yakma programı da uygulamaya başlıyorum. Bir spor dergisinde bir Personal Trainer olan kadının hazırladığı, yağ yakmaya yönelik hareketler. Ama senin verdiğin videolara da göz atıp, biraz çeşitlendirmeyi düşünüyorum, hem sıkılmam hem de zamanla beden alıştığında değişiklikler yaparım :116:
Sabah 1 bardak greyfurt suyu, 1 bardak tarçınlı-ballı su, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 3-4 tane kiraz domates, 2-3 dilim kırmızı salatalık biber, 1 şekersiz çay
Öğlen yemeğinde ne yiyeceğimi bilmiyorum henüz ama akşama somon hazırlayacağım
maximaculpa tiroid hastası olan sevgi'nin nasıl 31 kilo verdiğini okuyabilirsin. Belki o sana yardımcı olur. Linki bu: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/447854-sevginin-basari-oykusu-31-kilo-verdi.html resimleri http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/481478-sevginin-diyet-gunlugu.html
kızlar sizce maydonoz suyunun faydası varmıdır ?:44:
sağolasın ilgin için. okudum, maşallah valla. benim o kadar kilom yok, daha kolay olcanı biliyorum ama motivasyon işte. ben de yok o.
aslında sabah kahvaltımı yaparım. eşim erken kalktığı için ona hazırlarım, onunla birlikte ben de yaparım. bi ara yapacak bişeyim olmadığı için, kahvaltıdan sonra yatar uyurdum.onun da etkisi olmuştur. öğle ve akşam yemek saatlerimiz düzenlidir. sabah da öyle.
zayıflamam gerektiğinin 2 aydır farkındayım ama son 2 haftadır hafif ve protein destekli yemekler yaptığım için yarım kilo vermişim. tabi vermiş halim 62. 62,50 - 63 arasında oynuyodum. bugün 62 gördüm kendimi.
spora ağırlık vermem gerek biraz, farkındayım. onu da halledicem bi şekilde. aslında kilolu göstermiyorum. boyum 165. bu halimle 38 bedenim ama tüm kıyafetlerim 36 beden. 38 beden şeyler alamam hiç, o uğraşa giremem. metabolizma hızlandırıcı yiyecek-içecekleriniz yok mu.
bir de sporu hangi saat aralığında yapıyorsunuz. ben genelde öğleden önce 10- 11 arasında yapardım.
eşim mesleğiyle ilgili bi sınava hazırlandığı için erken kalkıcak artık. 4.30- 5 civarında. ben de o saatte kalkıp yürüyüş mü yapsam diye düşündüm kahvaltıdan önce? nasıl değerlendirirsiniz bu durumu?
edit: bu arada hoşbulduk demeyi unutmuşum, hoşbulduk..
afedersin sedali. bu kızın soyadını da karıştırmışım. evet michaels. ben içlerinden en çok bu kızın rutinlerini yapıyorum. şu anda bacak ve kalçaları hedefleyen - ki benim sorunlu bölgelerim - killer buns and thighs workout level 1 i yapıyorum.Haklısın canım. Bir sürü personal trainer var. Bi ara David Kirsch modası vardı. Neyse. Jillian Williams yazmışsın. Ben onu bulamadım. Ama Jillian Michaels'i biliyorum, onu mu kastettin acaba ? Bu arada youtube'daki verdiğin videolar süper. Çok teşekkür ederim. Kızın vücuduna da hayran kaldım açıkcası :103: :128:
benimle aynı kilo ve boydasın :) ama tek farkımız sen 53 iken 63 olmuşsun ben 76 iken 63 oldum. onun altına da inemedim. ben hep kiloluydum orta ve liseden sonra pek zayıf olmadım. o yüzden bedenim yirmi yıldır taşıdığı kiloları vermek istemiyor haliyle.
protein agırlıklı beslenme iyi fikir. ben dukan diyeti yaparak 16 kilo veren tiroid hastası 55-60 yaşlarında bir hanım tanıyorum. belki sana da fikir verebilir.
ben sporu akşam eve gelip yemegimi yedikten bir saat sonra yapıyorum. son zamanlarda bir takım besin destekleri de almaya başladım. spor aktivitelerimde bana extra dayanıklılık saglıyor. anladım ki kalan kilolarımı sporsuz veremeyeceğim.
sabah aç karna spor yapmanın yag yakımına olumlu etkisi olduğunu duymuştum. ama tamamı ile boş mide olmasın bence. bir bardak süt olsun içmelisin.
4. diyet günümden herkese selamlar öpücükler falan filan
Kahvaltımı arz ediyorum
Her zamanki gibi kahvaltıdan önce yeşil çay ve bir bardak sıcağa yakın ılık su.
2 domates, 4 sivri biber ve 2 yumurtadan yaptığım, yağsız-tuzsuz menemen ve çay.
Yarım saat sonra şekersiz bir kahve içerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?