60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azmetmek başarmanın yarısıdır demişler hem sporla destekleyince daha çabuk gider o yaglaaaaarr kolaygelsiin canım

hoşgeldin maximaculpa,
aradığın motivasyonu burada bulabilirsin. hem ne güzel her türlü alet edevatta varmış. sıkılmamak için koşu bandını tv karşısında kullanabilirsin.
evlenince kilo almayan yok gibi bişi. ben bu kiloları eşim gecici olarak izmirde çalışmaya başlayınca verdim. o geldi geleli bir adım ilerleyemedim ne yazık ki. akşam muhakkak bişiler yeniyor evde. o yokken akşam yemegimi bile ofiste halledip çıkar akşama biş yemeden yatardım. işimiz zor.
kolay gelsin..

bir sürü personal trainer var. benim work out routine'lerinden faydalandıklarım Jillian Williams, Debbie Simmons, Leandro Carvalho,Zuzana Light gibi isimler var. bu isimleri google yada youtube da aratırsanız onların channel'larına abone olabilir,dvdlerini indirebilir ve rehberliklerinden faydalanabilirsin.

aslında sabah kahvaltımı yaparım. eşim erken kalktığı için ona hazırlarım, onunla birlikte ben de yaparım. bi ara yapacak bişeyim olmadığı için, kahvaltıdan sonra yatar uyurdum.onun da etkisi olmuştur. öğle ve akşam yemek saatlerimiz düzenlidir. sabah da öyle.

zayıflamam gerektiğinin 2 aydır farkındayım ama son 2 haftadır hafif ve protein destekli yemekler yaptığım için yarım kilo vermişim. tabi vermiş halim 62. 62,50 - 63 arasında oynuyodum. bugün 62 gördüm kendimi.

spora ağırlık vermem gerek biraz, farkındayım. onu da halledicem bi şekilde. aslında kilolu göstermiyorum. boyum 165. bu halimle 38 bedenim ama tüm kıyafetlerim 36 beden. 38 beden şeyler alamam hiç, o uğraşa giremem. metabolizma hızlandırıcı yiyecek-içecekleriniz yok mu.

bir de sporu hangi saat aralığında yapıyorsunuz. ben genelde öğleden önce 10- 11 arasında yapardım.

eşim mesleğiyle ilgili bi sınava hazırlandığı için erken kalkıcak artık. 4.30- 5 civarında. ben de o saatte kalkıp yürüyüş mü yapsam diye düşündüm kahvaltıdan önce? nasıl değerlendirirsiniz bu durumu?

edit: bu arada hoşbulduk demeyi unutmuşum, hoşbulduk..

Son düzenleme:
bir sürü personal trainer var. benim work out routine'lerinden faydalandıklarım Jillian Williams, Debbie Simmons, Leandro Carvalho,Zuzana Light gibi isimler var. bu isimleri google yada youtube da aratırsanız onların channel'larına abone olabilir,dvdlerini indirebilir ve rehberliklerinden faydalanabilirsin.[/QUOTE]

Haklısın canım. Bir sürü personal trainer var. Bi ara David Kirsch modası vardı. Neyse. Jillian Williams yazmışsın. Ben onu bulamadım. Ama Jillian Michaels'i biliyorum, onu mu kastettin acaba ? Bu arada youtube'daki verdiğin videolar süper. Çok teşekkür ederim. Kızın vücuduna da hayran kaldım açıkcası :103: :128:

sağolasın ilgin için. okudum, maşallah valla. benim o kadar kilom yok, daha kolay olcanı biliyorum ama motivasyon işte. ben de yok o.

benimle aynı kilo ve boydasın :) ama tek farkımız sen 53 iken 63 olmuşsun ben 76 iken 63 oldum. onun altına da inemedim. ben hep kiloluydum orta ve liseden sonra pek zayıf olmadım. o yüzden bedenim yirmi yıldır taşıdığı kiloları vermek istemiyor haliyle.
protein agırlıklı beslenme iyi fikir. ben dukan diyeti yaparak 16 kilo veren tiroid hastası 55-60 yaşlarında bir hanım tanıyorum. belki sana da fikir verebilir.
ben sporu akşam eve gelip yemegimi yedikten bir saat sonra yapıyorum. son zamanlarda bir takım besin destekleri de almaya başladım. spor aktivitelerimde bana extra dayanıklılık saglıyor. anladım ki kalan kilolarımı sporsuz veremeyeceğim.
sabah aç karna spor yapmanın yag yakımına olumlu etkisi olduğunu duymuştum. ama tamamı ile boş mide olmasın bence. bir bardak süt olsun içmelisin.

afedersin sedali. bu kızın soyadını da karıştırmışım. evet michaels. ben içlerinden en çok bu kızın rutinlerini yapıyorum. şu anda bacak ve kalçaları hedefleyen - ki benim sorunlu bölgelerim - killer buns and thighs workout level 1 i yapıyorum.
bir de zuzka light var. çok hoş bi kız gerçekten ama onun rutinleri bana şimdilik agır gelir. biraz güçlenip kaslanayıp fazlalıklarımdan kurtulayım sonra.

evet, süt veya meyve diye düşünmüştüm ben de. diyette olmak bana biraz garip geliyo. araştırıyorum da bi yandan ama ne biliyim bu gün şunu ye, ertesi gün bunu ye..hele de uzun zaman diyeti yapamam herhalde. onun yerine zaten ekmek yemem yıllardır. illa ekmek yemeliyim diyenlerden değilim. sadece sabah kahvaltısında 1 dilim. en fazla 2 olur. öğlen ve akşam ekmek yemem hiç.o bakımdan rahatım. öğlen genelde çorba, sebze yemeği, salata veya yoğurt yerim. ya da tavuklu yemek. akşam da hemen hemen aynı. salata çeşidini 2ye çıkarırım ve dönüşümlü olarak çorba, tavuk, et veya sebze yemeği yerim. sebzeleri genelde buharda haşlarım. mesela brokoli, karnıbahar ve havucu buharda haşlayıp limon veya yoğurtla salata tarzına çevririm. gibi gibi. işte tek eksiğim spor ve egzersiz. öyle başarı hikayeleri okuyarak motive olanlardan değilim ben.

bi de dediğim gibi koşu bandını salona aldırcam eşime yarın. artık koşarım herhalde sıkılmadan diye düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar :126: Sporumu yaptım geldim. Siz neler yapıyorsunuz ? Vallah bugün yarım saat koşuya 20 dakikalık bir yağ yakma programı ekledim. Koşudan daha çok yordu şu son hareketler sürekli hopla zıpla şunu kaldır bunu indir 2 dakika şunu yap 3 dakika şu şekilde zıpla :122: pestilim çıktı vallah :99: ama bale öğretmenim hep 'terlemek gerçekten iş yapıp, uğraştığınız gösterir, yani doğru yolda olmanın göstergesi' diyordu, sürekli bunu düşünüp, hedefimi düşünüp dişimi sıktım bir sürü ev işi bekliyor ama çöpleri bile atasım yok

4. diyet günümden herkese selamlar öpücükler falan filan

Kahvaltımı arz ediyorum

Her zamanki gibi kahvaltıdan önce yeşil çay ve bir bardak sıcağa yakın ılık su.

2 domates, 4 sivri biber ve 2 yumurtadan yaptığım, yağsız-tuzsuz menemen ve çay.

Yarım saat sonra şekersiz bir kahve içerim..

Kızlar dün akşamki menüm misafirlikteydin
az sulu haslama et
salata
birazcık yogurlu patates kızarması

daha sonra elma ve portakal yedim

bu sabah
patates salatası
1 k.k kadar peynr
1.5 ceviz
4 zeytn
şekersiz çay

sabah kalkınca 2 bardak su içtim

Selam kızlar Sabah 2 dilim ekmek. üzerine domates-kırmızı biber karışımı bir sos 2 dilim mozarella 1 tane şekersiz çay vardı kahvaltı menümde Mozarella yerine az yağlı beyaz peynir iyi olurdu aslında. Sos da biraz gereksizdi sanki Neyse bugünlük böyle olsun.
Bu arada SportmenKedi sben bugün tesadüfen aç karnına spor yapmakla ilgili yazı okudum. Aktarmak istedim. Ben de aç karnına daha fazla yağ yakıldığını duymuştum, hatta o yüzden sabahları bir ara aç karnına yürüyüşe çıkıyordum. Ama bugün bir dergide okuduğum yazıda Beslenme Uzmanı aç karnına spor kas kaybettirdiğini yazmış. Spor için en uygun saatler 17-18 arası diye belirtmiş.
Genel bilgi açısından yazıda şu bilgi de önemli sanırım bayanlar: 1 kilo yağ saatte 1 kalori yakarken, 1 kilo kas ise saatte 9 kalori yakıyor diye yazıyor :96: şaşırdım ben. bilmiyordum bu kadar fark olduğunu. Sizinle de paylaşayım dedim. Bugün her yerim ağrıyor. Hele baldırlarım..hiç sormayın Merdivenleri bile inemedim, donuma yapmış gibi indim vallah Ama ben spor yapınca o baldırlarım hep böyle ağrıyor. Hatta dün spor yaparken de yanma oldu bir ara. Ben galiba farkına varmadan ayakuçlarımın üzerinde yapıyorum hareketleri, fazla yükleniyorum baldırlara. Yada normalmi bu ? Sizde de böyle oluyor mu ? :44:

Son düzenleme:

Selam lifeisnoteasy kahve'nin olumlu etkisi oluyor mu ? Çoğu kez duydum sade kahve'nin zayıflamada etkisi olduğunu (metabolizma için iyi miydi? Bilmiyorum, unuttum:44:) Yoksa sen sadece öylesine mi içiyorsun ?

Ya kızlar aranızda şu tarçın-bal kürünü uygulayan var mı ? Bugün 2. günüm ama işe yaradığına dair kuşkularım var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…